arkadaşlar 2yıllık sevgilim var ve onla cinsel ilişkiye girdim lakin o günden beri çok değişti aynı iş yerihde çalışmamıza rağmen beni takmıyon görmüyor kısa cevaplar veriyır ben o günü konuşmak istedikçe benden kaçıyor sizce nedeni ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNedeni , sadece sen onu sevgili olarak görüyordun, o seni si**ek istediği kızlardan biri olarak görüyordu. Nedeni bu. Seni görmezden gelmesi geçiştirmesi bu sebepten. Haliyle başına sorun olacaksın diye de korkuyor. Sen onunla iletişim kurma çabası içine girme duruşun dik ve asil olsun kendini düşürme ve kesinlikle üzülüp ağlama, kederlenme. Bu tipler belirgin karaktere ya da şöyle diyeyim karaktersizliğe sahiptir. İletişim kurma diyorum çünkü sen çabaladıkça o seni toplum içindede üzer , milletin içimde sert bir tavırla düş yakamdan bırak peşimi gibi ifadeler kullanmasını istemezsin değil mi? Kısa bir süre sonra başka biriyle takılmaya başlar nereye kadar mı onu da si**nceye kadar. Bu tipler böyle gider sonunda da bunu rezil edecek parmağında oynatacak biriyle evlenirler , evlenebilirlerse tabi. Bu durumun sebebiyle ilgili olarak merak ettiklerine gelelim. Senden etkilenmediği , veya sevişmenşzden yeterince zevk almadığı gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Güzel olmadığın veya vücudunun bazı bölgelerinden hoşlanmamış olması değil sevişirken ve ilişki esnasında senin durumun sergilediklerin onun hoşuna gitmediği için değil sebep sadece en yukarıda söylediğimden ibaret. Kendini yetersiz gördüyse onu bilemem ama bu sebeple sana karsı bu şekilde davranmazdı. İlişkinin üzerinden çok geçmediyse, 72 saate kadar etki gösterebilen ertesi gün hapı kullanmanı tavsiye ederim. Umarım korunmuşsunuzdur. Hamilelik durumunu takip etmeni öneririm
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Boşuna darlayıp kendinden soğutmamalısın. Yine samimi olmaya çalışırsa sakin, cazgırlık yapmadan, cazibeni koruyarak konuyu açmayı başarırsın. Yanaşmazsa da çok da takmamak, hayat yolunda devam etmek en iyisi..
00 Yorumla
Normalde cinsellik sonrası erkeklerde anlık olarak geri çekilme olabilir bu biyolojik bir durumdur ama bu kadar uzun surecli olması o anı pek begenmemis ve senden soğumuş olmasına işaret olabilir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sevmiyor ya da aldatıyor olabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAl işte... Cinsel ilişki yaşandı diye 2 yıllık sevgilisine mesafeli davranan öküz, sığır, ayı bir hemcinsim daha... Hayvan herif, daha çok bağlanacağına, ilişkinin bir üst seviyeye taşınmış olmasından mutlu olacağına, uzaklaşmış. Yerinde olsam çat diye ayrılırım. Bir daha da yüzüne bakmam.
70 Yorumla Böyle olanlara sinir oluyorum ya duygularını kontrol etsinler ya da sonradan böyle dengesiz davranmasınlar bence bir şey yasadıktan sonra niye böyle davranırsın ki yani sacma :) ama bence öyle davranan birine zorda olsa sende yüz verme egosunu indir
30 Yorumla
+1 yılKötü haberim var 2 yıllık ilişkiniz olsa da elde ettiği için senden soğudu. Asla da eskisi gibi olmaz tahminince sen, ciddi düşünüyosun demi evlenmeyi bile düşünüyodun yani. Erkeklerde ilişkiye girdiği kişiyle evlenme konusunda tereddüt olur sevgilinde senin ciddi olduğunu biliyodur bu, yüzden soğuk yapıp uzaklaştırmaya çalışıyor. Yani bu saatten sonra en fazla yine cinsel ilişki olur ama asla ciddi bi ilişki olmaz
23 Yorumla- +1 yıl
Sorun kızda demedim zaten ben olanı söyledim. Elde etme hissi oluşmuş kız ciddi düşünüyordu muhtemelen karşı tarafa da bunu illa ki hissettirmiştir. Çocukta bunu hissettiği için soğuk yapıyor yani demek ki kız kdr ciddi değilmiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim 2.5 sene olmuştu yaşadığımız en ileri şey benim bir kere ona o*@l yapmamdı. Sonrasında benden uzaklaştı ve sürekli kaba davranmaya başladı tüm o bağımız koptu. Terk etti beni ve sadece sebebini sormak için günlerce peşinden koştum. Bana dediği tek şey şuydu sen benden sebep duymak istemiyorsun sen benim senin @ğzına vermemi istiyorsun oldu. Yani erkekler böyleler seni mahvederler ama korkma kimsenin hakkı kimsede kalmaz allah bir yerden çıkartır acısını.
215 Yorumla- +1 yıl
Yıkılırdim aynı şey olsa Allah yardım etsin
- +1 yıl
Tam bir öküzle sevgili olmuşsun. O kadar canım biriki kadıın erkeğe oral yapmayı en önemli isteğiymiş gibi sanıyor. İnsan sevdiğinin aşağılamaz bikere. Sevgilisinin eşinin ağxına penisi vermek onu aşağılamaktır.
- +1 yıl
Oha ya cidden şrfsiz 2 yıl bide şaka gibi
- +1 yıl
@Berivann6 "senin ağzına vermemi istiyorsun"demiş kıza bu aşağılamak değilmi
- +1 yıl
@Berivann6 kızın yazdığını okudunmu
- +1 yıl
@Berivann6 sekste ağıza vermek konusunda partnerin rızası ya da isteği varsa tamam sorun yok. Şahsen penisimi partnerimin ağzına verdşğğm zamanda normalde onu aşağılıyormuşum gibi hissediyorum
Soran+1 yılhikayemiz çok benziyor bende ilişki iki yıllık evliliği gitiği için neden olmasın dedim benden hala kaçıyor yüzyüze konuşalım dedim görüldü atıyor
- +1 yıl
@Berivann6 bencede
- +1 yıl
Tkp attm
- +1 yıl
Oda o r p çocuğuymuş
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlar barıştık sonra ya hdjdjd maç izliyormuş bana bağırmamış. Şöyle ki ben dehşet takıntılı biriyim o dönem de yks çalışıyoruz çocuk ben odaklanayım diye konuşmamış ve gerçekten de derece yaptım. Yazın da konuştuk barıştık ben bunun hala muhabbetini yapıyorum arada kavga çıkarmak için. Hdjdjdjdjdkdkdkdkd
+1 yılAhh canımm keşke olmasaymış böyle bir durum ama bence ayrılabilirsin seni eksik de görüyor olabilir bence vakit kaybetmeden ilişkiyi sonlandır çünkü o seni hak etmiyor 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Kısacası saçmalamış
+1 yılAnahtar gibi her kayboldugunda aranan biri olmak istemiyorsan nasıl olsa paspasin altindadir rahatlığını vermeyeceksin kimseye
03 Yorumla
Soran+1 yılama hayır beni seviyor ilişkimizde süremli ilgiliydi hediyeler ohu bunu alırdı ama cinselik ten sonra ilk defa yaptım evlenicez filah dedi ama beni takmıyor şimdi sevgisimi azaldı artması lazım değilmiydi daha fazla?
- +1 yıl
İşte bu yorumun karşılığı senin yaptığın şey çünkü alacağını almış iş bitmiş bundan sonra hiç bir sevgi ilgi alaka bekleme geçmiş olsun
Soran+1 yılnasıl ya
+1 yılİlk kez oldu sanırım ve kaçıyor. Korktu heralde üstüne kalacaksın diye. Ciddi bir düşünceside yok belli.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPırlanta gibi yanlış insanı seçmişsin kendine maaslef...
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHshshd normal. Evlenmeden vermeyin diye bosuna demiyoz. Sana geri donulmeyecek bir ders olur bu
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 evet evlenincede birakilabilirsin ama , evlenmeden yaptigin zaman bu oran cok yukseliyor. Arada ucurum var. O ucuruma ragmen o riski yinede alacakmisin.
