Herşeyi geciktirici vs red ediyor bugünde sabaaha karsi seks istedi içime aldım o sırada göğüs emerken iki üç git gelde boşaldı farkettim çünkü geri çekilme yaptı boşaldı mi dedim yoo dedi tekrar devam etti gogusumu ellerken hemen boşaldı tekrar devam etti yine bosaldi 3 değil 5 te yapsa süresi uzamiyor neden böyle daha önce geldiğinde tutamadigini söyledi ama çözüme ikna edemedim ben zevk alamıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eşinin acilen bir uzmana görünmesi gerekir. Gitmek istemiyor diye bundan vaz geçme. Senin cinsel ilişkiden zevk alman onun sorumluluğu. Bundan kaçamaz. Son noktada tehtit edeceksin. Ya bu sorun çözülecek. Ya da bu evlilik bitecek. Başka seçenek yok. Bu böyle devam edemez. Eğer devam ederseniz, sen istesen de, istemesen de, farklı arayışlara itecek bu durum seni. Başka birisi ile olacaksın. İşin daha kötüsü, o ilişki sana bu güne kadar yaşamadığın hazzı yaşatacak ve bu daha kaotik bir durum yaratacak.
013 Yorumla
Soran8 ayZaten bazen artık gözüm kayıyor amma yakisikli erkek gibi neleri var gibi kaymaya başladı normalde hiç olmazdı bu böyle devam ettiği için olsa gerek dün yanlışlık ile bir erkek gogusume değdi ondan bile hemen etkilendim çünkü eşim doyuramiyor çözüm de bulmuyor bu sabah gogusumu emerken içine girdi iki üç git gel de boşaldı geri çekildi bosaldin mi dedim yalan söyledi yoo dedi neden bosaldin dicem diye hala dikti devam etti ilişkiye yine iki üç git gelde boşaldı böyle üç defa yaptı hepsi iki üç git gel sürdü ve bitti bazen iki dka için uykumdan olmak istemiyorum ama bazen uykunda vücudum u elleyip rahat bırakmıyor bazen mecbur kalıyorum bölmeye kendimi
Soran8 ayDaha önce neden bosaliyorsun dedim gelince tutamıyorum napayım nasıl tutucam dedi bende boşalıyorum dedi ceşmemi bu p. rno filmimi sandın felan dedi çözümsüz bıraktı
- 8 ay
Ama bu bir savunma değil. Senin kararlı olman lazım. Sen bu konuda biraz pasif kalıyorsun. Sana samimi söylüyorum, toplu taşımada biri gelip arkandan dayasa sesini çıkarmayacak noktaya gelmişsin. Bunlar olacakların habercisi. Bu durumu düzeltmezseniz, birilerine bakmakla kalmayacaksın. O biri de sana bakacak. Etkileneceksin. Başta kendini uzak tutmayı başarabilirsin. Ama bu durum böyle devam ederse sonunda dayanamayacaksın. Bu platformda bile senin durumunda olanlardan faydalanmak isteyecek çok erkek var. Kocana durumu anlat. Eğer çözüm bulmazsa, bu boşanma sebebidir. Anlayışsız kocan, eğer buna bir çözüm bulmazsa, ortada kalır. Bu haliyle onunla kimse de evlenmez. Evlense bile boynuzu yer.
Soran8 ayHaklısın evlenmez evlense bile ya oda boşanır ya da aldatilir eşim e katlanan parası için katlanır sadece başka değil geliri iyi o kadar ya aynen en ufak şeyde etkilenmeye başladım bugünler de iki senedir zaten iyi sabrettigimi düşünüyorum
- 8 ay
Kesinlikle iyi sabretmişsin. Buna dayanmak zor. Eşimin de dediği gibi, kadın kısmı ihmale gelmez... Eşinin kafası da çalışmıyor. Bu adam hiç mi kendi kendine "ya ben bu kadını memnun edemiyorum. Bu ne kadar dayanır? Ya birilerini bulup, ihtiyacını onunla giderilsin..." diye düşünmüyor?
Soran8 aySöylediğim halde böyle düşüncesiz mi desem utangaç gururuna yediremiyor felan mi desem bilemedim adlandiramadim
Soran8 ayBöyle idare et malzeme bu dedi daha önce ama ben ufacık bir dokunustan dediğim gibi etkilenmeye başladım akşam yapamayınca koca gün istekli gezdim eşim ile gezmeye gittik te bugün söyledim bugün bak yapmadın ben istekli geziyorum diye halledicez diyor demesi ne iki git gel aynı yapsa nolur ki kendimde mastürbasyon yapmak istemiyorum ilişki istiyorum birisi çıksa beraber olalım dese red edemicek gibiyim resmen o derece aç bıraktı beni beni anlamıyor
- 8 ay
Ben de bunu söylemeye çalışıyorum. Kocan resmen senin sabrını sınıyor. "Neyi hallediyorsun? Sadece sen boşalıyorsun. Ben hiç bir zaman boşalamıyorum. Erken boşaldığın için Ben hiç bir zaman boşalmıyorum. Hep eksik kalıyor. Neden bir çözüm bulmuyorsun? Böyle idare et. Malzeme bu. Demek sorunu çözmek değil. Neden Ben cinsellikten zevk almayayım? Sen beni hiç düşünmüyorsun?" diye bir sor.
Soran8 ayBilmiyorum ama karşıma guvencegim birisi çıksa aldaticsk gibiyim su günler de aşırı başladım
- 8 ay
Yine de sorunu halletmek için bir çabası yoksa, sen ne yapsan hakkediyor demektir. İnan bana senin ne hissettiğini anlıyorum. Aynı olmasa da benzeri durumu yaşadım. Aldatma ile ilgili sorulara cevap yazarken bunları hep anlatırım. Bazen boşanamazsın da. Yani "boşan ne yaparsan yap." da olmuyor bazen işte. Ama sana tavsiyem. Eğer aklından böyle bir şey geçerse de, direk biri ile gerçek anlamda bir ilişki yaşama. Seksting yapabilirsin. Bunseni biraz olsun rahatlatır. Sana zaman kazandırır.
Soran8 ayBosanmam tabi ki zor bebeğim var 11 aylık
- 8 ay
İşte mesele de bu. Boşanamıyorsun. Ama cinsel hayatın mok gibi. Eşin seni tatmin etmiyor. Sürekli yarım kalıyorsun. Libidon tavan yapmış durumda. Bir film izlerken sevişme sahnesi çıksa etkileniyorsun. Zamanla rüyalarına girmeye başlayacak. Rüyada seks yaptığını ve boşaldığını göreceksin. Bunlar seni hep etkileyecek. Ne ladar dayanıksız bilemiyorum. Ama sonunda sen de pes edeceksin.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Sorunun detayını okudum anladığım kadarı ile aranızda belirgin şekilde iletişim problemi var ve belliki profesyonel bir destek almadan bu problemi çözemeyeceksiniz size tavsiyem eşinizle rahat bir anda konuşmanız çünkü konuşmadan bu problem çözülmez eşinin destek alması şart çünkü erken bosalmak bir nevi psikoloji işidir o yüzden onu rahat bir anında ikna etmen gerek aslında çözümü çok basit olabilir ama işte asıl mesele ikna etmek.
00 Yorumla
Geciktirici kullansın ya da doktora görünsün. Bu ayıp değil ki yahu! Sağlık problemi var belli ki. Baş ağrısı nasıl rahatsızlıksa bu da öyle rahatsızlık. Erkeklikten dem vurmasın, görünsün doktora.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
8 ayEğer senin dediğin gibi 2.03 gir çıkta boşalırsa devam edemez ki üç sefer beş sefer üstüste yapamaz geri çekilme yapınca boşalmamak için geri çekiliyor birbirinizi ziynet olarak tanıyamamışsınız
04 Yorumla
Soran8 ayÖyle oluyor bu sabah dokunup durdu uyandırdı beni ilişki halinde emerken hemen iki üç git gelde boşaldı farkettim geri ittirdi beni bosaldin mi dedim yalan söyledi yoo dedi devam etti neden bosaldin hemen dicem diye devam etse ne olucak yine iki üç git gelde boşaldı bir şey değişmedi yani daha önce p. rno filmimi sandın cesmemi bu felan dedi geldiğinde tutamadigini söyledi
Soran8 ay2 3 git gelde boşaldığı halde dik sonra iniyor
Soran8 ay2 3 kere yapınca bazen daha yapar dik sin sen diyorum yo İncek o şimdi diyor sonra iniyor adaminki
- 8 ay
Bu anlattığın tabii ki normal bir durum değil, boşaldıktan sonra dik kalması güzel bir şey ama bunu sürdürmemesi normal değil bunun üstesinden gelebilirsiniz farklı bir teknik deneyerek bunu buradan sana anlatamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
55Cevap
8 ayİletişim Suçlamadan konuş, “Bunu birlikte çözebiliriz” de.
Dur başla tekniği Boşalma hissi gelince dur, sonra tekrar başla.
Sıkma tekniği Penis başını hafifçe sık, uyarıyı azalt.
Kondom Kalın veya geciktirici kondom hassasiyeti azaltır.
Egzersiz Pelvik kasları güçlendiren Kegel egzersizleri yardımcı olur.
Profesyonel destek Cinsel terapist veya ürolog gerekirse ilaç da önerebilir.00 Yorumla
8 ayEn önemlisi karşılıklı zevk almak, hele ki evlilikte temel taşlarından, eşinin sorunu kabullemesi lazım yoksa senin seks hayatın olmaz, bazı ilaçlar var ama
03 Yorumla
Soran8 ayBazen iki dka için uykumu bölmek istemiyorum bu sabah istedi dokunup duruyor uyandırdı beni ilişki haline geçince göğüs emerjen iki üç git gelde boşaldı farkettim geri ittirdi beni bosaldin mi dedim yoo dedi devam etti yalan söyledi ne çabuk dicem diye yine iki üç git gelde boşaldı 3 değil 5 te yapsa durum hep aynı
- 8 ay
Ya ilaç Ya doktor başka çaresi yok, dokunur dokunmaz boşalıyor galiba, içine boşalıyorsa korunuyormusunuz
- 8 ay
T###p ilaç ismi vereyim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayo adamla sen seksten soğursun psikolojin bozulur. geciktirici falan kullansın biraz daha istiyorsan dene ama sakın hamile kalmaz ilaç kullan çünkü o evlilik gitmez.
04 Yorumla
Soran8 aySoğuyorum bazen iki dka için uykumu bölmek istemiyorum bu sabah uyandırdı uykumdan ilk inde göğüs emerken hemen içine girdiği gibi bossldi geri ittirdi beni bosaldin mi dedim gizledi hayır dedi ama anladım ben neyse devam etti yine aynı girdiği gibi iki üç git gel anca neden bosaliyorsun dedim daha önce tutamıyorum p. rno filmimi sandın felan dedi ceşmemi bu sorunum yok benim dedi
- 8 ay
hem suçlu hem güçlü yaşlarınız kaç sizin
Soran8 ayBen 25 o 34 yasinda
- 8 ay
sen mi sildin yazı mı?
Allah kolaylık versin böyle adamla
Hem olmuyor hem de yardım da kabul etmiyor iyi valla21 Yorumla
Soran8 ayMsledef öyle kabul etmiyor tedavi ya da geciktirici
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
8 ayBu sürede tekrar tekrar boşalma şansı yok
Refrakter dönem diye bir şey var
Başka bir durum yaşıyor olabilir04 Yorumla
Soran8 ayAma boşalıyor arka arkaya 2 dka da bir kac git gelde
- 8 ay
Boşaldıktan sonra ereksiyonu kaybetmiyor tekrar devam ediyor tekrar boşalıyor ve yine devam mı ediyor
Soran8 ayEvet
- 8 ay
Hiiiç şikayet etme 😃
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ayBöyle soğuma olurya yanlış yapıyor eşin biraz yüz verme istedigi zaman yapma bence geciktirici kullanırsan yapalım diğer türlü ben bişey anlamıyorum de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayKabul etmiyorsa sende verme hastayım de kıvrandır biraz
09 Yorumla
Soran8 ayBen vermemeyi denedim hep peşimde sabah akşam vermeyince ayrılmıyor hep kenara kuytuya sıkıştırıp duruyor uykunda bile göğüs ile oynayıp orami burami rahat bırakmıyor bir süre böyle vermedim
- 8 ay
Sana değer vermiyor demekki senin mutlu olman pek umurunda değil senin tatmin olmayacağını bile bile gece uykundan bile uyandırdığına göre
Soran8 ay2 3 günde bir başımda hayır güzelde yapamıyor bu kadar istekli olması beceremedigi halde ayar ediyor beni
- 8 ay
Yeniyseniz belki zamanla kendini kontrol etmeyi öğrenir
Soran8 ayYok iki senelik evliyiz birde bebeğimiz var
Soran8 ayİlk geceden beri böyle bekarken sevişirdik iliskisiz oral yapardım ilişki de iki dka da nasıl boşalır oralda da iki dkaydi suphelenmistim ama ilişki olunca düzelir sanmistim evlenince oral yaptirmayi bıraktı ilişkiye girmeden bosalcak diye
- 8 ay
Allah bağışlasın , konu biraz özel fikir alışverişi yapmak istersen beklenti olmadan konuşmak isterim
- 8 ay
Olmaz mı?
- 8 ay
🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 aykalıtorsuundue hep askıda kalıyorsunudur boşaltmıyor mu seni?
04 Yorumla
Soran8 ayHayır hiç beni rahatlatamiyor yukarıda dediğim gibi iki üç git gelde boşalıyor p. rno filmimi sanıyorsun ceşmemi bu tabi o kadar sürer dedi sorunum yok geldiğinde napayım tutamıyorum nasıl tutayım dedi
- 8 ay
Ben ne yapacağım bencil herif demiyormusun? Bu durum seni germiyor mu? Ne yapmayı düşünüyorsun? Benim ön sevişmeli boşalma sürem 45-60 dk arası, ön sevişmesiz hart girişte ise 30-45 dk sürmekte. Bu sürede partnerim 2-3 kez orgazm olabiliyordu. Gerçi uzun süredir yalnızım.
Soran8 ayYa mastürbasyon yaptığımı felan biliyor hiçte utanmıyor bu durumdan
- 8 ay
Başkaca çözümler bulmalısın
Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Kesinlikle sağlık sorunu. İkna etmelisin. Evliliği yıkmaya kadar gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
8 ayZor bir durum ya çaktırmadan yediğine içtiğine kat bari
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
8 ayNolack boyle seninde rahatlaman lazim bir yere kadar cicek sulanmassa kurur tek tarafli olmazki ama
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayO zevk alıyordur, seni beklemek istemiyor galiba, normalde sen hadi artık dediğinde boşalması gerekir ki aynı anda orgazm olun.
Ben sonuna kadar bekleyip o şekilde boşalıyorum.00 Yorumla
8 ayÖncelikle sabırlar diliyorum sana. Sonrasında da eşinin aptallığının son bulmasını diliyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 aySenin acindan zor bir durum tatmin olamayacaksın içinde kalacak hep
00 Yorumla Eşinin yaş kaç bi doktora gidin erken boşalmada çok geç boşalmada hastalık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doktora gitsin ya da gidin bir çok problem olabilir. Geçmiş olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yuh o kadar hızlı baraj kapagımı acılırmış sorun var onda gitsin bataneye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
8 ayTedaviden başka Bi çözümü yok teknikleri var da onlar uzun sürer zaten yapmaz
00 Yorumla
8 ayÖn sevişmeyi uzun tutmanız lazım direkt girmesine izin verme Önce sana biraz muamele yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBi dönem bende de oldu eşimle doktora gittim çözdük çok şükür
04 Yorumla
Soran8 ayBenimki durumu kabullenemiyor bu sabaha karşı istedi tam ilişki halinde göğüs emerken iki üç git gelde boşaldı bosaldin mi dedim gizledi utanıyor da durumdan aslında farkında devam etti yine iki üç git gel geri çekilme tekrar öyle hiç uzamiyor sure
Cevap sahibi8 ayÇok kısa böyle tatmin olman imkansız
Soran8 aymaalesef
Cevap sahibi8 ayİstersen konuşabiliriz
Gizli Üye(25-29)8 ayKaç yaşındasınız kaç yıllık evlisiniz. Severek mi evlendiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayHiç bir wrkek bunu kabul etmez ve sürekli bu şekilde devam edersiniz artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayTedavisi var sizin için büyük bir problem umarım tedaviyi kabul eder yoksa sonu aldatılmak olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayEşin kabul etmiyorsa seni tatmin etmiyorsa başkasını bul o seni tatmin eder
00 Yorumla
8 ayBende pavyonda bodygardım
Kadınlarla uzun yapıyorum erkek bosal diyor lar00 Yorumla
