Mesajın icerigi onemli videoumu resim mi Gönderdigin portakal mı poncik mi Degisir😎 Uzun mesafeyi kısaya düsürebilir Yani tek bir ucakla gelip cinselliği yasayıp sabah ucagıyla geri dönüs olur Konu dısı ama boyle seyleri yapan kadınlar genelde koc akrep yay burcudur sen kesin akrepsin Cünkü soruların cinsellik 😉
Mobil chatde 3D versiyonu çıkarsa belki arka plana farkli mekanlar koyacaksin. her yerde seks yap , üstelik röntgencide olmaz. nasil fikir ama? Lakin bana sorarsan dokunmadan olmaz.
Bazen chat sitelerine takıldığım oluyor da sanal seks amaçlı değil bir nevi fantezi paylaşımı gibi. Nasil burada cinsellik ile ilgili merak ettiklerimizi soruyoruz ve cevaplar veriyoruz o şekilde yazmak için giriyorum ama olay hemen üstünde ne var diye soruldu mu bitiyor
mesele "uzun mesafe"nin ne kadar uzun olduğu.. yani aslında ne kadar sıklıkla görüşülebildiği.. arada büyük bir sevgi tutku ve daha da önemlisi mutluluk varsa insanlar bir süre katlanabiliyorlar uzun mesafeye ancak genel olarak gözden ıırak gönülden de ırak sözünün doğruluğu.. mesajlar da insanları yatıştırmak yerine daha fazla özlem yaratır görüşündeyim
Keyifli bence reel tercihim ancak yakın olmadığında mecburen yapıyorsun. Bu konuda baya bir tecrübe kazandım sonuçta fantazileri ni paylaşıp karşındakini heyecanlandiriyorsun. Bir de yavaş yavaş yaşıyormuşcasına anlatınca karşıdaki kişiyi baya etkileyebiliyorum
Önemli olan bu değil. Örneğin normalde İzmirli olan ama İstanbul’da yaşayan bir kadın var ve sizin sevgiliniz. Acil işi çıkıyor ve 2 ay izmire geri dönmesi lazım. Sevdiğiniz kişiden ayrılacak mısınız işinizi bırakıp geçici bir şey için düzen mi değiştireceksiniz? Lafta konuşmak kolay da işte :)
Bu bahsettiğin rötarlar olur canım sen de yani şimdi :). Benim bahsettiğim konu ; ee biz sevgiliz tamam hoş güzel , aramızda bilmem kaç km var , beraber yaşayamıyoruzdan kast etmiştim ben.
Senin bahsettiğin konuyu anladım fakat ben hazır zemin bulmuşken yakarış yapayım dedim. Sexting iyi güzel hoş ta , bir süre sonra her gün pilav yemek gibi geliyor. Hormonlarım ile dalga geçmeyi sevmem :)
Valla ten uyumu diye bişe var eger onu yakalarsa neden olmasın hem bana uzun vadede vermeyen bir kızlaneden uzun süreli evlilikgibi bir ilişki düşüneyimki yani
En İyi Cevaplar