Kadını nasıl şefklendireceklerini bilmiyorlar. Okşama yok çoğu klitorisin yerini bilmiyor kallafi yalıyorlar. Dirty talk desen mahalle kavgası havasında. Fizikleri de kötü hepsi bir de kıllı. En kötüyü ama oral performanslarına veriyorum bir de kendini övüp övüp üç dakikada boşalıyorlar. Ben ilk orgazmımı Meksikalı bir erkekle olmuştum noktaları biliyordu içimde nereye gireceğini biliyordu öyle yalap şalap soktum uzun dursun yeter kafasında değildi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim için geçerli değil...
Çok dışlanmışlıgım var...😂
O yüzden bıraktım bende 😂
Keşke sadece süre kısa olsa dksnjx en iyi penisi ver en iyi süreyi ver genelinin performansı berbat.
İşte bu tecrübeli bir kadın cevabı. Performans ile ilgili neler söyleyebilirsiniz? Cidden bilmek ve uygulamak için soruyorum
Kadını nasıl şefklendireceklerini bilmiyorlar. Okşama yok çoğu klitorisin yerini bilmiyor kallafi yalıyorlar. Dirty talk desen mahalle kavgası havasında. Fizikleri de kötü hepsi bir de kıllı. En kötüyü ama oral performanslarına veriyorum bir de kendini övüp övüp üç dakikada boşalıyorlar. Ben ilk orgazmımı Meksikalı bir erkekle olmuştum noktaları biliyordu içimde nereye gireceğini biliyordu öyle yalap şalap soktum uzun dursun yeter kafasında değildi
Bu çok doğru. Erkekler genelde boşalmak için yapıyorlar. Kadını düşünmüyorlar. Mesleğim gereği klitorisin yerini, g noktasının yerini biliyorum 😅
Ama sanırım fizik ve kıl konusunda sınıfta kalıyorum
Al bi zahmet bir de göbeğin vajinayı kapatması hoş bir görüntü değil bizim sizi nasıl gördüğümüzü düşünün 😂
Yahu zaten memelerinden göremeyeceksin 😂 büyük değil o kadar be sen ce
Misyonerde memeler yatıyor görüyorum ben kötü fizikli erkeğin spermlerni ne içime ne dışıma alırım şeyimin de bir gurur var
Tabi ki nasıl biriyle sevişmek istiyorsan onla sevişmelisin. Ama hem bana hem spermlerime laf etme 😂 onları zor üretiyorum
Misyoner ve kucak sanırım kadınla için daha rahat birleşme sağlıyor
Ewt kisa ve cevremden duyduklarim da oyle.1 kisi disinda hep oyle
Gec gelen gelemeyen erkek varmis şaşıyorum
Geçten kasıt kaç dk
Yabancılar iki saatten bahsederken kırk dakika cidden az değil mi?
İki saat de insancıl değil. Seks yapmadınız sanırım hiç
Yapmadım evet filmlerden duyduğum kadarıyla konuşuyorum zaten.
Ne tyapacan türk erkegimi alacan öyle bir somuşun ki
Benimki 17 saat 58 dk sürüyor.
45 az min 1. saat
Çok az
sen ne kadar olsun isterdn
2 3 saat
öyle bir süre olduguna inanıyor musun sen
Hayır
konusalım mı biraz