Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDünya kurallar dünyası. Bir şeyin zirvesine ulaşabilmek için 0dan kademe kademe ilerlemek gerek. Hayatta hiç kimse bulunduğu noktadan bir anda zirveye ulaşamaz. Ulaştığında da o zafer kısa sürer. İlişki de böyledir. İster kabul edin ister etmeyin fakat çoğu erkek evlenmeden cinsellik yaşadığı bir kadınla evlenmez. Kadının cinsel saflığı ve çizgisi bir erkekte aile annesi ışığını yakar. Düşünün.. daha yeni tanıştığınız bir insan size bir anda bağlanmaya başlıyor. Ne kadar rahatsız edici olur değil mi? Bu da ne böyle, bir tanissaydik keşke kafasına girersiniz. İçinizdeki o arzuyu tamamen öldürür. Ama kademeli ilerleseydiniz aynı şeyi düşünmezdiniz. Hem daha samimi olur hem de karşınızdakinin bir kalitesi olduğunu düşünürsünüz. Flörtken veys sevgiliyken bir ilişkide cinsellik yaşar iseniz, evlilik duyguları beslemeye başlarsınız. Ozellikle kadın iseniz daha çok kıskanmaya, daha çok sahiplenmeye meyilli olursunuz. Erkek de otomatik olarak herhangi resmi bir birlikteliginizin olmamasinin gücüne sığınarak dilediği vakitte sizi bırakma gücüne sahip olduğunu hisseder. Bunlar her ne kadar hoş olmasa da degismez kaidelerdir.
3438 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi yorum
- +1 yıl
cinsellik yaşayıp evli olan ve çok mutlu olan insanlar var herkesi aynı kefeye koymamak lazım ilişkide cinsellik olmayınca o ilişki bir yerden sonra monotonlaşıyor ve sonuç ayrılık oluyor
Soran+1 yıl@üşengecimbenyaa evlilikte olmalı zaten sevgilimin döneminden bahsediyoruz
- +1 yıl
bende zaten sevgililik döneminden bahsediyorum sene olmuş 2023 yok sevgiliyken cinsellik olursa evlenmezmiş vs. bunlar hurafe bana göre ne evlenen insanlar gördüm en basitinden kuzenim bi kızla ev tutup aynı 2 yıl birlikte kaldılar şu an kızla evlendi 1 yaşında bebekleri var şunu diyorum her sevgililik döneminde cinsellik yaşayan evlenemiyor diye bir şey yok
- +1 yıl
@üşengecimbenyaa Teyze benimle yaşıt ama kafası 50 yıl geride. Sen haklısın bu konuda.
- +1 yıl
@Banker_Bilo ya beden onun bedeni istemeyebilir ben saygı duyarım fakat evlenmeden önce bunlar olursa yok soğuyormuş yok bi değerin olmuyormuş yok seninle evlenmezmiş vs. bunlar saçma
- +1 yıl
@üşengecimbenyaa Tek derdi kadını yatağa atmak olan erkekler için "hevesini alınca soğuyup bırakmak" geçerli olabilir. Öyle erkekleri seçenler de yine kadınlar. Kadını seks objesi olarak gören erkeklere aptalca aşık olmazsanız, sizinle seks yaptığında daha fazla bağlanan erkeklere daha fazla şans verebilirsiniz.
- +1 yıl
Burada iş, erkeğin zihniyetinde bitiyor. Sevgili olduğunuz erkek muhafazakar bir nosyonla yetişmiş, evlenmeden seks yapan bir kadını basit görüp eş adayı olarak dikkate almayacak bir erkek mi, yoksa seksi ilişkinin doğal bir unsuru olarak görüp kadını bunun üzerinden değerlendirmeyecek bir erkek mi? Bunu da siz kadınlar çözeceksiniz, sonra "beni kullandı attı, hevesini aldı" diye ağlamayacaksınız.
- +1 yıl
Bu kadar yorma kendini zaten bildiğini yapacak.
- +1 yıl
@Banker_Bilo gerçekten tebrik ediyorum sizi o kadar net ve doğru konuştunuz ki tam olarak öyle muhafazakar nosyonla yetiştirilmiş erkekler bu şekilde oluyor tespitleriniz mükemmel
- +1 yıl
@üşengecimbenyaa Yahu kuzum 2 yıldır yazmaktan parmaklarım klavyede nasır tuttu 🤣
- +1 yıl
@Banker_Bilo yaa shshshhs
- +1 yıl
@üşengecimbenyaa aynen herkezın hamuru aynı deıl onemlı olan kımınle yasayacagın her onune gelenle deıl her onune gelenle ancak seks yasarsın oda karsılıklı olur bısey beklemessın f*ck body olursunuz
- +1 yıl
Teyzecim boş yapmışsın
- +1 yıl
evlenmeden seviştim diye ayrıldım evlenmekten vazgeçtim diyen bir tane arkadaşım bile olmadı.. gerçekten böylemi sanıyorsunuz
- +1 yıl
@cheekystaff öyle diyenler var ama o tipleri @banker_bilo beyefendi çok güzel açıkladı
- +1 yıl
- +1 yıl
@üşengecimbenyaa Sevgiliyken seks yapıp "benimle evlenmeden yattı, demek ki bunun hamuru bozuk, ben bununla evlenmem" diyen bir tanıdığım olmadı. Sonradan ayrılan da bu yüzden değil, başka nedenlerden ayrılmıştır.
- +1 yıl
@üşengecimbenyaa ağzına sağlık savun bizi çok üstümüze gidiyorlar
- +1 yıl
Cinsellik olmadan hiç bişey olmaz
- +1 yıl
Katılıyorum. Erkek olarak kadınları iki kategoriye sokarım.
1- Evlenilecek kadın
2- Eğlenilecek kadın
Ancak bu statüyü ben değil kadın belirler.
Erkekler altından geçen kadını çocuğunun annesi ya da bir yastıkta ömür geçireceği kadın olarak hayal etmez. Zira bilinçaltında " Bu benimle yattı ama benden önce kim bilir kaç kişiyle yattı. Ben sadece bu kadının cinsel hayatındaki halkalardan biriyim" mesajı aktif olur. Dolayısı ile erkek de o dakikadan sonra kadını sadece bir partner ya da cinsel obje olarak görmeye başlar. O andan itibaren de kadının " Beni terk etti, aldattı, bıraktı" diye hezeyan içinde olmasının kıymeti olmaz.
Bu konu ile ilgili çok fazla başlığa denk geldim. Hepsine de aynı yorumu bıraktım.
Kadın kendi statüsünü kendi belirler. Erkekler kadınlara durup dururken etiket vurmaz. Bu etiketi kadın davranışları ile, jest ve mimikleri ile, talepleri ile , dış görünüşü ile kendine vurur.
Bir kadın gerçekten evlenecek bir erkek arıyor ise cinselliği ikinci plana atmalıdır. Tatlı nasıl ki yemeğin sonunda yeniyor ise cinsellik de ilişkinin sonunda yaşanır. O son da yüzüktür, gelinliktir...
Benimle yatmak isteyen kadın benim gözümden sadece çerezdir. Çocuğumun annesi olarak hayal etmem, edemem. Bugün bunu bana sunan kadın acaba benden önce kimlere ikram etmiştir diye sorgularım..
Hani namus ve ahlak kavramı diyoruz ya; bu kavramın cinsiyeti yoktur. Ahlak her insana lazımdır.
Ama resmiyet içinde olmayan , cinsellik içinde yaşanan bir ilişki yozlaşmaya mahkumdur.
Zira herşeyi erkenden yaşayıp tükettikleri için evliliğe bir şey kalmıyor.
Bundandır boşanmalar.
Erkekler anaç, hayır demesini bilen, prensipli kadınları daha fazla ukte yapar.
İlk gördüğüne domalan , hoşlandığı adama tüm mahremiyetini sergileyen kadın geceliktir, ömürlük değil...
Ancak dikkat ederseniz erkeklerden en çok şikayet eden de bu tarz kadınlardır...
- +1 yıl
@üşengecimbenyaa çok haklısınız. 🥰
- +1 yıl
@Dark-black iğrendim yorumunu okurken
- +1 yıl
Ne kademesinden bahsediyonnsen yaa karı 2 yıl bekletmiş adamı sonra s olmuş gitmiş evlilk te yok ucunda adam da doğal olarak başkasını bulmuş bulacak tabi bi ömür amcaoğlu gibi seni mi bekleyecek böyle sevgilik olmaz
- +1 yıl
Sadece bundan ibaret değil maalesef bu konuda yapılan araştırma ve çalışmalar var Ama gelde anlat olay muhafazkarlıkla gericikilkle bağdaştırılıp duruyor. Bakireliğini erken yaşta vermiş veya birden fazla adamla yatmış Kadınların Zihninde PAİRBOUNDİNG çift eşleşmesi ve Aidiyet duygusu bağ kurma yetisi çökmeye bozulmaya başlıyor. Erkeklerin kolay kolay yaşamadığı bir sorundur bu Bununla beraber baktığımız zaman Bu kadınların aldatma oranları bakire olanlara göre bir hayli yüksek çıkıyor. Ve kadınlar için duygusallıkla cinsellik yapışık ikiz gibi olduğundan genelde cinsellik yaşıyan erkek kafada bir tümör gibi kalabiliyor ki Buda Alfa dul sendromuna girer sonraki ilişkilerde O adam kafadan çıkamaz. Yine erkeklerde nerdeyse hiç görülmez. Çünkü Erkekler cinsellikle Duygusallığı zihninde ayrıt edebilen ayırabilen bir canlı Ki zaten bu yüzden Hiç sevmese bile sırf cinsellik için beraber olabiliyoruz. Kadınlarsa illa arzu duyacağı biriyle beraber olmayı tercih ederler ki Bu yüzden Erkek tarafı açlık çeken ve Abaza olan taraf oluyor. Bide ayrıca şöyle bir araştırmada var. Erkek spermi Kadın vucudunda kaldığı hatta beyini bile etkilediği çokca ilişkisi olan kadınların maskülen tavırlar içersinde olduğuda gözlemlenmiştir. Ve hasıl bu durumlar yıllardan beri gözlemlediğinden Tarihsel süreçte insanlar bu durumların sıkıntılarını görmüşler Ve bakireliğin önemli olduğu Namus kavramını ortaya çıkarmıştır. Ancak burada batıdan gelme çarpık modernist anlayış. Öte yandan bu konuda kadınları gazlarsak bizde cinsellik alabiliriz zavallılığını yaşayan İçten pazarlıklı hem cinsimiz Aksini İdda ede dursun. Bu gün yapılan algıya kapılıp evlenen enayilerin Evliliklerinin sorunlu geçtiğini veya Aldatmayla sonuçlandığını görmekteyiz.
- +1 yıl
ağzınıza sağlık mükemmel bir yorum olmuş
- +1 yıl
@üşengecimbenyaa kötü örnek örnek sayılmaz...
Cinselliği yaşayıp mağdur olan binlerde var. Kıskançlık sebebiyleHatta öldürülenler bile var... Erkek alacağını alıyor ve gidiyor. - +1 yıl
@asmira16 hepsi aynı değil
- +1 yıl
@asmira16 Kadınlar öyle sorunlu erkeklerle değil, doğru düzgün adamlarla seks yaparlarsa, sonu evlilik olmasa da güzel ve uzun süreli ilişkiler yaşayabilirler. "Bir erkekle yattıysam benimle evlenmek zorunda" diye düşünen bir kadın zaten evlenene kadar (isterse 5 yıllık sevgilisi olsun) seks yapmamalı. Çünkü uzun süreli ilişkiler bile çeşitli nedenlerle bitebilir. Nikahsız ilişkide seks yapmak, bu düşüncedeki kadınların değil, "bakire olmasam da evleneceğim erkek bunu kabul etmeli, önemsememeli, cinsel geçmişimi bilerek benimle evlenmeli" düşüncesindeki kadınların harcı. Bekarete önem veren kadınlar gerçekten bunu evlenene kadar korumalı. Hem kendi rızalarıyla sevişecekler, hem de "ilk erkeğimsin, benimle evlenmek zorundasın" diyecekler, olmaz. Bekaret konusunda düşünce devrimini iç dünyasında yapamamış, bekaretle hesaplaşamamış kadınlar sevgililikte, nişanlılıkta seks yapmasın.
- +1 yıl
Kezban diye eleştirdiğimiz kadın modeli, evlenmeden olmaz diyenler değil, onların kendi tercihi. Eleştirdiğimiz kadınlar, sevgiliyken seks yapıp bunu erkeği evlenmeye zorlamak için bir baskı aracı olarak kullanan kadınlar, yani cinsel özgürlük kavramını idrak edememiş olanlar.
- +1 yıl
Kadının "evlenmeden olmaz" deme hakkı olduğu kadar, erkeğin de seks yap (a) madığı bir sevgililik ilişkisini sürdürmeyi istememe hakkı var. Bunu istemeyen erkeğe de aklı fikri cinsellikte demek haksızlık.
- +1 yıl
@Smy95 Bunun farkında olan kadınların olması güzel de, aldatılmaya bağlamasan iyiydi. İnsanların, isteklerinin ve beklentilerinin karşılanmadığı ilişkilerde ayrılmak gibi bir seçenekleri de var.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Cinsellik olmadan ilişki olmaz, cinsellik olmadan ilişki yürümez ve mantıklı da değil tam aksine saçma, seks olmadan, tek beden olmadan, biz diye bir şey olmaz, sen ben olacaksak ilişkideyiz demenin de anlamı yok!
Arkadaşlar da birbirlerini seviyor! 😅
6 ay yürür, fazlası saçma! 😅
Madem sevişmeyeceğiz, seks yok, hayırdır yani ne diye sevgili oluyoruz ki! 😅212 Yorumla- +1 yıl
Her şey cinsellik demiyorum ki zaten ancak neden cinsellik yok saçma değil mi birlikte olmanın anlamı ne o zaman düz ile alakası yok
Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir 🌸 - +1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee Peki zina boyutu ne olacak.. Evlenmeden nikah olmadan ilişki yaşanılması doğru mu
- +1 yıl
Hayır doğru değil İslam'a göre inancıma göre ancak ben zaten evlilik isteyen bir insanım 😅
- +1 yıl
Tamam evlilik amacı olsa bile sonuç olarak o nikah kıyılmadan kadın ve erkek birbirine namahremdir zinadır evliliği beklemek gerekiyor kesinlikle..
