Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Türk erkeklerini bu konuda suçlayan kadınlarında erken boşalmak konusunda payı var.
Sebebi çok bariz belli bu toplumda seks bir Avrupalı gibi çoğu zaman düzenli ve rahat değil haliyle düzenli seks hayatı olmayan bir erkeğinde boşalma süresini ayarlamakta sorunlar yaşaması da çok normal.
Diceksiniz ki evlilikte düzenli seks hayatı var ama öncesinde hiç seks yapmayan ya da çok az yaşayan birinin bu sorunu yaşama ihtimali yüksektir.
Sonuç olarak erkeklerimiz atıp tutsa da duyduğumuz gerçeklere bakarsak ortalama 3,5 dakika.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılTürk erkeklerinin ortalama sevişme süresi, yapılan araştırmalara göre genellikle **penetrasyon süresi** üzerinden ölçülüyor ve bu süre **3.7 dakika** civarında belirtiliyor. Örneğin, 2005 yılında Hollanda, İngiltere, İspanya, ABD ve Türkiye’den 500 çiftle yapılan bir çalışma, Türkiye’de ortalama penetrasyon süresinin 3.7 dakika olduğunu, genel dünya ortalamasının ise 5.4 dakika olduğunu gösteriyor. Ancak bu süre, ön sevişme hariç sadece penetrasyon anını kapsıyor. Ön sevişme dahil edildiğinde toplam süre kişiden kişiye, çiftlerin uyumuna ve o anki koşullara bağlı olarak 15-45 dakika veya daha fazla olabilir. [](https://www.drazerulug.com/tr/blog/erkegin-ortalama-bosalma-suresi-ne-kadardir)[](https://www.milliyet.com.tr/yazarlar/op-dr-meral-sonmezer/normal-cinsel-iliski-suresi-ne-olmali-6422460)[](https://t24.com.tr/haber/ortalama-seks-suresi-en-kisa-olan-ulke-turkiye%2C760959) Süre, stres, deneyim, fiziksel sağlık, duygusal bağ ve kültürel faktörler gibi birçok değişkene bağlı olarak değişiyor. Ayrıca, cinsel tatmin için sürenin uzunluğundan ziyade çiftlerin karşılıklı haz ve iletişiminin daha önemli olduğu uzmanlar tarafından vurgulanıyor. https://www.milliyet.com.tr/yazarlar/op-dr-meral-sonmezer/normal-cinsel-iliski-suresi-ne-olmali-6422460)
00 Yorumla
sevişmenin genel olarak bir süre belirlenemez değişkenlik konusun da yaş, kilo, biyolojik sağlık durumları gibi bir çok farklı etken ve unsurlar var...
Ancak seks öncesi yağlı ağır çok ve hamurlu yemek hatta hamurlu tatlı bile iyi sağlıklı bir erkeğin performansını düşürür çünkü vücut ittir git layn senle uğraşamam yediklerin yetmiyormuş gibi birde başka haltlar yemek istemen umurumda değil falla çok zorlama beni bir teklerim görünsün tersten diyebilir yane00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yıl15 dakika 😅 uzun yapanda çıkar ama evlilerde ve 30 yaş üzeri çok uzun sürmüyor toplum baskısı ile büyüyen insanlar olaya görev ya da ihtiyaç gidermek olarak bakıyorlar, bakın çevrenize, cinselliğe zman ayrıran kç insan var, yani sevişme tamam ama sinamaya gider gibi akşam sevişelim deyim 3 4 satini ayıran kaç kişi var? bence çok az , halbuki en zevkli aktivite , ücretsiz, sağlıklı, ve bağlılığı sağlayan bir eyleme zaman ayırmamak , saçma geliyor bana
