Ne yapıcam böyle bilmiyorum seks de çok düşkün biriyim. Eşim beni resmen Mikemiyor. 6 yıl oldu evleneli bir kere boşalamadım okşamadan. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tedavi, spor ve psikolojik destek ile alışabilir gibi, buna yönelmelisiniz. Orgazm olabilmen için ise farklı şeyler yapabilir aslında. Ön sevişmeyi uzun tutmak, el ve dil kullanmak, farklı yerlerde dokunmak ve fantezi yapmak gibi şeyler yapmalısınız. Mesela ona geciktirmek için taktikler uygulayabilirsin. Oral seks yapıp geri çekilmek, dokunmaya devam etmek gibi. Zaman içerisinde seks sırasında konuşarak aynı zamanda bu durumlar aşılabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılseni tatmin ederek daha çok haz alacağını ona öğretmelisin, bir kadını erkek ne kadar tatmin ederse kadın o kadar perdelerini ve sınırlarını indirir ve partnerine erkekliğini iliklerine kadar hissettirir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağlam bi f*ck buddy bul güvenilir birini. İki yıldır görüştüğüm evli bir kadın var bazen üç bazen daha fazla orgazm oluyor. Onunda kocası bencilin teki lakin kadının bana söylediği … seninle ilişkiye girdiğimden bellidir kadın olduğumu hissettim …. İstediğim zaman veya onun istediği zaman otel de veya evde buluşuyoruz altımdan kaçıyor o derece yapıyorum … benim gibi biri de vardır çevrende ara bul o adamdan medet umma kalbini kırar üzülürsün.
10 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir durum benimkide tam tersi geç bosaldigimdan dolayı uzun sürüyor benimki yeter deyip çıkarıyor sürekli yarım kalıyorum boşalamiyorum buda benim canımı sıkıyor iyice artık +45 dk ön sevişme hariç
13 Yorumla- +1 yıl
sanalda zaten herkes 45+
- +1 yıl
@you4myselfcontrol inanmak istemeyeni reele davet ediyorum canisi
- +1 yıl
@you4myselfcontrol sanalda herkes mükemmel hshshsh
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılGeciktirici kullansin ya da geciktiricili kondomlar. Kendi bunlari kullanmak istemiyorsa tedaviyide kabul etmez. O zamanda yapilacak tek bir sey var sen bilirsin
00 Yorumla doktora götür ilaç versin geç poşalır ön sevişme ve oral yapsın uyarılman gerek yoksa mutlu olmazsın doyuma ulaşamazsın
00 Yorumla
+1 yılDoğru cinsel ilişki teknikleri ile erken boşalma sorununun önüne geçebilirsin en önemlisi burada çözüm aramak yerine eşine destekleyici davranıp psikolojik olarak rahat hissetmesini sağlayıp daha sağlıklı bir cinsellik yaşayabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılDikkatini dağıtacan boşalınca bitiyo ya boşalmadan bitirecen. Öyle şartlanacak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu çok saçma nasıl skemiyor yaaa kaç dakika da boşalıyor?
00 Yorumla
+1 yılyardımcı olan olur elbette bu iş nereye kadar gidecek böyle
00 Yorumlatedavi olmayı denediniz mi hani erken boşalma sorunu sadece erkeği kusurlu bulmamak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılBir sürü erken boşalma engelleyen ürün var. Kullansın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. çok zor değilki o iş önce boşalsın sonra ilişkiye girin mesela
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tedavi şansı varsa uzmana gidin yoksa incitmeden boşan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendisine de anlatın bu şekilde izah edin. Eşiniz sonuçta elinden geleni yapacaktır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıleşin tedavi olsun ön sevişmeyi uzun tutun seni hazırlasın ya da ilaç kullansın yoksa bir ömür yarım kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİdare etcen yapacak bir şey yok. Sana zevk vermiyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ilkinde rken boşalsa bile sevişmeye devam edip 2. ereksiyonu edip hemen içine al
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvibratör al ben öyle yaptım
632 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıld*ldo
- +1 yıl
Nden doktora veya ecz. Bascvurmuyorsun beya fb degilde vibratör
Cevap sahibi+1 yıl@PoliceManIsBack neden hastalık kapma hamile kalma riskini alayım? doktora git desem hakaret olarak algılar
- +1 yıl
Nden risk olsun? Haplar veya prezervstif var. Herkesle yatacak degilsin bi tane bulursun güvendiğin. Ayrıca doktorw git demek nden hakaret olsun kendi sorununun farkında değil mi?