- +1 yıl
Ben beklerim ancak 6 aydan sonra beklemeyi saçma buluyorum hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar af edersin boku çıkar uzatmak saçma 😅
- +1 yıl
Tamam ben uzatılsın demiyorum ki zaten.. Evlenmeden yapılmasın diyorum isteyen 2 ayda da evlenir 😅
- +1 yıl
Bana kalsa iki ayda da varım ben 😅
Kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için 😅
Ben genel olarak yazdım 😅
Ben zaten ilişkiye de karşıyım 😅 - +1 yıl
Peki iyi o zaman 😅
- +1 yıl
EyvAllah senin güzelliğin 😅
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😅
- +1 yıl
@Kimtaetae cınsellık ılıskıyı ayakta tutar dınamıklık getırır ılgıyı arttırır.. notal bunlarıda esın oldugunda lazım olucak sana yoksa adam nerde boyle yapmazdı gec kalmazdılar yasarsın anlarsın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer iki tarafın da rahat ve mutlu olduğu bir dengeyi bulmak önemlidir. Partnerinizin aşırı samimi davranışlarından rahatsızsanız ve bu konuda açıkça konuştuysanız, partnerinizin sizin sınırlarınıza saygı göstermesini bekleyebilirsiniz. Ancak, bir ilişkide uyumsuzluklar ve sorunlar her iki tarafın da katkısıyla çözülmelidir.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir yere kadar yürür, ancak geçmiş 2 yıl gibi bir süreçte yürümez. Şu an cinsellik yaşamak istememekte kendince haklısın. Ama sevgilin cinsellik olmadan ilişkiyi nereye kadar sürdürür orası meçhul. Sevgilin sanırım 2 yıl cinsellik olmadan sürdürmüş ilişkiyi bu bile takdire şayan bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki Evlilik ise yürümez ama bunun dışında flört Sevgililik gibi durumlar ise yürür yani cinsellik olmasa da olur sevmek önemli saygı önemli diyen kesim nerede o zaman... günümüz ilişkilerinde çok rastlanır oldu bu eskiden evlenmeden olmaz diyen toplum simdi cinsellik yoksa ben yokum diyor... ben yine anlayış gösteriyorum bu konuda iki insanım ben bir tarafım ya seven dokunmakta istiyor anlamak gerek diyorum ama bir tarafımda seven insan sabreder günübirlik kısa vadeli bir ilişki değilse bunu öyle görmüyor ise zaten sonuç kısmında doyasıya yaşayacaktır bu durumu eskiden insanların yine sevgisi tutkusu libidosu vardı ama kendinden emin sevgiyle yaklaşan insan o günü bekliyor... toplumun ahlaki kuralları zedelenmemeli diye düşünüyorum ben
70 Yorumla Bu soru gündemde baya kalmış normalde yorum yapmam böyle sorulara ama buna yapmak istedim.
Başka bir soruda Cinsellik bir ilişkinin yüzde kaçı diye sorulmuş.
Yüzde 60 lardan tutun da 90 a kadar havada uçuşuyor.
Bir ilişkiyi en iyi arkadaşınızdan ayıran fark cinselliktir.
Bunu kabul etseniz de etmeseniz de isteseniz de istemeseniz de böyledir.
Erkek fizyolojisi kadınlarınkinden farklıdır erkekler cinselliği daha sık isterler.
Buda sürekli cinsellik üzerine konuşup hareket etmelerine sebep olur.
Kadınlar daha çok duygusaldır o yüzden duygulara önem verilmesini daha çok istiyorlar.
Ama Dini olarak da toplum baskısı ve toplum alışkanlığı çok etki etmiş.
Bu gün bir abd ya da avrupaya baktığınızda cinselliği evlenmeden olmaz tarzında sorun edenler ancak aşırı radikal dincilerdir.
Hatta cinselliğe erken yaşta ulaştıkları için ben onları daha çabuk olgunlaşıyor diye görüyorum.
Bizde evlenmiş ve hala cinsellikle ilgili fikri olmayan ömrünü böyle geçirmiş insanlar var.00 Yorumla
+1 yılSen doğrusun niyeti ciddiyse evlensin ondan sonra ne yaparsa yapsın hani bunu geri kafalıktan kapalı fikirli olduğumdan falan söylemiyorum. İlişki dediğin şey bir ipin ucunda ve sallantıdadır ciddi boyutlarda yaşamamak istemen normal yani her şeyin bir yeri var özellikle Türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsan zannediyorum her yöre ve aile hemen hemen aynı. Bu tarz şeyler hos karşılanmaz özellikle kadın adına bu birinci sıkıntı ikinci olarak yine yaşadığımız yerinde büyük ölçüde etkisi olacak ki erkekleri her şey mübah elini sallasan ellisi erkek adam kafasıyla yetiştirip kızları namus ve bacak arası safsatalari ile dolduran millet oldugumuzdan kızlar da bir o kadar aciz konumda. Yarın bir gün ayrılırsın sonuçta bütün yük senin omzunda. Böyle devam et bence senin istegini kabul etmiyorsa onda bir art niyet ararım sevgisini sorgula.
82 Yorumla
Soran+1 yılAradığım yorum teşekkürler
İkinizde yanlış değilsiniz, sevgiliniz birlikte olmak istiyor olabilir fakat siz bunu yapmak istemiyorsanız bu durumda sizi zorlamaya hakkı yok, sizi her şeyinizle bir bütün olarak kabul etmeli buna düşünceleriniz de dahil başka bir deyişle siz cinsellik konusunda istekli değilseniz sizi bunu yapmaya zorlayamaz, birlikte olmak istemekte haklı ama sizi buna zorlamak konusunda haksız, siz sınırlarınızı belirledikten sonra ona göre davranmak durumunda, eğer istemiyorsa o zaman kendi istediği gibi biri ile birlikte olması gerekiyor, önemli olan sizin ne istediğinizi tam olarak biliyor olmanız, eğer evlilik dışı cinsel ilişki yaşamayı istemiyor ve ilişki sonrasında olabilecek her türlü ihtimali göğüsleyebilecek manevi gücü kendinizde bulamıyorsanız kesinlikle ilişkiye girmenizi tavsiye etmem.
60 Yorumla
+1 yılİnsanların birbirini sevmesi için önce birbirini s... mi lazım?
Alakası yok. Gayet güzel yürütülebilir.
Hatta ciddi düşündüğünüz biriyle nişan ya da evlilik olmadan önce cinsel ilişki yaşamak ilişkiyi yozlaştıracaktır diye düşünüyorum.
Evlenmeden herşeyi yaptınız diyelim.
Ee evlendikten sonra geriye ne kaldı?
Zaten her şey yenmiş içilmiş ve yaşanmış oluyor.
Evlilik sadece prosedür oluyor, ilişkinin de içi çoktan boşalmış oluyor.
En sevdiğin tatlıyı yemeğin sonuna bırakmak daha iyidir bence.
Ha ciddi bir düşünceniz yoksa, f*ck ya da dolaylı flört halindeyseniz buna ilişki değil karşılıklı alışveriş denir.
Yürüyüp yürümemesi de çok mühim değildir.
Zira mesele sadece ticaret !! ise müsait olan herkes ile yapılabilir.
53 Yorumla- +1 yıl
Evet abi insanların olmasa da çiftlerin birbirini sevmesi için birbirini s… lazım ten uyumunu görmeden evlenen çiftler evlendikten sonra eyvah biz ne yaptık diyorlar.
- +1 yıl
Penetrasyon olmasa bile her çift evlenmeden önce çırılçıplak aynı odada bi kalmalı hisler tadılmalı taraflardan birinde tık yoksa eğer yol yakınken vazgeçilmeli evlilik geri dönülmesi çok zor bi yol
- +1 yıl
@gıcıksavar Örf ve adetten uzaklaşmış bir toplumun nasıl zikildiğini görmek isteyen bu platforma gelip okusun der ve susarım.
Muhtemelen buradaki herkesin bir anası babası var.
İmkan olsa da sorsak ebeveynlerimize.
Evlenmeden yapmışlar mı? Büyük olasıkla hayır.
Eskiden edeb vardı çünkü.
Şimdi kalmadı
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdi olgun insanlar için ilişkide seks önemlidir öpüşüp koklaşıp sonra ikiyüzlü gibi ben aile kızıyım moduna girmeyin. Birbirini seven insanlar dokunmak ister hormonların tavan yaptığı gençliğinizin baharında olduğunuz bir dönemde bu istekleri sevgilinle payşlaşmayacaksan ne zaman paylaşacaksın. Ha ilişki ciddi boyutta değildir iki tarafta çevrelerini tanıştırmamıştır hiç gelecek planları konuşulmaz hayatlarınız hakkında iki kelime edilmez işte o ilişkiden kaç kurtar kendini paso cinsellik demek seni kullanıyor demek.
50 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan da yürür de bizim ülkenin erkekleri sapık
85 Yorumla- +1 yıl
😄😄😄
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
kaç tane ülke gördün mesela sen?
- +1 yıl
@cheekystaff görmedim ama insanlarını tanıdım. Yeterli bir sebep. Çünkü bizim ülkenin erkeğine selam versen bile hemen cinsellik konularına yöneliyor. Ama yabancılar da cinsellik konusu açmadan gülüp eğlenebiliyorsun
- +1 yıl
şahsen bne 18 ülkede bulundum bazılarında uzun bazılarında kısa süreler yaşadım. halada rusyada yaşıyorum. sana şunu söyleyeyim. istediği zaman sevişebilecek birilerini bulabildiğin ülkelerle merhaba dediğin kadından kafana çanta yiyebileceğin ülkemizin erkeklerini aynı kefeye koyma :) daha 2-3 gün önce bardan biriyle tanışıp bir otelde sabahlayan erkek tabiki senden o yönde bir sinyal görmedikçe konuyu cinselliğe getirme gereği duymaz. öte taraftan ben bir çok ülkede karısını sevgilisini ortaya meze eden çok erkekte tanıdım :) bunuda hiç bir türk yapmaz :)
Yürümez çünkü ilişkilerin % 80 i cinselllik orada bi paylaşım var yakınlaşma tensel uyum bunu sadece 5 dakikalık zevk olarak görmeyin cinselllik bizim doğamiz gereği olan birsey ve çok normal ayricada ilişkinin önemli bir parçası çok özel ve değerli biran partnerinizle yaşadığınız o dakikalar o yüzden basit birsey gibi görmeyin asla
51 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikleee
Seks olmayan bir ilişki iki yılda evliliğe ulaşmadıysa, daha da ne zaman ulaşacağı belli değilse çocuk baya haklı istemekte. Sen de yaşamak istememeye seçme hakkına sahipsin, sakın istemiyorsan zoraki yapayım deme ama birbirinizin hayatından çekilin uzlaşamayacaksanız.
40 YorumlaBen yürütürüm. Ciddi ilişki arayan, birini gerçekten seven biri zaten onları düşünmez bile. Ama bu devirde sevgili adı altında cinsel ilişki partneri arayan cehennem odunları tabi yürütemez
70 YorumlaBal gibi de yürür cinsellik olmadan da evlenmeden yapılmaması gerek bişey bunu bilmesi lazım çoğu kişinin
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılSeninki iyi dayanmış benim ki 3. aydan bunları asmamız gerektiğini söyledi 🥲
47 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptın peki
- +1 yıl
Ayrıldım tabi
- +1 yıl
Seven bunun için ısrar etmez diye düşünüyorum saygı duyması gerekir
Soran+1 yılHaklısın ya 2 sene çöp olucak ayrılırsam seviyorum da
- +1 yıl
Ben de çok alısmıstım ona daa yapacak bir şey yok geçiyo gidiyoo
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Saygı duyulacak bayansin kıymetini bimiyorlarlar
+1 yılYani doğru olan aslında evliliğe kadar beklemeniz. demeki o işi senle görseydi ayrıldığnz anda başka. birini bulcakti şu an ki gibi buda sizde içsel pişmanlıklara travmalaara sonsuz suçluluk duygusuna yol acicakti. enazindan gerçek yüzünü gördün bence bundan sonraki kişi ile 6 ay flört edip evlen
20 YorumlaEvli çiftler için asla yürümez eğer cinsellik olmayacaksa (bir sağlık sorunu yoksa) ilişki amcaoglu iliskisinden farkı olmaz.
Bekarlar için bi'sey diyemem her görüşe daygim var..
Ama ben olsaydım cinsellik olmadan iliskimin realitesini anlayamazdim..20 Yorumla
+1 yılkafanızda Evlilik varsa sevgililik döneminde sevişmek yanlış neden dersen Adamla yattığın vakit kafasında şöyle bir soru oluşur evlenmeden benle yattıysa başkasıyla da yatmıştır kızlık zarını da diktirmiştir der şeytan kulağına fısıldıyor insana şu pisliği yap bu pisliği yap diye Örnek ama gerçek bir örnek
00 Yorumla
+1 yılYürür Evet haklısın her şey cinsellik gibi durmuyor ama şöyle de bir şey var Bir yere kadar yürür Çünkü biz doğada olan bir şeyi aslında öteleyemeyiz sonuçta doğada böyle bir şey var mı var birleşmek var mı var evet 1 ay 2 ay 3 ay 4 ay 5 ay Hadi bilemedin 6 ay hadi bu zaman zarfında hiçbir şekilde yakınlaşman olmadı Evet dedim ki cinsellik olmadan ilişki yürür Ama belli bir süre sonra artık bu düşüncenden sıyrılıyorsun emin olabilirsin
00 Yorumla2 yıllık süreç içerisindesiniz. Bence ya evlilik niyetiniz yok ya da cinsel istek duymuyorsunuz. Bende 5 yıl bir kadınla konuştum, 1 kez bile ilişki yapmadık. Ayrıldık en sonunda. Çünkü taraflardan birisi kesinlikle bir şey ya istemiyor ya da öteliyor durmadan. Umarım mutlu olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılNikâh olmadan temas bile etmeyin.