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben ortalamaya değil kendime bakarım. Süre tutmadım ama yarım saati vardır yani. her şey dahil anahtar teslim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl2005'te "Journal of Sexual Medicine" tarafından yayınlanan araştırmada Hollanda, Birleşik Krallık, İspanya, ABD ve Türkiye ülkelerinden seçilmiş 500 çiftin 4 hafta boyunca ortalama cinsel birlikteliklerinin ne kadar sürdüğü ölçüldü ve ortalamaları alındı. Araştırmadaki bütün ülkeler birbirine yakın süre ortalamaları gösterirken, Türk çiftler 3 dakika 42 saniyelik ortalamayla 5 dakika 24 saniyeden çok uzakta bir ortalama ortaya koydu ve seçilen ülkeler içinde sonuncu oldu.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBunun cevabını bayanlar vermeli erkeklere kalırsa hepsi çıkarmadan 5 atar😂
28 Yorumla- 1 yıl
Öyleler zaten 😂
- 1 yıl
Aynen yavrum 😊
- 1 yıl
Bak yorumda birisi benim ki ortalamayi bilmem ama benim sevişme sürem 5 6 saati buluyor diyor 😂😃🙈
- 1 yıl
Hıhı bende naim Süleymanoğlu tüm😊
- 1 yıl
Haha 😂 atmanın da bir adabı olur 😂
- 1 yıl
Ne adamlar var beee 🤣🤣🙈
- 1 yıl
Yani çok saati. Çok uzunu erkeklik sayıyorlar. Süre sınırı olmadan en güzel seks kadının doyuma ulaştığı zaöandır. Bu bazı kadında 10 dk sürer bazısımda 45 dk. Buda insan yani robot değil 5 saat sevişmek isteyen bir kadın olacağını düşünmüyorum her şey kararınca
- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılBi ara sitede 3 saat yaptığını söyleyen biri vardı sevgilisinin bayan
216 Yorumla- 1 yıl
Sitede Hiç çıkarmadan 4 , 5 posta atanlarda var 😂😂 hayrat mübarek 7/24 akıyor 🙈😃
- 1 yıl
Bunu diyen kadın olunca biraz düşündürücü geldiydi
- 1 yıl
3 dk yazıyorum diye yanlışlıkla 3 saat yazmasın 😂🤭
- 1 yıl
Hiç anlamam ben o işlerden
- 1 yıl
Benimde anladığım konular değil 😂
- 1 yıl
İşte yakamıza yapışmış
- 1 yıl
@Memo35352 haha 😂
- 1 yıl
@gecekusum3434 bak birisi yorumda yazmış ortalamayi bilmem ama benim sevişme süresi 5 6 saati buluyor diye 😂
- 1 yıl
Bay arkadaş biz bos yaşıyoruz bu dünyada valla
- 1 yıl
Yaaa işte ne Adamlar var bee 😂
- 1 yıl
Aynen valla
- 1 yıl
@gecekusum3434 yaa hadi diyelim sevişme süresini 5 6 uzatıyor tamam diyelim 😂eee. 5 6 saati kabul edecek kadını nerden bulucan 😆
- 1 yıl
Yaaa bu adamlar beni öldürecek bir gün 😂 abiii atıyorsun iyi hoşta biraz okkalı at bari yarim saat dersin eyvallah , bir saat dersin ki o bile okadar sürmez yine eyvallah ama 5 6 saat sadece sevişme süresi nedir yaaa 😂🙈 atmanın da bir adabi usulü vardır 😂 kendini bilen delikanlı adamlar bak ne guxel yazmış 15 dk ya da en fazla yarım saat diye , birşeyin bir oluru vardır sen 5 6 saat dersen adama gülerler 😂
- 1 yıl
Dipsiz bir kuyuya taş atıyorlar
- 1 yıl
Haha 😂 hadi inşallah belki dibini bulur 🤣
Erkek ne kadar isterse o kadar uc saat sevistigimi biliyorum 🤣🤣
119 Yorumla- 1 yıl
Üç saat ne yaptın Allah aşkına kilim mi dokudun 😂 tarla mı sürdün
- 1 yıl
- 1 yıl
Haha 😂 klavye sorunu buz alışkınız birde küfür ya da argo yazınca kardeşim diye yazıyor 🤣 çok gülüyorum
- 1 yıl
Aynen öyle 👍😂 adama sen málmısın , sápikmısın ya da salákmısın kızım sen yaziyorsun site değiştiriyor canım kardeşimmisin çıkıyor 🤣
- 1 yıl
Diğer sorumda biraz eder gibi olmuşsun onunla idare et bari 😂
- 1 yıl
Haha 😂
