Gizli Üye(36-45)+1 yılHep paralı ilişki yaşadım ve hep kondomla ilşkiyiye girdim erken boşalma yaşadığım oldu ama ilk deneyimlerimde ilk ikisinde boşalamadım sonradan öğrendim ki bu da bir sorunmuş geç boşalma sorunu ve erken boşalma sorunu yaşadım aynı anda nedenlerini bilmiyorum nadir ilşkiye girmek mast. a beynin alışması olabilir heyecanlı acele edilince erken boşalıyorum en son 4 ay önce 1 dakika da boşaldım kondomu taktı 1 dakika sürmeden boşaldım ondan önce geçen sene mayıs ayında ilişki yaşadım o daha uzun sürdü 5 dakika veya biraz daha uzun ondan öncekiler dediğim gibi oldu iki üç kez boşalamadım kendi kendime o bile nedense zor oldu 1 saat sürdü ilşkim uzun sürenler kısa sürenler 1 dakika olmuştu yaşadıkalrım bu şekilde
00 Yorumla
denemem gerek, sevgili bulursam deyeceğim :D ama çok uzun süreceğini sannmıyorum en az 2 dakika falandır :D bu konularda ileri ki yaşlarım'da artık yavaş yavaş destekleyici ürünlere geçmeyi planlıyorum :D ki daha iyi bir cinsel yaşamım olmasını istiyorum XD şu an hand job mod on XD
00 Yorumla
üroloji sadece iki dakikadan kısa sürenleri erken boşalma sorunu varsayıyor. şimdi kendini şampiyon ilan elenleri sen hesapla :)
61 Yorumla- +1 yıl
evlenelim mi?
+1 yılAklima geldi de :)))
https://m.youtube.com/watch?v=6y__3TYIdVw
02:0700 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
o benim isteğime kontrolüme baglı partnerim cok yorulduysa ki 15 dakikadan sonra yoruluyor 20. dakika da boşalıuyorum. Oralda da 10 dakikayı geçiyor boşalmam
00 Yorumla
+1 yılAdamına göre değişir fakat bunu neye göre soruyorsun?
Ön sevişme içinde mi?
Türkiye'de ön sevişmenin anlamını bilmeyenler var hala.%90 direk işe girişmeyi tercih ediyor :)00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunun ülke standardı olmaz ki, hele ki bencilce sadece kendini düşünen ve yanlızca zevkine odaklı seks amacı güden erkek oranı hat safhadayken, ben ön sevişmede partnerini bir kez orgazma ulaştırıp ilişkiye başlıyorum, boşalacağım anlarda içinden çıkıp bir süre ona oral yapıyorum sonrasında tekrar ilişkiye devam ediyorum, bu şekilde bir ila bir buçuk saati buluyor.
00 Yorumla
+1 yıltürk erkeği ortalamasını bilemem.
kısa aralar vererek yaptığım için saatler sürüyor bilmiyorum kaç dakikada.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaximum 10 dakika. İstesem 3 buçuk 4 dakika da boşaltırım
62 Yorumla- +1 yıl
çok iddaalısın))
- +1 yıl
way way tecrübelrrrr
+1 yılTamamen amacsizxa bir soru 30 dk sevisme 5 dk bosalma.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. "Bir balığın boyu ne kadardır" diye sormakla aynı şey..
Hamsi var, balina var..00 YorumlaAdamına göre değişir, bende de partnerime göre değişir
00 Yorumla
+1 yılİlkinde erken gelirim ama sonrası hatuna eziyet oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılAlkol alırsam 15 dk ex alırsam 7 saat :D normalde 10 dk falan kıza baglı
00 Yorumla
+1 yılİlk posta; 25 dk
İkinci posta; 35 dk
Ücüncü posta; 40 dk
Dördüncü posta; 50dk
Beşinci posta (Partnere bağlı); 60 dk
Toplamda 4-5 posta atıyorum.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılherkesın farklıdır. 2 dk da bosalan arkadasımda var 55 dk kendı rekorumda var yani oluyor öyle :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. kontrol etmesini bilen 30 dk ya kadar çıkabilir edemeyen soktuu gibi boşalır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yıltürk erkeğini bilmemde bende 10 dakikayla 1 saat arasında o anki duruma göre değişiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilimin bir saat falan sürüyor veya bir buçuk saat
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYo hiçbirini kullanmıyor yaş 33 olunca Bırakta sürsün o kadar
Cevap sahibi+1 yılTabiki de tek pozisyon değil
Cevap sahibi+1 yılBen genelde Can'ına okuduğum için biraz haşin oluyorum
Cevap sahibi+1 yılBoğa
Cevap sahibi+1 yılBenim Burcu'm boğa onun ki balık
+1 yılIlki 5 ile 10 Dakika ikincisi 20-25 dakika üçüncüsü 35-40 dakika dördüncüsü 60 -80 dakika sürüyor bende oyle
00 Yorumlaİlkinde 25 dakikada boşalırıyorum
Sonrasında ise daha da uzuyor00 YorumlaGenelde 3-6 dk arasiymis tabi bu geenel veriler kisiden kisiye gore degisir
00 Yorumla
+1 yılO ana ve partnere bağlı 25-30 dk da surer 10 dk da benim
00 YorumlaEn kötü 7 normal hızlı hard 22 dk gilan dinlene dinle 1-2 saat civarı biraz da ek takviye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl24 saat boşalmadan yaptığını söyleyenler dolar şimdi :D ideali 4 dk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen mast yaptıgım için kayganlaştırıcı sürersem ve hızlı yaparsan 70-80 sn yalan söylemeye gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 saniye
Boşuna yabancıları hayal etme
Rüyanda görürsün00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Benimki boşalmıyor canıma yetti
50 Yorumla
+1 yılerken boşalan varsa benim gibi 10 dakikada 2 vururyor :D
00 Yorumla
+1 yılErkek ve kiza bagli ama 7 dk max sldhsksjsl
53 Yorumla- +1 yıl
Yanlış.. Beş ek da olur 45 dk da
- +1 yıl
@desperadoo34 erkeğe ve kıza bağlıdan ne anlıyorsun? Net bir rakam yazın dediği için 7 dedim.
- +1 yıl
evlensekte süre uzasa..:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSünnetli oldukları 3-4 dk bosaliyor😀😀ama benim ki farklı 😀😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtalama 5 10 dk arasi ilk bosalma 2. si biraz daha uzun surer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOralın ilk postasında 5 ikincide 20 dakikada boşalıyorum 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl40 dk buluyo benimki , çok fenada sevişirim öpmeli yalamalı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir masta başliyorum 2 saat suruyor mk butun zamanimi aliyor
00 Yorumla45 dakika 32 saniye 3 salise
10 Yorumla
+1 yıl50 falan heralde :D :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen mastta bazen 2 bazen 15 dk da başlıyorum. grnelde 6-8 dk :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılgirdiktan sonra 10-15 arası en fazla
00 Yorumla Kendisini abartanlar burda da var
10 YorumlaIlk 5 ikinci 10 15 dk
00 YorumlaSana ne kızım elalemin seyinden.
00 Yorumla
+1 yılYarim saat falan iste
00 Yorumla
+1 yılBilmem deniyelim mi?
Tamamen amacsiza cevap00 Yorumlaİlk boşalma erken sürüyo 10 dk kadar
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Partner sağlamsa sınır yok
00 YorumlaÖn sevisme ile beraber bir saati buluyor
00 Yorumla25 sn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes j. sins :) bana gelince 3 saniye :P
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben istemedikce bosalmam 30 40dkyi bulabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim ortalama 45-1 saat arası sürüyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAbarttığımı ya da salladığımı söyleyen olabilir. Ama gerçek anlamda söylüyorum. En sonunda partnerim yeter demek zorunda kalmıştı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk posta erken geliyor 2 ve 3 geç geliyor 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkişiye göre değişir bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIrka gore bsy degil bu
00 Yorumla20 dakika
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. On dakika
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ki 😊
00 Yorumla
+1 yılDeneyelim görelim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 dakika
43 Yorumla- +1 yıl
az değilmi
Cevap sahibi+1 yıl@hayata_dair_hersey kişiye göre değişiyor. bazısı 3 dakika bana hep 2 dakikalar denk geldi
- +1 yıl
kötü olmuş//
peki kaç erkekle denedin desem//
hemencicik bosalırım
00 Yorumla
+1 yıl20 dakika
00 Yorumla
+1 yılKuru kuruna olmaz ki
00 Yorumla20 25 dk
00 YorumlaDeğişir
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi