Bir ilişki cinsellik olmadan yürür mü? ya da ilişkide senin için cinselliğin değerlilik derecesi ne kadar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğer evlenmeye yönelik bir ciddiyetle sevgili olunuyorsa belki cinsel birliktelik yaşamadan sadece sevişerek idare edilebilir ama onda da ne kadar dayanabilir insan onu sormanız lazım. Ben evlenmeden önce cinsel birliktelik istemiyorum diyen çoğu sevgilimle sevişirken yapmamız için ısrar ettiklerini belirteyim, iş oralara geldiğinde kadınlar dirayetsiz biraz..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik kısmında yürür ne kadar sürdüğü farketmez eğer yürümüyorsa zaten sevgili değildir bunun adı sadece kadın sevgili olduğunu düşünür sevildiğini düşünür, erkek için bu durum sadece fb dir. Evlilikte ise durum farklı. Öyle ki gayelerinden biride budur , cinsellik olmazsa olmazdır.
00 Yorumla
+1 yılyürür
çünkü ilişki demek cinsel ilişki demek değildir
ilişki iki karşı cinsin anlaşması zaman geçirmesi birbirine değer vermesi güvenmesi ve sevmesi demektir
cinsel ilişki farklıdır ve zamanı geldiğinde yapılacak bir durumdur00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre cinsellik yoksa o ilişki pek de sağlıklı yürümez. Güncel örneklere de baktığımızda bu düşüncemde yanılmadığımı görebiliyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet yürür neden yürümesin cinsellik zorunluluk değildir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için yürümez. Yürütebilen vardır. Vardır da, insanın içindeki cinsel isteği, libidoyu ne yapacağız? İnsanın cinsel arzu duymadığı biriyle ilişki yaşaması zaten pratikte mümkün değil. Eee, ilişki içinde olan iki kişinin birbirlerine karşı cinsel arzusu varken bunu eyleme dökmeden ilişkiyi nasıl sürdürecekler?
10 Yorumla
+1 yıltabiki yürür neden yürümesin burada önemli olan cinsellik değil ama az olsada olmalı bence çünkü bu sizi hem yakınlaştırır hem negatifliğinizi alır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani sevgilikte evet ama evlilikte hayir, evliligin bir parcasi bu, gidip onda bunda mi kendini tatmin etsin aldatsin esi helali dururken, evliligin nimetleri bunlar iste faydalanmak lazim, cocukta olacak vs ihtiyac bu, bekarken mastürbasyon yapiyon evliyken de gercegini yapacan tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok çok değerli denemez ama cinsellik olmadan bir ilişki bence yürümez ve yürümemeli. Cinsellik ilişkinin bir parçasıdır. Yanlış insanlara denk gelsek de yaşanması gereken şeyler o anki duyguyla yaşanmalı.
15 Yorumla- +1 yıl
Evlilik dışı bence yaşanmamalı
Cevap sahibi+1 yılKişiye, çevreye, aile yapısına ve karaktere göre değişir. Benim tecrübelerime göre kesinlikle yaşanmalı ve sadece cinsellik olarak da değil aynı ev paylaşılmalı ki daha düzgün evlilikler olabilsin.
- +1 yıl
🤨o zaman pek evlenen olmaz bu arada ben evlilik dışı cinselliğe karşıyım 🤨
Cevap sahibi+1 yıl@tugce082000 Fark ettim karşı olabilirsin gayet normal. Ama bence karakterli iki insanın denk gelmesiyle ve cinselliğin ön planda olmamasıyla alakalı bir durum. Aynı evde yaşamak zaten bir nevi evli olmak gibi bir şey. Önemli olan karşındakini iyi tanıyabilmek, anlaşabilmek ve bir çok şey yani. Olaya sadece cinsellik olarak bakmamak lazım. İnsanlar genelde sevgiliyken başka nişanlıyken başka ailesiyle tanışınca başka evlenince başka oluyor fazla karışıklar yani yazarken bile beynim yandı ahahdsj
- +1 yıl
Nasıl bir kişiliğe sahipse onu göstersin isterim böyle biri olsa daha iyi tabi diğer türlü korkunç
+1 yılYürür kanka cinsellik o kadar da önemli değil yani sonra da erkeklere abaza deniliyor. Erkekler ne yapacağını şaşırdı
18 Yorumla- +1 yıl
Şimdi cinsellik şart desem abaza erkek olacaz bu sefer'de
- +1 yıl
Cinsellik şart diyen erkeğe abazan diyen kadın ağır kezbandır. İnsanın cinsel isteğini (libidoyu) bir düğmeye açılıp kapanan bir şey sanıyorlar.
- +1 yıl
*bir düğmeyle
- +1 yıl
Aynen öyle katılıyorum ama gelde anlat. Cevap tek kelime oda abazayız net
- +1 yıl
Öyle düşünüyorlar
- +1 yıl
Kimin ne düşündüğünü sallama, öyle düşünenle de, onu ikna etmeye çalışarak vakit harcama.
- +1 yıl
İşimiz olmaz kişi değişir ama düşünce değişmez bizde
- +1 yıl
Gülü seven dikenine katlanacak arkadaş bu kadar da net söylüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Evet yürür, önemsiz, yürütüyoruz 4.5 senedir, Temmuz nikah inşaAllah! 😅10 Yorumla
+1 yılHer ilişki farklıdır. Cinsellik önemli ama ilişkinin temelini oluşturmaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBu saatten sonra yürümez. 27 yaşına geldim. Sevgilim olduğunda yaşamazsam olmaz.
30 Yorumla Bence yürüyor. Ben bu yaşa kadar getirdiysem. Evlenemesem de oluyor olmadan da. Yani evlilik odaklı bakıp bakmamakla alakalı sanırım
00 YorumlaYürümez. Çünkü bu bir lüks değil, ekmek su kadar temel ihtiyaçtır.
00 Yorumla
+1 yılYürür yürümeli ama günümüz ilişkiler sadece cinsellik bakılıyor maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu ilişkide sen varsan yürümez baksana abi yürüyen cinsellik gibisin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Benim için önemsiz tensel temastan hatta sarılmaktan bile hoşlanmıyorum knk
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. İlişki yürüt fakat evlilik yürümez
20 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama her ilişkide minimum da olsa vardır
10 YorumlaYürümez asker arkadaşı mı olucaz
10 Yorumla
+1 yılSeni arzulamiyorsa ne yapacak pamuk şeker yiyip evcilik oynamak için mi sevgilisiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence olmalı, kadın ve erkek için mutlak ihtiyaç ve mutluluk veren bir eylem
10 YorumlaCinsellik olmadan olmaz
00 YorumlaSeviyorsa yürür cinsellik şart değil
019 Yorumla- +1 yıl
Bunu bir erkek mi diyor 😮😮 gerçekten böyle mi düşünüyorsun
- +1 yıl
Güzel hoşta genelde hep düşünürler hatta biri cinsellik olmazsa aldatırım demişti
- +1 yıl
O yüzden sevgili yapmıyorum hep cinsellik diyolar
- +1 yıl
Kimseye güven yok hep değişik değişik insanlar kimle konuşsam cinsellik açıyorlar yok istemiyorum diyorum zorluyolar
- +1 yıl
Ne olacak peki böyle
- +1 yıl
Bekarlık sultanlık amaan 😄 bacak bacak üstüne atıp rahat rahat yatarım mis
- +1 yıl
Tabi ki de kafana göre takıl gez toz kimseye hesap vermek zorunda olmazsın amaan
- +1 yıl
Hayat bekara güzel bence 🤣
- +1 yıl
Evet ama kötü biri çıkarsa işte o da sorun
- +1 yıl
💅🏼💃🏼
+1 yılÇok yüksek
21 Yorumla- +1 yıl
Maşallah 😃
+1 yılYürür ama düşük ihtimal
00 YorumlaYürümez bence
10 YorumlaKızlar vermeyi seviyor Yeşilçam gibi değil
10 YorumlaYürümez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir yerden sonra bazı şeyler oluyor
00 Yorumla
+1 yılPp sana mı ait exsime benzettim 😃😃😂🙈
07 Yorumla- +1 yıl
Benim
- +1 yıl
Eski manitama çok benziyosn gerçek adın ne
- +1 yıl
Bahar
- +1 yıl
Ha değilmişsin ama çok benziyosn ya akraban falan mı acaba ahahahhahah
- +1 yıl
Harbiden aklımda kaldın ya d.. m de kapalı
- +1 yıl
Üzdün
- +1 yıl
Neden
+1 yılYürür
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılhayır
00 Yorumla Bal gibi de yürür
00 Yorumla
+1 yılYürümez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok yurumez
00 Yorumla
+1 yılYurumez
00 YorumlaYürümez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Seviyorsam yürür
00 Yorumla
+1 yılyürümez
00 Yorumla