Seven, o ilişkiyi öyle yürütür.. Kalpten seven zaten başka tarafıyla sevmez..
50 Yorumla
+1 yılSevgili soran son durum nedir şu an ya tamamen bitti mi?
13 Yorumla
Soran+1 yılBittti çok şükür niyeti zaten belliymiş görememişim
- +1 yıl
Fazla uzatmış bu sansar ya ahah umarım çok mutlu olursun
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum
Cinsellik zaten evlendikten sonra olması gereken bir şeydir sevgilin seni sadece o iş için seviyor
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılTerkedileceksin yakında büyük ihtimal. Ya da aldatılacaksın ve bahanesi hazır olacak üste cıkacak bunun içinde. O potansiyel var bu kadar zorlayan birinde
20 Yorumla Yürürde bir zaman sonra bağlılık kopmaya dışarıya gitmeye başlar erkek zamanla ara açılır
50 YorumlaBence haklısınız her şey cinsellikten mi baret gerçekten seven karşılıksız sever erkeklwrin çoğunun tek derdi maalesef cinsellik
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence burada yanlış bir kişi yok. İstediğin cevabı veremeyeceğim. Bazı insanlar duygusuz seks ister, bazı insanlar sevgiliyken seks ister, bazıları da evlenince seks ister. Herkesin bu duruma bakış açısı ve yaşantısı farklıdır. Sen de haklısın çünkü bu senin kararın ve şu an istemiyorsun o da haklı çünkü o şu an istiyor. Birbirinize saygı duymanız gerekli. Son karar ne olur bilemem ama.
10 YorumlaCinsellik olmadan hiçbir ilişki yürümez.
Ama burada kastettiğim yalnızca seks değil. Öpmek, dokunmak, sarılmak, el ele tutuşmak gibi eylemleri dahil ediyorum.10 Yorumla
+1 yılO yanlış. Kararlarına saygı duymayan biriyle ilerde daha büyük sorunlar yaşayabilirsin. Anlayışlı olması lazım.
20 YorumlaBelli bir zamandan sonra cinsellik olmadan yürümez,2 yılda vaya fazla
70 YorumlaCinsellik ilişkiyi yürüten bir diğer önemli şeylerden biridir. Sevgiyi, tutkuyu hissetmek ve bunu yaşamak ilişkiyi daha da uzun ömürlü yapar.
50 Yorumla
+1 yılSevdiğim ciddi düşündüğüm bir kızsa onunla evlenmeyene kadar cinsellik yaşamam.
30 Yorumla
+1 yılYa kusura bakmada 30-35 yas aralığında sevismeden liseli ilişkisi istiyorsan sorun kesinlikle sende
46 Yorumla
Soran+1 yılSeviyeli bir ilişki olmasını istemek yanlış mı illa orrr.. mu olmak lazım
- +1 yıl
sevişince oo… mu oluyorsun? 2 senedir berabermişsin. İlk aylar desen tabiki olabilir daha yeni. Kac yıl olmus. Bu seviyeli ilişki değil artık, ki bir ilişkide cinsellikte varsa sağlıklıdır. Neyse sen takıl böyle seni becermeyen başkasını gizliden becerir demek ki razısın
Soran+1 yılAynen de o.. oluyorsun
- +1 yıl
Biran önce nikahlan o zaman madem bu kafadasın. Adam başka kadına gider. Benden söylemesi. Adiosss
Soran+1 yılGitsin
Tam anlamıyla yürür denemez; bazen tökezler, bazen topallar ve biraz sürünür...
20 Yorumla
+1 yılElbette yürür. Cinsellik gerektirmeyen arkadaşlıklarım var, hiçbirisinde sorun yaşamıyorum. Ancak romantik bir ilişki asla yürümez, yürümemeli zaten. BFF olduğum kişiyi ilişkim var diye değerlendirmem saçmalık olmaz mı?
00 Yorumla
+1 yılMedeniyet adı altında cinsellik olmadan ilişki yürümez diyenler var ben buna katılmıyorum yapmayın kardeşim sana bunu teklif eden erkek seni o amaçla yanında tutuyordur emin ol seni seven evleneceği güne kadar bekler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Tabiki yürür. ama bir yere kadar! Sonuç genellikle değişmez. Bu noktaya gelinecek, bu yaşanacak. Tabi cinsel dürtülerinizi aldırmadıysanız. Ama yürümez demek yanlış yürür demek iddealı olur. O yüzden açıkladım :D
00 Yorumla
+1 yılYa cinsellik sadece gece senfonisi gibi bir şey gündüz arabada işte çarşıda dışarda yapamadığına göre sadece evde yatakta olan bir ilişki biçimidir. yani cinsellik olmadan da ilişki yürüyebilir
00 Yorumla
+1 yılYürür yürümez bu ilişki içerisindeki bireylerin ilişkiye bakış açıları ve duygusal ilişkilerjnde olmak istedikleri noktayla ilgili bı durum. Sadece sınırlara saygı ve anlayış duyulmalı. Bu ilişkinin dinamiği için önemli
00 Yorumla
+1 yılYürümüyorsa bas tekmeyi Evlenmeden ilişki isteyen erkek senden faydanlanan yobaz erkektir. Bir kadının veya kızın sevgisi olmaz eşi olur.
30 Yorumla
+1 yılO yanlış kanka yani rahatsız oluyorsun. Dile de getiriyorsun. Evli değilsiniz sözlü değilsiniz. Sana böyle rahatsız hissettirmeye hiç hakkı yok.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Leylekler getirmedi bizi, anne babamızı, onların anne babasını vs vs... Cinsellik her şeydir. Aşk gibi çok değerlidir.. Doğru insanı bulduysan hiç sorgulama o büyülü hisleri yaşa.
10 Yorumla
+1 yılİlla ki belirli bi seviyede dahi olsa da cinselliğin şart olduğunu düşünüyorum
40 Yorumla
+1 yılCinsellik peşinde olan biri istediğini elde gider sonra başkasına gider umursamaz, uzak dur , cinsellik isteyen insandan da uzak durun istediğini aldıktan sonra umursamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Cinsellik olmadan eksik kalsa da
Sadece cinsellikle de yürümez
330 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden yapmayın, ısrar ederse terk edin çünkü namusunuzdan önemli değil.
30 Yorumla
+1 yılİki yıl yürüdü ise yürüyor demektir. Sorusu bile gereksiz.
30 YorumlaYürür, yürüyebilmeli, yeterki gerçek bir sevgi olsun…
30 Yorumla
+1 yılOzellikle cinsel gecmisi olan kisi iliskisinde cinsellik arar dogal birsey bu ya karsilikli istek varsa olmali
10 Yorumla
+1 yılBen sonuçta eşi değilim neden kendimi ona meze yapiyim ne olacağı belli değil hep bu kafada bi insan oldum
10 YorumlaEvet, bence bir ilişki cinsellik olmadan da devam edebilir önemli olan birlikte güzel zaman geçirebilmektir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlişki yürür ama erkek seninle yapamadığını senin haberin yokken başkasıyla yapar üstünü örter kapatır insan sevdiğini ister eğer olmassa farklı şekilde davranır maalesef erkekler böyle yalan sa biri yalan desin
10 YorumlaHemen birini bulduğuna göre ayrılmakla iyi yapmışsın
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Sen yanlışsın ne yazıkki iyi dayanmış 2 yıl. Hayırlısı olsun💁🏻♀️
20 YorumlaHayır yürümez. İliskinin temel sebebi arzulamak, arzularını gidermek
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYürür. Bizim 5 yıllık ilişkimiz daha bişey olmadı. Bekleyen bekliyor
25 Yorumla- +1 yıl
umarım sonu güzel biter
Cevap sahibi+1 yılCinsellik olmazsa olmaz değil bence
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbir yere kadar yürü ama sonrası hep sıkıntılı olacak en ufak şeylerden tartışma çıkacak suçlamalar başlayacak ve sonu da ayrılık olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl2 yıl sevgili olup seni cinsellikten uzak tutan şey neydi çünkü birbirini tanıyorsunuz ve karşılıklı güven veriyorsunuz bana garip geldi. Zaten seks dediğimiz şey bir ihtiyaç ve böyle bitmesi de normal
00 Yorumla
+1 yılYa çok üzüldüm adına çünkü haklısın sen ne kötü ya nereden çıkıyor karşınıza böyle pis insanlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılYürür de ne kadar yürür o bilinmez. Nereye kadar devam bilemem. Tabi kimisi ayda bir yapsa yine aramaz kimisi her gün ister.
00 Yorumla
+1 yılSonunda evlilik yoksa yürümez sevişmiyorsan niye sevgili oluyorsun arkadaş ol aynı şey 💁🏻♂️
01 Yorumla- +1 yıl
+ sonunda evlilik olacaksa saygıdan dolayı evlenene kadar beklenebilir.
Gebe.. rsin it herif zaten seni kullanıp aynı şekilde bırakacak tıpkı baksana boş ver ayrılmakla kendini kurtarmışsın
00 Yorumla
+1 yılGerçek seven dokunmaz nasıl kuranı kerim abdestsiz dokunulmaz insan sevdiğine evlenene kadar dokunmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (185)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar