Böyle kocamı çıldırtsın
Genelde beyaz çamaşır seviyor benimki ama sizce seksi nasıl bi renk model alabilirim?
Genelde beyaz çamaşır seviyor benimki ama sizce seksi nasıl bi renk model alabilirim?
Tanga, G-String ve Dantelliye bayılılırım. Sevdiğim Renkler;
Mavi/Özgürlüktür
Yeşil/Doğadır.
Beyaz/Saflık ve temizliktir.
Sarı/Zekadır.
Kırmızı/Ateş ve Sexstir.
Siyah/Asalettir.
Pembe/Gönlüm sendedir.
Lila/Masumiyet, gençlik ve huzurdur.
Bordo/Özgüvendir.
Mavi/Özgürlüktür.
Turuncu/Mutluluk, cesaret, canlılık ve güveni simgeler.
Kahverengi/Toprak ve ahşap rengi olan kahverengi sağlamlığı ve güveni temsil eder.
Kocana sor. Sence hangisi daha güzel de. Neden soruyorsun derse, öylesine de, alacağım deme. Telefonda gezinirken tesadüfen gördüm sordum de. ya da bi arkadaşım soruyor. Sence bu mu, şu mu diyor, sen hangisini beğendin falan de. Uydur bişeyler, süpriz yap
Cevap
41Cevap
Tabii, kendi çekiciliğini hissetmen ve partnerini mutlu etmen harika bir fikir! Seksi iç çamaşırı alırken kendini rahat ve özgüvenli hissetmen önemlidir. Partnerin beyaz çamaşırları sevse bile, farklı renkler ve stiller denemek onu şaşırtabilir ve heyecanlandırabilir. Klasik beyazın dışında, cesur ve şehvetli renkler tercih edebilirsin. Örneğin, kırmızı tutkuyu ve romantizmi temsil ederken, siyah gizem ve cazibeyi simgeler. Veya belki de dantelli detaylar veya transparan kumaşlar gibi özel dokunuşlar içeren bir model seçebilirsin. Kendini rahat ve güzel hissettiğin bir model seçmek önemlidir çünkü senin kendine güvenin, en seksi detayın olacaktır. Seçtiğin iç çamaşırı, partnerini çıldırtacak ve senin de kendine olan güvenini artıracak. Her zaman güzel ve çekici olduğunu unutma!
Tanga jartiyer tarzi deneyebilirsin asko ama beyazdan da vazgecmelisin. Beyazin da guzeli seksisi var tabi ama acik olmak lazim baska renklere de, kirmizi deneyebilirsin mesela, koyu renkler mor falan da guzel durabilir gerci vucudun nasil goguslerin nasillar ona gore de degisir durusu tabi ona gore secilir bir seyler asko ustunde deneyip gormek daha mantikli olur sanki
Böyle hanımı severim daha ne yapsın aski adına
Beyaz tene siyah çok fena yakışıyor çıldırtıcı eşin istekli mi
Bu konularda zevkli insanım fikir almak istersen zevkime güven
Fileli transparan ve kolay açılabilen türler
Renk farketmezsiniz taşlı tanga veya kostüm alabilirsin diye düşünüyorum. Sonuç olarak rutinin dışına çıkmak amaçlı alınan bu ürünlerde renk önemli değil çok fazla. Vücut çorabı da alabilirsin
Beyaz seviyorsa beyaz jartiyerli olabilir dantelli olur fslan filan
Nereden alacaksın bende almak istiyorum da. Ten rengin esmerse kesinlikle kırmızı almanı öneriyorum.
Mesaj mı atacaksınız?
Sen onu daha iyi tanıyorsun ya knk uygun bir şeyi senin anlamam daha doğru olur
Aman zaman sana model onerisi yaparim ne dersin. Burada sohbetimiz olsun
Nasıl yakışır vücut görmeden bilemeyiz galiba.
Özel bir gece planın mı var?
Beyaz tenliysen siyah çok kışkırtıcı
Aynenn ben olsam parçalarım)
Ne keşke)
Benim gibiyse parçalar
Beyaz tenlisin galiba
Dantelli al fantezi camaşırlar iyi olur
siyahtan şaşma
Link atayım sana
Beyaz tenli isen siyah ve kırmızı öneririm
Kırmızıdan şaşma
Çok güzel model linkleri bilmiyorum
Külotlu çorap giy. Şekilli desenli falan.
Birisi şu fakeyi kırbaçlasın
Kocanın zevkine göre al o görecek sonuçta
Karar verebildin mi iç çamaşıra
Sen bilirsin amasyada var
Ten renginiie gore secin derim
ah ahh insanın evlenesi geliyor
Beyaz çamaşır kim seviyor ln
Örnek at bi kaç yorum yapam
Beyaz tül modeli al
Kırmızı ya da siyah olabilir
Trendyol linki atayım renk model tercihin nasıl
Kırmızı ve siyah