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Sevişmek bir bütün. Önce beden ile sevişir, sonra sevilmesi gereken ruhu sever ve en son kolulmadı gerrken yerlere koşarımama asla tek seferle yetinemem. O sebeple zamana dayalı değil ama karşımdakinin verdiklerine dayalı uzuncabir zevke bütünlük yaşarız.🙂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Konuşulduğu kadar kısa olmasının temel nedeni, küçüklükten beri hep girip gelmek olarak öğrendikleri ve sartlandirildiklari için, ama düzenli ilişkiye giren ve ilişkinin flörtleşme, on sevişme vs her faslindan keyif almaya başlayan her erkek 25 - 45 dakika arasına çıkartır rahatlıkla.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. bilmem hiç erkekle birlikte olmadım olmayı da düşünmüyom
15 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 kendininkini yazsaydın ya hınzır şey seni 🤣
- 1 yıl
tamam peki nasıl istersen saygı duyarım 🙋
- 1 yıl
Rica ederim 🤗🌸
1-2 dakika içinde hemen ağzımın dolduğu anlar oldu
80 Yorumla15 dk bile değil vasatlar
84 Yorumla- 1 yıl
Eyvah eyvah 😂
- 1 yıl
Yo ben 3-4 saat sürüyor
- 1 yıl
Kendine bak sen sapik
- 1 yıl
Vasatin kelime anlamini bilmez gelmis vasat yazmis kucumsemek icin
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSEVMEEEK BİR ÖMÜÜR SÜREEER, SEVİŞMEEEEK BİİİİR DAKİKAAA 🤣
16 Yorumla- 1 yıl
Soyunduğuna değmez 🤣
Cevap sahibi1 yılBiz de soyunmuyoz zaten datlım. Tak fişi bitir işi. Hepsi bir dakika 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Eyvah eyvah 😆🤭
Cevap sahibi1 yılTuranı kerim çarpsın bak
- 1 yıl
Sana inanıyorum 😃
Cevap sahibi1 yılBana inanma ben bile inanmıyom 🤪
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSoyunduğuna yatağa girdiğine değecek sevişmede cinsel ilişkide sayı rekor değil kalitesi önemli süre uzatmak her iki tarafın elinde bazen kadınlar da 3 dakika sonra çık üstüme gir bitsin der gibi sevişıyor erkelere bir yerde haksızlık oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl5 dakika sonra patlıyorlar ne sevişmesi 🤣
74 Yorumla- 1 yıl
Eyvah eyvah 😂🙈
- 1 yıl
3 saat sürüyor ya sizinki
- 1 yıl
Yok daha neler
- 1 yıl
Niye herkesi bir görüyorsunuz
1 yılHiç durmadan 2 saat 25 dakikayı görmüstüm. Bu ilk bosalmada idi. Kadınlar pek inanmazlar bu kadar uzun sürdüğüne. Ama arada bizim gibiler çıkıyor işte.
00 YorumlaŞansen 45 dk ortalama rahat dayanıyorum ama kadınlarımız buna pek alışık değil 15 dk dan sonra hadi hadi ne zaman geliceksin demeye başlıyorlar 😀
00 Yorumla
1 yılBenim gerçek anlamda olması gerektiği kadar tatmin olmadan yataktan Kalkan bir kadın ile tanışmadım bugüne kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yarım saat bir saat arası olur, işini iyi yapan hanımda yarım saat, bu işi zevki uzun yaşayalım dendiğinde bir saate yaklaşabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılyani arzusuna göre değişebilir ama erkekler olarak hepimiz biraz sonuç odaklıyız ve onun için sevişmeyi kısa tutuyoruz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 735 cevap paylaştı. Ortalama düşüktür canısı jcjfjf
12 Yorumla- 1 yıl
Genel olarak öyle oluyor 😆
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılKadınlarda erkek beğenmiyor
14 Yorumla- 1 yıl
Degilmi efenim 😂
- 1 yıl
Arkadaş niye herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz 😄
- 1 yıl
tamam tamam vurdum ağzıma birtane 😂
- 1 yıl
Yok be 😄😄
1 yılSabah ereksiyonu daha uzun süre sevişmeye olanak sunuyor
00 Yorumla
1 yılTürk erkeklerinin tamamıyla sevişmem lazım bunu bilmem için 🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Akşamdan sabahın ilk ışıklarına kadar. İnanmıyorsan...
