Evlenmeden önce cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsiniz dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılCevap vermeye gerek yok. Farklı hayat görüşündesin. Ben de ilişkiye girmeyen kızları tuhaf buluyorum ama umrumda değil. Saygı duyarım. Kendi hayatı. Ama asla öyle bir kızla takılmak istemem. O hatayı bir kere yaptım bir daha yapmam
03 Yorumla
Soran1 yılNeden takılmazsın peki
- 1 yıl
Hayat görüşü farklılığı, bir de sorunlu oluyor bu tipler genelde. Özgüvenleri düşük oluyor falan. Yıllarca deneyimlediğim şeyler
Soran1 yılBana çok eşliliği seviyorum demişti
En İyi Cevaplar
1 yılYani böyle insanların amacı zaten belli seninle cinsel bir şeyler yaşamak yani duygusal olarak yaklaşmak değil ve boş ver gerçek yüzünü en başında gösterip seni sonradan hayal kırıklığına yaşatmadığı için bir noktada şükretmelisin
00 Yorumla
Aynen öyle sakin yapma sonra o kişi seninle iliskiye girip ertesi gün terk eder ortada kalırsın sakın o hatayı yapma z kuşağı kızları o hatayı çok yapiyor
07 Yorumla
Soran1 yılBi günlük ilişkiler unutulur gider dedim de bi günlük değil bazı yaşanmışlıklar unutulmaz dedi
Soran1 yılÖyleyim zaten tipimde de bir şey yok
- 1 yıl
Ben 30 yaşına geldim karşıma doğru düzgün birisi çıkmadı kiz benimle konuşuyor 2 gün sonra neymiş erkek arkadaşı ile barışmış bir insanın karşısına hep bu tipler mi çıkar ya ben şahsen artık bıraktım bu işleri bi kız vardı peşinden koşmuştum sevgilisi askere gidince bana yanaştı bende tabi pas vermedim şimdi gelde birine güven ve evlen erkekler sevmediği vakit geçirdiği kızla birlikte olur sonra zaten bırakır gider arada bi yoklar pişmanım der sonra tekrar birlikte olup tekrar bırakır bu böyle devam eder aman o gaflete düşme
Soran1 yılTartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi bana istek attığı gün alkolluydu
Soran1 yılTakipten çıkardım
1 yılKabul etseydin beraber olup tekmeyi koyacaktı … şey yazsana aslında düşündüm de neden olmasın? Eğer geri dönerse yedi sülalesine söv rahatlarım biraz
04 Yorumla
Soran1 yılSence yeniden istek atar mı 😂
- 1 yıl
Dene bi maksat tepiği koymak 😂
Soran1 yılAtarsa silcem
- 1 yıl
Sen bilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
46Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Demekki o evlenmeden once cinsellik istiyor eger seninle ciddi sekilde bir gelecek isteseydi kabul ederdi ama o cinsellik yuzunden terslemeyi tercih etmis yol vermelisin
16 Yorumla
Soran1 yılTartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi
Soran1 yılBana istek attığı günde alkolluydu zaten o tür kızlardan olmadığımı biliyor niye istek atıyor ki
Soran1 yılTakipten çıkardım istek atarsa silcem
1 yılBay bay derim o öyle dedi diye yalvaracağımımı sanıyor at gibi giden it gibi geri döner ve bnde at gibi geri yollarım🤣🤣
134 Yorumla
Soran1 yılYalvarsanda ben yapmam dedi
- 1 yıl
Ne yapmayacak evlilik mi
Soran1 yılCinsellik
- 1 yıl
Yapmasın o bildiğin öküz niyeti belli seni ortada bırakmak sakin güvenme
Soran1 yılTartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi 😂 bana istek attığı gün alkolluydu
- 1 yıl
Kafa milyonlken atmış 🤣🤣
Soran1 yıl😂😂Evlenmeden cinsellik düşünmüyorum dedim ya ilgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım konuşurum senden hoşlanmıyorum seni istemiyorum ki olsun falan dedi
- 1 yıl
🤣🤣bana yönlendir sağlıkçı olarak rapor yazayım arkadaşa 🤣🤣🤣
Soran1 yılNe raporu
- 1 yıl
Deli 🤣
Soran1 yılHahahahaha takipten çıkardım sence yeniden istek atar mı karı kız düşkünü biri çünkü
- 1 yıl
İstersen onu biraz işlereyim
- 1 yıl
Senin içinde uygunsa
- 1 yıl
Direk engellerim🤣🤣
Soran1 yılYok be ama içimden bir ses yeniden istek atacak diyo 😂
- 1 yıl
Tm atarsa haberim olsun
- 1 yıl
Senin yaş kaç
Soran1 yıl25 senin
- 1 yıl
30
Soran1 yılAnladım. Diğer türlü kızlardan hoşlanıyorum demişti.
- 1 yıl
Senin için en iyisi bu zaten gençsin umarım karşına seni anlayan biri çıkar
Soran1 yılSağol. Sadece takılmalık olan biri ben ciddi düşünen biriyim
- 1 yıl
O da karekterini gösterir bozma duruşunu
Soran1 yılBen iletişim kurmuyorum zaten kendi dönüp geliyo dedin ya at gibi giden it gibi gelir diye 😂
- 1 yıl
Oda kararsız ne yapacağını bilmiyo biz buna şeref yoksunu deriz
Soran1 yılEvet. Ama ben istek atmam hiç atmadım da
- 1 yıl
İstek atsa bile ya diğerlerinden sıkılmıştır ya da boşluktadır
Soran1 yılHaklısın ama istek atsada hiç yazamıyor nedense 😂
- 1 yıl
Öylece duruyormu 🤣🤣
Soran1 yılEvet sadece hikayelerimi izliyor ve takip ediyor
- 1 yıl
O zmn seni takip ediyor ne var ne yok
Soran1 yılEvet sadece takipte kalıyor 😂 bu sefer istek atarsa napsam acaba 😂
- 1 yıl
Kürkçü dükkânına ulaşılamıyor yaz🤣🤣
Soran1 yılBioya yazmak lazım 😂😂😂
1 yılİstediğini alamayınca gerçek yüzünü belli etmiş
139 Yorumla
Soran1 yılTartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi
- 1 yıl
Dalga geçiyor resmen ruh hastası
Soran1 yılBana istek attığı günde alkolluydu hikaye atmıştı ordan gördüm 😂
- 1 yıl
Alkol insana neler yaptırıyor😂
Soran1 yılAylar sonra konuştuk diğer türlü kızlardan hoşlanıyorum ilgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım konuşurum senden hoşlanmıyorum seni istemiyorum ki olsun falan dedi
- 1 yıl
Bir çare umut aramış alkollüyken 😂
Uğraşma böyleleriyle adamı yıpratır bunlar tek amaçları cinsellik
Soran1 yılAlkollüyken istek attı ama aylarca hiç yazmadı sadece takipte kaldı 😂 bu konuşmalardan sonra hala arkadaşız seninle kankayız yazabilirsin konuşabiliriz burdan başka bir şey çıkmaz dedi 😂
- 1 yıl
Hala açık kapı bırakıyor takipte kalarak arkadaşız diyor ama desen ki gel desen hemen gelir o şey için 😂
- 1 yıl
Takipleşmeyi bırak bakalım ne yapacak yazma Konuşma engelleme ama nasıl bir tavır sergileyecek
Soran1 yılGeçen sene 5 ay sonra istek atmıştı. Bu senede ben takipten çıkardım ama sessiz şu an hamlesi yok 😂
- 1 yıl
Avını bekleyen sırtlan gibi hamle yapmayı bekler😂
- 1 yıl
Takipleşme bakalım ne yapıcak umursama bile illa aklına takılır
Soran1 yılTakipleşmiyoruz yine 5 ay falan geçti 😂
Soran1 yılBi günlük ilişkiler unutulur gider dedim de bi günlük değil bazı yaşanmışlıklar unutulmaz dedi
- 1 yıl
Elbet her şey unutulur edebiyat yapmaya gerek yok deseydin
Yine geri dönerse kabul etme bende tavsiye sana😂
Soran1 yılİstek atarsa silcem ki kudursun 😂 benim o tür kızlardan olmadığımı biliyor
- 1 yıl
Aynen yüz verme bunlara değmez
Soran1 yılİyi birisin dürüstsün hoşsun bak ama olmaz diyor sonra da hayırlı dürüst biri çıkarsa nasip bakalım evlenirim diyor 😂
- 1 yıl
Dengesiz
Soran1 yılÖyle valla Yalvarsanda seninle cinsellik yaşamak istemem ki dedi ben yaşatmam zaten dedim 😂
- 1 yıl
Afferin sana 😂
Soran1 yılEgo tavan sanki kızlarda tek bununla yaşıyor sanıyordur 😂
- 1 yıl
Bazı erkekler öyle
Soran1 yılKızlarda kendi gibi oynak 😂
- 1 yıl
İki tarafında iyisi kötüsü var işte böyle
Soran1 yılBi de isteği kabul etmeyebilirdin engeli kaldırıp istek atıp cevap verdim sana diyo
- 1 yıl
Ay hiç uğraşma ego tavan bunda
Soran1 yıl1 senede 9 ay iletişim kurmadım yine egolu 😂
- 1 yıl
Hayatından sonsuza dek çıkar bunu
Soran1 yılOlur istek atarsa haber vercem sana 😂
- 1 yıl
Tamam 😂
Soran1 yılSence atar mı 😂
- 1 yıl
Bilmiyorum ama bunları düşünüpte kafaya takma sal gitsin ne hali varsa görsün
Soran1 yılTamam teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
Soran1 yıl2 tane instagram hesabı vardı birini kapatmış 😂
- 1 yıl
Ne planları varsa artık😂
Soran1 yılHepsini kapatmış pardon
- 1 yıl
Hmm
Gizli Üye(30-35)1 yılKendini fazla ciddiye alıyorsun, üzülüyorum deseydin 😂
214 Yorumla
Soran1 yılİlgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım konuşurum senden hoşlanmıyorum seni istemiyorum ki olsun falan dedi ego tavan ya 😂
Cevap sahibi1 yılben de seni takılmalık görüyorum zaten kendini bu kadar ciddiye almana gerek yoktu :D:D falan deseydin
Soran1 yılTipim değilsin deyince nesin sen padişah torunu musun dedim
Cevap sahibi1 yılşey de diyebilirdin benim gibi biri senin kulvarında biriyle muhattap olduğu içinşükür namazı kıldın umarım
Soran1 yılBu sefer istek atarsa silcem kudursun
Cevap sahibi1 yılGörmezden gel bence daha çok kudursun
Soran1 yılBekleteyim yani isteği
Cevap sahibi1 yılBence beklet. Hatta bu dönemde takipçilerinde artma olsun ki senin onun isteğini gördüğünü ama umursamadığını anlasın. Hatta profilin açıksa hikaye falan at eğlenirken. Fake hikayeler bile atabilirsin😂
Cevap sahibi1 yılHatta hikaayeye açıklama olarak "sadece ilgimi çekenlerle muhattap oluyorum" yazabilirsin😂
Soran1 yılHahahahaha bakalım neler olacak
Cevap sahibi1 yılben bile kinlendim burada :D
Soran1 yılEgo tavan ya Nasıl kinlenmeyesin😂
Cevap sahibi1 yılbir şeye benziyor mu bari:D
Soran1 yılGideri var ona güveniyor zaten 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılU dönüşü yapmış. Ama cinsellik yaşasaydın senden iyisi olmazdı
15 Yorumla
Soran1 yılİlgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım konuşurum senden hoşlanmıyorum seni istemiyorum ki olsun falan dedi
Cevap sahibi1 yılTamam işte kuyruk acısı
Soran1 yılTakipten çıkardım sence birdaha istek atar mı 😂 atarsa silcem.
Cevap sahibi1 yılBence baya gülerek alay ederek çıkarsaydın. Atar mı bilmiyorum.
Soran1 yılO tür kızlardan olmadığımı biliyordu. Ama yeniden istek atması şaşırttı istek attığı günde alkolluydu
Susmak en güzel cevap olucaktır diye düşünüyorum. Bu tarz kişiyle münakaşaya girilmez diye düşünüyorum
15 Yorumla
Soran1 yılYok vermiyorum. İlgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım konuşurum senden hoşlanmıyorum seni istemiyorum ki olsun falan dedi
Soran1 yılNiye şaşırdın ki
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. evlenemeden önce cinsellik olmaması gayet doğru bir karar onun için her şey seks cinsellik boş ver onu o ciddi düşünen birisi değil
06 Yorumla
Soran1 yılEvet takılmalık sadece
Soran1 yılÇok eşliliği seviyorum demişti
Soran1 yılSen iyi birisin dürüstsün hoşsun bak ama olmaz diyor sonra da hayırlı dürüst biri çıkarsa nasip bakalım evlenirim diyor 😂
Gizli Üye(36-45)1 yıltipim değilsin mi, bunun bahanesi bu değil Türkçesi kıt, kültürsüz; seninkisi laf bulamadım kapının önüne edeyim oldu diyebilirsin
117 Yorumla
Cevap sahibi1 yıls g yaz engelle
Soran1 yılSaçmalıyor 😂
Cevap sahibi1 yıl. mın ızdırabı
bak bugün ben ona çok sövdüm senin yerine, sen boşa günaha girme
Soran1 yıl😂😂😂😂 yalvarsanda ben yapmam diyo
Cevap sahibi1 yılne yapmazmış hasbam
Soran1 yılCinsellik
Cevap sahibi1 yılboş yapıyor frikik ver atlamazsa adam değilim
Soran1 yılHahahahaha diğer türlü kızlardan hoşlanıyorum demişti
Cevap sahibi1 yılyalancının alnında penis bitse senin alnın s. k tarlası olurmuş de ona
Soran1 yılDm kutusunu ss attı kız doluydu
Cevap sahibi1 yılHep kendisi yazmıştır kızlara, önemli olan cevap geldi mi
Zaten vur kaçcı
Yaramaz
Soran1 yılHepsinden hoşlanıyorum dedi
Cevap sahibi1 yılOha sadakatsixdeki adam gibi
Çocuğum gibi hepsini eşit seviyorum
Soran1 yılHahahahaha Evet ilgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım konuşurum senden hoşlanmıyorum seni istemiyorum ki olsun falan dedi
Cevap sahibi1 yılBenim bi arkadaşım var baban olduğunu iddia ediyor de
Soran1 yıl😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
1 yılDaha farklı uyumsuzlukdan dolayı söylediyse ona istinadendir ama saygı duymazsa olmaz tabi. Senin tercihin.
00 Yorumla
1 yılHelalin olmayanla
Yani evlilik olmadan cinsellik olmaz zaten03 Yorumla
- 1 yıl
Uzak dur
Yüz verme hiç
Soran1 yılÖyle yapıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. güzel bi küfür et engeli at geç
22 Yorumla
Soran1 yılTakipten çıkardım zaten
- 1 yıl
Ne kadar naifsin 💃🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSen tipine uygun birini eskort sitelerinden seçebilirsin diye söyle 😎
00 Yorumla
1 yılİlişki karşılıklıdır. Kadın erkek eşittir. Çıkın şu yobaz kafadan hanımlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTipin değilse hala ne konuşuyor sende benim değilsin deseydin
012 Yorumla
Soran1 yılBi de hala arkadaşız seninle kankayız yazabilirsin konuşabiliriz burdan başka bir şey çıkmaz diyo
Cevap sahibi1 yılSefsz erkekler
Soran1 yılDiğer türlü kızlardan hoşlanıyorum demişti
Cevap sahibi1 yılVeren mi yani
Cevap sahibi1 yılHoşlanmak değil onu yatağa atmak için bahane aşk.
Soran1 yılEvet cinsellik yaşayan
Soran1 yılKızların hepsinden hoşlanıyormuş
Cevap sahibi1 yılYa öyle erkek uzak dursun bizden amacı beleş eskort aski ağızlarına doladılar
Cevap sahibi1 yılAman salla aski onun da karakteri yok ne yapacaksın böyle biri için kafa yorma
Soran1 yılGeçen sene yeniden istek atmıştı bu sene de atarsa silcem zaten
Cevap sahibi1 yılSalla başkasına geç
Gizli Üye(25-29)1 yılbosveerr engelle gitsin, bir dahada istek atamaz sonucta oyle :)
010 Yorumla
Soran1 yılBelli olmaz dengesiz o
Cevap sahibi1 yılhmmmm
Soran1 yılGeçen sene istek atmıştı
Cevap sahibi1 yılboş ver sil gitsinn attigindaa
Soran1 yılSilersem sinir olsun istiyorum 😂
Cevap sahibi1 yılsilersenn sinir olur zatenn merak etme
Soran1 yılUmarimmm
Cevap sahibi1 yılmerak etme
Soran1 yılAtmaz belki de bilmiyomm
Cevap sahibi1 yılhmm amaan boş ver atmasin, oylesinden adam olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılEn azından iyi tarafın dan bak ne istediğini en başın dan belli etmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de senin gibi tiplerden hoşlanmiyorum zaten de sepetle
00 Yorumla
1 yılGüler geçerdim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİyi demiş. Bi tişört alırken bile o kadar deniyoruz, bir ömür geçecek biriyle pat diye evlenilmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİyi demişsin amacini belli etmiş orspucocu
14 Yorumla
Soran1 yılİlgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım konuşurum senden hoşlanmıyorum seni istemiyorum ki olsun falan dedi
Soran1 yılDengesiz biri ya
Cevap sahibi1 yılEvet öyle boş ver böyle tipler kullanip atiyor sadece
Amacı belliymis işte.
20 YorumlaSevgilim beni beğeniyor de kim diye sorarsada beni göster çatlasın hayvan
016 Yorumla
Soran1 yılÇatlar mı sence böyle biri 😂
Soran1 yılKendi dönüp istek atıyo ya bir şey yapmadan
Soran1 yılHem yüzsüz hem de egolu 😂
Soran1 yılEvet nerden bildin :O
Soran1 yılÇok eşliliği seviyorum diğer türlü kızlardan hoşlanıyorum demişti
Soran1 yılDm kutumu görsen ağzın açık kalır senin dedi ss attı kız doluydu hepsiyle cinsellik yaşıyormuş
Soran1 yılHala arkadaşız seninle kankayız yazabilirsin konuşabiliriz burdan başka bir şey çıkmaz diyo 😂
Soran1 yılTaktım sadece etkilemek değil
1 yılTipim değilsin lafından iğreniyorum artık kader utansın 😭
01 Yorumla
Soran1 yılTipimde bir şey yok o yüzden takılmadım o lafa 😂
Siz kadinlr böyle siniz sanki evlenince çok istiyeceksiniz evlenince de çok fazla istemiyor kadinlar
00 Yorumla
1 yılAbazana bak , engelle şunu
11 Yorumla
Soran1 yılTakipten çıkardım abaza değilim diyo 😂
Cevap vermene dâhi gerek yok
11 Yorumla
1 yılSenin tipine... demek lazim bence😂
03 Yorumla
Soran1 yılDiğer türlü kızlardan hoşlanıyorum demişti
- 1 yıl
Pavyona gitsin o zaman
Soran1 yılYok verici kızları buluyo o
Defol yazip engelle fazla ugrasma
019 Yorumla
Soran1 yılTartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi bana istek attığı günde alkolluydu
Soran1 yılDiğer türlü kızlardan hoşlanıyorum ilgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım konuşurum senden hoşlanmıyorum seni istemiyorum ki olsun falan dedi
Soran1 yılBi de hala arkadaşız seninle kankayız yazabilirsin konuşabiliriz burdan başka bir şey çıkmaz dedi 😂
- 1 yıl
HJİLKSDJSDHKShjils arkadas? kanka? offf gercekten komik ya beyinsiz birine denk gelmissin resmen adamin akli yokmus eger gercekten arkadas olsaydiniz niye seninle tartissin ki akil var mantik var yani neyse ilk bastaki yorumumda da söylediğim gibi fazla ugrasma direk defol yaz sonra da engelle gitsin
Soran1 yılEngelleyince kaldırıyorum takipten çıkardım istek atarsa silcem
Soran1 yılİnstagramda asko bu olay
Soran1 yılReelde de tanışıyoruz zaten ondan yani abimin arkadaşı kendisi
Soran1 yıl2 tane instagram hesabı vardı birini kapatmış 😂
Soran1 yılNiye kapattı acaba
Soran1 yılOrdan kız düşürüyordu çünkü 😂
Soran1 yılDemek ki düşürmüyor artık
Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Bi kahkaha patlatsaydın
01 Yorumla
Soran1 yılTipimde bir şey yok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHassektör ordan demediğmi 🙄
038 Yorumla
Soran1 yılTakipten çıkardım
- 1 yıl
Bu tür tipleri iyi bilirim, bil bakalım nerden bilirim?
Soran1 yılNerden
- 1 yıl
Kendimden
Soran1 yılNasıl yani anlamadım
- 1 yıl
Aslında bütün erkekler aynıdır taktiksel olarak, yani önce bir yoklarlar cinsellik konusunda eğer sert kayaya çarptıysa sonra tıpkı senin belalın gibi kıvırıp tipim diilsin falan der ya da tribe girer sen istesen bile yapman ayağına yatar, aradan bir süre geçtikten sonra kız kendini biraz daha hazır hisseder ve o ister erkekten bu tür şeyleri, ondan sonra da yi beni ricep yi beni hesabı, yani gençken çok uyguladım bu taktikleri ve başarılı oldum
Soran1 yılBana yalvarsanda ben yapmam dedi
- 1 yıl
İşte diyorum ya hep taktik bunlar
- 1 yıl
Ama eninde sonunda kızlar daha baskın oluyor bu konuda yani daha istekli, hatta erkeği bunaltabilecek kadar çok, tabi iş ilerleyince erkek üzerime kalır ya da hamile kalır korkusuyla biraz hevesini alınca kendini geri çekiyor , bu taktikleri öğrenin ve oltaya gelmeyin dizginleri elinizde tutun köle gibi kullanabilirsiniz isterseniz erkekleri
Soran1 yılYok amacım o değil. Diğer türlü kızlardan hoşlanıyorum bana göre değilsin demişti
- 1 yıl
Diğer kızlar derken? Sen nasıl bir kızsın bu arada tesettürlü falan mısın?
Soran1 yılTesettürlü değilim. O cinsellik yaşatan kızları tercih ediyor.
- 1 yıl
Gerçekten istemiyor musun ve isteksiz misin bu konuda yoksa gerçekten kendini bilen kendine hakim olan bir kız mısın
Soran1 yılKendine hakim olan biriyim
- 1 yıl
O zaman ne mutlu sana 👏👏 bırak kudursun boyu posu devrülesiceler, Ayşen guruda misali göster ama elletme
Soran1 yılBen tek esli olma taraftarıyım
- 1 yıl
Olması gereken
- 1 yıl
Sana naçizane tavsiyem olurda bir gün biriyle sevgili olup baya ilerleme kaydedip sevişme aşamasına gelirsen sakın ola oral yaptırma, aksi takdirde kendine hakim olamaz ve içine girmesi için adeta yalvarırsın
Soran1 yılHala arkadaşız seninle kankayız yazabilirsin konuşabiliriz burdan başka bir şey çıkmaz dedi
- 1 yıl
Bilemiyorum istisna olabilir, bende bundan yaklaşık bir kaç sene öncesinde Facebook ta gruplar da sohbet ettiğim bir kadına cinsel anlamda bişey hissetmemiştim, uzun süre sohbet ettik ve zaman ilerledikçe o bana karşı o tarz şeyler hissetmeye başlasa da hiç ona o gözle bakmadım hoşlanmaya başladım zamanla bende ama hayatımda ilk defa bir kadına masumane duygular hissettim, tabi sonra kopukluk oldu ve görüşmedik bir daha
Soran1 yılBu kadar duygusal veya cinsel anlamda bir şey hissetmeyipte yeniden istek atması tuhafıma gidiyor
- 1 yıl
Bazen alışkanlık yapar bazı insanlar birbirlerinde normal bir durum
- 1 yıl
Sohbeti hoşuna gidiyorsa konuş bunda bir sakınca yok aslında
Soran1 yılYaşatmam deyince bozuldu o 😂
Soran1 yılHoşlandığım kisiyle arkadaş olmam diye en baştan beri söylemiştim
- 1 yıl
Ne kadar yaşatmam desende sonuçta hepimizin ihtiyacı olan şeyler bunlar ve bir şekilde yaşanacak
- 1 yıl
O zaman hoşlanıyor ve sevgilin olsun istiyorsun yani
Soran1 yılYok o evlensede aldatır
- 1 yıl
Aldatmayan kadın da yok erkekte yok bu zamanda
Soran1 yılİçinde olan yapar
- 1 yıl
Alternatif çokluğu insanı yoldan çıkarabiliyor, insanlar doyumsuz ve ilişkiler kullan at gibi bir duruma geldi
Soran1 yılVerici kızda çok zaten
- 1 yıl
Talep varsa arz vardır arz varsa talep vardır öyle düşün
Soran1 yılBana ters sadece öyle yetişmedim
- 1 yıl
Umarım layıkını bulursun
Soran1 yılSağol
1 yılTipik Turk erkegi 😀
09 Yorumla
Soran1 yılNoldu ki
- 1 yıl
Noldusu mu var adam cinsellik icin iliski istiyormus iste
Soran1 yılSen istesende ben yapmam dedi
- 1 yıl
Bakire oldugunu ogrendigi icindir 😀
Soran1 yılEvet vermicemi biliyo
- 1 yıl
E tipik Turk erkegi iste😅
Soran1 yılTipim degilsini de salladı zaten tipim iyi
- 1 yıl
Sen niye taktin buna bu kadar 😅erkek mi yok
Soran1 yılSogudum
1 yılSende evlenilecek adam değilsin zaten derim
03 Yorumla
- 1 yıl
Salla şunu ya ergen ergen hareketler
Soran1 yılBi de bana mantıklı konusur musun diyo kendine bakmıyo da
Senin tipini s... kym deseydin ya
04 Yorumla
Soran1 yılSinir etti ya
Soran1 yılEvet dengesiz
1 yılSenin tipini s... iyim de
05 Yorumla
Soran1 yıl😂 tartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi
- 1 yıl
Kız bu ne boşa bunu ıyy
Soran1 yılEvli değiliz ki 😂
- 1 yıl
Ben öyle diyorum dkdkskskks yinede sen bunu şutla
Soran1 yılOlur 😂😂😂
1 yılTiple ne alakası varmış
01 Yorumla
Soran1 yılNe bilim 😂
1 yılDaha kolay düşürmek için öyle söylemiş
04 Yorumla
- 1 yıl
Taktiksel davranıyor ama sen uzak durmuşsun
Soran1 yılTaktiksel davrandığını anlayamadım ve cevabı da saçma geldi
- 1 yıl
Gardını indmiş çabuk ama boş ver gitsin
tamam işte amacı sevişmekmiş engelle geç :d
04 Yorumla
Soran1 yılSeni istemiyorum ki olsun dedi
Soran1 yılTipim kötü değil zaten 😂
1 yılTipin olmayacak kadar iyi biriyim desene" derdim
01 Yorumla
Soran1 yılDüzgünüm ondan dedim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılTipini zikeyim deseydin😂
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTipini sk mm de
00 Yorumla
1 yılCevap dahi vermemelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılTipini slerim deseydin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seçimine saygı duyarım
00 Yorumla
1 yılBaksın yoluna saygı duymalı
00 Yorumla
1 yılBişey düşünemedim.
00 Yorumla
1 yılSalla niyetini belli etmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYol ver gitsin 😂😂😂
04 Yorumla
Soran1 yılVerdim de egosuna sinir oldum
Cevap sahibi1 yılmaalesef bazi insanlar kendini bulunmaz saniyorlar senin evlenmeden olmaz dedigin ilişkiyi bacisina yapsalar ne olur acaba
Soran1 yılEmpati yeteneği 0. Bacısı da var zaten
Cevap sahibi1 yılOndan adam olmaz ozaman ben senin yerinde olsam bu soruyu ona sorardim
- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
1 yılTipini s... de 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıle tamam söylemiş işte nedenini sorun ne
00 Yorumla
1 yılTipini * deseydin
13 Yorumla
Soran1 yılZoruna gitti galiba yaşatmam dedim ondan
- 1 yıl
Bilmiyorum zoruna gitme meselesi değil
Soran1 yılNe peki
1 yıluzak dur
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
iyiliğin için
1 yılVay öküz başka türlü kıvıramamış
05 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂 nasıl yani
- 1 yıl
Verdiğiniz cevap karşısında bozulmuş sonra tipim değilsiniz demiş yürü len deseydin:)
Soran1 yılTartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi 😂
- 1 yıl
Dayanılmaz auran karşısında bayrakları indirmiş gidip gidip gelir öyle kedi gibi :)
Soran1 yılHiç iletişim kurmadan hamle yapmadan istek attı :))
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılgazlamış sizi
04 Yorumla
Soran1 yılDerken?
- 1 yıl
istenmiyorsun moduna sokup etkiler miyim diye ters psikolojine oynamış işte
Soran1 yılReste rest çekti
- 1 yıl
direnmeye devam et salla gitsin
1 yılBegenmemis olamaz mi seni
04 Yorumla
Soran1 yılNiye yeniden istek atıyor ki o zaman
- 1 yıl
Yanlislikla atmis olablrmi
Soran1 yılHayır bilerek atmış
- 1 yıl
O zaman ona sor
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yıldefol deseydın
00 Yorumla Olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılTipini düt de 🤣🤣🤣
00 Yorumla Tipin olmam için ne yapmam gerekiyor de
00 YorumlaNormal yapcak bişey yok
00 YorumlaBenim tipim
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > "Evlenmeden önce cinsellik düşünmüyorum" dedim. "Tipim değilsiniz" dedi. Nasıl cevap vermeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat