İdeal seks süresi 1 dakika 13 Saniyedir. Gerisi gereksiz insan zkmeye girer~alinti bu söze katılıyor musunuz? Ön sevişme bu süreyi uzatabilir mi? ( Bu arada az önceki sorum kaldırıldı. Çok üzülüyorum ama😭😭😭 kaç kere oldu bu. burada kiminle iletişime geçebilirim?)
@atessnurr İlişki süresi, kadınımın boşaldığı andır bende! Önsevişme ya da seks ile partnerim ne zaman inleyerek boşalmaya başlarsa, o benim için finalize olma emri gibi oluyor ve Onun iniltisiyle daha fazla dayanamayıp boşalıyorum. ( Genelde bu süre 20 ila 75 dk arasında oldu ).
Katılmıyorum, o süre bildiğin erken boşalmadır tanımlanmış bir şekilde hem de.
Ortalama ilişki süresi bilimsel olarak belli zaten ama şu anda hafızamda yok, tabi bu kişilere göre değişebilir.
Ön sevişme veya temas vs. süreye olumlu olarak yansır.
Sorularının kaldırılmasına gelince, eklediğin görsellere dikkat etmen yeterli. Aşırı cinsellik içeren görseller eklemezsen sorun olmaz. Mesela bu görsel gibi veya filmlerden sahneler gibi.
Ya ölüm konusunda 1 sn bile etkiler veya hayatı değişir o ayrı 😀 Fakat 15 sn daha uzun sürdü diye mutlu olacak olan var mı ya da ben erken boşalmıyorum diyecek olur mu bilemiyorum 😂 Bak hatta 13 imiş 2 sn de ben eklemişim 🤣 Saniyelerle vs. olacak iş değil bu 😇
Ön sevişme cinsel yaşamın keyifli ve önemli bir bölümüdür. Kadın bedeni fizyolojisi bakımından ön sevişmeye ihtiyaç duyar. Çoğu kadın tam bir uyarılma durumuna ulaşmak için uzun süreye ihtiyaç duyar ve ön sevişme onlara bu ihtiyaçlarını sunduğunda hazzın doruklarına kolayca ulaşırlar. Kişiye göre değişmekle beraber Normal bir cinsel birlikteliğin ortalama süresi 8–15 dakikadır Nur Hanım.
bende geç boşalma sorunu var ya 40 dk 1 saat sürüyor. zaten partnerde kuruyor bir süre sonra tadı olmuyor. bazen boşalmadan ilişkiyi bitirdiğim de oluyor
yani ben uzun sevişmeyi severim ama içinde ne kadar kalmam gerekir sorusunun en doğru cevabı kadında bence.. bazıları hızlı ve sert bazıları yavaş ve duygusal birleşme isteyebilir.. yani "at sahibine göre kişner" alıntısıyla cevap veriyorum senin alıntına 😂😂
Takıldığım kadınlarla yap bitir usulü yapardım sevdiğim ten uyumunu yakaladığım eski sevgilimle o bitmeden bitmezdim en az yarım saat diye düşünüyorum.
orgazm 3-5 hadi 10 saniye ama buna hazırlık elbette emek ve zaman gerektiriyor, hiç öyle dediğin gibi gerisi gereksiz s2şe girmiyor, ön sevişmeyi görmezden gelmek tamamen aptallıktır 1,2 saat benim için ideal
sorunda bir davet ya da çok aşırı cinsellik varsa kaldırılma olur normal sistem otomatik kaldırır bunun dışında süresi konusunda bir şey diyemem olabilir on sevismede en az 15 dk olması gerek