Yani bu şehrin büyüklüğüne de bağlı. Mesela İzmir gibi bir yerdeysen tanımadığın biriyle aynı yerde yaşadığın kişi olabilir. Ama bizde fb kültürü çok yaygın değil maalesef…
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bursa yani o merkez ben daha kasaba uzak Çok beğeniyorum zaten 36 yaşında ama acayip yakışıklı adımı ciksrtmaz dimi zaten uzak ilceler
Nerden tanıştın ki? Eğer instadansa adını çıkartma ihtimali olabilir bir şey diyemem. Ama ben olsam burdan tanışır ve ismimi söylemezdim. Erkek olsam dahi böyle yapıyorum boşuna nick koymuyoruz sonuçta ;)
Bence en iyisi sen ona git buluşmak istediğin zamanlarda. Onun haricinde kişisel bilgilerini verme işte nerde yaşadığın adın falan. Bi de adamı iyi tanı şimdi bunun erkeği kadını yok şantaj yapmaya kalkanlar oluyor. Onun haricinde keyfini çıkar hnsjjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayatına birini al onla yaşa. Neden biri ya da birilerinin gözünde meze olasın?
Ne demek bu
Düzenli bir ilişki kur sevgili gibi, o şekilde yaşa istediğini yani
Aynı şehir olsa daha iyi ihtiyaç oldukça yakın olur
Çok beğeniyorum zaten 36 yaşında ama acayip yakışıklı adımı ciksrtmaz dimi zaten uzak ilceler
Yani nabzını yokla duruma bak. Ne yazık ki bazıları ilişki bitince igrenclesiyor ona dikkat et yeter
Ama adam acayip yakışıklı biri ona her kaidn evet der 36 yaşında olgun ergen değil ki
Olgun olup da yapanlar da çok. Nabız yoklaması yap yine de ama kolay kolay sorun olmaz bence
O da diyo beni isteyen çok ama seni çok bgendim diyo bende çok beğendim adami
Beğendiysen ver gitsin
Begenmedigime vermiyim dimi
Çünkü diğeri de çok vaatte bulundu
Ulaşma şansın var mı
Bekliyorum
çok begendiğim olurdu
Dimi ama aynı şehirden bu kişi tanımıyorum olgunda ergen degil
Evet
Yani bu şehrin büyüklüğüne de bağlı. Mesela İzmir gibi bir yerdeysen tanımadığın biriyle aynı yerde yaşadığın kişi olabilir. Ama bizde fb kültürü çok yaygın değil maalesef…
Bursa yani o merkez ben daha kasaba uzak
Çok beğeniyorum zaten 36 yaşında ama acayip yakışıklı adımı ciksrtmaz dimi zaten uzak ilceler
Nerden tanıştın ki? Eğer instadansa adını çıkartma ihtimali olabilir bir şey diyemem. Ama ben olsam burdan tanışır ve ismimi söylemezdim. Erkek olsam dahi böyle yapıyorum boşuna nick koymuyoruz sonuçta ;)
Tiktoktan ama ismim farklı ordan ve o merkezde ben kasaba yani 36 yaşında olgun bekar acayip yakışıklı her kadın evet der ona
Bence seni tanımıyorsa yapabilirsin. Sonuçta Bursa büyük bir yer denk gelmezsiniz
Allah Allah çok merak ettim hnsjsns
Tamam işte ne güzel farklı ismin varmış ordan devam et tanışma hiç. Bu arada fb tarzı bşr şey istiyorsun değil mi?
Evet zaten hiç gitmiyorum merkeze ben kasabadayim
Bence en iyisi sen ona git buluşmak istediğin zamanlarda. Onun haricinde kişisel bilgilerini verme işte nerde yaşadığın adın falan. Bi de adamı iyi tanı şimdi bunun erkeği kadını yok şantaj yapmaya kalkanlar oluyor. Onun haricinde keyfini çıkar hnsjjs
Bu arada burada e mail adresimiz falan gözükmüyor değil mi?
Yok be her seyimi yalan söyledim zaten
O da isim olmaz ben çok yakışıklıyım ölüm tehditi aldım diyo bayag yakışıklı insan ol yeter dedi
Adini çıkarabilir kucuk bir yerse ve güvenilmez birisiyse
Aynı şehirde beğendiğim kişiyle
Ya adımı ciksrtirsa tanımıyorum begendigim biri mi olmalı sence
Tanişmiyoruz sosyal medya ile oldu ama çok etkileniyorum ama 36 yaşında yani olgun biri
Yüzyüze aynı yerde tadından yenmez
Aynı şehir diyosun zaten tanişmiyoruz onunla
Eee tanış sende
Yüzyüze iyidir..
Nasıl ya