00 Yorumlaen az üç saat aralıksız git gel yaparız biz hepimizinki de 25cm tabi yersen...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılOrtalamayı bilmem ama sevişmeyi kendi adıma 5 6 saat yapabilirim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. her erkeğin ve kadının zevk alma duyusu farklıdır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her erkeğin farklıdır süreler kişinin performans ve libidosuna bağlıdır
00 Yorumla
1 yılİlişki içinde ortalama toplam 1- 1
Buçuk saat olması iyi midir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılŞarkısı bile var
"Sevmek bir ömür sürer, sevişmek 1 dakika"
00 Yorumla
1 yılErkeklere kalırsa 1 saat sürer de kadınlara kalırsa 15 dk da biter :D
00 Yorumla
1 yılDüzenli ilskiye giren erkek 15 dakka sürer. Benim geçtiği bile oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılOrtalama süreyi bilmem ama 30-45 dk ideal bir süre
00 Yorumla
1 yıl0 dan 100 e 10 saniye 😅
Sevişme başı ve sonu arası taş çatlasın 15 20 dakika
00 YorumlaNe kadar istersem ama sevişmeyi daha çok seviyorum sonuca gitmekten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl1 dk fjfkfkf
95 Yorumla- 1 yıl
Oldu bittiye getiriyorlar çoğu zaman 🤣🙈
Cevap sahibi1 yılvalla çok ilişkim oldu inan hepsi öyle
- 1 yıl
Şaka yapma
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkesin 25 cm
herkes gecede 4-5 posta atıyor
ama ama olay şuki. 5 dk geçmez 2 postayı aşmaz genel ortalama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılFikrim yok ama sevişme uzun sürmeli diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevişmekten bahsediyoruz ya sevişirken de bosalmasınlar biz zahmet 20 dk falan beklesinler
00 Yorumla3 dk max ama sadece Türk değil her erkek te o p*rno sitelerinde gördükleriniz çok farklı kuzum çocukları nasıl dayanıyor herhalde engelli sakat babaannesini hadi ordan düşünüyor da gelmiyor
00 Yorumla
1 yılToplum olarak anı yaşamak yerine sayılara ve sürelere odaklandığımız sürece asıl hazzı daima kaçırmaya devam edeceğiz
10 Yorumla
1 yılKarşımdaki partnerin isteğine göre değişir. Eğer çok ateşi ise çok istekliyse ve tadalafil de aldıysam yaklaşık 2 saat.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. 15 dakika olabilir. kişiye göre değişir
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılMax 2 saat bence
41 Yorumla- 1 yıl
3-4 saat sürüyor tabi ara veriyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılen fazla 30 dk gibi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGenelleme yanlış olur ben mesela ön sevişme ve oralarda çok zaman harcarım
00 Yorumla
1 yılBunu bilmeleri için tüm Türk erkekleriyle yatmış olmaları lazım
00 Yorumla
1 yılaslında bu soruyu sadece kadınlar diye ayırman gerekiyordu sanirim
00 Yorumla
1 yılOrtalama 30-40 dakika ideal diye düşünüyorum
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılErkeklere bakarsak 3 saat kadınlara bakarsak 5dk
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılIrklara göre degl bünye ye göre değişir bence
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Bilemiyorum 😅
00 Yorumla20 30dk sonrası kadına bagli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMaşallah tüm Türk erkekleriyle birlikte olmuşlar ki ortalama süre verebiliyorlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. Erkeklerle sevişmedim bilmiyorum 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
1 yılyarım saat 45 dakika :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Goruslere bakip ciktim😅
00 Yorumla
1 yılYarım saat 45 dakika net
00 Yorumla
1 yılErkek Ne Kadar İsterse O Kadardır
00 Yorumla
1 yılErkekler tek başına mı sevişiyor?
00 YorumlaÖn sevişme en az 15 dk sürüyo
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!