Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Türk erkeklerini bu konuda suçlayan kadınlarında erken boşalmak konusunda payı var.
Sebebi çok bariz belli bu toplumda seks bir Avrupalı gibi çoğu zaman düzenli ve rahat değil haliyle düzenli seks hayatı olmayan bir erkeğinde boşalma süresini ayarlamakta sorunlar yaşaması da çok normal.
Diceksiniz ki evlilikte düzenli seks hayatı var ama öncesinde hiç seks yapmayan ya da çok az yaşayan birinin bu sorunu yaşama ihtimali yüksektir.
Sonuç olarak erkeklerimiz atıp tutsa da duyduğumuz gerçeklere bakarsak ortalama 3,5 dakika.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)6 gü
Türk erkeklerinin ortalama sevişme süresi, yapılan araştırmalara göre genellikle **penetrasyon süresi** üzerinden ölçülüyor ve bu süre **3.7 dakika** civarında belirtiliyor. Örneğin, 2005 yılında Hollanda, İngiltere, İspanya, ABD ve Türkiye’den 500 çiftle yapılan bir çalışma, Türkiye’de ortalama penetrasyon süresinin 3.7 dakika olduğunu, genel dünya ortalamasının ise 5.4 dakika olduğunu gösteriyor. Ancak bu süre, ön sevişme hariç sadece penetrasyon anını kapsıyor. Ön sevişme dahil edildiğinde toplam süre kişiden kişiye, çiftlerin uyumuna ve o anki koşullara bağlı olarak 15-45 dakika veya daha fazla olabilir. [](https://www.drazerulug.com/tr/blog/erkegin-ortalama-bosalma-suresi-ne-kadardir)[](https://www.milliyet.com.tr/yazarlar/op-dr-meral-sonmezer/normal-cinsel-iliski-suresi-ne-olmali-6422460)[](https://t24.com.tr/haber/ortalama-seks-suresi-en-kisa-olan-ulke-turkiye%2C760959) Süre, stres, deneyim, fiziksel sağlık, duygusal bağ ve kültürel faktörler gibi birçok değişkene bağlı olarak değişiyor. Ayrıca, cinsel tatmin için sürenin uzunluğundan ziyade çiftlerin karşılıklı haz ve iletişiminin daha önemli olduğu uzmanlar tarafından vurgulanıyor. https://www.milliyet.com.tr/yazarlar/op-dr-meral-sonmezer/normal-cinsel-iliski-suresi-ne-olmali-6422460)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ben ortalamaya değil kendime bakarım. Süre tutmadım ama yarım saati vardır yani. her şey dahil anahtar teslim.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)6 gü
2005'te "Journal of Sexual Medicine" tarafından yayınlanan araştırmada Hollanda, Birleşik Krallık, İspanya, ABD ve Türkiye ülkelerinden seçilmiş 500 çiftin 4 hafta boyunca ortalama cinsel birlikteliklerinin ne kadar sürdüğü ölçüldü ve ortalamaları alındı. Araştırmadaki bütün ülkeler birbirine yakın süre ortalamaları gösterirken, Türk çiftler 3 dakika 42 saniyelik ortalamayla 5 dakika 24 saniyeden çok uzakta bir ortalama ortaya koydu ve seçilen ülkeler içinde sonuncu oldu.
40 Yorumla - 6 gü
Bunun cevabını bayanlar vermeli erkeklere kalırsa hepsi çıkarmadan 5 atar😂
28 Yorumla- 6 gü
Öyleler zaten 😂
- 6 gü
Aynen yavrum 😊
- 6 gü
Bak yorumda birisi benim ki ortalamayi bilmem ama benim sevişme sürem 5 6 saati buluyor diyor 😂😃🙈
- 6 gü
Hıhı bende naim Süleymanoğlu tüm😊
- 6 gü
Haha 😂 atmanın da bir adabı olur 😂
- 6 gü
Ne adamlar var beee 🤣🤣🙈
- 6 gü
Yani çok saati. Çok uzunu erkeklik sayıyorlar. Süre sınırı olmadan en güzel seks kadının doyuma ulaştığı zaöandır. Bu bazı kadında 10 dk sürer bazısımda 45 dk. Buda insan yani robot değil 5 saat sevişmek isteyen bir kadın olacağını düşünmüyorum her şey kararınca
- 6 gü
Kesinlikle öyle 👍
- 6 gü
Bi ara sitede 3 saat yaptığını söyleyen biri vardı sevgilisinin bayan
216 Yorumla- 6 gü
Sitede Hiç çıkarmadan 4 , 5 posta atanlarda var 😂😂 hayrat mübarek 7/24 akıyor 🙈😃
- 6 gü
Bunu diyen kadın olunca biraz düşündürücü geldiydi
- 6 gü
3 dk yazıyorum diye yanlışlıkla 3 saat yazmasın 😂🤭
- 6 gü
Hiç anlamam ben o işlerden
- 6 gü
Benimde anladığım konular değil 😂
- 6 gü
İşte yakamıza yapışmış
- 6 gü
@Memo35352 haha 😂
- 6 gü
@gecekusum3434 bak birisi yorumda yazmış ortalamayi bilmem ama benim sevişme süresi 5 6 saati buluyor diye 😂
- 6 gü
Bay arkadaş biz bos yaşıyoruz bu dünyada valla
- 6 gü
Yaaa işte ne Adamlar var bee 😂
- 6 gü
Aynen valla
- 6 gü
@gecekusum3434 yaa hadi diyelim sevişme süresini 5 6 uzatıyor tamam diyelim 😂eee. 5 6 saati kabul edecek kadını nerden bulucan 😆
- 6 gü
Yaaa bu adamlar beni öldürecek bir gün 😂 abiii atıyorsun iyi hoşta biraz okkalı at bari yarim saat dersin eyvallah , bir saat dersin ki o bile okadar sürmez yine eyvallah ama 5 6 saat sadece sevişme süresi nedir yaaa 😂🙈 atmanın da bir adabi usulü vardır 😂 kendini bilen delikanlı adamlar bak ne guxel yazmış 15 dk ya da en fazla yarım saat diye , birşeyin bir oluru vardır sen 5 6 saat dersen adama gülerler 😂
- 6 gü
Dipsiz bir kuyuya taş atıyorlar
- 6 gü
Haha 😂 hadi inşallah belki dibini bulur 🤣
- 5 gü
15 dakika 😅 uzun yapanda çıkar ama evlilerde ve 30 yaş üzeri çok uzun sürmüyor toplum baskısı ile büyüyen insanlar olaya görev ya da ihtiyaç gidermek olarak bakıyorlar, bakın çevrenize, cinselliğe zman ayrıran kç insan var, yani sevişme tamam ama sinamaya gider gibi akşam sevişelim deyim 3 4 satini ayıran kaç kişi var? bence çok az , halbuki en zevkli aktivite , ücretsiz, sağlıklı, ve bağlılığı sağlayan bir eyleme zaman ayırmamak , saçma geliyor bana
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı. Sevişmek bir bütün. Önce beden ile sevişir, sonra sevilmesi gereken ruhu sever ve en son kolulmadı gerrken yerlere koşarımama asla tek seferle yetinemem. O sebeple zamana dayalı değil ama karşımdakinin verdiklerine dayalı uzuncabir zevke bütünlük yaşarız.🙂
00 YorumlaKonuşulduğu kadar kısa olmasının temel nedeni, küçüklükten beri hep girip gelmek olarak öğrendikleri ve sartlandirildiklari için, ama düzenli ilişkiye giren ve ilişkinin flörtleşme, on sevişme vs her faslindan keyif almaya başlayan her erkek 25 - 45 dakika arasına çıkartır rahatlıkla.
00 Yorumlasevişmenin genel olarak bir süre belirlenemez değişkenlik konusun da yaş, kilo, biyolojik sağlık durumları gibi bir çok farklı etken ve unsurlar var...