Cevap sahibi+1 yıl@PoliceManIsBack hamile kalma riski korunsan da var ayrıca prezervatif hpv cesitlerinden korumuyor cahillik zor
Cevap sahibi+1 yıl@PoliceManIsBack ya kardeşim bi adama bunu desen hakaret algılar şeyinizin boyundan bile gurur yapıyosunuz neden eziyim adamı?
- +1 yıl
sanal ılıskı gıbı deseene
- +1 yıl
Ben hic gurur yapmiyorum. Gerekirse kullaniyprum kullanirimda. Ayrica hastalik icin demedim hamilelik icin dedim. Senin mantiginla o zaman herkes hasta ve hamile :) cahilliklr alakasi yok. Zevkinr bakarsin guvendigin birini bulursun
- +1 yıl
@ecstasys1155 sanal iliski yasayacana vibrator kullanirr
- +1 yıl
@PoliceManIsBack sanal ılıskı oluyo vıbratorle de ztn
- +1 yıl
@ecstasys1155 amac reel .
- +1 yıl
@PoliceManIsBack aynen ama gercegın yerını tutmuyo dıyolar
Soran+1 yılÖyle yapıcam bende boş ver sen bunları FB bul diyenleri. Bir penis yüzünden canından olma eşin ögrense cenaze namazını bile kıldırmaz. En iyiisi vibratör
- +1 yıl
vıbratoru yakalarsa pekı kazayla
Soran+1 yılO ne var bunda alırsam zaten eşimden habersiz almam. Bi kocamınki bi vibratör sokarım
- +1 yıl
ovv fantezı fena 2 farklı erkek var gıbı yatakta
- +1 yıl
Yakalanmayacaksiniz bu kadar aptal olmayin. Ben 2 senedr 2 evli kadinla yatiyprum. Prof olursan bir sey olmaz
- +1 yıl
Canlısı yok muydu
Soran+1 yılNasıl prof. Olunur peki
- +1 yıl
1. Kural iyi gizlemen lazım.
2. Kural güvenmelisin herkes olmaz.
3. Kural sürekli konuşmayacaksınız.
4. Kural her gün buluşma yapsaniz dahi farklı yerler olsun. Mesela bir gün senin evinse bir gun onun evi olsun. Kocan evde değilken sana gelebiljr. Evdeyken sen çarşıya çıkıyorum diye çıkabilirsin.. bu kurallar uzar. Önemli olan dikkatli davranmak. Emin ol yakalanmazsin - +1 yıl
@PoliceManIsBack ama her zamparalık bı gun ortaya cıkıyo 10 yıl da gecse
- +1 yıl
@ecstasys1155 cıkmıyor kanka :) emin ol
- +1 yıl
@PoliceManIsBack kac aydır devam edıosunuz sen evlı msın
- +1 yıl
@ecstasys1155 iki kisiyle 2 yil devam ettik. Şu an ki ile 1 yil. Evet evlyim
- +1 yıl
Zaten karşıda evli olmalı bekarla olmaz. Evli evli olcak
- +1 yıl
@PoliceManIsBack arama bulusma saatlerını zamanını bılecek yanı
- +1 yıl
@ecstasys1155 oyle tabi.
