Hic yapmadim merak ediyorum tabiki kisiden kisiye degisiyor ama ortalama?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıloynaşma ön sevişme 15-20 dk, ilişkiye ilk başlama biraz yavaş olduğu için 5 dakka içine girmeye çalışma alıştırma süresi, yavaş yavaş içine girince hafiten git gel yapıp bir süre içinde bekleterek geçen süre de bazen 5 dakika bazen 10 dakika, artık yardırellezi pompaya başlayıp boşalana kadar da en az 10-20 dakika sürer. yani toplamda 1 saat sürüyor hepsi en az. 1 saatten az olursa zevk haz tatmin oranı düşer özellikle kızlarda. o yüzden her zaman önceliğim hatunun daha fazla zevk alması ve orgazm yaşaması, onun zevk alıyor olması zaten benim için de başlı başına bir zevktir ;)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. şimdi 15 dk ile 30 dk arası ön sevişme desek akabindede içine girse minimum soktuğu gibi boşalırsa orada öylece kalakalırsın sen boşalmadan yarım kalırsın ama içinie girip gel git yaparda seni boşaltmak için o esnada klitorisinle oynarsa senin boşalma sürenle aynı anda boşalırsa eğer kendi boşalma sürenide bu süre üzerine ilave ediceksin :D
bide sen boşaldıktan sonra devam ederse artık üzerine zewkin katlanır oda kaç dk sürer belli olmaz :D10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
+1 yılKadın ve erkek ne kadarla tatmin oluyrisa
Ideali o
Ama bir erkek isini biliyorsa
On sevişme dâhil 2 saat sürer
Her gün bunu kimse yapmaz
O kadar vakit boşa gider
Her gün bel dayanmaz
Bence ortalama 1 sattir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl45 dkk... ara verip tekrar... dskkka aralıkları bu şekilde.. orgazmlardan sonra dinlenerek..3 veya 4 tekrar..
Bide çıkarmadan 5 atanlar var... onlar uzaylı sanırsam 😁😁😁10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. 1.30 2 saat ortalama sonrası dinleme sohbet muhabbet dans sonra tekrar devam edebilir. Bu dans vs kişiye göre yapılır ama begenmedigim biriyse yapmam sobet ederim sadece
00 Yorumla15 20 dakika on sevisme olur 15 20 dakikada ıliskiye girme süreciniz olur yarim saat 40 dakika ortlama biraz altida olabilir üstüde buda karşılıklı kisilere gore değişebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bunun ortalaması olmaz ki kimisi erken boşalır kimisi geç bosalirr kimisi rahat 2-3 yaparken kimisi 1 dakika içinde boşalır
00 Yorumlaherkesin performansı bir değil değişir bu dar vajina da daha erken son bulur ama tekrar devam edebilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Kadin acisindan mi erkek acisindan mi ya da ortak hedef olarak mi
02 Yorumla
Soran+1 yılortak tabiki
Değişiyor bazen çok geç sürer bazen normal bazen erkek bu kişilere bağlı o ana bağlı
00 Yorumla
+1 yılBaşkasını bilmem. Başlamamız sürmesi bitmesi 2 saat. Biz biraz detaycıyız ☺️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. lisedeyken 15 şimdi 45dk heralde sürekli girdikçe oradaki sinirlerin öldüğünden kaynaklı
00 YorumlaBenim genelde ortalamam 2 saat ile 3 saat arasında değişiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aynen değişir ama benim genelde 45 dk mininmum sürüyor ön sevişmeyle bu zaman 2 katına çıkar
00 Yorumla
+1 yılhiçmi yapmadın içine penis girmedimi erken boşalma olanlarda 1.5 dakika olamayanlarda 30 dakika
06 Yorumla
Soran+1 yılhic yapmadim
- +1 yıl
yaşın kac sevgilindemi yok
Soran+1 yılyasim 20 sevgilim var
- +1 yıl
kızlık yırtıldımı yani bakiremisin değilmi
Soran+1 yılbakireyim
- +1 yıl
ozaman yapcak bir şey yok eveninceye kadar bekle yırtma ozaman tadında bırak şimdilik sürtünmeylen uğraş
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece oral yaptık 1 saat sürdü hiç beklemiyordum
226 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendi de beklemiyordu 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBoğazım kurudu
Cevap sahibi+1 yılTükürük kalmadı
Cevap sahibi+1 yılOnun da damarları çok güzel
Cevap sahibi+1 yılEvet ben istedim ağzıma diye
Cevap sahibi+1 yılBeraber izliyorduk sevgilimle
Cevap sahibi+1 yılBen istedim diye blacked üyeliği aldı bana :D
Cevap sahibi+1 yılYok çok kıskanç
Cevap sahibi+1 yılKız da olmaz. Bende onu paylaşmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılYok
Soran+1 yıl@Ali3335 bencedeeeeee
Cevap sahibi+1 yılSoran senced de mi çok uzun
+1 yıl45 dk ereksiyon garanti
00 Yorumla
+1 yılcok degisken evet en onemlisi on seviame ne
00 Yorumla
+1 yıl10-15 dk gir çık olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılAkşamdan sabaha, sabahtan akşama...
00 Yorumla 2 dakika da suren var 15 dakika da suren var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye farklı erkeksin önemli
00 Yorumla
+1 yıl3 dk ile 5 saat arasi
00 Yorumla
+1 yılDayandigin kadar surer
00 Yorumla
+1 yıl15 dk yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSabah sabah da yükselmezsin
31 Yorumla- +1 yıl
Hulk diyor ya ben her zaman öfkeliyim
😅😅