Hadi dans edelim sizinle 😃
Seksting uzak mesafe ilişkilerinin olmazsa olmazı mı?
Hadi dans edelim sizinle 😃
Selams
Seksting ilişkilerin kurtarıcısı olabilir mi¿
aa sadece uzak mesafe değil ayrıca evlilerin de olmazsa olmazı, görünen o ki kocasını işe yollayan soluğu sanalda alıyo.

iki saniye dinle pop like this oluyon sjsj
Dilimde dönmedi.
Bu yapılanın bir insanı kötü göstermeyeceği gibi, hiç yapmayan insanın da namus kavramının geliştiğini göstermez benim nazarımda.
Hiç konuşmayıp ve bu zırvayı yapmayıp zihninde eşini defalarca aldatan insana örnek vermeye gerek bile yok. Topluma bakmak kafi.
Eyleme dökülmeyen her şey gibi o da suç sayılmıyor toplum nazarında. Kadına veya erkeğe yüklenilen misyonun değişmesi gerek önce.
Aile ve eş kavramı o kadar deforme edildi ki; aldatmanın kanıksanacağı günler çok yakındır.
Her türlü ilişkinin olmazsa olmazı saygıdır. Gerisi teferruat.
BiBilen guapomorena teşekkürlerimizi fırlatırız. Bu bir nevi zihinde aldatmak zaten ha eyleme dökmüşsün, ha dökmemişsin ne fark eder.
Rica ederim sayın Fenomenim.
Evliyim.. eşimden istiyorum açıkçası gün içinde işte olsam bile.
Evliliğe heyecan kattığını düşünüyorum
Millet neye hakaret etmis
Bana bana bihterlerine shdja
Mal bunlar ya :) sektor et
Bacımsular böyle yapınca çok üzülüyorum :D
Belli üzülmüşsün :) hepsi bir dunya
Yıkıldım :D teşekkürler bu arada 🙏
Rica :)
Teşekkürler :)
Rica ederim:)
:)
Daha çok arzuyu arttırır buluşunca yer gök inler.
😌👌
Teşekkür ederim :)
Rica ederim:)
Cümlenize maşallah alkıŞı aLaLım duuur piyenŞeşim. .
~° Kardolap Fuat and HatiiiceeeYıldırımmmm, SebastiaN Emmoğlunun ekip folklor OooRrrrKesTrRaŞsı Faruk Ünal, Ali Ünal, Abdurahman Ünal, Erkan + DONE or DÖNE, Hacı Musa + Hülya, Ercan Yıldırımmmm. .
Cevap
40Cevap
Uzak mesafe ile değilde daha çok yaşanmışlık ve beklentiler ile alakası olan bir şey Beni artık sarmıyor mesela tam tersine bana kendimi daha kötü hissettiriyor çünkü daha çok yükseliyorum hiçbir şey yapamayınca moralim daha çok düşüyor karşı tarafta da aynı şey oluyor bunu yapacağım bunu yapacağım şöyle oluyor böyle oluyor gibi değil de direkt olarak görüntülü aramak ya da nude fotoğraf göndermek daha olmazsa olmaz bence
Ben sevmiyorum ve saçma buluyorum bir insan telefondan ya da görüntülü konuşmadan nasıl zevk alabilir gerçeğin yerini tutmaz.. saçma saçma sesler çıkartıyorlar.. yok ıslandım falan diyorlar.. :D ergence şeyler sdfsdf şimdi linçleyen çıkar mutlaka ama bana göre saçma seksting denen şey...
Heyecan seven bir milletiz :D
Öyle maalesef cann :D
ben hayattan bezmişim demek sjssj
Değişik kavramlar bir değişik istekler 😨
ister uzak ilişki ister yakın temslı ilişkiler olsun, medyatik ilişkiler sağlıksız geliyor. fantezi olsun diye yapanları da anlamam. ya da içim çürümüş 😅
Aslında cidden eşlerin de yapması ilişkiye heyecan katar da, bazıları eşiyle değil de işte sanal sevgilisiyle yapıyor sdjjs
Yani o tarz ilişkilere yorum dahi yapmak istemiyorum. Evliliğin canlılığı içinse olabilir.
Aynen canım
Of bana saçma geliyo. Fotoğraf nasıl etkilesin mesela? Yok öptüm yok yaladım, ıyk. Max seksting işteki kocayı yazıyla veya fotolarla darlayıp çoşturmak ve eve koşarak gelmesini sağlamak olur. Diğeri ergenlik wkdks
Yani diyor ki; önce fragman sonra asıl film 😂
Ayyyneen öyle akdksk
En uyuz olduğum şeydir uzak mesafe ilişkisi. Partnerin yanında olacak abi, mıncıklaşacaksınız :D. Öyle mesajla telefonla olacak iş değil bu ya :)
Partner yanında da olsa, yapılabilir bu. Monotonluktan kurtulunur, bak evliler hahdja eşleriyle yapmıyorlar da buralarda fink atıyorlar nude’laşmak için 😁
Bak bir anımı anlatacağım, şirkette tedarikçi girişi için evrak kontrolü yapıyoruz. Hani böyle ekranda resmi gösterirken telefonun altında küçük resimler görünüyor ya, adamın karısı buna nude fotoğraflarını atmış abi, altta da bu fotoğraflar görünüyor. Bize de ekran görüntülerini attı evrakların ama adam farkında değil küçük resimlerin. :D Adam 35 yaşlarındaydı bu arada.
Hiç tasvip etmediğim bir şey yapmadım yapmam da zaten hiçbir şekilde hiçbir zaman. Bu konularda genel duruşumu ve konuya bakışımı beyan etmek için konuşuyorum esasen 🙂
Bana saçma geliyor bir tür işkence gibi SJdjjd
😂😂
Ama öyle😅
Zevk renk meselesi değil dimi bu :D ne yazacağımı bilemedim
Orası öyle tabi ki ama bence tatmin etmez yani beni etmez🤭
sextıng uzak mesafe ilişkilerime zarar vermişti zamanında. Bu dünyada tek dediğim kadını soğuttu benden. Ben kadının kendisini özel zamana saklamasını doğru buluyorum. Sevgi ve özlem olanını seviyorum.
Uzak mesafe iliskisinin basli basina bi oluru yok zaten 🤣Uzak dursun uzak mesafe iliskisi
Aman meraklıydı sana uzak mesafe ilişkisi zaten jsdjaj
İlla satasacak duramiyor 😀
Sataşmam gereken yorum yapma 😏
Bundan sonra once sana sorarim uygun mu diye 😀
Bla blaaa ey 😃 şovu kes
Benimle konusurken ne yapmiyoruz? Emir kipi kullanmiyoruz 😀
Şovu keser misiniz skfjak
Keserim bak simdi 😀😀
Olooomm kaç saat sonra ne devam ediyorsun şovuna :D
Assolistler sonra cikarmis 😀
Assolist molist anlamam ben
Anlatiriz 😀
Benim için öyle olmazsan olmaz büyümez çiçeklerim
Komik diil aşırı ciddi bir soru bu
Şarkı sözü o be
😅😅
Bence evet ama sekstingi evli olanlar da sevgili olanlar da çok yapıyor yani başkaları ile daha çok bu aldatmaya giriyor ve bunu normalleştirenler var
Ben seksting sanal İlişkileri çok saçma buluyorum bu yüzden
Evliliklerde aldatma oranı düşüyor sexting sayesinde hdueheuhd
Bu aldatma sayılmıyor yani
Aydınlatalım ciddiye alan olur :D
Kafasına göre dünya :D
Sadece uzak mesafe ilişkisi için değil genel olarak yapılması gereken bişey bence
Eğer aranızda cinsel bir çekimde varsa ve bunu gerçekten de yaşadıysanız evet yoksa sadece hiç temas olmadan internet üzerinden seksting yapmak bilemedim..
uzaktan uzağa egilim ama isin sonunda erkek bu enerjisiniz baska sekilde atmak icin harekete gecebilir:)
Bence önemli ya belli bir süre sonra çünkü uzaksan bir şekilde oluyor zaten ve bence bağı biraz daha arttırıyor 😇
Uzak veya yakın nikah yokken ortada cinsellikle alakası olan hiçbir şey olmaz. Millet maalesef arsızlığı cesaret zinayı aşk sanıyor günümüzde.
Olmazsa olmaz denilen bir şey değil bana göre. Uzak yakın fark etmez yan yana olunmadığında heyecanlı bir olay.
Uzak mesafe ilişkisinin olmazsa olmazı ayrılıktır. Çok düşük oranda böyle ilişki yaşan çiftler evlenmiştir.
Seksting her ilişkide olan bir şey ama uzak ilişki mi dedi biri? Aman aman aman aman. Püh püh. 😂
Olamaz inanmıyorum. Filmler ondan daha güzel. Ayrıca seksting saçma bir olay. Bana göre başka şeyler daha güzel.
Nispeten evet ama ayda bir en azından buluşulup gerçekten seks yapılmalı 😀
Olmazsa olmaz mı? bilemem ama
Olursa harika olur
Yani gerçeği olmadığına göre onunla idare ederler
😂😂tövbe yaaa
Amin canım amin djdjs
💁♀️ çok karakterden oluyor o hddha
Kocasını işe yollayan soluğu internette alıyor kısmında bu nokta da bu kadar dürüst olmak zorunda değildin 👏👏
Ne alaka? Gördüğümüzü anlattık :D siz kendi kafanızda nasıl yorumladınız
Ben bir şey demedim tamam
Sanki aynı şeyleri görmüşüz gibi geldi bana bir an 😁
Anladım 😅
Zeki insan severim.
Buna da ne alaka deme saçını çekerim valla 🤣
Saçlarıma dokunan elleri kırarım :D
Bir kadının en savunmasız zamanı oje sürdüğü an yakalarım o anı çeker kaçarım hahaha hadi yakala yakalayabilirsin
😅😅
Sonda dediğin üzdü be
Ne dedik :D
Ama öyle gördük bunları biz buralarda :D
Uzak mesafe ilişki nedir yaa
Soru o değil, uzak mesafe sana göre olmayabilir ama gayet iyi yürütenler var
Diğer soruyu da cevaplıyorum: Sexting nedir yaa
😏 üfff
Ama gerçekten saçma
Tamam
Ya niye trip atıyon bana
Atmıyorum
Trip gibi geldi bana
Yok.
Tamam o zaman
Büyük ihtimalle olmazsa olmazı 😂
Uzak mesafe ilişkisi ne yaparsan yap zor
Çok boş işler ya et ete değmediği sürece cinselliğin bir önemi yok et ete değecek illaha
Seksting hiçbir ilişkisinin olmazsa olmazı değil
Hayır değil.
Yok öyle birsey sonucunda elde var 0
Evettt bence olmazsa o eksikligi cok sorun olacak
Tabii ilişkinin halatı
En kritik seylerinden birisi
Tovbe bismillah diyorum.
Guzel bisey ve evet oyle katiliyorumm
Bence ergenlerin olmazsa olmazı.
Evet güvenli istir
Yooo 😄
Çok hemde