+1 yılKaçıngan bağlanmış diyordu bugün bir psikolog bu insanlar için
20 Yorumlaİsteğini aldi, karakteri oturmamış yalancı biri
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDikti bitti gitti ne bekliyorsun merak etme canı isteyince yine geberir senin için nasıl olsa kapı açık
00 Yorumla adamı mutlu edemeişsindir, ya da içine boşalmıştır, baba olma korkusuyla kaçıyordur, ya da evleneceksin baskısı yapmışsındır. :))))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Memnun olmadığı sogudugu bir durum olmuştur ilişkide. İlkinmiydi
Buda önemli02 Yorumla
Soran+1 yılkaçıyor
+1 yılAlacağını almış, zaten olan olmuş, peşine düşme , iyice kaçar
10 Yorumla
+1 yılHevesini aldı ve seni artık istemiyor. Onunki geçici bir hevesmiş ne yazık ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCevaplara yaptığın yorumları okudum. Aklıma şu geldi. Belki de başka bir şey olmuştur? Aniden eski sevgilisi veya başka bir aşık olacağı kız çıkmıştır ortaya?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeks yapmanızla ilgisi yoktur belki. Başka bir kız var belki?
+1 yılMuhtemelen ya seni beğenmedi ya da nasıl olsa benim oldu diyerekten saygısızlık yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal olarak etkiyevek şeyleri yapmamışsın veya yaptıkların işe yaramamış Sana bağlanmamış sadece şehvet erkeği tutamaz ilişkide
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeğenmemiş birşeyi, üstünde durma, bakire idi isen eyvah değilse sktr et kafanda bitir sende ilgisiz ve uzak kal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılalacagini almis ve artik dusse yakamdan modunda..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 nedeni olabilir ya amacına ulaştı gitti
ya da tiskindi00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSence ne olabilir hayir bu kadar saf misiniz acaba çocuk senden alacağini almiş yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlacağını almış ne yapsın artık, bir dahaki sefere kadar kaçar
00 Yorumla
+1 yılMadem öyle şerefsiz gibi davranıyor onu kudurt ve istediğini verme delirsin
122 Yorumla
Soran+1 yılnapabilirim istediğini vermişim bile. çok pişmanım iki yıllık baya seviyodu beni ilgiliydi
- +1 yıl
Vermişsin okey ama sonuçta bu bir kere yaptın oldu bitti olan bir şey değil ki sürdürülebilir bir durum
- +1 yıl
Bugün değilse yarın yine canı isteyecek o zaman da sen yüz vermeyip onu süründüreceksin
Soran+1 yılbence istemez çünkü beni hiç takmıyor. son 20gündür
- +1 yıl
Emin ol isteyecek takma kafana bu kadar eğer böyle devam ediyorsa da kendi kaybeder
Soran+1 yılya ben nerden bilim böyle yapcagını iki yılık ilişkimiz ilgisi hediyeler çok anımız var yani neden şu an benden kaçıyor sizce
- +1 yıl
Ya şöyle bir durum da oluyor genelde tamam seviyor vs ama bazı erkeklerde boşaldıktan sonra dünyanın en güzel kadını da gelse takmama gibi bir durum da oluyor boşalmak veya cinsel haz yaşamak o denli etkili
- +1 yıl
Cinsel ilişki nasıl geçmişti başarılı sayılır mıydı belki onunla da alakalı olabilir
Soran+1 yılyani bu takmama durumu geçici diyorsun çünkü nerdeyse bir ay olucak benden kaçıyor sürekli aynı işte olmamıza rağmen yüzyüze bile gelmiyod
- +1 yıl
Geçici olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılkaç ay sonra takar bir ay bitti
- +1 yıl
Ya normalde bu kadar uzun sürmez acaba sana karşı mahçup mu oldu ilişki yaşarken erken mi boşaldı nasıl oldu
Soran+1 yılyok erken boşalma olmadı herşy tam zamanındaydı diyebilirim hatta ilişkiden sonra eve bırakırken nasıldn canın acırımı şöyler söyledi eve geçtim ertesi günden beri kaçmaya çalışıyor mesaj atıyorum görüldü atıyor çözemedm yani
- +1 yıl
Sen nasıldın peki istekli mi gözüktün yoksa çekingen mi
Soran+1 yılistekliydim bende
- +1 yıl
Belki istekli olman ona itici gelmiş olabilir
Soran+1 yılnasıl isteksizmi olmalıydım ya da reddetseydim keşke ya sizce
- +1 yıl
Hayır biraz daha çekingen davransaydın keşke
Soran+1 yılyani ilkti ki iki yıldır birbirimizi arzuloyduk seksting filan da yapmıştık hani ama bu soğuk davranmabı cedkaçmase için bir neden değil bence
- +1 yıl
Ya kusura bakma da senin erkek arkadaşın şerefsiz sanırım ya arzuladığın kadınla birlikte olduktan sonra niye görmezden gelirsin ki sen onun için neleri göze almışken hemde
Soran+1 yılevett işte bende bunu anlamıyorum hani yüzleşmiyor nile kaçıyor gel konuşalım diyorum yok yorgunum mesaja dönmüyor neden kaçıyosun ki kötü bişey yapmışız gibi
- +1 yıl
Ya böyle adamlara senin gibi harika kadınlar denk geliyor bende bunu anlayamıyorum işte
+1 yılpişman olmuş sanırım kötü bir deneyim miydi
00 YorumlaElde edince gelen soğuma hissi…
16 Yorumla
Soran+1 yılama iki yıllık bir ilişkimiz var cinselik yaşamamamı lazımdı
Soran+1 yılya birbirimizi çok seviyoruz ki sevmesek bukadar uzun sürmezri bile
Soran+1 yılilişki yaşamaamı lazımdı reddetseydim ilgisi devamı edicekti
- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılOyyy guzum zina yapmayın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte alacağını aldı artık tabi bırakır
32 Yorumla
Soran+1 yılama iki yıl
Cevap sahibi+1 yılOlsun farketmez
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenden memnun olmamış demek
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Seni cepte görüyordur artık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende başka biri ile samimi ol onun tanımdığı bak nasıl aklı gidiyor
00 Yorumla
+1 yılAlmış alacağını artık umurunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılAlacağını aldı işi bitti senle artık
00 Yorumla
+1 yılbir şey diyeceğim de dilim varmıyor..
00 YorumlaEn son ne zaman yattiniz
00 YorumlaKonuşma sen de bırak sal gitsin
00 Yorumla
+1 yılİstediğini aldı ve senden soğudu.
00 YorumlaUtandi utandi o yüzden ablasi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. istediiğini alınca hevesi kalmamış😂😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Bir amacı vardı amacına ulaştı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşoktadır. acıkınca normalleşir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbu adamla ilişkiye girerken bakire miydin?
04 Yorumla- +1 yıl
Bişey farkedermi
Cevap sahibi+1 yıl@Arifolananlar26 evet fark eder böyle şerefsiz bir erkekle beraber ilk cinsel deneyimini yaşamak bir bayan için üzücü olmalı ilk defa farklı bir his
- +1 yıl
İlk önemli yani diyorsun
Bu duyguyu biliyormusun
Cevap sahibi+1 yıl@Arifolananlar26 valla bıktım senin gibi insanlardan git kardeşim kendine cinselş duygularını tatmin edecek baska birisini bul
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hevesini almış
13 Yorumla
Soran+1 yılama alsa çoktan alındı iki yıldır çıkıyoruz ki daha fazla sevmesi lazım değilsi
- +1 yıl
Cnsl ilişkiden sonra soğuk davrandığında
Hevesini almış demektir
Soran+1 yılhayır başta ilgiliydi nasıl olduh filan diyodu sonradan başladı soğukluk
+1 yılO çocuğu olabilirmi?
00 Yorumla
+1 yılayrıl
00 Yorumla
+1 yılAlacağını almış :)
00 Yorumla
+1 yılYapamıştır ondan
00 Yorumla
+1 yılBüyü bozuldu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhevesini almış
00 Yorumlabence sal
00 Yorumla
+1 yılhevesini almış…
00 Yorumla
+1 yılVurdu kaçtı
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik sonrası sevgilim ilgisiz davranmaya başladı. Benden kaçıyor, nedeni ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım