Cinsel Yaşam Sizce bir ilişki cinsellik olmadan yürür mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bence en azından sexting falan olmalı Sizce bir ilişki cinsellik olmadan yürür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. evet yürür benim için. 0 0 Yorumla
Nabercanıms Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yürümez hele de seviyorsan dokunmadan sarılmadan yapamam ben 2 2 Yorumla Soran +1 yıl 👍👍👍👍 Yorumla Atlas_du +1 yıl offf tam aradıgım kız , dm gel sen ikidir beni etkiliyorsun , seni tanımak istiyorum yigidim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç dokunmayacaksam yürütebilir miyim bilmiyorum çünkü ben temas bağımlısıyım ama sadece cinsellikse konu halledilebilir 3 21 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik olmadan yapabilirsin yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok seviyorum kendisini böyle bir durum olursa halledebileceğimi düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Helal valla ben dayanamam ya libido yükseldiğinde duramam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevince katlanılıyor bi şekilde tamamen kendini kapatmıyorsa karşı taraf çözüm bulunur elbet Yorumla Soran +1 yıl Heh işte bendenonu diyorum yani seks reelde yoksa bile en azından sexting ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Real de hallederdim ben diğer türlü karşı tarafta hiç bir duygu olmazdı ve benimki sadece kendimi ta. min etme durumu olurdu Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani anlamadm istersn daha açık anlat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle bir durumda da kontrolü ele alırdım karşımdakinin de rızasıyla Yorumla Soran +1 yıl Niye gizlisin ya of Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Se. ting beni memnun etmedi demek istedim çünkü hiç bir duygu olmazdı Yorumla Soran +1 yıl Ee reelde de yok nasıl olacaktı ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte dediğim gibi karşıdakinin de onayıyla kendisinin de sınırladığı kadarıyla kontrolü ele alırdım öyle böyle bu durum bir şekilde çözülebilir Yorumla Soran +1 yıl Gizli kaldırabilirmsn Yorumla Soran +1 yıl Onay vermese peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef Yorumla Soran +1 yıl Sorn yok burdan da yeter Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arada sevgi ve güven varsa azda olsa zamanla o onay verilir Yorumla Soran +1 yıl Peki baska bişey sorcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabii buyrun Yorumla Soran +1 yıl Ya sorcam da bana at ordan rahat rahat sorim işte sonra englicksn engellersn yine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla
Onurrr007 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Tamamen değil. ama küçük küçük cinsellikler yaşanılmalı 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. İnsanız yürür ama hayvan yönünüz daha ağır basıyorsa yürümez 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı. Cinsellik ana amaç değildir ara da destekleyici unsurdur. 0 0 Yorumla
İblisPerisi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Yürütemem ya ihanetle biter ya da kavgayla 6 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaniiii bencede Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cinsellik ilişkinin kılcal damarı gibidir sevgiyi romantizmi artırır güzellestirir 0 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Bir süre sonra durur ve biter. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
selinikoocum Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 69% +1 yıl Yürümez azda olsa olmalı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen kesinlikle Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Wynen katılıyorum 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Yürümez abi kesinlikle seks olmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
evet yürür benim için.
Yürümez hele de seviyorsan dokunmadan sarılmadan yapamam ben
👍👍👍👍
offf tam aradıgım kız , dm gel sen ikidir beni etkiliyorsun , seni tanımak istiyorum yigidim
Hiç dokunmayacaksam yürütebilir miyim bilmiyorum çünkü ben temas bağımlısıyım ama sadece cinsellikse konu halledilebilir
Cinsellik olmadan yapabilirsin yani
Çok seviyorum kendisini böyle bir durum olursa halledebileceğimi düşünüyorum
Helal valla ben dayanamam ya libido yükseldiğinde duramam
Sevince katlanılıyor bi şekilde tamamen kendini kapatmıyorsa karşı taraf çözüm bulunur elbet
Heh işte bendenonu diyorum yani seks reelde yoksa bile en azından sexting ya
Real de hallederdim ben diğer türlü karşı tarafta hiç bir duygu olmazdı ve benimki sadece kendimi ta. min etme durumu olurdu
Nasıl yani anlamadm istersn daha açık anlat
Böyle bir durumda da kontrolü ele alırdım karşımdakinin de rızasıyla
Niye gizlisin ya of
Se. ting beni memnun etmedi demek istedim çünkü hiç bir duygu olmazdı
Ee reelde de yok nasıl olacaktı ki
İşte dediğim gibi karşıdakinin de onayıyla kendisinin de sınırladığı kadarıyla kontrolü ele alırdım öyle böyle bu durum bir şekilde çözülebilir
Gizli kaldırabilirmsn
Onay vermese peki
Maalesef
Sorn yok burdan da yeter
Arada sevgi ve güven varsa azda olsa zamanla o onay verilir
Peki baska bişey sorcam
Tabii buyrun
Ya sorcam da bana at ordan rahat rahat sorim işte sonra englicksn engellersn yine
Tamam
Tamamen değil. ama küçük küçük cinsellikler yaşanılmalı
İnsanız yürür ama hayvan yönünüz daha ağır basıyorsa yürümez
Cinsellik ana amaç değildir ara da destekleyici unsurdur.
Yürütemem ya ihanetle biter ya da kavgayla
Yaniiii bencede
Cinsellik ilişkinin kılcal damarı gibidir sevgiyi romantizmi artırır güzellestirir
Bir süre sonra durur ve biter.
Aynen
Yürümez azda olsa olmalı
Aynen kesinlikle
Sana katılıyorum yavrum
Haklıyız bebek
Wynen katılıyorum
Yürümez abi kesinlikle seks olmalı
yürümez
Bence yürümez
Yürümez aga
Yürümez