Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gerçek bir ilişkide tabi ki seks benim için en son sırada ama olsada olur, olmasada olur diyebileceğim boyutta benim için ama oluncada ilişkiyi bağlayıcı, ateşleyici oluyor ve çiftlerin birbiriyle daha yakınlık kurmasını sağlıyor ve daha iyi tanımasını sağlayan bir unsur halinde oluyor aslında iyi ama en son sırada yer almalı ve bunlardan önce çiftler birbirlerini duygusal açıdan tatmin etmeli, ilişkilerindeki, hayatlarındaki sıkıntılarını beraberce toparlamalılar sonra zaten sekste akışında gelişir.
Cevap
21Cevap
Evet yürür tabi ki de..
Yürümez.
Yürür diyenler ya hiç seks yapmamıştır ya da iyi seks tecrübesi olmamıştır.
Seks yapmayacaksak BFF olur devam eder, ilişki demeye gerek yok adına.
Kızlar hayal dünyasında yaşamayın la cinsellik olmadan ilişki mi yürür şair devrinde değilizki mektupla cilveleşek sdndjd
Bir yere kadar yürür sonra istekler başlar sevdiğin insana dokunmayı istersin birşeyler yaşamayı onu her hali ile keşfetmeyi
Gerçek ilişki cinsellik üzerine kurulu olmayan ilişkidir.
Gerçek sadakat kendini eşine saklayabilmektir.
Bi yere kadar yürür sonrasında mutlaka iki tarafta birbirini istiycek
Her şey seks değil bence yürür yeterki o kişi senin yanında olsun sana varlığını sevgisini hissetirsin bence bu yeter
Yürür diyenler evliliğin ne olduğunu bilmiyor. bırak evliliği normal flörtlükte bile cinsellik yoksa bende yokum.
ya bence yürümüyor ben her ilk bulusmamda arka kapıyı acıyorum o yüzden
Agghh somurtkan bütün ilişki türünden dayanılmaz biçimde nefret ediyor nefffreeeeett!
Bal gibi de yürür
Sevgilik döneminde cinsellik aşırı saçma
Evet yürür neden yürümesin her şey cinsellik değildir, ve ben cinselliği sadece evlenince istiyorum
Bir yere kadar evet yürür ama ileriye gitmez. Çünkü günümüz ilişkileri artık sadece cinselliğe dayanıyor..
Kesinlikle yürümez. ilişkiyi aşk sevgi %50 ayakta tutuyorsa diğer %50side sexdir. Şahsi fikrim.
Bir yere kadar..
Cinsellik bir ilişkinin en temel parçası
Kim ne derse desin yürümez
En büyük bağlayıcı unsurdur cinsellik
Sanaldan yürümez reelsda belki
Yurur hersey cinsellik degildir
Cinsellik şart doğal olarak
Yurümez ben yürütemem
Yapan yapıyor hacı.
Yürür ama bir yere kadar
Evet
Yürür elbet