Hic yapmiyor oral da yapmaz anal da yapmaz opusurkende nefes alamıyorum der kacar ya da yavas küçük küçük opuscem der kaçınır yani anlayacagin berbat bir iliskideyim hani kendime bakiyorum pismiyim diye ondan mi yaklasmiyor acaba diyorum ama inan ki temizim pis birisi değilim
Evet ben çok seviyorum. Neredeyse bağımlısı oldum. Anal olmadan yapıtığım seksten hiç bişey anlamıyorum. Ve gerçekten artık bu konuda uzman olduğumu düşünüyorum. Ağrısız, acısız kulak delinir gibi bişey ahshshdhdh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hayır tercih etmem.
Ben istiyorum ama eşim yapmiyor daha çıkarınca acıyor diye bağırıyor degdirmedigim halde böyle ömür mü gecer la
Nedenki
Bencilliginden ve sorgulamasindan oysa ben sadece o zevk alsın diye zevk almadigim halde herseyi yapiyorum onun icin
Esimle. cinsel hayatım gayet kötü
Ne güzel
Hicmi yapmiyor
Hic yapmiyor oral da yapmaz anal da yapmaz opusurkende nefes alamıyorum der kacar ya da yavas küçük küçük opuscem der kaçınır yani anlayacagin berbat bir iliskideyim hani kendime bakiyorum pismiyim diye ondan mi yaklasmiyor acaba diyorum ama inan ki temizim pis birisi değilim
Eşin temizmi
Özel bölgesi genelde hep temiz olur ama akıntım var der dokundurtmaz elletmez yalatmaz da oda cok pis birisi değil
Uzun uzun yalayıp masajlarla diliyle kilidi açıp yapacaksa okey ama öyle hart diye sokmaya ben yokum kusura bakmasın yani
Sende işini biliyon
Tam bana göre. Anal ilişki çok zevkli ama her kadın kabul etmiyor, kabul edeni bulsam müptelası olurum.
Evet ben çok seviyorum. Neredeyse bağımlısı oldum. Anal olmadan yapıtığım seksten hiç bişey anlamıyorum. Ve gerçekten artık bu konuda uzman olduğumu düşünüyorum. Ağrısız, acısız kulak delinir gibi bişey ahshshdhdh
Hayır tercih etmem
Gül bahçesi varken b. k çukuruna gerek yok
ikisinide deneyen biri olarak, vajinalın yanına bile yaklaşamaz
Hayır anal sonuçta cinsel ilişki için yaratılmamış
Eğer hatunum dolgun kalçalı ve ince belliyse o zaman tabiki de yapılır yani tuba. Dayanılmaz ki öyle kalçalara.
Sık yapmamak şartıyla olabilir
En azından eşimle bir kere de olsa köküne kadar girmek isterim.
Ben vajinal ilişkiden yanayım ama partnerinde isterse değişiklik için arada hayır demem
Partnerimin acı çekmesinden haz alırım o yüzden benim için ideal anal ilişki
😂😂
Hayır değil partnerimi düşünürüm
senin anal ilişkiyle ne alıp vermediğin var bu aynı sorunun 500. versiyonu farkında mısın
Sende cevaplama
Hayır hiç yapmam.
tercih ederim
1. Sırada olmaz
Evet ediyorum
Etmem
Yapmam ön daha zevkli
Tercih ederim
Hayır
hayır
Severim tercih ederim birde yalamasini seviyorum
Benlik değil