+1 yılNe kadar oldu başlayalı? Psikolojik sorunları falan mı var ya da sinir stres? Ondan bitmiş olabilir
022 Yorumla
Soran+1 yılSorun var tabi de sorun olunca cinsel hayat bitecekmi tamamen. Sorunları çözülmezse mezara kadar yapmıcakmı yani
- +1 yıl
Hayır öyle değil. Beyni bitiyordur yani, daha önemsediği konular var ise ondandır. Bir de libido biraz düşük ise. Bunlar eklenince böyle olması doğaldır
Soran+1 yılE 6 aydır böyle. Sorunlarıda çözülecek gibi değil. Hepmi böyle olucak. Ne düşüneceğimi bilemiyorum
- +1 yıl
Sadece cinsel ilişkiniz mi böyle yoksa normal hayatta da anlaşmazlık var mı? 6 ayda da yani ne bileyim. Kadından uzak durulur mu hiç
Soran+1 yılİkimizin arasında bir sorun yok. Sevdiğinden eminim hiç şüphem yok gayet yakın ve sıcak. Sadece cinsellik sıkıntı. Ya bu 6 ay içinde olmuştur ama benim isteğim benim başlatmamla tabiki sayısı çok az.
- +1 yıl
Anladım o zaman, heves almıştır belki ondan kaynaklı da bir uzaklaşma olabilir. Bunun dışında libidosu düşük biri olabilir. Her şey ihtimal yani. Konuşmadin mi hiç niye böylesin diye
Soran+1 yılSıkıntılarım var diye bir cevap veriyor
- +1 yıl
Allah Allah, derdi neymiş o kadar ya? Odunluk yapmasın yani kendine gelsin. Bir şeyleri düşükse gitsin tedavi olsun. Seni de mutsuz etmeye hakkı yok bence
Soran+1 yılMaddi sorunlar bildiğim
- +1 yıl
Sorsana güzelce. Bana böyle neden davranıyorsun, her zaman sana adımı ben mi atacağım, benimde sorunlarım olduğu zaman bize mi yansıtayım, sorunlar gelip geçici biz kalıcıyız gibi bir çok cümle kurup az da olsa belki kendine getirebilirsin. Olmuyorsa bu kadarmış yani adamın cinselliği, kaldıramamış dersin
Soran+1 yılKonuştum maddi sorunları var. Düzene sokacağını söylüyor herşeyi
- +1 yıl
Sen inanıyor musun peki buna
Soran+1 yılBana mantıklı gelmiyor. Sorunları bitse bile bizim aramız soğudu bir kere sadece cinsel olarakta olsa. Ayrıca hayatta bir problemi olduğunda benden uzaklaşacağını düşünüyorum artık. Ayrıca duygusal olabilir belki içten içe daha çok sıkıntı yaşıyordur. Ama bana sevdiğim insan iyi gelir sıkıntım olduğunda. Daha çok isterim yanımda olsun. Benimde bazı sıkıntılı dönemlerim oldu başka sebeplerden. Ama yansıtmadım. İlişkimizi etkilemedi onu hiç ihmal etmedim. Sorunu çözülmeden bizim özel hayatımızın düzelmesi lazım ki inanabileyim ona. Yoksa ilişkimizi başka şeyler yönlendiriyor şekillendiriyır diye düşünmeye devam edicem
- +1 yıl
E zaten senin emek verip daha fazla yapacağın bir şey kalmamış ki. Herşeyi yapmışsın yani. Artık onun çaba sarf etmesi hayatı düzeltmesi gerekiyor. Yapar mı bilinmez. Bende sana onu dedim hani seninde hayatında sorunlar olmuştur illa ki diyerek. Bunu söyleyerek tekrar konuşabilirsin belki. Eğer ki olmuyorsa bazı şeyler de devam ettirmenin anlamı yok. Yani ya buzlar erisin ya da tamamen bitsin mantığı. Çünkü seni yıpratır bu olay
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
Hayat senin, mutlu olmak da senin elinde ve kararı sen vereceksin. Düşün çıkar yol bulursun bence. Yardıma ihtiyacın olursa da elimden geldiğince yardımcı olurum
Soran+1 yılKonuyu nasıl açmalıyım bilemiyorum
- +1 yıl
Düzgünce söyle işte. Ben seninle birlikte olurken daha mutlu olmak istiyorum. Kendine çeki düzen ver gibisinden
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim dediğim gibi yardımcı olacağım bir şey olursa elimden geleni yaparım yine. Mutlu ol
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim görüşürüz
- Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılKonuş onunla ciddi ileriye dönük düşünüyorsan ilerde sıkıntı olur sebebini öğren
014 Yorumla
Soran+1 yılSorunları varmış. İyide 6 aydır böyle. Sorunları çözülmezse mezara kadar yapmıcakmı bişey. Ne alaka yani
- +1 yıl
Yani sana zaman ayırmalı heyecan kat biraz
Soran+1 yılKatmaya çalışıyorum. Kapatıypr kendini. Yaptığına utanıp pişman oluyorsun
- +1 yıl
Kendini kapatıyor derken çocuk mu bu küstüm oynamıyorum :)
Soran+1 yılYa fırsat tanımıyor. Ortam olmuyor ortam olmasına izin vermiyor. Başım ağrıyor diyen yorgumum diyen hastayım diyen uyuyan birini düşün işte
- +1 yıl
Olurmu hiç öyle rolleri değişmişsiniz senin yapacaklarını o yapıyor yani
Soran+1 yılÖyle bende uyuma len yeter artık gel bakam buraya diyemem tabiki
- +1 yıl
Yani en son ne zaman oldu nasıl geçti
Soran+1 yılBenim istemem benim başlatmamla. Aslında istemediği belli gibi. Sonuç odaklı olsun bitsin tarzında
- +1 yıl
Hep sen mi başlatacaksın görevimi yapayım bitsin havasında ilerleyen zamanda sende sıkılırsın bu durumdan
Soran+1 yılSorun o zaten. O yüzden sordum. Ne yapmalıyım diye
- +1 yıl
Hep fedakarlığı sen yapıyorsun sevgi herşeyi örtmüyor heyecan katmak istediğinde karşılığı gelmeyince moral de kalmaz istekte
Soran+1 yılO durumdayım zaten. Yapabileceğim bişey var mı bilemiyorım
- +1 yıl
Ayrılmak en iyi çözüm gibi duruyor yaşın kaç bilmiyorum ama kendi isteklerini köreltme şansın yok sen yok desende vücudun buna hayır diyemez
+1 yılHevesini mi aldı acaba
05 Yorumla
SoranSeviyor ama bitecek olsa öncede biterdi uzun bir ilişkimiz var yıllarca bitmedide şimdimi bitti. Ayrıca asla bensiz yapamayacağını söylüyor
- +1 yıl
Sensiz yaşayamam ölürüm diyeni gördüm neler yaptılar
Söze güvenme
Hata etmişsin güzelim evlenmeden olmamalı böyle şeyler
Soran+1 yılYalan söylemiyor gerçek biliyorum sevgisinden şüphem yok hiç. Bildiğimiz tiplerden değil adam gibi adamdır ama cinsel hayat bitti belki kaldıramıyor bile olabilir
- +1 yıl
Tövbeler tövbesi tm la yeter anlatma bu kadar ozelini 😁
Soran+1 yılOkumak ya da yorum yapmak zorunda değilsin tatlım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılBaşka biri olabilir mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılVakti yok bence
Cinsel Yaşam konusunda 31,8b cevap paylaştı. Kafası dalgındır maddi durumu nasıl
04 Yorumla
Soran+1 yılBozuk ta ne alaka
Soran+1 yılHayat boyu düzelmez onun maddi durumu. Böylemi olacak yanii
+1 yılUmarım karşıma senin gibi biri çıkmaz z
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye p*p* nmi yok
- +1 yıl
Hayır daha önce sevgilisiyle ilişkiye giren birini ben napim
Soran+1 yılBenim gibi biri seni bişi yapmaz zaten merak etme seninde bişi yapman gerekmez
- +1 yıl
Teklif ediyorlar ama sen merak etme
Soran+1 yılBen etmiyorum. Ok?
- +1 yıl
Seni kastetmedim zaten bahane senden
Soran+1 yılE yazma madem kardeş
- Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı.
+1 yılGaydir
04 Yorumla
Soran+1 yılGay değilde bisexüel olmasın bide
- +1 yıl
Olabilir , ilerde gay olur bisexuelse sken gun gelit sktirir
Soran+1 yılbir sexsüel zaten hem kadını yapan hem kendini yaptıran demek. Öylelerinin kadına pek isteği olmaz yapar ama pek arzu etmez
- +1 yıl
Millet sasirmis 😁
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılParası bitmiştir
022 Yorumla
Soran+1 yılbacım değilim
- +1 yıl
Ben onu demedim ki! Parası bitince psikolojisi bozulmuştur.
Soran+1 yılİyide hayat boyu maddi durumu böyle olsa hayat boyu yapmayacakmı. 6 aydır böyle
- +1 yıl
Kafaya çok takıyor demek ki.
Soran+1 yılE ne olacak ama beni düşünmüyor. Genel bir istekten bahsetmiyorum ama sevdiğim için onu istiyorum tabiki. Birden kesildi aradaki ilişki kendimi kötü hissediyorum
- +1 yıl
Bencil biri demek. Hayatta varlık kadar yokluğun olduğunu da yaşayarak öğrenecek. Bazıları maddiyatla var olurlar. Maddiyat bitince onlar da biter.
Soran+1 yılHıh işte bende buna kızıyorum. Herşey o mu. Hayat boyuda olabilir sıkıntı gelip geçicide. Herkes bolluk içinde yüzmüyor. Bari diğer şeyler düzgün olsa daha pozitif olabilir insan. Aa maddi durumum sıkıntıda herşey bitsin dursun. benim ondan maddi bir beklentim yok. İlişkiyi niye bozuyor
- +1 yıl
Bunu onunla konuşmalısın.
Soran+1 yılNe dicem
- +1 yıl
Burda sorduklarını sor. Yoksa biteceksiniz.
Soran+1 yılSordum. Sorunlarım var dedi (maddi)
Halledicem düzene koyucam herşeyi lütfen bana katlan dedi- +1 yıl
Eyvah eyvah.
Soran+1 yılNiye öyle dedinn
- +1 yıl
Bana katlan demesi iyiye işaret değil.
Soran+1 yılKötü neye işaret yani ne demek istedi. Ya gerçekten çözemiyorum kafamda
- +1 yıl
Bana katlan ifadesi içinde bulunduğu durundan kurtulmak için bazı tasarruflarda bulunacağı ve bunun içinde seninde bulunduğunu gösterir. Sana durumu ile ilgili bir şey anlatmıyor ve sadece geçiştiriyorsa iki ihtimal var. Ya seni kandırıyor. Yani başkası var ya da bu durumdan seni de sorumlu tutuyor kendi içinde. Onun için iyiye işaret değil.
Soran+1 yılMaddi sorunu var. O konuda yorumlarsak ne düşünmeliyim. Çaktırmadan yardım istiyor olabilirmi
- +1 yıl
Yardım istiyor olsaydı bunu bu şekilde ifade etmezdi. içine kapanmış biri izlenimi var. Kendini kapatmış. Yapılacak iki şey var ya bekleyeceksin ya zorlayacaksın. Zorlarsan sen yorulursun tepki çekmekte cabası
Soran+1 yılYa yardıma ihtiyacı olduğunu açık ima ediyor ama ben geri duruyorum çünkü sorunu hiç bitmiyor. Hayat boyu yetişemem
- +1 yıl
Senin sorumluluğun değil şu an. Sen kendine bakmakla yükümlüsün.
Soran+1 yılAynen öyle düşünüyorum benden yaşçada büyük zaten
- +1 yıl
Hayırlısı
Sünnetsiz mı
012 Yorumla
SoranSünnetli
Soran+1 yılSünnetli biriyle ol merakın gitsin
Soran+1 yılMeraklısın ya. Meraktan başına bişey gelmesin dikkat et
Soran+1 yılSen yaşa gör
Soran+1 yılKardeş bak ben bir soru sormuşum soru ccevaplamıyoum. Git annene sor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne zaman başladı?
04 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay diyebilirim. Zaten düşkün değildi aşırı ama tamamen koptu
Cevap sahibi+1 yılHerhangi bir terslik oldumu ilişkileriniz zamanında
Soran+1 yılOlmadı
Cevap sahibi+1 yılilişki terapistleri var burada ama türkiyede muhtemelen yoktur
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer