Cinsel Yaşam Kız arkadaşıma seksi iç giyim alacağım da nereden alabilirim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Önerileriniz sayfa veya İnternet sitesi güvenilir?Görseldeki vb ürünler özellikle Kız arkadaşıma seksi iç giyim alacağım da nereden alabilirim? Cevapla Site Soruları Ürün Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Trendyol, hepsiburada, muhtelif seks shop'lar (Hangileri diye sorarsan boyun devrilsin, aç google'a bak), muhtelif iç çamaşırı mağazaları... 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok kibarsin canım sagol 😊😊 Yorumla lizaben +1 yıl Huyum kurusun, öyleyim de mi :D Yorumla Soran +1 yıl Kibarlıktan oluyorsun canım ya kıyamam Yorumla
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Trendyoldan al gizli kargo ve kullanıcı yorumlarını da görürsün 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye gizli kargo her şey açık 😄 Yorumla Dokungaç +1 yıl Belki ailen, belki iş yerine gelecek kargo senin için problem olmazsa gizleme kargoyu napiim jfjdj Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle direk kendine gondercem o yüzden ama ölçü problem Yorumla Soran +1 yıl Ölçü nasıl olmalı size yazdım özelden yardımcı olur musunuz Yorumla Dokungaç +1 yıl Boy kilo biliyorsan sevgilinin alacağın mağazaya söyle yardımcı olurlar Yorumla Soran +1 yıl Çok yardımcı oldun sagol Yorumla
goodgirlgonebaddy Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl trendyolda fantezi giyim diye aratirsan bir suru sey cikiyo yorumlara bak al 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Anladım beden nasıl bilecem şimdi ondanda anlamam hiç 😊😊🤔🤔 Yorumla goodgirlgonebaddy +1 yıl zayif mi kilolu mu kiz arkadasin? tahmin ediceksin iste yorumlara bak boy kilo yazanlar var Yorumla Soran +1 yıl 2. Resme yakın aslında hangisi olur 😊 Yorumla goodgirlgonebaddy +1 yıl zayif o zaman s m bak 36 38 beden Yorumla Soran +1 yıl Emin misin sıkışıp patlamasın hevesimiz kursağımızda kalmasın 😊 Yorumla goodgirlgonebaddy +1 yıl abi senin sevgilinin bedenini ben nerden bilebilirm yorumlara bak kilosuna gore al iste Yorumla goodgirlgonebaddy +1 yıl kucuk beden alman daha iyi olur, buyuk alirsan kiz sen beni sisko mu sanıyosun der. yani yanlis alicaksan kucuk beden alman daha iyi. ama sunu da goz onunde bulundur bu gibi ic giyim urunlerinde iade kabul etmiyorlar Yorumla Soran +1 yıl Etmesinler bir sefer işimizi görsün zaten yırtılır 😊😄😄 Yorumla goodgirlgonebaddy +1 yıl bedeni olmazsa diye dedim Yorumla Soran +1 yıl Aaa evet olmazsa sıkıntı olur siz kadınlar olayı başka yerlere çekersiniz nasılda biliyorsun kadınların huyunu 😊😊😄😄 Yorumla goodgirlgonebaddy +1 yıl e kadınım cunku Yorumla Soran +1 yıl Doğru tecrübe başka Yorumla
Aybukedicik111 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 2. cisi de çok güzel yaaa. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet bende onu begendim ama daha neler var Bi görsen ama işte benden nasıl olur ki 🤔 Yorumla Aybukedicik111 +1 yıl Çok farklı çeşidi var evet Yorumla Soran +1 yıl Evet istek attım bakar mısın özele bir şey sorcam da Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Model atarim istersen 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok memnun olurum hanfendi istek atıyorum ya da yazarım özelden Yorumla SeksKoçuu +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2ci resim çok güzel 1 21 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden buldun onu 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Evet bende onu beğendim daha neler neler varda yukleyemedim buraya 😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trendyolda var mı linki , ata bilirmisin banada Yorumla Soran +1 yıl Instagramdan Yorumla Soran +1 yıl Trendin değil ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyle bakıyım Yorumla Soran +1 yıl Özele gelde atayım resimleri Yorumla Soran +1 yıl Sende bana fikir ver biraz Yorumla Soran +1 yıl Muhabbete gelin? Diye soru açtım 4 saat önce falan p. firtinasi adında ara gel özele atayım hepsini istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalsın canım o zaman.😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne var utencek 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl İstiyorsan sana da alıverem 😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden rastladım sana ben😂😂😂😂😂aşkım evliyum ben tamammı. Bana kocam alır Yorumla Soran +1 yıl Demekki almıyor 😊Bak sen beyeniyorsun hiç romantik biri değil heralde 😊😊 işi bilmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama sen fotorafı nerden bulduğunu söyleseydin, ben ona gösterirdim oda alırdı, bu da öyle göstermesem almaz , istemeliyim 😆 Yorumla Soran +1 yıl Gel soyliyeyim burada yazarsam engel yerim diye dedim sefanizda gözüm yok 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl https://www.hizliresim.com/qd9se5c Şuna bakar mısın harika gelde alma Yorumla Soran +1 yıl https://www.hizliresim.com/c18fxtu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu sevmedim bacım elbisesi gibi geldi, masum durmuyor😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bacım demiyprdum o r o s p u yazdm. Bacım çıktı Yorumla Soran +1 yıl Hangisi bacım elbisesi gibi geldi neyi var 😊😊 Yorumla
barbie34bombom Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ben alavotre den aldım çoook tatlı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O hangisi oluyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Trendyola bak aga 1 17 Yorumla Soran +1 yıl orada iyi ürünler var mi ağa 😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet fantezi iç giyim yaz milyon tane şey çıkıyo Yorumla Soran +1 yıl Beden de çok anlamam şimdi ne yapcam 🤔🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zayıfsa s m. Al kiloluysa l xl al Yorumla Soran +1 yıl 2 . Resme yakın aslında hangisi olur ki 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl L al içgiyimler biraz küçük beden olur Yorumla Soran +1 yıl Emin misin içinde sıkışıp patlamasın bir tarafları 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman xl al aman Yorumla Soran +1 yıl O zaman da seksi durmaz sen bu işi bilmiyorsun hiç almamışsın sanki 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konunun benle ne ilgisi var Yorumla Soran +1 yıl Bedenleri sallıyor musun azcık 😊🤔🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sallamıyorum dar olsa çıkartamazsın geniş olsa bol durur. Manitanın bedenini de bilmiyorsan öl bi zahmet Yorumla Soran +1 yıl Tek sefer takılıyoruz o yüzden bakmadım 😉😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşağı yukarı bilirsin bedenini Yorumla Soran +1 yıl Bende ona göre tahmin ediyorum canım tsk ederim birde hangisini alsam ona karar veremedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan link atılmıyor bence Yorumla Soran +1 yıl Özelden yapabilseydim ordan atardin Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Trendyol, hepsiburada, muhtelif seks shop'lar (Hangileri diye sorarsan boyun devrilsin, aç google'a bak), muhtelif iç çamaşırı mağazaları...
Çok kibarsin canım sagol 😊😊
Huyum kurusun, öyleyim de mi :D
Kibarlıktan oluyorsun canım ya kıyamam
Trendyoldan al gizli kargo ve kullanıcı yorumlarını da görürsün
Niye gizli kargo her şey açık 😄
Belki ailen, belki iş yerine gelecek kargo senin için problem olmazsa gizleme kargoyu napiim jfjdj
Evet öyle direk kendine gondercem o yüzden ama ölçü problem
Ölçü nasıl olmalı size yazdım özelden yardımcı olur musunuz
Boy kilo biliyorsan sevgilinin alacağın mağazaya söyle yardımcı olurlar
Çok yardımcı oldun sagol
trendyolda fantezi giyim diye aratirsan bir suru sey cikiyo yorumlara bak al
Anladım beden nasıl bilecem şimdi ondanda anlamam hiç 😊😊🤔🤔
zayif mi kilolu mu kiz arkadasin? tahmin ediceksin iste yorumlara bak boy kilo yazanlar var
2. Resme yakın aslında hangisi olur 😊
zayif o zaman s m bak 36 38 beden
Emin misin sıkışıp patlamasın hevesimiz kursağımızda kalmasın 😊
abi senin sevgilinin bedenini ben nerden bilebilirm yorumlara bak kilosuna gore al iste
kucuk beden alman daha iyi olur, buyuk alirsan kiz sen beni sisko mu sanıyosun der. yani yanlis alicaksan kucuk beden alman daha iyi. ama sunu da goz onunde bulundur bu gibi ic giyim urunlerinde iade kabul etmiyorlar
Etmesinler bir sefer işimizi görsün zaten yırtılır 😊😄😄
bedeni olmazsa diye dedim
Aaa evet olmazsa sıkıntı olur siz kadınlar olayı başka yerlere çekersiniz nasılda biliyorsun kadınların huyunu 😊😊😄😄
e kadınım cunku
Doğru tecrübe başka
2. cisi de çok güzel yaaa.
Evet bende onu begendim ama daha neler var Bi görsen ama işte benden nasıl olur ki 🤔
Çok farklı çeşidi var evet
Evet istek attım bakar mısın özele bir şey sorcam da
Model atarim istersen
Çok memnun olurum hanfendi istek atıyorum ya da yazarım özelden
Tamam
Yazdım
2ci resim çok güzel
Nerden buldun onu 🤣
Evet bende onu beğendim daha neler neler varda yukleyemedim buraya 😊😊
Trendyolda var mı linki , ata bilirmisin banada
Instagramdan
Trendin değil ama
Söyle bakıyım
Özele gelde atayım resimleri
Sende bana fikir ver biraz
Muhabbete gelin? Diye soru açtım 4 saat önce falan p. firtinasi adında ara gel özele atayım hepsini istersen
Kalsın canım o zaman.😂
Ne var utencek 😊😊
İstiyorsan sana da alıverem 😊😊
Nerden rastladım sana ben😂😂😂😂😂aşkım evliyum ben tamammı. Bana kocam alır
Demekki almıyor 😊
Bak sen beyeniyorsun hiç romantik biri değil heralde 😊😊 işi bilmiyor
Ama sen fotorafı nerden bulduğunu söyleseydin, ben ona gösterirdim oda alırdı, bu da öyle göstermesem almaz , istemeliyim 😆
Gel soyliyeyim burada yazarsam engel yerim diye dedim sefanizda gözüm yok 😊😊
https://www.hizliresim.com/qd9se5c
Şuna bakar mısın harika gelde alma
https://www.hizliresim.com/c18fxtu
Bunu sevmedim bacım elbisesi gibi geldi, masum durmuyor😂😂😂
Bacım demiyprdum o r o s p u yazdm. Bacım çıktı
Hangisi bacım elbisesi gibi geldi neyi var 😊😊
Ben alavotre den aldım çoook tatlı
O hangisi oluyor
Trendyola bak aga
orada iyi ürünler var mi ağa 😊😊
Evet fantezi iç giyim yaz milyon tane şey çıkıyo
Beden de çok anlamam şimdi ne yapcam 🤔🤔
Zayıfsa s m. Al kiloluysa l xl al
2 . Resme yakın aslında hangisi olur ki 🤔
L al içgiyimler biraz küçük beden olur
Emin misin içinde sıkışıp patlamasın bir tarafları 😊
O zaman xl al aman
O zaman da seksi durmaz sen bu işi bilmiyorsun hiç almamışsın sanki 🤔
Konunun benle ne ilgisi var
Bedenleri sallıyor musun azcık 😊🤔🤔
Sallamıyorum dar olsa çıkartamazsın geniş olsa bol durur. Manitanın bedenini de bilmiyorsan öl bi zahmet
Tek sefer takılıyoruz o yüzden bakmadım 😉😉
Aşağı yukarı bilirsin bedenini
Bende ona göre tahmin ediyorum canım tsk ederim birde hangisini alsam ona karar veremedim
Buradan link atılmıyor bence
Özelden yapabilseydim ordan atardin