Bn cinsel hayatımı evlenirsem eşimle yaşamak isterim nasıl istersem öyle olur özel hayatımı anlatmak zorunda değilim
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet degilsin haklisin ama zaten burada gizli sayılır maksat fikir alis verisi alip vermek gibi dusun hem bunu konusmanin ne zararı olur ki olumsuz bakmamak lazim
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlar, Size göre cinsellikte sınır olmali ya da yatakta sinirsiz olmayi mi tercih ederdiniz sizin tercihiniz nedir?
Kızlar Ne Diyor
Bn cinsel hayatımı evlenirsem eşimle yaşamak isterim nasıl istersem öyle olur özel hayatımı anlatmak zorunda değilim
Evet degilsin haklisin ama zaten burada gizli sayılır maksat fikir alis verisi alip vermek gibi dusun hem bunu konusmanin ne zararı olur ki olumsuz bakmamak lazim
Sinirsiz
Wowww biraz iddiala bir cevap verdin sinirsiz derken mesela neler olabilir ya da neler var istediğin
Cuckold haric her sey
Niye onu haric dedin gruptan ne farkli var ki sanki
fb oldugum biriyle grup yaparim ama cuckold iliski halindeyken veya evliyken olan bi sey iliski halindeyken baskasiyla birlikte olunmaz kabul edemem
Neden bence edersin ya ben kocan ya da sevgilin olsam istekli isem bana yok mi diyeceksin
Tabii ki de yok diyecegim hatta bosanirim bile nasi bi zihniyet bu ya
Iyi grup yaparken izlerim seni ne fark edecekse yani ayni sey olacsk
kit beyinli diyorum ya evliyken veya iliskideyken kimse kimseyle iliski yasayamaz cinsel arkadaşlik iliski olmadigi icin onda sinirsiz sadece
Oooo o zaman sinirsiz olmuyorsun ki karim olunca bana sinir koymus oluyorsun fb olsam hersey serbest ohhh
sen esim olmayacagin icin karisamazsin sen buna
Olsaydim dedim zaten esinde olsam karistirmazdin sen zaten
Anal yasak olmalı
İşte beklemediğim bir cevap daha ya :(
Sustun
Sınır olmalı
Mesela senin sinirin var mi mesele ne yapilmasini istemezdin
Anal olmamalı
Peki neden niye benimde en hasas olduğum konu bu
Zararlı
Öylede sürekli yapalim demiyoruz ki bizde arada olabilmeli bence
Bence olmamalı
Seni ikna etmem imkansız sanirim
Evet
Peki saygi duyuyorum ama erkeğin olsaydim senden kesin isterdim
Vermezdim
Bak ya peki baska var mi
69 var
Oooo sende onu neden isteniyorsun peki
Bilmem iğrenç
Neden sekste iğrenmeyeceksin o senin sen onunsun valla ben yapardim ya
Ben yapmazdım
Sen baya baya katisin ya sen kesin oral seks da yapmazsin sen
Onu yaparım
Ona aynisi zaten farki yok ki ama 1inci anal 2kci 69 daha yoktur dimi
Bilmem
Peki hic seks yaptin mi yaptikca istemediklerin artabilirde
Yapmadım
Bakiresin yani o yüzden bu kadar katisin simdi belli oldu
Evet öyle
Anladim peki nerde yaşıyorsun kac yaşındasin merak ettim açıkçası bakire kiz kalmadi nerdeyse
ya da sorumu begenir misin direk yazayim öyle konusuruz ne dersin