- +1 yıl
@PoliceManIsBack bekarın canı sıkılır arar tabı sureklı bosta
Soran+1 yılNeden evli olmalı peki
- +1 yıl
Başını ağrıtaamaz. Bekarlar halden anlamaz. Evli olursa halden anlar oda korkar sonucta evli ;)
- +1 yıl
:) evlı olunca bosan da dıyemez
+1 yılya partner ya da oyuncak alacaksın yoksa zor
00 Yorumla
+1 yılİnan bana çaresi var ama uzmandan destek almanız lazım. Hatta uzmandsn çok sana iş düşüyor
00 Yorumla
+1 yılBir erkek almaya nasil bakiyor kocan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılvalla dırek bosan hayatını yasamalısın
00 Yorumla
+1 yılSeksi oyuna çevirin uzun sevişin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşine seks yapmayı öğretmelisin
00 Yorumla
+1 yıl6 yıl nasıl dayandın aldatmadan ya helal olsun
00 Yorumla
+1 yılBiz boşaltalım gülüm 🌹 sevaptır
00 Yorumla
+1 yılGeciktirici var al kullan ya da f*ck bul
00 Yorumla
+1 yılOral yapmasini iste o sekilde telafi etsin
00 Yorumla
+1 yılDoktora gotur tabancaya baksinlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDenemeden alınmaz işte
114 Yorumla- +1 yıl
yani büyük risk alıyor tecrübe etmeden evlenerek
Soran+1 yılTabi ondan sonra bakireligim gitsin sonra ne olucak tı başkası kabul edecekmiydi beni
Cevap sahibi+1 yılBoyle daha mi iyi oldu knk
Soran+1 yılÇözüm bulmak lazım
Cevap sahibi+1 yılO. k rotar kondom kullanin. Eski sevgilimdede vardi ayni sorun biraz ise yariyor
- +1 yıl
Çözüm doktor tedavisi ama hiçbir erkeğe bunu kabullendiremezsin. ya da deneme yanılma ile ilişkilerinizi deneyeceksiniz. cinsellikten önce 1 ya da 2 defa boşalmasını sağladıktan sonra ilişkiye girmeyi deneyin
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap erken bosalma sorunu olanda ise yaramiyor o yontem yukarda yazim eski sevgilimdede ayni sorun vardi bir gunde 8 kere yaptigimizi bilirim sure ayniydi yani uzamiyor
- +1 yıl
erken gelme iradesine hakim olamamaktan ama öncesinde mastürbasyon ya da oral yaparak isteğini dindirdiğinde yine mi erken geliyordu, şahsen 1. den sonra 2. çok uzun sürüyor bende
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap iste normal de oyle olur ama boyle sorunu olan erkeklerde sure degismiyor benimkinde degismiyodu yani şu ok un kondomu biraz uzatmisti (2 dk)
- +1 yıl
2 dk çok kötü ya, tıbbi tedavisi nasıl acaba,
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap toplami 5 dk falan suruyodu iste uzamis hali, tedavisini bilemiyorum vala
- +1 yıl
insanı cinsellikten soğutur bu durumlar zormuş gerçekten
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap yani seviyodum sogumadim ama bu bir sorun yani
- +1 yıl
cinselliği zevk için yaşıyorsan ki ben öyle seviyorum yapamazdım herhalde
Sorunu cozmek icin tibba basvurun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaç dakika kalabiliyor içinde?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh ulan ah dusecektin elime sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi anlamda üzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu onunla konuş ve doktora gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşek yok mu sizin orada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeciktirici kondom veya sprey denediniz mi?
00 Yorumla
+1 yılSöylenecek çok şey var da
00 Yorumla
+1 yılZor durum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar erken
00 Yorumla
+1 yılbilemiyeceğim.
00 Yorumla
+1 yılKonystun mh onurunla
00 Yorumla
+1 yılPsikologdan destek alın
00 Yorumla
+1 yılÜrolog halleder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılCaresine baktınmı
00 Yorumla
+1 yılEpidiyumlu macun alsın aktardan uzun sürer
00 Yorumla
+1 yılNasıl yani bunca yıl nasıl dayandınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılDoktor ve psikolog
00 Yorumla
+1 yılMacun yedr eşine 😃
00 YorumlaMiktir kendini
00 Yorumlayardımcı olmayı isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora gorunsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSprey alın
00 Yorumla