Yeni evlendik seksi bir sürü iç çamaşırı aldım kendime. Eşimi onlarla karşılamak istiyorum ne biliyim bir yemek yapıp güzel bir elbisenin altına giymek istiyorum bunları. Ya da "sen odaya geç aşkım ben geliyorum" deyip bu kıyafetlerle çıkmak istiyorum ama çoook çekiniyorum gülünç duruma düşecekmişim gibi hissediyorum. Ya arkadaşlar açıkça söylicem tabir-i caizse ona bir p*rno starmış gibi davranmak istiyorum iğrençleşmeden vu bu tarz kıyafetler giymek istiyorum. Yardım edin nasıl yenerim bu huyumu? Ve kocam yanlış anlamaz dimi beni :(
Seksi iç çamaşırları giymek istiyorum ama çok utanıyorum yardım?
Düşüncelerin çok güzel.. Evli bir bayanın yapması gereken tüm bu düşüncelerini kendisinin ve eşinin mutluluğu için yaptığı bilinciyle daha da güzel olacaktır eminim. Bu yüzden derin bir nefes al ve bu akşam için siyah mı yoksa beyaz mı giyeceğine karar ver.. Gülünç olmayı düşünme bile.. sen gülersen eşinde güler.. Her zaman söylerim.. yatakta mutlu erkek, sadık erkektir.
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oda öyle söylüyor erkek evde her türlü tatmin olmazsa gider diyor :(
oda bunu söylüyor ise her türlü hazzı ona yaşatmalısın.. Komik duruma düşmeyi düşünüyorsun, tamam bu hoş bir durum olmaz ama ya evliliği sarsılan, kavga eden en büyüğü de aldatılan eş durumuna düşmek daha mı güzel olur..
Niçin çelimdiğini anlamıyorum. Her erkek böyle şeyleri çok sever. MeSela yarın eşine yemekten sonra enerji veren şeyler yedir. Tatlı fındık fıstık falan. 2 saat sonra ona Yavas dan biraz sırnaş. Sonra yatak odana git ve en kışkırtıcı kıyafetini giy ve gidip kucağına otur sabahlar olmasın dersin
elbette bu işin diğer yüzü, herkes üzerinde taşıyamaz. sizde denemek dışında çok bir şansıyınz yok, ancak şunu sorarsınız eşinize, ben fantazi tarzı kıyafetler giysem sen nasıl karşılarsın? diye bir sor. eğer olumlu cevap verirse o zaman denersin. ama olumsuz yanıt verirse, sevmiyorum öylye şeyleri derse o zaman yanlış zamanlama yapmış olursun. sormakta fayda var. var ki fikrini öğren. ona göre giy veya giyme. kafana göre iş yaparsan kalbin kırılmış olur.
Her erkeğin hoşuna gider eşinden öyle bir jest görmek tebessüm etmesi gülümsemesi seni yanıltmasın o hoşuna gittiğini gösterir gülümserken gözleri ışıl ışıl olur Mutlu olur sadece bir defa denemen seni cesaretlendirecektir tek başınayken provasını yap kendini konsantre edebilirsin çok ince düşünmeyi bırak sonucu Nasıl olur diye düşünme sen giy gerisini eşine bırak heyecan yapma akışına bırak
neden yanlış anlayacak aksine çok hoşuna gidecek sizi daha çok arzulayacaktır. seks hayatınızı renklendirin böyle, düşünceleriniz utanılacak bişi değil, aksine çok olumlu ve güzel bişi. çekinmeyin asla, kocanız o sizin.
Neden yanlış anlasın çok hoşuna gider bu tür şeyler erkeklerin. Hem onu tanıyorsundur her halde evlendiğine göre :) Merak etme seni o kıyafetlerle görünce zevkten çıldırır. Sürekli sevişmek ister seninle.
Git yatak odasına, hemen kendi sevimli ic çamasırlarından bir tane giy ama sadece onu, ust için eşinin dolabına gec onun gömlek veya tsirtlerinden birinide üstüne giyip gec mutfağa bekle kocanı, yeter😁
İlk önce kocanın ağzını yokla. Böyle fantazi iç giyimlerden hoşlanıyor mu? Ona göre hareket et bence ve ortamı oluştur.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesela nasıl arıyım ağzını? Bir mağazanın önünden geçerken bir tane gösterip ne güzel yaa sence nasıl demelimiyim? Ya da tvde gördüm jartiyer falan çok hoşuma gidiyo falan desem
sonucta kocan o senın utangac olmanda zaten avantaj senın ıcın ok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O senin eşin, helalin. Ona yapmayacaksın da kime yapacaksın. Çekinecek ne var? Hiç çekinme ve bir an önce yap bu dediklerini. Göreceksin eşin son derece mutlu olacaktır. Ve seks hayatınız son derece renklenecektir emin ol...
ya o şok ile ayağı kayıp yere düşerse, ve allah korusun beyni filan patlayıp ölürse! bir çuval inciri berbat edersin! Ben bu önerimden vazgeçtim! Sakat işler yapmayın! :)
Bu tarz durumlarda utanmak çekinmek gibi hisler seks hayatınızı kalıplara sokmaktan ve sıradanlaştırmaktan başka işe yaramaz. Hurra diye bütün p*rno film kültürünü de aynı anda yaşamak çabuk tüketir. Yavaş yavaş yapacaksın ki adamın dikkati hiç senden ayrılmasın. Önce seksi gecelik ve iç çamaşırları, sonra ufak tefek konuşmalar, pozisyon zenginliği, ufak tefek fantaziler derken bir bakmışsın ne utangaçlık kalmış ne şüphe
Eşinize birgün onu bir sürprizle karşılayacağınızı söyleyin. iç giyimle ilgili fikrini sorun. hem kendinizi hem eşinizi bu duruma adapte edin. alıştırın. damdan düşer gibi olmasın bu iş...
onu gündüzden mesaj la tahrik et senin bir hazırlığını olduğunu düşünsün zaten azarak bekleyecek bu durumu.. yani sürpriz yarım olsun ama olacaksa da müthiş olsun...
yani hem öyle çamaşırları giyip hemde odun gibi davranmak sacmalık olur giymenin hiç bir anlamı olmaz.. demişin ya prno star gibi karşılamak istiyorum karşıla ve öylede davran ki hep giymeni istesin
senin için özel şeyler düşündüm bu gece dersen gülünç düşmezsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kocan yanlış felan anlamaz adam mutluluktan uçar utanmana gerek yok o sonuçta senin eşin sen öyle davrandıktan sonra adamın gözünün dışarı kayma ihtimalide kalmaz ikinizde zevkli bir gece geçirirsiniz her erkek bunu ister zaten
Zevkliymissin erkeklerin hosuna gider ozellikle bu tur kiyafetle azdirip guzel bir oral yaparsan unutamicagi hatta seni daha cok arzulica gunleriniz olucaktir
Yani çünkü beni sapık sanmasından ya da gülünç durmaktan korkuyorum. Yani bana almış getirmiş olsaydı bir iç çamaşırı daha cesaretli olurdum ama benim aldıklarım bayaa bir vamp :( dantel tulumlar falan çok severek aldım ama çekiniyorum off
bir erkek kim olursa olsun karşısındakine almaz. alamaz utanır ama bunu bayan alırsa sevinir ve mutlu olur benim için almış der daha ne ister neden dalga geçsin
En İyi Cevaplar