Eşimin erken boalma sorunu var ve bu durum benim açımdan sorun değil fakat o kendini yetersiz görüyor bunu bana söylemedi fakat bariz anlaşılıyor bu durumun sebebini vs tahmin etmek zor olmamalı fakat bu durum için ne yapmalıyım sizce yani ona ne söylesem rahat eder? İlişki esnasında rahat olmasını mı söylesem? Veya böyle sorunu olan erkekler ne yapılsa sizi rahat ettirir? Karşıdaki kişi ne yapmalı yardımcı olur musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Psikolojik bir şeydir erken boşalma. Rahat olması gerektiğini ve anı uzatmaya bakmalı aceleci olmamalı. Sonuçta zamanla yarışmıyor yahutta bugün olmazsa başka zaman olmayacak gibi durum söz konusu değil. Ön sevişmeyi uzun tutun, aceleci hareket etmeyin. İlişki esnasında geleceğini hissettiği an pozisyon değiştirin devam etmeyin bekleyin öpüşün edin sonrasında tekrar ilişkiye devam edin bir kaç kez ertelerse zaten bunu alışkanlık haline getirir ve böylece erken boşalma olmaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler deneyeceğim
Soran+1 yılTabi
- +1 yıl
Vemcaine idi galiba sprey var geciktirici değil ama etkili, emla diye krem var pahalı ama etkili hemde baya etkili bu da geciktirici değil eczaneden alabilirsin. Direk eşine söyleyemesen kullan diye kendi eline spreyi bolca sık ya da yağ şişesine doldur yağ sürelim tarzı anladın mı eşinin penisine iyice yedir özellikle uç kısım ve biraz altına krem için de kayganlaştırsın ayağına sür kremden ufak nohut boyu sür yeterli olur
Soran+1 yılÇok iyi oldu bu teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılİlk ilişkide erken boşalma normal ikinci ilişkide geç boşalır. geceyi tek seferle kapatmayın ikinci de daha mutlu olur daha çok zevk alırsınız.
50 Yorumla Kafasını seks yaparken başka şeye odaklayarak devam ettirmeli o sekilde gec bosalir baska seyler dusunmemesi gerekiyor ama uzamanından destek alsın bunlar herkesin basina gelebilcek seyler pskolojik sen ufak sıkınti bile bina sebep olabilir en iyi bir doktora pskologa basvursun burada cevabı bulamazsınız binlar uzamanlık gerektiren konular
00 Yorumla
+1 yılBu senin söyleyeceklerinle yapacaklarınla çözülmez. Çözülse zaten şuana kadar çözülürdü. Dışarıdan uzman birinden bunu duyması gerekir.
00 YorumlaÖncelikle konuşmanızı öneririm.
Bazı egzersizler faydali olacaktır.010 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler soyleyecegim
Soran+1 yılHayır nedir
Soran+1 yılRol yapmaya gerek var mi peki
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu sen deli misin. erken boşalması senin için nasıl sorun olmaz. sen köle misin
03 Yorumla
Soran+1 yılYa sorun tabikide ama ne bileyim onun üzülmesini de istemiyorum
Soran+1 yılEvet pek zevkde alamiyorum zaten🥺🥺
İlişki sonrasi şımart güzel şeyler söyle harika olduğu gibi vs vs
02 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle değil
+1 yılBöyle bir sorunum hiç olmadı ama senin fiziğin iyi mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet neden
- +1 yıl
Seninkini etkilemiyor olabilirsin diyecektim de iyiyse sorun o değildir
+1 yılcok basit kendisini dusunmicek kendisini dusundu icin bosaliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılKendini neden insan düşününce öyle olur ki
- +1 yıl
yani hemen olsun bitsin o anki zevk den iste hemen bosalim derdi ama seni rahatlatsa kendi daha fazla zevk alacak farkinda değil
Soran+1 yılEvet ben cok tatmin olamıyorum cünkü :(((
- +1 yıl
özele gelirmisin nedenini anlat
+1 yılbi doktora görünüppp yardım alsa daha iyi olur derim
02 Yorumla
Soran+1 yılAldı aslında ama hala ayni :((
- +1 yıl
zoratanıne yeni mi basladınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde de var aynı soeun maalesef ilaç aldı olmadı prezervatif olmadı kendisi kasıyor ben değil
35 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla derdi sorunu vs mi var
Cevap sahibi+1 yılİş stresi hatay stresi maddiyat falan kafaya takar o taktığıyla da olmuyor işte bende üzülmesin diye kırmıyorum onu
Cevap sahibi+1 yılSen kaç aylık evlisin peki eşinde neden var bu sorun
Soran+1 yıl1 aylık daha siz?
Soran+1 yılBilmiyorum eşim sürekli kafasına bir şeyler takar nasıl düzelticez bunu
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tut ikinci seferi daha rahat yapsın inmeden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgelmeye yakın dur, devam et taktiğini yapıyor musunuz? Bununla süreyi adım adım uzatabilirsiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ona ilaç al ya da ilişkiden önce 2 bira ver
02 Yorumla
Soran+1 yılBira işe yarar mı ki
+1 yılSenin için niye sorun değil peki
06 Yorumla
Soran+1 yılAslında benim için de sorun yani sadece o üzülmesin diye öyle diyorum
- +1 yıl
mastürbasyon yapiyomusun çok zor değil aslında oral yaparak Bile tatmin edebilir seni
Soran+1 yılYapamiyor maalesef
- +1 yıl
Nasıl ya alt tarafı yslıcak Bi yetenek gerektiren bisey değil klitoris zaten erojen bölge bide istekkisin dakika sürmez
- +1 yıl
Sohbet etmek istermisin
- +1 yıl
Kaç dk peki
+1 yılGeciktirici çok iyi çözüm.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnerdiğin marka jel vs?
- +1 yıl
Marka pek önemli değil
Çok zor bir durum gerçekten tedavi görmesi gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seninde işi bitip kurtulmak hoşuna gidiyor 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılE doğru düşünmüş yetersiz adam
00 Yorumla erkekler nasıl yardım edecek acaba bu durumda
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden edemez mi belki bu sorunu daha önceden yaşayıp çözen vardır
Kaç dk suruyor
09 Yorumla
Soran+1 yılİlk baş 2-3dk falan
Soran+1 yılİşte:(( daha hic orgazm bile olmadim
Soran+1 yılDaha yeni 1 ay
Soran+1 yılBoşalamıyorum ne yapayım sadece zevk alıyorum
+1 yılGel anlatayım
00 Yorumla