Cinsel Yaşam Evlenmeden cinsellik düşünmüyorum dedim, tipim değilsin dedi bana, amacı ne bunun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Evlenmeden cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin dedi bana Evlenmeden cinsellik düşünmüyorum dedim, tipim değilsin dedi bana, amacı ne bunun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Asıl o senin tipin değil maIa bak bunların ağzına laf vermiceniz siz siz olun siz tıkayın lafı ağızlarına. Asla erkeksiz kaldım diye de korkmayın 3 15 Yorumla Soran 1 yıl Cinsellik yaşasaydım prensestim Dépaysement_ 1 yıl Aynen ajdksk Soran 1 yıl Yalvarsanda ben yapmam diyo Dépaysement_ 1 yıl SaIak ya Soran 1 yıl Tartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi bana istek attığı gün alkollüydü Dépaysement_ 1 yıl Sen ne takıyon kafaya Soran 1 yıl Sinirlendim Dépaysement_ 1 yıl Sakin ol böylesi çok Soran 1 yıl Veren kaşar kız da çok Dépaysement_ 1 yıl maalesef çokkk Soran 1 yıl Neden kaşar bilmem ciddi tek kişilik ilişki yaşamak varken Dépaysement_ 1 yıl Canım onlarhasta Soran 1 yıl Ne gibi hasta Dépaysement_ 1 yıl Ruh hastası psikolojileri bozuk asla mutlu olamıyorlar memnun değiller ve gelişimlerini tamamlamamışlar. Kısacası folik asit alamamışlar anladın mk Soran 1 yıl Kızlarla takılıyoruz dedi yaşi 25
Noami Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Senin vermeyeceğini anlayınca egosu ağır bastı güzel değilmişsin ayaklarina yatıyor 2 7 Yorumla Soran 1 yıl Yalvarsanda ben yapmam diyo Yorumla Noami 1 yıl Tabi canım bende İngiliz prensesi yalanciya bak Yorumla Soran 1 yıl Hahahahaha ilgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım konuşurum senden hoşlanmıyorum seni istemiyorum ki olsun falan dedi Yorumla Noami 1 yıl O zaman ne bu çabası istemiyorsa kapı orada ne anlatma inandırma derdine giriyor Yorumla Soran 1 yıl Bencede hala arkadaşız seninle kankayız yazabilirsin konuşabiliriz burdan başka bir şey çıkmaz diyo Yorumla Noami 1 yıl Yalan söylüyor bence uzak dur. Kanka ayağı iyi değil bükün niyeti pis Yorumla Soran 1 yıl Diğer türlü kızlardan hoşlanıyorum demişti ama nedense bana istek attı 😂 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. O evlenecek değil, eglenecek birini arıyor... 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben ciddiydim Yorumla Cloudrain 1 yıl İste sadece sen ciddisin, o değil. Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Dusunseydin evkenmeden önce herseyinim derdi demi kodumun uyanigi 😃😃 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Emin mısın öyle diyeceginden Yorumla Kralbop 1 yıl Yemin ediyorum öyle derdi Allah çarpsın Yorumla Soran 1 yıl Veren kızlara neler diyor Allah bilir Yorumla Kralbop 1 yıl Hatim indiririn yasvama 😃😃😃 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Ml ya salla gitsin elde edemeyince öyle demiş işte aptal basit beyinsiz 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Elde etseydi prensestim Yorumla Mericeyn10 1 yıl Nasıl yani Yorumla Mericeyn10 1 yıl İstemiyorum demedin mi Yorumla Soran 1 yıl Dedim Yorumla Mericeyn10 1 yıl Ee prenses derken anlamadım Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. amacı yatağa atıp sonradan gitmek, boş ver onu kalbini isteyeni bul bedenini isteyeni değil 0 0 Yorumla
zsxdcfvgbhnjmk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl O işini görüp bırakacak senin sakın düşme tuzağa 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Tartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi Yorumla zsxdcfvgbhnjmk 1 yıl Sen bilirsin ama uğraşma artık yanii Yorumla Soran 1 yıl Yok be takipten çıkardım Yorumla zsxdcfvgbhnjmk 1 yıl En iyisini yapmışsın Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ulaşamadığı ciğere mundar demiş 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Tartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi _Güneş____00 1 yıl Ondan çok bir şey bekleme mal o bas engeli kurtul Soran 1 yıl Takipten çıkardım ya _Güneş____00 1 yıl Engeli de bas. O sana yine yazar. Soran 1 yıl Emin misin yazacağından _Güneş____00 1 yıl Belli ki arada yokluyor ki engelleyip engelleyip açıyor. Bunu yapan yazar da görmezden gelirsen. Soran 1 yıl Bir kere engelledi kaldırdı istek attı sadece başka yok _Güneş____00 1 yıl Neyse ya senin belli ki konuşasın var.✋🏻✋🏻 Soran 1 yıl Yok ben yazmayı düşünmüyorum hiç yazmadım da
forrestman Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl eee vermeyeceksen muhabbete gerek yok demiş 0 0 Yorumla
Romantik_Biri Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl zor hatun oldugun için özgüvenini kırmak istemiş 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yalvarsanda yapmam diyo ayıp olmasın diye istek attım sana diyo Yorumla Romantik_Biri 1 yıl sana karşı ilgisi yok , vakit harçama Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Amacı cinsellikmis 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben yaşatmam dedim ona kızdı Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Srfsz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet pzvng Yorumla Heyyoheyyo1 1 yıl Sana demedim ama ona dedim he Yorumla Soran 1 yıl Bende ona dedim 😂 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Saçmalıyor 0 0 Yorumla
zor-olan-aşk Takip Et Bilge Yaş: 44 1 yıl Agzini aramis senin 0 36 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Sen ona deseydin ki, ben sevisecek birini istiyorum diye, hemen atlayacakti balik gibi Yorumla Soran 1 yıl O zaman tipi olurdum yani Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl O zaman tipinden ziyade ruyalarindaki kadin olurdun Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 diğer türlü kızlardan hoşlanıyorum demişti benim o tür kızlardan olmadığımı biliyor ama yeniden istek atıyor Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Zor olan her zaman caziptir erkekler icin, teslim olursan bir daha yuzune bakmaz emin ol Yorumla Soran 1 yıl Haklısın sence birdaha istek atar mı dersin Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Atacak tabiki de, sanki seninde gonlun var gibi 😊😊 Yorumla Soran 1 yıl Yok atarsa silcem de ondan 😂 7 8 ayda bir istek atıyor zaten Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl 🤣🤣🤣 demek ancak aklina geliyorsun o surede 🤣🤣 Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Nerden istek atiyor ki sana Yorumla Soran 1 yıl İnstagram Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Ama Şu an istesede atamaz ki, kapatildi instagram 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Yanarım ona yanarımmm Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl 🤣🤣 icine oturdu dimi engelleyememek Yorumla Soran 1 yıl Yok zaten takiplesmiyorduk geçen sene istek atmıştı Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Gecen sene istek atmis cocuk, bir yil sonra senin aklina nerden geldi ki bu? Seninde kanin kayniyor da kendine itiraf edemiyorsun anlasilan 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir:(( Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Peki neden istedigin halde istemiyormus gibi davraniyorsun? Hic deneyim yasamadinmi daha once Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl O yuzden sanirim sende sana ilgi gosteren birine karsi yelkenleri suya indirmissin, ama bu hevesin muhtemelen gecici Yorumla Soran 1 yıl Umarım öyledir ama istek atacağından niye bu kadar eminim bilmiyorum Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Sen bana bir istek atsan olur mu ya da mesaj, daha detayli ve acik konusalim, olmazmi Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Sustun Yorumla Soran 1 yıl Yazcam az isim var Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Burdan mi normal mesaj mi atacaksin Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Az olan isini bitiremediysen yardima gelim 😊😊 Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Uyudunmu Yorumla Soran 1 yıl Günaydın Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Gunaydin, dun islerin baya uzun surdu sanirim dicem de, gelmissin ama bana yazmadan gitmissin :-( Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Kayip araniyor 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Hahahaha kusura bakma ya Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Bakarim ama yaa, dun geceden beri Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Cezalisin beni beklettigin icin 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Yazcam Yorumla zor-olan-aşk 1 yıl Ozelden mesaj atsana olmazmi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Asıl o senin tipin değil maIa bak bunların ağzına laf vermiceniz siz siz olun siz tıkayın lafı ağızlarına. Asla erkeksiz kaldım diye de korkmayın
Cinsellik yaşasaydım prensestim
Aynen ajdksk
Yalvarsanda ben yapmam diyo
SaIak ya
Tartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi bana istek attığı gün alkollüydü
Sen ne takıyon kafaya
Sinirlendim
Sakin ol böylesi çok
Veren kaşar kız da çok
maalesef çokkk
Neden kaşar bilmem ciddi tek kişilik ilişki yaşamak varken
Canım onlarhasta
Ne gibi hasta
Ruh hastası psikolojileri bozuk asla mutlu olamıyorlar memnun değiller ve gelişimlerini tamamlamamışlar. Kısacası folik asit alamamışlar anladın mk
Kızlarla takılıyoruz dedi yaşi 25
Senin vermeyeceğini anlayınca egosu ağır bastı güzel değilmişsin ayaklarina yatıyor
Yalvarsanda ben yapmam diyo
Tabi canım bende İngiliz prensesi yalanciya bak
Hahahahaha ilgimi çekmiyorsun ilgimi çekenlerle birşeyler yaşarım konuşurum senden hoşlanmıyorum seni istemiyorum ki olsun falan dedi
O zaman ne bu çabası istemiyorsa kapı orada ne anlatma inandırma derdine giriyor
Bencede hala arkadaşız seninle kankayız yazabilirsin konuşabiliriz burdan başka bir şey çıkmaz diyo
Yalan söylüyor bence uzak dur. Kanka ayağı iyi değil bükün niyeti pis
Diğer türlü kızlardan hoşlanıyorum demişti ama nedense bana istek attı 😂
O evlenecek değil, eglenecek birini arıyor...
Ben ciddiydim
İste sadece sen ciddisin, o değil.
Dusunseydin evkenmeden önce herseyinim derdi demi kodumun uyanigi 😃😃
Emin mısın öyle diyeceginden
Yemin ediyorum öyle derdi Allah çarpsın
Veren kızlara neler diyor Allah bilir
Hatim indiririn yasvama 😃😃😃
Ml ya salla gitsin elde edemeyince öyle demiş işte aptal basit beyinsiz
Elde etseydi prensestim
Nasıl yani
İstemiyorum demedin mi
Dedim
Ee prenses derken anlamadım
amacı yatağa atıp sonradan gitmek, boş ver onu kalbini isteyeni bul bedenini isteyeni değil
O işini görüp bırakacak senin sakın düşme tuzağa
Tartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi
Sen bilirsin ama uğraşma artık yanii
Yok be takipten çıkardım
En iyisini yapmışsın
Ulaşamadığı ciğere mundar demiş
Tartışmıştık engelledi kaldırdı yeniden istek attı niye istek attın dedim ayıp olmasın diye attım dedi
Ondan çok bir şey bekleme mal o bas engeli kurtul
Takipten çıkardım ya
Engeli de bas. O sana yine yazar.
Emin misin yazacağından
Belli ki arada yokluyor ki engelleyip engelleyip açıyor. Bunu yapan yazar da görmezden gelirsen.
Bir kere engelledi kaldırdı istek attı sadece başka yok
Neyse ya senin belli ki konuşasın var.✋🏻✋🏻
Yok ben yazmayı düşünmüyorum hiç yazmadım da
eee vermeyeceksen muhabbete gerek yok demiş
zor hatun oldugun için özgüvenini kırmak istemiş
Yalvarsanda yapmam diyo ayıp olmasın diye istek attım sana diyo
sana karşı ilgisi yok , vakit harçama
verecek birini bulayım demiş kısaca
O evlenilecek biri degil
Amacı cinsellikmis
Ben yaşatmam dedim ona kızdı
Srfsz
Evet pzvng
Sana demedim ama ona dedim he
Bende ona dedim 😂
Bahane bulmus amaci cinsellikmis
Bahane bulmus
Aşağılık kompleksi
Saçmalıyor
Agzini aramis senin
Ne gibi
Sen ona deseydin ki, ben sevisecek birini istiyorum diye, hemen atlayacakti balik gibi
O zaman tipi olurdum yani
O zaman tipinden ziyade ruyalarindaki kadin olurdun
😂😂😂 diğer türlü kızlardan hoşlanıyorum demişti benim o tür kızlardan olmadığımı biliyor ama yeniden istek atıyor
Zor olan her zaman caziptir erkekler icin, teslim olursan bir daha yuzune bakmaz emin ol
Haklısın sence birdaha istek atar mı dersin
Atacak tabiki de, sanki seninde gonlun var gibi 😊😊
Yok atarsa silcem de ondan 😂 7 8 ayda bir istek atıyor zaten
🤣🤣🤣 demek ancak aklina geliyorsun o surede 🤣🤣
Nerden istek atiyor ki sana
İnstagram
Ama Şu an istesede atamaz ki, kapatildi instagram 🤣🤣
Yanarım ona yanarımmm
🤣🤣 icine oturdu dimi engelleyememek
Yok zaten takiplesmiyorduk geçen sene istek atmıştı
Gecen sene istek atmis cocuk, bir yil sonra senin aklina nerden geldi ki bu? Seninde kanin kayniyor da kendine itiraf edemiyorsun anlasilan 🤣🤣
Olabilir:((
Peki neden istedigin halde istemiyormus gibi davraniyorsun? Hic deneyim yasamadinmi daha once
Yok
O yuzden sanirim sende sana ilgi gosteren birine karsi yelkenleri suya indirmissin, ama bu hevesin muhtemelen gecici
Umarım öyledir ama istek atacağından niye bu kadar eminim bilmiyorum
Sen bana bir istek atsan olur mu ya da mesaj, daha detayli ve acik konusalim, olmazmi
Sustun
Yazcam az isim var
Burdan mi normal mesaj mi atacaksin
Az olan isini bitiremediysen yardima gelim 😊😊
Uyudunmu
Günaydın
Gunaydin, dun islerin baya uzun surdu sanirim dicem de, gelmissin ama bana yazmadan gitmissin :-(
Kayip araniyor 🤣🤣
Hahahaha kusura bakma ya
Bakarim ama yaa, dun geceden beri
Cezalisin beni beklettigin icin 🤣🤣
Yazcam
Ozelden mesaj atsana olmazmi