1 yılUzak mesafe ilişkilerini pek sağlam ve sağlıklı bulmuyorum. Yani zaten bir ilişkiyi ayakta tutacak şey seks veya uzaktayken sekstingse o ilişkinin vay haline.
Günümüzde seksting bence sadece iki cins içinde p*rno yerini almış durumda. İnsanlar p*rno izleyeceğine karşısında canlı bir muhattabınolma fikri hoşuna gidiyor sadece.
Ama illa ki oturmuş güzel giden sağlam bir ilişkide uzaklık söz konusu olduysa ayakta tutmak demeyelim de uzaklığı biraz daha katlanılır kılacağı kesin. Hatta uzak olmamaya rağmen çiftler arasında sekstingin zaman zaman heyecan verici olduğunu düşünüyorum.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSeksting nedir yaa boş işler onlar duygu yok his yok temas yok , seksting ile ilişkim ayakta duracaksa lanet olsun yıkılsin o ilişki 😂 seksting nedir biliyirmusun gönül eğlendirme vakit geçirmek , oyalanmak için tercih edilen hayali bir mutluluk yöntemidir , adamın sevgilisi yok , cepte para yok , özgüveni yok , zamanı yok vss ya da kız bakire ilişki yaşayamıyor eeee napiyorlar kendilerini seksting ile avutuyorlar , gençlerin hepsine bak hepsi sanalcı olup çıktılar 😂 işin kötü tarafı böyle sanalda yapmaktan gerçeğini nasıl yapacağını unutacaklar gerçeği öyle sanalda inletirim , bağırttırırım , 5 posta atarım filan 😂 birde kızlar diyor ya ben büyük kalın severim , yok çok sert severim filan, gerçeğini yaşamak sanalda klavyeden yazmaya benzemez el adama acımaz öttürür 😂😂 20 cm yemeye de g@t ister 🤣🤣🙈 o yalan bu yalan gel birazda sen oyalan misali işte...😊söyleyeceklerim bu kadardı teşekkürler 🙋
422 Yorumla- 1 yıl
20 degıl 22 cmden az kabul etmıyorlarmıs.:D hıc elıne metre alıp ul n bı bakım su 22 cm ne kadarmıs ta demıyorlarkı :D
- 1 yıl
@soramayanüuye haha 👍 😂 sanalda bunlara öz güven geliyor 😂 bunlara iki yumurta kır desen bir nevresim geçir desen bilmez ama 20 cm penisi bilir 😂😂
- 1 yıl
penıs gurmesı bunlar yawrum ne bılmesı :D
- 1 yıl
@soramayanüuye uzaktan eğitim ile bu işin duayeni olmuşlar 😂😆
- 1 yıl
Ahahahahaha uzaktan eğitim 🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
ordınaryusu bıle olurlar sonra reel olunca sey kem kum oho uhu :D
- 1 yıl
@soramayanüuye eee noleceydi yaa uzaktan eğitimle okadar oluyor işte 😂👍👍
- 1 yıl
@SwordOfDemocles haha 😂 uzaktan eğitimle p*rno yıldızı olmuşumdur filan 😂🤣🤣🤣
- 1 yıl
hakketen uzaktan hersey bozuyor he :D tabanca cıkınca ne demısler tabanca cıktı mertlık bozuldu. sse tıng cıktı ılıskıde bozuldu :D
- 1 yıl
Essah mı diyoonn 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
@soramayanüuye aynen öyle oldu maalesef 👍 bunların alayı bomba 😂😂
- 1 yıl
@SwordOfDemocles haha 😂😂
- 1 yıl
@SwordOfDemocles @soramayanüuye böğğünnn canlı ders var mı? 😂😂
- 1 yıl
gell gell zummma gel böööön :D
- 1 yıl
@soramayanüuye hocam zumzum dur o zummma olsa duramazsın 🤣🤣
- 1 yıl
nedense aklıma tılla tas ın zennnubeee sarkısını getrdın :D
- 1 yıl
- 1 yıl
@SwordOfDemocles EİG için teşekkür ederim 🙏❤️🥰
- 1 yıl
Ricalar efendim
- 1 yıl
@SwordOfDemocles uzaktan eğitimle EİG seçilmişim dir 😂😂😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar sen uzaktan çok eğitiliyorsun 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Hemde çokkkkk 🙃🙂😏😆
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılArzu, ilgi, beğeni duyulmayanla sevgili olunmaz zannımca ve tüm bunların karşılığında seks dürtüsü çok normal
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılUzak mesafe ilişkisini gerçekten arada sağlam duygular olmadığı sürece her gün yapılan sanal seks bile ayakta tutmuyor
30 Yorumla Seksting yapacağına yaksın arabayi gelsin 😀 boş işler bunlar geç sen bunları sjs
30 YorumlaSanal cinsellik uzmanı çoğu redd etmiş 😂 eee kim o zaman sitede dkka başı bişey sora bilirmiyim diyen 😂😂😂
21 YorumlaOlabilir sevgi sadakat varsa görüşmede kısıtlıysa olabilir neden olmasın
50 YorumlaUzak mesafeli ilişkiler bazen yıpratıcı olabiliyor bir nevi arada köprü gibi düşünebiliriz bu eylemi.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer bir ilişkiyi tek ayakta tutan şey cinsellikse o ilişki çok uzun sürmez zaten
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeksting cinsel açlık çeken veya istediği gibi ilişki yaşayamayan ergenlerin işi bana göre zevk desen yok işlev yok öpmek koklamak yok
Ses veya görüntüyle kendini tatmin etmeye çalışıyorlar doğru bir yanı yok bana göre20 YorumlaOlabilir de olmayabilir de. Erkeğin sadece seksting ile yetinmesi pek inandırıcı gelmiyor bana mutlaka ihanet eder. 💅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet sadece sevgiliyle değil tanımadığın kişilerle tanıştıktan sonraki duruma görede yapılan birsey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Gayet iyi bir şey kaçamak yapmak evliler de yapıyor. İliskiye heyecan katıyor
00 Yorumla
1 yılİlişkiyi seks için yaşamazsanız ayakta tutmak için çok fazla şey işe yarayabilir.
00 Yorumlayok değildir hiçbir işe yaramaz
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
1 yılAyyy hiç sevmem ayakta tutmasın plss
21 Yorumla- 1 yıl
@isabella181919 yatırabilir de :)
Gizli Üye(18-24)1 yılBelki anlık tatmin yaşatabilir ama ayakta tutmaya yetmez ki, tenler temas etmeli..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok zevksiz ya kimle olursa olsun tam keyif vermiyor bence. Donunmak kesinlikle şart
00 Yorumla
1 yılBence ayakta tutabilir
10 Yorumla
1 yılHer zaman olmaz enerjiler bir birini tutmalı ve her iki taraf istekli olmalı (her kes beceremiyor)
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
1 yılEvet, bir nebze olsun tatmin sağlar.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet etkiler kesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
1 yılUzaktaki ilişki onla tutunmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıluzak olmasada olmasi gereken eylemdir :D
00 Yorumla
1 yılHç sanmıyorum saçma
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılfarklı. başkaları yapmıyor uzak değilse mesela..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sadece arayıştır
00 Yorumla
1 yılDeğill
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tamda o
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılUzak mesafede evet
00 YorumlaYok bee
00 YorumlaTutar bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026