8 aybir kadın güzel bir oral seks cekiyor ise geciktirir. başka da bir şey demiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayTecrübesiz ondan zamanla düzelir
01 Yorumla
Soran8 ay2 senedir ilk geceden beri
Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. O sana yetemez asla
02 Yorumla
Soran8 ayYetmiyor
Gizli Üye(18-24)8 ayMümkün değil üstü üste erkeğin boşalması bu şekilde
05 Yorumla
Soran8 ayÖyle ama mesela iş bittikten sonra dik kalıyor diyorum hsls diksin İncek o sonra diyor
Cevap sahibi8 ayAnlattığın gibi mümkün değil, boşalınca Tak diye düşünüyor sonuçta soruda anlattığın imkansız
Soran8 ayAma gerçekten böyle doktorluk problemi var gitmiyor kabullenmiyor
Cevap sahibi8 ayKaç yıllık evlisiniz, hiç orgazm olamıyor musun
Soran8 ay2 yıllık evliyim hiç yani
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tedavi yaramazsaa arktara bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ozaman baskasi ile ol amasyada gizlice
00 Yorumla
8 ayErken boşalan adam düzelmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Tedavi olması lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayKendini düşünüyor ondan dir
01 Yorumla- 8 ay
Kadınlar çok sikayetcisiniz çok bende geç olurdu tabi jendimi kontrol edebiliyorum iki saat sürünce yeter boşal derdi 😂 bilerek bosalmadim kadın pert olurdu
Gizli Üye(25-29)8 ayBir tane titreşimli ve hareketli vibratör al, işini görür
00 Yorumla
8 ayYapacak bir şey yok seçerken deneyecektin
00 Yorumla
8 ayMundar ediyor senin gibi hatunu
00 Yorumla
8 ayBunu mutlaka halletmeniz lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayTürk erkeklerinde var bu
15 Yorumla
Soran8 aymaalesef
Cevap sahibi8 ayİlk boşalsın sonra sertleşme olana kadar devam ettir
Soran8 ayKız dimdik ilk bosalinca inmiyo
Soran8 ayİki üç yapıyor ya hep arka arkaya dimdik bırakıyor hala dik kaliyo bu devam eder inmedi diyorum İncek o sonra diyo
Cevap sahibi8 ayAnladım devam ettir o an
Gizli Üye(30-35)8 ayDestek alman lazım snn
04 Yorumla
Soran8 ayO doktor ya da geciktirici ikna edemedim ben zevk alamıyorum sürekli geri çekilmek ten o nasıl zevk alıyor onu anlamadım
Cevap sahibi8 ayYok öyle destek değil dışardan destek 😉😂 ikna edemiyorsan, zevkte alamıyorsan çare bu 😄
Soran8 ayAhahah bende farklı anlamıştım😃
Cevap sahibi8 ayYorumumu kaldırmışlar ya
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. eniştenin kuş hemen cikliyo desene 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKrem al kremden sur o anlamasin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayPozisyon değiştirin belki işe yarar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayRitim mi bozuyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yedek bulacan muhakkak
00 Yorumla
8 ayYenimi evlendiniz siz
017 Yorumla
Soran8 ayHayır iki sene ilk geceden beri hep böyle bu sabah uykumdan uyandırdı sonra emerken içine girdiği gibi boşaldı iki üç git gelde beni ittirdi bosaldin mi dedim yoo dedi yalan söyledi neden bosaldin ama daha bir şey yapmadın dicem diye sonra dikti ilişkiye devam etti yine iki üç git gelde boşaldı geri çekildi böyle bu sabah 3 kere yaptı kendide farkında ama hala böyle devam ediyor yetmediği için mastürbasyon yspiyorum bunu da biliyor daha önce gelince tutamıyorum dedi p. rni filmimi sandın cesmemi bu dedi
- 8 ay
Ozaman onun sertlesme sorunu yok erken boşalma sorunu var doğru mu
- 8 ay
Geciktirici spreyler var penise sürülüyor onlardan denediniz mi hic
Soran8 ayAynen o sadece
Soran8 ayİstemiyor işte sorunu olduğunu kabul etmiyor bazen geciktirici prezervatif felan var markette gösteriyorum şundan alalım diye yok diyor her şey red
- 8 ay
Böyle erkekler kadınları cinsellikten soğutuyor aslında bir erkek sadece kendisini değil eşini de düşünmeli
- 8 ay
Peki siz neyle korunuyorsunuz ozaman icine boşalmıyormu hiç
Soran8 ayYani ilişki yu beceremedigi halde 2 3 günde 1 başımda 2 dka için değmiyor bazen bu sabaha karşı oramla buramla oynayıp uyutmadi boşu boşuna yani
Soran8 ayYok bizim 11 aylik bebegimiz var ikinci çocuk düşünmüyoruz evet hiç içime bosalmiyor
- 8 ay
Ama böylede kazayla hamile kalabilirsin dikkat et sen korun bari
- 8 ay
Bişey sorcam iliskide anal ve oral var mı
Soran8 ayHap kullanmaktan korkuyorum ya birisi hassta olmuş evliliğin başında hap kullanmistim şimdi çocuk olunca gördüm onu kullanmıyorum spray mi adı şu an hatırlayamadım o var ama oda kayma ihtimali varmış kayarsa anlasilmiyormus içine bosalirsa kayıp olur diye guvenemedim suanlik böyle anal yok kendisi günah diyor istemiyor bekarken sevişirken oral vardı oral yapıyordum ona ilişkide boşaldığı gibi iki dka da boşalıyordu ilişki olunca düzelir sanmistim evlenince oralı bıraktı bosalcagi için bu sefer ilişkiye giremicek diye ods yok göğüs emer dudak boyun o kadar la ilişkiye girer kendi yaptirmadigi için banada yapmaktan kaciniyor oral i birde maalesef
- 8 ay
Siz ne kadar sevgili kaldınız peki ve sevgiliykende iliski oluyor muydu
- 8 ay
Birde anal senmi istedin yapalım diye
- 8 ay
Niye sustun
- 8 ay
Cevap versene
- 8 ay
Nerdesin
8 ayKaç yaşında eşin
07 Yorumla
Soran8 ay34 ben 25
- 8 ay
Normalde bikere boşalınca ikinci uzun sürmesi gerekiyor psikolojik sorunu var mı kafası rahatmı
Soran8 ayİş ya da kira derdi ya da borcu yok birşeyi bilmiyorum p. rno filmimi sandın cesmemi bu dedi tabi o kadar sürer dedi sonra da iyi anında tutamadigini söyledi ama iki üç git gelde hemen boşalıyor hiç uzama yok sürekli beni geri itiyor bazen erken bosaldin dicem diye gizliyor mesela emerken hemen girdiği gibi boşaldığında sakladığı gibi anlamıyorum duzelmej için çözümde aramiyor
- 8 ay
Düzelmiyor kolay kolay senin memelerini ve vajinanı iyce emip yalaması lazım seni zevkten uçurması lazım ensonda sen ona oral yapıp içine girmesi lazım ama yetersiz kalıyor
- 8 ay
Üzücü bir durum
Soran8 ayO daha ilişki halinde emerken boşalıyor iki git gelde maalesef başka şey yapmaya kalmiyor
- 8 ay
Doktora göründümü hiç yanı o güzel memeleri eme eme * çok güzel oluyor
8 ayÇokmu erken
00 Yorumla
8 ayMacun yedir ablam işe yarar en az 45 dk sı var
00 YorumlaDerin. Nrfes ala ala yapsın acele etmesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
8 ayŞansızsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKaç yaşında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBüyük sorun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySeni doyurmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayVibtatör kullan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
8 aySen daha erken bosal
00 Yorumla
8 ayBoşa gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayOho bu ne be
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri