Nişanlım tecrübeli mi bilmiyorum çok korkuyorum bakireyim nasıl olucak giricek lütfen dalga geçenler yazmasın dar nasıl giricek utanıyorum beni çıplak görmesinden görücü falan değiliz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayUtanmam ve korkman gayet doğal, hepimiz o yollardan geçtik ve aynı şekilde hissettik. Ama zaten birbirinizi sevdiniz için evleniyorsunuz, o yüzden korkmana gerek yok.
Birincisi onu karşısında soyunmak zorunda değilsin ve eve girer girmez gerdeğe girmek zorunda değilsiniz. Sana tavsiyem, rahatlayıp gevşemek için mutlaka sıcak bir duş al, hafif hoş kokusu bir yağı sür [1-2 Hindistan cevizi yağı (tercihe bağlı içine 1-2 damla yasemin yağ veya sevdiğin başka bir koku ekleyebilirsin) tüm vücuduna sür, özel bölgen etrafına sür ama dudak içi sürme, sakıncalı]. Parfüm kullanma, hem tadı kötü (acı) hem de ağır gelebilir. Beyaz seksi beyaz iç çamasırı ve beyaz bir saten gecelik ve sabahlık giyebilirsin (ilk gece oldu için beyaz en uygun). Güzel bir film açabilir, sarılıp izlersiniz. Yakınlaşıp bir şey başlatırsanız senin soyunmana gerek yok, o seni yavaşça soyar.
İkincisi ilk gecede ilişkiye girmek gibi bir zorunluluk yok. İllaki bir yakınlaşmanız olur, ön sevişme gibi, hazırsan eşin girebilir, değilsin bugüne kadar sabreden adam biraz daha sabreder. Sana içeri girmeden bile orgazm yaşatabilir, sende onu elinle rahatlatabilirsin öpüşürken, gayet normal. Ayrıca iyi bir ön sevişme ile acı/ağrı duymayabilirsin, bende olmadı, eşim çok iyi olduğundan mı, ona güvendiğimden mi bilemiyorum. Ama mutlaka onunla endişeni paylaşmalısın 🌸30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)7 ayEvlenmeden önce bu utancını paylaş her şey ilk gecede olmak değil ayrıca çırılçıplak olmak zorunda da değilsiniz. İnce kiyafetlet giyip sarılmayı deneyin vücudunuz birbirine alışsın önce. Özellikle senin bu hassasiyetini bilirse normal bir erkek sana saygı duyar ve daha yumuşak davranır dokunmak fisildamak öpmek gibi yumuşak hareketler seni iyi hissettirir. Yani önce duygusal yakınlık olur evin içinde odada sonra baska şeyler gelir. Ayrıca teknoloji cağındayoz YouTube aç ve bedenin hakkında bilgi edin biraz. Dr. Ayşe Duman videolarına bak. Ne yapmam lazım öğren. Vaktin var daha Ögel egzersizlerini pratik yap böylece cinsellikte kullanacağın kasları hareket ettirmeyi ve gevşetmeyi öğrenirsin. Buraya bu kadar yazabilirim. Yetişkin bireyler olarak herşeyi YouTubeta izleyip kendinizi ilgilendiren konularda uzmanlara bakmiyorsunuz hayret ediyorum yahu. Teknolojiyi öğrenmeye harcayın
511 Yorumla
Cevap sahibi7 ayKegel
Cevap sahibi7 ay@Srkntskn cahil cahil konuşma bir tarafi sertlestirmek için yapılmıyor sadece kegel önce öğren öyle gel. Kegel kaslarini kullanmayo ve gevsetmeyi kasmayi ogrettigi için cinsel birliktelik esnasında kişinin bedenina hakim olmasi ve ilişkide kolaylık sağlıyor. Jinekologlar tavsiye ediyor sadece spor değil yani olay.
Cevap sahibi7 ay@Srkntskn bi s**tır ol git bir zahmet tamam mı?
Cevap sahibi7 ay@Srkntskn yorumlarını yorumlarımın arasindan alıp uza
Cevap sahibi7 ayKişi kendinden bilir işi demişler ama sen duymamışsındır. Tıpkı kegelin ne işe yaradığını idrak edemediğin gibi
- 7 ay
Bir saray ustası sabah sabah elinde iki boncukla imparatorun huzuruna çıkar.
— “Majesteleri! Yeni bir icadım var.”
— “Ne işe yarıyor?”
— “…şey… güçlendiriyor.”
— “Ne zaman kullanılıyor?”
— “…kullanıldığında.”
İmparator kaşını kaldırır:
— “Yani... spor aleti?”
— “Evet! Spor… ve… konsantrasyon.”
O gün, saray defterlerine şu not düşülür:
“Sarayda anlam verilemeyen iki top dolaşıyor.”
- 7 ay
Gizli Üye(18-24)7 ayKorkulacak bir şey yok Unutma ki Çocuk çıkıyor oradan ve cinsellikte onun kanunu Asıl sen kendini çok kasarsan canın çok yanar akışına bırak ama bence bir kadın doğum uzmanına görün ve test yaptır tabii Adet döneminde misin bilmiyorum Böylece hormonlarının ne seviyede olduğunu vajinada mantar veya enfeksiyonu olup olmadığını bilmiş olursun Böylece cinsel isteksiz olman %50 oranla düşer
613 Yorumla- 7 ay
Aynen baya iyi yorm
- 7 ay
@zEstrella çok zormus
- 7 ay
@zEstrella ama yinede kotkmasn bence
- 7 ay
@zEstrella sen bu oranı nereden aldın? Kaynağın ne?
- 7 ay
@zEstrella sen sole
- 7 ay
@zEstrella sen canlısn
- 7 ay
@zEstrella jjfhnnnn ahhha
Cevap sahibi7 ay@Poyrazates26 Arkadaşlar ben Sizin muhabbetinizi dinlemek zorunda mıyım gidin özele konuşun bana niye yazıyorsunuz bildirim geliyor rahatsız oluyorum
- 7 ay
Haklı
7 ayMutlaka bu konuda sana yardımcı olacak anne, hala, teyze, abla vs vardır ama onlarla mesafe varsa aranızda yine bu konuda kendini sen düzletmelisin, kocana bunu bırakırsan eminim bütün hayatınız o yatağa girip se banyoda üzerini değiştirip karanlıkta yaşarsınız yaşayacaklarınızı! Bundandır duruma sen hakim olmalısın ya da bir uzmandan destek almanı tavsiye ederim.
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
100Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayMerhaba! Aslında bunda utanılacak nir şey ve ayrıca direk soyunacaksın diye bir kuralda yok düğünüm ilk gecesi bence güzel bir banyo ve eşin eğer biliyorsa seninle ilgilenip utangaclıgını yok etmeli.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Atlatırsın bişey olmazz zaten 5 ay olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayBu soruyu biraz daha önce sorsaydın. Bir erkek jinekologa muayene ol alışakoy, epilasyon merkezine git orada da alışakoy çıplaklığa derdim. Zaman biraz kısa ama yine de yapılabilir. Korkuya hiç gerek yok, her kadın hafif de olsa acı hisseder. Sen keyfine bak eşin tecribesiz olsa bile yapar hakkıyla.
03 Yorumla
Soran7 ayErkek jinekologa tamamen soyunmuyorsun ki
- 7 ay
Neden erkek jinekolog?
- 7 ay
Yani ameliyat vs yoksa tamamen soyunulmaz ama asıl yeri açıyorsun zaten. O zaman katlamalı yap. Erkek Genel cerrahiye de görün göğüsten.
Merhaba canim. Öncelikle sana şunu söyleyebilirim Hepimiz senin gibiydik. Hep düşünürdüm eşimin yanında nasıl soyunacaktım bu çok utanç veriyordu çünkü öyle yetişmiştik Bunlar çok ayıp çok kötü şeylerdi bizim bilinçaltımıza böyle kodlanmıştı. Ama aslında gerçek Hiç böyle değildi ilk geceden itibaren bütün bu düşünceler son buldu İnan ki gelinliği çıkarttıgın ilk andan itibaren bu düşüncelerin hiçbirisi kalmıyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Önce şunu söyleyeyim, korkman çok normal. İlk deneyim bilinmez olduğu için zihnin büyütüyor. Bedenin sandığından daha esnek; zorla değil, rahatlık ve güvenle olur. En önemlisi açıkça konuşmanız. Ne hissettiğini, korkunu paylaş. Acele etmek zorunda değilsin; isterseniz sadece sarılıp uyuyabilirsiniz. İlk gece diye bir mecburiyet yok. Güven, yavaşlık ve hazır hissetmek her şeyden önemli.
00 Yorumla
7 ayKanka bu korku çok doğal 😌
İlk defa soyunmak, birine tamamen güvenmek kolay değildir.
Ama sevgi varsa utanmak yavaşça erir, çünkü o anda yarış değil, yakınlık vardır.
Derin nefes al, gevşe ve unutma; o da senin kadar tedirgin olabilir.
İlk gece bir görev değil, birbirinizi tanıma anıdır 😉🔥00 Yorumla
7 ayDüğün noktasına kadar gelindi ve hiç konuşulmaması abes kaçmış doğrusu.
Her detay, her olay açık açık konuşulmalı.
Gerçekten seven iki aşık olarak bu güven aranızda tahsis edilmeli. Utanç duyulacak bir durum yok. İletişim bu sorunu rahatlıkla çözebilir. Endişe ve korkularınız varsa paylaşın partneriniz ise yardimci olup, gönlünüzü ve sizi rahatlatsın.00 Yorumla
7 ayUtanmakta haklısın zaten ama alışırsın ışığı falan kapatmasını söylersin korkmana da gerek yok nişanlına bırak kendini o zaten canını acıtmadan yapar söyle ona korktuğunu oda ona göre hareket eder zaten
40 YorumlaZamanla alışırsın insan zamanla her şeye alışıyor merak etme akışına bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKorkup boşuna kendini kasma şimdiden, böyle yaparsan sıkıntı yaşarsın, üniversite okuyorum okulda kaç tana bakire kızla cinsellik yaşadım bir sıkıntı yaşamadım kimseyle, yani erkek tecrübeli ne yapmasını bilen biri olursa hafif bir ağrı olur kısa süreli bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayO dardır çok güzel, * oradan doğum zamanı çocuk çıkacağını düşün o kadar genişliyor ve tekrar daralıyor.
Birden girmesin, yavaş yavaş bastırmadan kendiliğinden girer. Kafanı oraya takma, anlamadığın bir anda çok kolay girdiğini hissedeceksin.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 7 ayTecrübeli olmasa da çoğu erkek biliyordur nasıl davranacağını. Çok endişen varsa nişanlınla konuşmalısın
51 Yorumla
7 ayAbı başka ülkelerde cinsellik bu kadar tabu değilken bız hala taş devrinden kalma korkularımızın olması ve şu cinsellik olayını bu kadar çok büyütmemiz ve abartmamız ne kadar acınası.. Coğrafya kaderdır yapacak bir şey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
7 ayMerhaba bu korkuları yaşaman çok normal aslında, bu korkuları yaşayan ne ilk nede tek kadınsın. Önemli olan nokta, gerek mental gerekse fizyolojik anlamda tam olarak hazır olmadan, penetrasyon aşamasına gecmemesi eşinin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aykadın ya da erkek , çift yaratılan canlıyız , kocandan utanmana gerek yok , çünkü çıplak seni gerecek tek canlı senin partnerin , ayrıca bu aktivite senin sağlığın ve hayatın için önemli , sonra burada yazma eşim benle ilhigilenmiyo diye
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Kafanda sürekli bunları düşünürsen sonuç olarak bunları yaşaman normal o güne kadar bekleyip düşünmeden o gün geldgınde anlayışla karşılar eşin karanlıkta başlarsınız zaten o istek oluşunca sende düşünceyi kenara bırkakırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayKanka ilk gece korkusu çok normal 😌
çıplaklık utanılacak değil, paylaşılacak bir güven anıdır.
ön oyun uzun sürsün, iletişim açık olsun, acele etmeyin.
sevgi varsa beden yavaş yavaş kendini bırakır, acı değil yakınlık olur 🔥00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İlk gece yaomak zorunda değilsiniz bu bir ikincisi alışana kadar geceliği cikarmadan yaparsınız problem olmaz acısına gelince partnerin iyi hazırlar sa seni tam iyice islanirsan hiç bir şey olmaz merak etme☺
00 YorumlaBu konuda yapabileceğiniz çok keyifli ve güzel şeyler var aslında. Öyle pat diye olması şart değil ki. Zaten erkek adam kadına nasıl yaklaşması gerektiğini bilir ve öncesinde de ufak tefek birkaç test sürüşü yapmış olmalısınız ön sevişme gibi
00 Yorumla
7 ayBunu konuşmalısın, acele etmenize gerek yok zaman içerisinde alışacaksın ve daha rahat hissedeceksin.
31 Yorumla- 7 ay
@YellowQueen98 konusmalı ve denemeler olmalı
Gizli Üye(36-45)7 ayAy canım bende senin fobiydim çok utanıyordum beni ciplak görecek diye alıştım bugün.. ama ben hala yapamadım o işi 🫤geç evlendik diyemi bilmiyorum çok kasılıyorum.. umarım sende rahat geçer
42 Yorumla- 7 ay
Kaç gün oldu yapamadn
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cekinmenize gerek yok. İlk insandan beri yapılan şeyi yapacaksinız. Sekse odaklanmayip öpüşüp sevişin bol bol sonra gerisi kendiliğinden gelecektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayaynada kendini görmüyormusun? sence diğer güzel kadınlara göre durumun nasıl? girme etmede bir şey olmaz ademden beri as insanlık yapıyor işi merak etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayIlkinde benim de oyle olmustu korkcak birsey yok
57 Yorumla
Soran7 ayOf nasıl oluyor hiç penis bile görmedim
Cevap sahibi7 ayGorursun az kalmis bacim
Soran7 ayCanın yandı mı
Cevap sahibi7 ayBiraz tabii
Soran7 ayKorkuyorum ya onun yanında da rezil olmak istemiyorum yani beni öyle savunmasız gördükten sonra nasıl bakıcam yüzüne
Cevap sahibi7 ayO da savunmasiz farkindaysan :D
- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
7 ayEşin olacakya hani tabiki utanacaksın ama geçecek karanlıkta yatın alışırsın
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 735 cevap paylaştı. İlk gün olmak zorunda değil. Onun da tecrübesi yoksa ilk günler sadece sevişirsiniz hazır olunca ilişkiye girersiniz
10 Yorumla
7 ayBunları nişanlınla konuşsan daha iyi olur sonuç olarak ikiniz yaşayacaksınız.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Sabah kalkıyorsunuz kuaför falan filan hazırlıklar sonra düğün ne olduğunu anlamıyorsun Bir bakıyorsun ki ertesi gün olmuş rahat ol sıkıntı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
7 ayUtanacak bir şey yok herkes senin gibi düşünür ama sonra alışıyor dar olduğunu düşünüyorsun ama rahatlıkla girecek merak etme bunları aşacaksın
00 Yorumla Rahat olmazsan hiçbişey yapamazsın. Kendini kocanın kollarına bırak gerisine karışma. O yönlendirecek seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
7 ayHep aynı evde olacaksın birlikte yatacaksın kocan olacak zamanla alışırsın ten tene değince sende seversin merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayHayırlı olsun...
Loş ışıkta yaparsınız. Acele etmez ve zevke odaklanırsanız, çok daha rahat olur. Her ihtimale karşı kayganlastirici krem kullana bilirsiniz. Emin ol korktuğun kadar bir şey olmadığını göreceksin.
00 Yorumla
7 ayİllaki çocuk daha önce yapmıştır sana özel tavsiyeler vermem. lazim ama burada açık konusamam
00 Yorumla
7 ayLam kıyamam abla ya valla bende kendimi hayal ettim korkunç geliyor ama ne yap söykeyeyim mi ilişkiye girmeden önce mastıbasyon yap tam orgazm olma. Böylece canın yanmaz. Can yanma sebebi daha istek duymadan sokulmasıyla oluyor
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle ilk zamanlar oda dışında gecelik vs giyerek geçecek zamanla alışırsın birleşme konusuna gelince eşinin anlayışlı olması lazım birkaç pozisyon ve yaklaşım teknikleri var tabi rahatlaman için daha fazla detay burada yazamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBen de korkmuştum ama hiç öyle abarttiklari kadar acı falan olmuyor çok çok az oluyor o da hemen geçiyor sonra hoşuna gidiyor
21 Yorumla- 7 ay
Siz ne zaman evlendiniz
2 ayİlk defa göreceği için vücudunuzu biraz utanabilirsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayÇok normal Esin olacak kişiyle biseyler yasamadigin belli zamanla alışırsın takma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Onu düşünme o erkeğin işi sadece kendini teslim etmelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Üzerine bir çarşaf örtsün alışırsın darlığı problem olmaz azgınlığın nasıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayAlışırsın rahat olmaya çalış korkulacak kadar bir acı yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 aySoyunma provalari yap sende. Mesela ayna karsisinda falan
01 Yorumla- 7 ay
Bu ardaa bu korkuyu yenmelisin. Dar oldugu icin degil sen boyle korkup kendini kastigin icin acir. Bunu o yuzden asmalisin
- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
7 ayIşığı kapat yatağa kilot sütyenle gir onuda eşin çılarsın
00 Yorumla Sanayi sitesinden wurth pas sökücü ile ince yağından sprey olandan al ver damada halleder o
00 YorumlaKapa lambaları ve geleni ye gitsin, bolbol kayganlastirici kullan
00 YorumlaO nasıl bi başlık var
Bilmeyende sizin oralarda düğünde çıplak oynanıyor sanacak00 YorumlaKendiliğinden gelir o iş hele bir soyunmaya başlayın
00 Yorumla
7 ayÖnerilerim olabilir ama gizlisin detaylı her şeyi anlatırım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBende de o korkudan var. Beni doğurup dunyaya getiren kadinin annemin yanında bile soyunamiyorum kaldi ki bi adamin karşısında çıplak durcam. İmkansız
00 Yorumla
7 ayKardeşim korkma eşin muhtemelen hiç değilse p*rno izlemiştir ama gerdek öncesi namazdan sonra illaki önce önsevismeyi uzun tütün sulanin eşini de iktidara ulaştır gerisi gelir sulanirsan pire ısırığı gibi olur
00 Yorumla
7 ayRomantik bir ortam olmalı sakin dingin ve zamana yayılmalı libodo artması için ön sevişme uzun tutulmalı ve bence o sana oral seks yaparak seni ona hazırlamalı
sonrası zaten ufacık bir sızı ve zevk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayTık diye ses geliyor
Sonrası ince bir sızıntı
Çok acımıyor o kadar
Hafiften sızlıyor
Geçmiş olsun01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayKorkma ya
tebrikler mutluluklar diliyorum onu düşünüp günün kötü geçmesine neden olma o doğaçlama gerçekleşir üzemz ina kaygılanma girişde biraz sevdir orayı
00 YorumlaSoyledin mi ona bu durumu ilkten fazla yuklenmesin sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aysenın korkun o ankı acı mı yoksa senı begenmemesı mı?
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayyanıtla ama
Gizli Üye(25-29)7 ayMerak etme davar değilse sabırlı olur zaten, herkes utanıyor ilkin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBiraz canın acır ama sonra yavaş yavaş alışırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayDar değil genişliyor acele etmeyin yeterince ıslansın ön sevişmeden filan ucundan filan ellesin o zamana kadar utangaçlık geçsşn
00 Yorumla
7 ayEvli arkadaşların akrabaların varsa samimi oldukların onlarla paylaş konuyu onlar seni aydınlatacaktır
00 Yorumlaevlenince ilk gecede tenleriniz birbirine temas edecek ve birbiriniizin olacaksınız mutlu olmalısın bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 3 hafta sonra düğünüm var, çıplaklıktan utanıyorum. Nasıl aşarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler