sevgilim bile diyordu görürsün falan bilmem ne diye düğün gecesi zortladık kendi kendime işimi hallettim burada da hep aynı bu egonuzu neye borçluyuz beyler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Vallahi günün sorusu olmalı xD evet türk erkeklerinde ki bu ego hiç bitmez hepsinin boyu 20 den fazladır hepsi en profesyonel olanıdır ve hepsi herzaman partnerini havalara uçurur xD hahaha harbi tuttum bu soruyu ve hiç alınmadım hiç öyle bi egom olmadı ama hemcinslerimin %90 nı böyle maalesef
12 Yorumla
Soran+1 yılişte zaten öyle olmayan alınmasın ya başlık uzamasın diye genelleme oldu ama işte eşim de kendini överdi sanki sırf cinsellik için evleniyorum onla gibi sonra böyle çıkınca sinirlendim madem öyle övme kendini yok yataktan kalkamayacaksın yok hayatının en unutulmaz anına hazır mısın daha neler neler aklıma gelmiyor bile
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklik harflere tuşlayarak gösterilebilseydi keşke 😁 burada böyle konuşanların sadece yüzde biri gerçekten işini hakkıyla yapıyor diğerleri çöp, sadece çenesi çalışan tipler.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnan bende bir türk erkeği olarak anlayabilmiş değilim. Yalan söylersin tamam anladıkta eninde sonunda ortaya çıkabilecek bir şey varken ezikliğini açık açık ortaya koyuyor.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl%90 hava gazı bu konuda hak veriyorum kızlara bir tüyo vereyim hep cinsellik muhabbeti yapan kendini çok öven erkek boştur tecrübeli erkek sessiz bekler avını.
14 Yorumla
Soran+1 yılheh bunu doğru dedin işte ben eşimle sırf cinsellik için evlenmedim zaten beni geren bir durum yok ama beni sinir eden kendini çok övüp sonra böyle çıkması
- +1 yıl
Erkeklerin bir çoğu seks muhabbeti yaptığında kadını etkilediğini sanıyor zaten kadınlar seks için değil güvendiği için evleniyor bir erkekle bunu bizim topluma anlatmak güç sessiz duran pek konuşmayan erkekler daha aktif olur yatakta eşini al karşına konuş karşılıklı sorunları dile getir bencillik yapmasın evlendiyse seninle kendine yatakta çeki düzen vermeli anlamalı kadınsın seninde ihtiyacın var insan olarak.
- +1 yıl
Haklısın valla 😅 Zaten yeterli olan kişi 3 öğün kendini övmez. Konu açılınca söyler yalnızca. Sürekli konuşan genelde lafta kalır.
- +1 yıl
@sudesiyahseven yani anlatmak istediğim bu işte tecrübeli insan zamanını bekler izler ben öyleyim böyleyim demez yani sürekli dile getiren insanın dilinde var sadece yatağa girince balon patlıyor.🤷♂️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
zortladık ne ksjdflfhksdjfhsdfjk bi anda güldüm boğazım acıdı knk napıyosun xd aynen cevap versinler. s. s. s
11 Yorumla
Soran+1 yılvalla kibar sormaya çalıştım düşündüklerimi yazsam kaldrılır soru ahhaha
+1 yılSertleşince kontrolden çıkan var afedersin de ilah sanıyor kendisini
10 YorumlaBen kendimle guru duyuyorum hiçte egolu değilim eşinde iş yok zevki tatmadan bilemezsin cnm😀
10 Yorumlaİstisnalar kaideyi bozmaz. Ne yapalım referans mı paylaşalım 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yaptı bakalim ilk gece erken mi bosaldi seni tam orgazm yapamadı mi. Öncesinde kendini öve öve bitiremiyordu değil mi 😊😀
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü atıp tutmak ve karşındakini azdırmak bir ego tatminidir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hep ağızda olmaları sen birde beni gör ile başlar hersey
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıladına üzgünüm tatlım benim sevgilim maşallah darbeli matkap...
10 Yorumla
+1 yılŞşşt erkekler size diyor
10 YorumlaEgo değil çoğu erkek işlevsiz bu bir gerçek.
10 YorumlaGelin ata binmiş ya nasip demiş derler.
10 Yorumla
+1 yılBen yaninda kedi yatakta aslanim
00 Yorumla
+1 yılBitmez neden kuçuk benimki desin?
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılO senin talihsizliğin çatı çatır s.. En yapıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEgo arıyorsan ayanaya bak boş yapma
07 Yorumla
Soran+1 yılay alındın mı
Cevap sahibi+1 yılDedi obje
Soran+1 yılne alaka?
Cevap sahibi+1 yılMega obje
Soran+1 yılmega aptal birinden bunu duymak hahahhahah nasıl alındıysa okuma yazması da yok eşimle yaşadığım şeyden sonra nasıl obje oluyorum bamya seni
Cevap sahibi+1 yılKudurtucu mood u açmışım yine işine gelmeyince eşin oldu dimi ultra mega obje et parçası seni kokuşan kara şeyinle ego yapmanda ayrı bir komik neymiş erkekler şöyleymiş objeliği ne zaman bırakırsın tahmini dicem acaba ama senin yolun belli hayırlı işler sonrada ağlama ama ezik seni egonu burada mı tatmin ediyorsun abazalar yazıyor diye bir bok mu sanıyorsun kendini obje ya 😂 ama iyi obje ol tamam mı hakkını ver djjfkflg
Soran+1 yılşşşşşş sus bakayım
Kızlarda egolu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Türk erkeğinin cinsellik konusundaki yersiz egosu ne zaman biter?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat