Çalışıyor 5 te evde cumartesi pazarı da tatil hep ev işi bugün öğlen evde yoktum 1 senelik bile değiliz perdeler tertemiz sigara bile içmiyoruz evde birsey i yok gelmiş sormadan perdeleri çıkartmış kac dereceye atayım dedi sinir oldum perdeler temiz ne karışıyorsun işime diye ben doğuma yakın komple yapicam zaten dedim bu böyle sormadan yapilir mi dedim sanane dedim temiz ordan sekse getirdim kadın gibi hep ev işi yap seks düşünme hiç dedim
Sekste yoksun dedim sevisirse ilişkiye girmeden bosaliyor sevişmeden ilişkiye girince 3 4 dka da bosaliyor şu zamana kadar hiç dokunmuyor çünkü bosaliyor sevişince denedik gördük
Hiç birsey hissetmiyorum bir dokunuş bir öpüşme çünkü bosaliyor hemen ilişki olmadan ilişki olunca da sevismiyor işte çok sıkıldım temizlikten konuyu sekse nasıl çektin dedi işine gelmedi
Ben gencim bende istiyorum başkası olsa aldatirdi seni dedim sonra sana sormadan perdeleri çıkardım özür dilerim seni seviyorum a girdi seni terk ederim bak dedim biraz korkutayimgozunu dedim hamileyim de hormon um normalden yüksek hissetmek istiyorum ama o anca ev işine calisiyor
Evet geciktirici kullan dedim zararlı dedi tedavi ol dedim gerek yok sorunum yok cesmemi bu 2 dka sürer tabi dedi durumu kabullenmedi defalarca zevk almıyorum hissetmiyorum bak böyle olmaz dedim ama anlamiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
eşinin stresli bir yaşamı mi var
belki de aldatmanı istiyor
söylediğin halde çözüm odaklı değil mi
Değil
Takip eder misin özelden yazmak daha doğrusu sormak istiyorum
Abla kocan gay olabilir mi ya
İşin baya zor anlaşılan dertleşmek ister misin
Formülü kolay
Onla hayat geçmez
Sen daha erken bosal
Gay olmasin
Zor işler
Yaş kaç
Işin zor bence birşeyler desem sapık dersin
Erken boşalma Büyük sorun
Değişikmiş ya
Hangi pozisyonda erken akıtıyor
Tek pozisyon istiyor sabit yeniliğe açık değil sevisirse ilişki olmadan bosaliyor sevisme olmazsa ilişki de 3 4 dka da bosaliyor
Hangi pozisyonda yaptınız
Aynı durumu esim yasadi düzeldi yaz
Doktora gittinmi
Çocuk var mı?
Hamileyim 5 ay bitti
Adam çalışmıyor mu? İşi gücü yok mu?
Çalışıyor 5 te evde cumartesi pazarı da tatil hep ev işi bugün öğlen evde yoktum 1 senelik bile değiliz perdeler tertemiz sigara bile içmiyoruz evde birsey i yok gelmiş sormadan perdeleri çıkartmış kac dereceye atayım dedi sinir oldum perdeler temiz ne karışıyorsun işime diye ben doğuma yakın komple yapicam zaten dedim bu böyle sormadan yapilir mi dedim sanane dedim temiz ordan sekse getirdim kadın gibi hep ev işi yap seks düşünme hiç dedim
Yukarda özele çekmeye çalışan pembeliye inanma, erkek o. Yazdım sildi.
Özele gitme sakın onunla
Sekste yoksun dedim sevisirse ilişkiye girmeden bosaliyor sevişmeden ilişkiye girince 3 4 dka da bosaliyor şu zamana kadar hiç dokunmuyor çünkü bosaliyor sevişince denedik gördük
Ya bu erkek mı kadın mı? Çok tuhaf.
Yok anladım ben onun erkek olduğunu farkettim
Hiç birsey hissetmiyorum bir dokunuş bir öpüşme çünkü bosaliyor hemen ilişki olmadan ilişki olunca da sevismiyor işte çok sıkıldım temizlikten konuyu sekse nasıl çektin dedi işine gelmedi
Kaç yaşında? Gençlik mastürbasyon ile mı geçmiş
33 yaşında ben 24 u bitirdim 25 in içindeyim
Ben gencim bende istiyorum başkası olsa aldatirdi seni dedim sonra sana sormadan perdeleri çıkardım özür dilerim seni seviyorum a girdi seni terk ederim bak dedim biraz korkutayimgozunu dedim hamileyim de hormon um normalden yüksek hissetmek istiyorum ama o anca ev işine calisiyor
Ya yanlış anlama da burdan yeterli olur mu? Ona göre yazmaya başlayayım. Senin mevzu uzun çünkü
Sustun
ayril
ahaha aga be bbaşka yollar dene
Yaa sen kendine seni rahatlaticak birini bul
Çözümü basit
Aldat
Çocuk var mı
Hamilelik var 25 hafta 6. aydayim
Hormonlardan kaynaklı sıkıyor olabilir misin eşini
Hayır balayı gecesi bile böyleydi ilgi gece her gün u boyle
Hormondan alakasız yani durum ilk ilişki hep böyle başından beri yani
Dikkat ediyor musun kendine peki
Ben im fiziğim karnım bile çıkmadı ekmek vs tüketmiyorum öyle sarkık felan birisi değilim
Eşim sevisirse sevisme esnasında bosaliyor ilişkiye girmeden ilişki olursa sevismiyor çünkü sevisirse bosalicak
Diye o yüzden sevisirken bosalmasin diye sevişmeden ilişki kuruyor hiç duygu hiç birsey hissetmiyorum
2. yi yapsada eşim sevişmeden 2 3 dka da bosaliyor 2 de de süre uzamiyor ayni
Konuştun mu onunla
Evet geciktirici kullan dedim zararlı dedi tedavi ol dedim gerek yok sorunum yok cesmemi bu 2 dka sürer tabi dedi durumu kabullenmedi defalarca zevk almıyorum hissetmiyorum bak böyle olmaz dedim ama anlamiyor
Sen zorla onu
Doktora gitsin
Istemedi sorunum yok cesmemi bu dedi
O zaman ya boşanacaksın ya aldatacaksın başka çare yok