Ancak seks öncesi yağlı ağır çok ve hamurlu yemek hatta hamurlu tatlı bile iyi sağlıklı bir erkeğin performansını düşürür çünkü vücut ittir git layn senle uğraşamam yediklerin yetmiyormuş gibi birde başka haltlar yemek istemen umurumda değil falla çok zorlama beni bir teklerim görünsün tersten diyebilir yane00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. bilmem hiç erkekle birlikte olmadım olmayı da düşünmüyom
15 Yorumla- 6 gü
Haha 😂 kendininkini yazsaydın ya hınzır şey seni 🤣
- 6 gü
tamam peki nasıl istersen saygı duyarım 🙋
- 6 gü
Rica ederim 🤗🌸
1-2 dakika içinde hemen ağzımın dolduğu anlar oldu
80 Yorumla15 dk bile değil vasatlar
84 Yorumla- 6 gü
Eyvah eyvah 😂
- 6 gü
Yo ben 3-4 saat sürüyor
- 5 gü
Kendine bak sen sapik
- 5 gü
Vasatin kelime anlamini bilmez gelmis vasat yazmis kucumsemek icin
- Gizli Üye(45 üstü)6 gü
SEVMEEEK BİR ÖMÜÜR SÜREEER, SEVİŞMEEEEK BİİİİR DAKİKAAA 🤣
16 Yorumla- 6 gü
Soyunduğuna değmez 🤣
- Cevap sahibi6 gü
Biz de soyunmuyoz zaten datlım. Tak fişi bitir işi. Hepsi bir dakika 🤣🤣🤣
- 6 gü
Eyvah eyvah 😆🤭
- Cevap sahibi6 gü
Turanı kerim çarpsın bak
- 6 gü
Sana inanıyorum 😃
- Cevap sahibi6 gü
Bana inanma ben bile inanmıyom 🤪
- 6 gü
Soyunduğuna yatağa girdiğine değecek sevişmede cinsel ilişkide sayı rekor değil kalitesi önemli süre uzatmak her iki tarafın elinde bazen kadınlar da 3 dakika sonra çık üstüme gir bitsin der gibi sevişıyor erkelere bir yerde haksızlık oluyor
00 Yorumla Erkek ne kadar isterse o kadar uc saat sevistigimi biliyorum 🤣🤣
119 Yorumla- 6 gü
Üç saat ne yaptın Allah aşkına kilim mi dokudun 😂 tarla mı sürdün
- 6 gü
- 6 gü
Haha 😂 klavye sorunu buz alışkınız birde küfür ya da argo yazınca kardeşim diye yazıyor 🤣 çok gülüyorum
- 6 gü
Aynen öyle 👍😂 adama sen málmısın , sápikmısın ya da salákmısın kızım sen yaziyorsun site değiştiriyor canım kardeşimmisin çıkıyor 🤣
- 6 gü
Diğer sorumda biraz eder gibi olmuşsun onunla idare et bari 😂
- 6 gü
Haha 😂
- Gizli Üye(30-35)6 gü
5 dakika sonra patlıyorlar ne sevişmesi 🤣
74 Yorumla- 6 gü
Eyvah eyvah 😂🙈
- 6 gü
3 saat sürüyor ya sizinki
- 6 gü
Yok daha neler
- 6 gü
Niye herkesi bir görüyorsunuz
Şansen 45 dk ortalama rahat dayanıyorum ama kadınlarımız buna pek alışık değil 15 dk dan sonra hadi hadi ne zaman geliceksin demeye başlıyorlar 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 28,9b cevap paylaştı. Yarım saat bir saat arası olur, işini iyi yapan hanımda yarım saat, bu işi zevki uzun yaşayalım dendiğinde bir saate yaklaşabilir
00 Yorumla- 6 gü
yani arzusuna göre değişebilir ama erkekler olarak hepimiz biraz sonuç odaklıyız ve onun için sevişmeyi kısa tutuyoruz
00 Yorumla Ortalama düşüktür canısı jcjfjf
12 Yorumla- 5 gü
Genel olarak öyle oluyor 😆
Cinsel Yaşam konusunda 397 cevap paylaştı. Akşamdan sabahın ilk ışıklarına kadar. İnanmıyorsan...
00 Yorumlaen az üç saat aralıksız git gel yaparız biz hepimizinki de 25cm tabi yersen...
00 Yorumla- 6 gü
Ortalamayı bilmem ama sevişmeyi kendi adıma 5 6 saat yapabilirim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı. Her erkeğin farklıdır süreler kişinin performans ve libidosuna bağlıdır
00 Yorumla- 6 gü
İlişki içinde ortalama toplam 1- 1
Buçuk saat olması iyi midir
00 Yorumla s
6 güErkeklere kalırsa 1 saat sürer de kadınlara kalırsa 15 dk da biter :D
00 Yorumla- 6 gü
Ortalama süreyi bilmem ama 30-45 dk ideal bir süre
00 Yorumla - 6 gü
0 dan 100 e 10 saniye 😅
Sevişme başı ve sonu arası taş çatlasın 15 20 dakika
00 Yorumla Ne kadar istersem ama sevişmeyi daha çok seviyorum sonuca gitmekten
00 Yorumla- 6 gü
Kadınlarda erkek beğenmiyor
14 Yorumla- 6 gü
Degilmi efenim 😂
- 6 gü
Arkadaş niye herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz 😄
- 6 gü
tamam tamam vurdum ağzıma birtane 😂
- 6 gü
Yok be 😄😄
- 6 gü
Şarkısı bile var
"Sevmek bir ömür sürer, sevişmek 1 dakika"
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)6 gü
1 dk fjfkfkf
95 Yorumla- 6 gü
Oldu bittiye getiriyorlar çoğu zaman 🤣🙈
- Cevap sahibi6 gü
valla çok ilişkim oldu inan hepsi öyle
- 6 gü
Şaka yapma
- Gizli Üye(25-29)4 gü
Sevişmekten bahsediyoruz ya sevişirken de bosalmasınlar biz zahmet 20 dk falan beklesinler
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)5 gü
Herkesin 25 cm
herkes gecede 4-5 posta atıyor
ama ama olay şuki. 5 dk geçmez 2 postayı aşmaz genel ortalama
00 Yorumla - 5 gü
Hiç durmadan 2 saat 25 dakikayı görmüstüm. Bu ilk bosalmada idi. Kadınlar pek inanmazlar bu kadar uzun sürdüğüne. Ama arada bizim gibiler çıkıyor işte.
00 Yorumla 3 dk max ama sadece Türk değil her erkek te o p*rno sitelerinde gördükleriniz çok farklı kuzum çocukları nasıl dayanıyor herhalde engelli sakat babaannesini hadi ordan düşünüyor da gelmiyor
00 Yorumla- 6 gü
Fikrim yok ama sevişme uzun sürmeli diye düşünüyorum
00 Yorumla - 6 gü
Toplum olarak anı yaşamak yerine sayılara ve sürelere odaklandığımız sürece asıl hazzı daima kaçırmaya devam edeceğiz
10 Yorumla - 6 gü
Benim gerçek anlamda olması gerektiği kadar tatmin olmadan yataktan Kalkan bir kadın ile tanışmadım bugüne kadar
00 Yorumla - 6 gü
Karşımdaki partnerin isteğine göre değişir. Eğer çok ateşi ise çok istekliyse ve tadalafil de aldıysam yaklaşık 2 saat.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. 15 dakika olabilir. kişiye göre değişir
40 Yorumla- 6 gü
Max 2 saat bence
41 Yorumla- 6 gü
3-4 saat sürüyor tabi ara veriyorum
- 4 gü
Sabah ereksiyonu daha uzun süre sevişmeye olanak sunuyor
00 Yorumla - 4 gü
Türk erkeklerinin tamamıyla sevişmem lazım bunu bilmem için 🤣
00 Yorumla her erkeğin ve kadının zevk alma duyusu farklıdır.
00 Yorumla- 6 gü
Genelleme yanlış olur ben mesela ön sevişme ve oralarda çok zaman harcarım
00 Yorumla - 6 gü
Bunu bilmeleri için tüm Türk erkekleriyle yatmış olmaları lazım
00 Yorumla - 6 gü
Düzenli ilskiye giren erkek 15 dakka sürer. Benim geçtiği bile oluyor
00 Yorumla - 6 gü
aslında bu soruyu sadece kadınlar diye ayırman gerekiyordu sanirim
00 Yorumla s
5 güErkeklere bakarsak 3 saat kadınlara bakarsak 5dk
10 Yorumla- 6 gü
Irklara göre degl bünye ye göre değişir bence
10 Yorumla Bilemiyorum 😅
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)4 gü
Maşallah tüm Türk erkekleriyle birlikte olmuşlar ki ortalama süre verebiliyorlar.
00 Yorumla Erkeklerle sevişmedim bilmiyorum 😂
00 Yorumla- 5 gü
yarım saat 45 dakika :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Goruslere bakip ciktim😅
00 Yorumla- 6 gü
Yarım saat 45 dakika net
00 Yorumla - 6 gü
Erkekler tek başına mı sevişiyor?
00 Yorumla Ön sevişme en az 15 dk sürüyo
00 Yorumla- 6 gü
Erkeklere sorarsan ohoo 🤣🤣 kadınlara sor
00 Yorumla - 6 gü