Cinsel Yaşam Anal ilişki size ters mi, tercih eder misiniz? Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Tercih edermsinz Anal ilişki size ters mi, tercih eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Yaptım yine yaparım. Bence notmal bir şey 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Ben karşıyım istemem.. 0 0 Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pek tercihim değil ama arada bi şeytan dürtüyor işte 😂 5 2 Yorumla Tubanalan +1 yıl Şeytana uyuyorum diyorsun Yorumla Oskibey +1 yıl Zevkime yeniliyorum desene sen şuna @cannsssu Yorumla
hiaxisheytan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben yapmam ama yapanlara da dini ve sağlık önerisine de akıl vermem 2 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. bana uyar fark etmez olsun da tersi düzü önemli degil 1 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bana göre ters. Toplumda erkek istiyor imajı verilmeye çalışılsada genelde bütün teklifler kadınlardan geldi bana. Yine kadınlar her zamanki gibi suçu erkeğe atıyor bu konuda da 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ederim ama bunun kararını ben tek basima vermem. Partnerim de isterse aşırıya kaçmadan arada bir yapılabilir. 0 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Çok severim anal onun zevki bambaşka oluyor kadının bağırışlari beni çıldırtıyor 1 0 Yorumla
ErkeksiLezbiyen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Vajinal hoş ama daha iyisi oral tabi yapması 🤤 4 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben sevmiyorum pek, sen peki? @zeyneplinna_34 0 3 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl Ederim Yorumla carsngirls +1 yıl @zeyneplinna_34 artık ben de seviyorum. 😂 Yorumla zeyneplinna_34 +1 yıl 😅😅 Yorumla
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl 1 kerelik denemek için belki. Hem kadın, hem de erkek için oldukça zararlı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl tersi düzü yok, karşılıklı mutabakata bakar. istermiyim, isterim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arada bir sıkıntı olmaz 1 1 Yorumla Tubanalan +1 yıl En güzeli evlimsin Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. partnerim razı olursa mutluluk duyarım ;) 1 0 Yorumla
KomserBaretta Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Ederim tabii. Her boşluğu doldurmak isterim. 0 1 Yorumla GüneyM +1 yıl @KomserBaretta 🙄 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Partnerim isterse yaparım 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tercih ederim partnerlerim isterse. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay yok ben korkarım.😨 0 0 Yorumla
Мэматi_баба_рro Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Analmadim abla? 2 3 Yorumla hayalleriçindee +1 yıl MEMATİM nerdesin sen ya Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Ay host ulan Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Deme öyle ya 🤣 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yoo ters degil İsterse olur istemezse önden devam 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. partnerım ısterse neden olmasın 0 0 Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ederim 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Etmem 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. tercih etmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Yaptım yine yaparım. Bence notmal bir şey
Ben karşıyım istemem..
Pek tercihim değil ama arada bi şeytan dürtüyor işte 😂
Şeytana uyuyorum diyorsun
Zevkime yeniliyorum desene sen şuna @cannsssu
Ben yapmam ama yapanlara da dini ve sağlık önerisine de akıl vermem
bana uyar fark etmez olsun da tersi düzü önemli degil
Bana göre ters. Toplumda erkek istiyor imajı verilmeye çalışılsada genelde bütün teklifler kadınlardan geldi bana. Yine kadınlar her zamanki gibi suçu erkeğe atıyor bu konuda da
Ederim ama bunun kararını ben tek basima vermem. Partnerim de isterse aşırıya kaçmadan arada bir yapılabilir.
Çok severim anal onun zevki bambaşka oluyor kadının bağırışlari beni çıldırtıyor
Vajinal hoş ama daha iyisi oral tabi yapması 🤤
Ben sevmiyorum pek, sen peki? @zeyneplinna_34
Ederim
@zeyneplinna_34 artık ben de seviyorum. 😂
😅😅
1 kerelik denemek için belki. Hem kadın, hem de erkek için oldukça zararlı.
Yapma abla g*tunun üstüne oturamazsın sert yapanlar öyle diyor
tersi düzü yok, karşılıklı mutabakata bakar. istermiyim, isterim.
Arada bir sıkıntı olmaz
En güzeli evlimsin
partnerim razı olursa mutluluk duyarım ;)
Ederim tabii. Her boşluğu doldurmak isterim.
@KomserBaretta 🙄
erkeği mutlu etmek için tercih edilir
Partnerim isterse yaparım
O da arada birolmasi gerek
Tercih ederim partnerlerim isterse.
Ay yok ben korkarım.😨
Analmadim abla?
MEMATİM nerdesin sen ya
Ay host ulan
Deme öyle ya 🤣
Yoo ters degil İsterse olur istemezse önden devam
Tercih etmem