Selâm çörekler 💋 Sizce uzak mesafe ilişkisini kabul eden ve aldatılma ihtimalini de ortadan kaldırmak isteyen biri partnerinin seksting teklifini de kabul etmek zorunda mı?
Uzak mesafe ilişkisini kabul eden kişi seksting yapmayı da kabul etmeli midir?
Evet. Ama şöyle; birbirini zaten görmüş beraber olmuş bir çift uzaksa birbirinden evet sexting video resim gereklidir arada ortamı ısıtmak için. Ama son raddede güven gerektirir herkesle yapılmaz!!
Açıkçası normal bir cinsel ilişki yaşamak için uygun bir imkanım yok hem şartlar hemde fiziki durumumdan dolayı gerçek hayatta cinsel ilişki yaşayamıyorum, bundan dolayı birlikte olduğum ya da isteyen bir kişi olursa sexting yapmayı seviyorum ama bu şu demek değildir işte hayatımda olan kadının uzak mesafe ilişkisi var diye sexting yapmayı kabul etmesi zorunlu değildir çünkü kadın cinsel obje değildir. Dolayısıyla mecbur değildir ama aşk ve şevkle olursa tadından yenmez.
Zorla olacak şeyler değil bunlar. Rahatsızlık duyuyorsa kabul de etmeyebilir. İşi mecburiyeye dökmeye çalışan biri de, ne kadar tatmin olur orası da muamma. Uzak mesafe ilişkisini kabul ediyorsan, sabrı da özlemi de kabul etmişsin demektir. Ayrıca aldatılma durumunun sextingle değil, cinsellikle bile alakası yoktur. Gayet aktif cinsel hayatı olanların bile aldatıldığını görüyoruz. Karakterle alakalı.
senin hemcinslerinin çoğu buna “napiyim ihtiyaç” diyor ve psikolojik baskı kuruyor, “seninle yapmazsam da ben bunu yapmaya mecburum” yani. buna ne diyorsun peki?
:D Ergen tripleri dediğim, kafasına kadar testosteron hormonuyla dolmuş taşmış 19-20 lik çocuklar kuruyor bu cümleleri. Çok fazla duydum, gördüm. Belirli bir olgunluğa erişmiş kimse, kimseye zorla bir şey yaptırmaz.
Bu kadınlara yönelik psikolojik şiddetten başka bir şey değil. Böyle bir vazife olabilir mi? Beni kullansın yeter ki aldatmasın. Tamamen saçmalık. Kimse karşı taraf aldatmasın diye kendini paralı askere çevirmek zorunda değil. Ancak, çiftin her iki tarafı da gündelik ayrılıklarında da sanal seks yapmayı seviyorsa olabilir. Bundan keyif alınıyorsa ya da bu kişiler evliyse o zaman başka.
1- Kabul etmeyen erkek olmaz. Etmiyorsa altında birşey ararım. 2- Bir süre sonra sexting yetmez. Bünye foto ister , sonra o da yetmez video ister , sonra anlık görüntülü ister en son bunlarda kesmez reel ister. Sonuç olarak uzak mesafe zaman kaybı. Allah düşürmesin.
Tabiki hayır. Kimse kimsenin cinsel ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değildir. Böyle bir şey sadece evlilikte mümkündür. Bunu ima eden sevgiliye yol vermek en güzeli ve iyisidir. Fakat 2 kişi karşılıklı bunu istiyorsa zaten olur. Onun dışında zoraki olan bir şey bence teklif dahi edilmemeli.
Sırf uzakta diye kişiye yapılan seksting baskısı, ona uygulanabilecek en kötü psikolojik şiddettir. Bir insanın size güvenip, arzuladığının kanıtı bir meme veya kalça fotoğrafından ibaret olmamalıdır.
Hoş, kişi zaten kendine verilen o “paşa” değerini görüp, elinde hali hazırda fotoğraflar bulundurduktan sonra karşısındaki kişiye karşı nasıl olsa bu bana hayır demez artık hep atar diyerek daha çok aldatmaya meyilli bir hale gelir ve o özgüven ile karşısındaki insandan iyice uzaklaşır.
Görüşü yazdıktan sonra oturdum bir daha düşündüm, dedim ki bu mevzu aslında bu kadar kolay sonuçlanabilecek bir şey değil, çoğu insan soruda belirtilen gibi düşünüyor ve kimse bunun ne kadar yanlış bir şey olduğunun farkında değil, en azından bence bu istek psikolojik şiddetin en büyük örneklerinden biridir, buna açıklık getirmek istedim.. İnsanların bu konuda çok daha bilinçli olması gerektiğini düşünüyorum.
Hayır? Herkes seksting istemek zorunda değil ve kimse istiyor diye de bunu yapmak zoru da değil. Cinsel ilişkinin her türlüsü karşılıklı rızaya dayanır. Hiçbir şeye hiçkimse zorunda değil tabi ki
Yani bir birbini anlıyor saygı duyuyor ve sanal yapmak istiyor ise normal ancak dediğim gibi saygılı ve güven içinde. Cunku sonra kızlara tehdit eden köpekler çıkıyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır ne alaka. 4 yıllık bir birlikteliğimiz var. O askere gittiğinde ve ben şehir dışındayken 1.5 yıl ayrı kalmıştık. Bu süreçte bile bir kez olsun yataktaki birlikteliğimizi telefona taşımadık. Karakter meselesi sanırım
Sekstinge mecbur kalmış bir ilişkinin sağlıklı olabileceğini düşünmüyorum. Üstelik bu tarz bir ilişki kadının da ileride zor durumda kalmasına neden olabilir.
Kabul etmek zorunda değil ilişkinin yürümesi sextinge kalmışsa yürümesin zaten. Sexting de yapılabilir renklendirmek için ama sevgi saygı daha önemli bence.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kişiden kişiye göre değişir ama bence saçma olurdu. Yani zaten seksting başlı başına bir saçmalık.