uc senelık ılıskımız var sevısmemızde hıcbır sorun yok ten uyumumuz vs olsun ruh halımıze gore halıyle degısıklık gosterebılıyor bunun farkındayım ama bazen ben ısteyıp de o ıstemeyınce sankı benden artık o kadar etkılenmıyormus gıbı hıssedıyorum ona da bırkac kere bunu dıle getırdıgım ıcın o da ıstegım varsa da benı baskılamıs oluyorsun sankı yapmak zorundaymısız ya da yapmazsak bana kızacakmıssın gıbı hıssedıyorum dıyor. bır turlu cozemedık bu durumu yasayanınız var mı yardımcı olabılecek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlişkilerde bazen ten uyumu ve duygusal bağ çok güçlü olsa da, cinsel istekler ve ruh hali değişebiliyor. Bu gibi durumlar, iki kişi arasında doğal olarak farklar yaratabilir. Sizin de belirttiğiniz gibi, bazen bir tarafın isteği olmasına rağmen diğer tarafın o an buna sıcak bakmaması, kişisel bir mesele olabilir ve kesinlikle ilişkiyi zedeleyecek bir durum değil. Ancak, bu duyguyu daha sağlıklı bir şekilde yönetmek önemli.
Eğer sevgilinizin size karşı hislerinin azaldığını düşündüğünüzde, bu duygusal bir yansıma olabilir, ancak bu kesinlikle ilişkinizin tamamına yansıyan bir sorun olmayabilir. Cinsellik sadece fiziksel bir ihtiyaç değil, aynı zamanda duygusal bir bağlantıdır. Sevgilinizin “baskı hissediyorum” demesi, belki de gerçekten rahat hissetmediği bir durumda olabileceğini gösteriyor. Bu konuda her iki tarafın da açıkça konuşması ve sınırlarınıza saygı göstererek bir denge kurmanız önemlidir.
Bu durumu çözebilmek için şunları deneyebilirsiniz:
1. Açık iletişim: Duygularınızı daha rahat bir şekilde paylaşabileceğiniz bir ortamda konuşarak, beklentilerinizi ve sınırlarınızı daha net ifade edin. Aynı şekilde onun da size nasıl hissettiğini anlatması için rahat bir alan yaratın.
2. Baskı yapmamaya özen gösterin: Cinsel isteğiniz arttığında, bu durumu karşı tarafa baskı yapmadan ifade etmek, daha sağlıklı bir iletişimi sağlayabilir. Eğer birisi istemiyorsa, bu durumun geçici olduğunu ve buna saygı duymanız gerektiğini hatırlayın.
3. Duygusal bağa odaklanın: Cinsellik her zaman duygusal bağla da alakalıdır. Belki birlikte vakit geçirmek, başka aktiviteler yapmak, birbirinizi daha iyi tanımak, cinsel isteği besleyecek daha doğal bir ortam yaratabilir.
4. Zaman zaman fiziksel yakınlığı yavaşça artırın: Eğer cinsellik konusunda bir mesafe varsa, birbirinizin sınırlarına saygı göstererek, rahatlatıcı bir şekilde yakınlık kurmayı deneyebilirsiniz. Sadece romantik bir dokunuş veya sarılma gibi küçük şeyler de aradaki bağınızı güçlendirebilir.
Son olarak, bu tür duygusal dalgalanmaların her ilişkide olabileceğini unutmayın. Önemli olan, ikinizin de kendinizi güvende ve rahat hissetmenizdir. Bu süreci birlikte aşmak için birbirinizin duygularına saygı duyarak, birlikte çözüm arayabilirsiniz.
01 Yorumla
Soran1 yılbunu aslında zaman zaman farklı sekıllerde konusu acıldıgında konustuk ama konustukca daha da bu kafasına takılıyormus bı kere oyle hıssettırdıgım ıcın hemen duzelemıyomus. bılmıyorum benım onu buna zorlamak gıbı bı ıstegım yoktu. konustuktan sonra ben ona bır sey demeden onun yapmayı teklıf ettıgı de oldu. kendısı de ısteyınce soyluyo yanı. bılmıyorum nasıl bı ınsan bırını sevısmeye zorlayablır nası boyle dusundurtebıldım anlayamadım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılcinsellik değil aşka bakın siz sadece
01 Yorumla
Soran1 yılsevgısınden hıc suphe etmedım ama ıste bnden etkılenmıyo hıssı uyandırıyo bu durum
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yani durum sıkmı oluyor ona bakmak lazım.. nadirse istemediğigi zmnlar olabilir...
02 Yorumla
Soran1 yılcok sık degıl ama bı kere olunca dıger zamanları da etkıledı sıklastı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılAlın size sevgiyi veya aşkı libidoya bağlayan toplum örneği
01 Yorumla
Soran1 yılne alakası var
1 yılSOĞUMUŞSUNUZ. 3senedir önünde aynı yemek var gayet normal bir durum heyecanı kalmamış kısaca
026 Yorumla
Soran1 yılınkar edıyo bnu sorunca. ya da guncel sevısmelerımızde bı sorun olmuyo yanı.
- 1 yıl
Size heyecan lazım evden çıkın ormana geçin daha aksiyonlu ve zevkli olacak
Soran1 yılben de oyle hıssedıyorum ama heyecan katmaya calısınca da zorlamıs gıbı hıssetmek ıstemıyorm
- 1 yıl
Mesela sinemaya mı gittiniz fremuarını aç eline al 31 çektir veya pantolon üzerinden okşa araç varsa otoparka çek oral yap ona bırak heyecanı artsın şaşırt
Soran1 yılbunlar cok gercekcı seyler degıl gbı ya, yine kucuk capli kacamaklar yapiyoruz
- 1 yıl
Fantezi kıyafet denediniz mi?
Soran1 yıldenıcektık cok heveslı davranmadı
- 1 yıl
Nasıl olur ya kendine çeki düzen ver de
Soran1 yıldedm vermedı, yanlıs yaptıgı bısıyokmus
Soran1 yıltatmın olmuyon bısıden dedı
- 1 yıl
Seni doyurabiliyor mu peki isteklerine karşı? 10 üzeri kaç verirsin?
Soran1 yılperformansta sıkıntı yok ya, normalde ztn ten uyumu konusunda da sıkıntı yok. puanlama yapamam ztn son zmnlarda kısa suruyo o da kısa surmesını bu zorunda hıssetmesı yuzunden olabılecegnı soyledı
- 1 yıl
Cinsellliği kessene ceza yöntemine gidelim neden ödüllendiriyorsun 1 aylığına kesiver
Soran1 yıldusundum ben de, ben hic istemezsem oyle davranmazsam kendısı gelır dıye de. cesaretı kırılır dıye uzatmadm fazla
- 1 yıl
Bırak kırılsın, kırıldığın yerden yeşillenir ilişkiniz. Biraz kes sürekli yapma isteme bu kez sen kaç o kovalasın
Soran1 yıltamam denıcem ozmn
- 1 yıl
Baskın karakter sensin anlaşilan buda onun yetersiz hissetmesind sebep oluyor olabilir. Birzz geri çekil bakalim kovLayacak mi seni bu konuda
Soran1 yılıste bnı hıc kovalıcakmıs gıbı hsısetmıyorum mlsf. ztn laf arasında sana sorsam ıstemezsen yatar uyuruz dıye ısrar edıyım demıstı tabı bu gunler haftalar olursa tepkısı yıne boyle mı olur bılemem de, evt baskın olan mecburen benım kendı tercıhım deıldı ama boyle oldu
- 1 yıl
Diyelim ki kovalamiyor ya da cinsellik istemiyor o zaman bu iliski tekrar gözden gecirilmeli
Soran1 yıldogru dıyosnuz aklımda bulunduruacm
- 1 yıl
En azindan ona göre yol cizersin cinsellik bir ilişkinin bana göre %75 i
Soran1 yılya bızım ılıskımızde de yerı fazla aslında ask kadar degıl tabı ama, cınsellık hep tanısmamızdn berı hayatımızda oldu sıkntı da yasammıstık zaman gecınce sıkıldı mı benden dıye dusundm. ama dedıgınız gıbı yenı seyler de denıyoruz
- 1 yıl
Sen biraz ara ver
Soran1 yıltmmdır denıcem.. yakın zamnda deneyemem aramız bıraz lımonı ama denersem yazarm buraya
- 1 yıl
Tamamdir. Sorun yok mutlu ol gerisi kafi
Soran1 yıltesekkur ederm
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sana şimdiden sinyal veriyor Mutsuz evliliğin sinyali
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanlış anlama seninle ciddi değil bu çocuk yakında ayrılır bir kaç aya
00 Yorumla
1 yılBence oluruna bırak. Zaten bi kaç güne kadar dayanamaz hele bide vücudun güzel ve bakimliysan
01 Yorumla
Soran1 yılıste ayda yılda bı olur o da korumacı oluyorum sana karsı o yuzden kafamda sadece azgınlıkla hareket edemem dıyo
Gizli Üye(25-29)1 yılİçine giriyor mu yoksa yüzeysel mi sevişiyorsunuz
216 Yorumla
Soran1 yılıkısı de oluyo, bu konu ılk acıldıgında yuzeyseldı ben de anlamamıstım hareketlerınden sevıscek mıyız sevısmıcek mıyız dıye dumduz sormustum ben sorunca bunu keyfı kactı? sanırm
Soran1 yılbırlesmede bı sıkıntı yok ama bu sefer de ben sey dusunmeye basladm su an acaba kendısı de o ruh halınde oldugu ıcın mı yapıyo yoksa ben trıp atmıyım dıye mı..
- 1 yıl
Biz 8 ay oldu evleneli halen daha bisey yapamadık hale bak
Soran1 yıl@OnuRBaRAN01 sız nıye yapamıyosnuz
- 1 yıl
Olmuyor asla bir türlü alamıyor
Cevap sahibi1 yılSadece yüzeysel sevişseydiniz o yüzden soğuk davranıyor diyebilirdim. Çünkü ben bile kadın halimle sadece sevişmeyle yetinmem birleşme olması gerekir. Sizde ikisi de olmasına rağmen böyle isteksiz davranıyorsa ya libidosu düşük ya da sana karşı pek bir hissi yok
Cevap sahibi1 yıl@OnuRBaRAN01 arkadaşım ben senin fake olduğunu düşünüyorum. Lütfen yorumuma cevap verme
Soran1 yıllıbıdom dustu dıyo evt, onceden boyle degıldı ama.
Cevap sahibi1 yılPeki sadece cinsellik olarak değil normal hayatta nasıl sana karşı
Soran1 yılyanı aslında gun ıcınde ılgılı, arada hediyeler cicekler alir aklima sen geldin gibisinden, tatlilik yapar. ama sevgi gosteris seklimiz ve dilimiz de daha farkli diye dusunuyorum bazen. nebiliym bn sureklı sevıs opus halındeyken o bnım kdr boyle degıl gıbı gelıyo. o da bızı karsılastırma dıyo ama ıstemsızce dusunuyorm bnu.
Cevap sahibi1 yılCanım o zaman sen biraz abartıyorsun. Evet cinsellik çok önemli ama hayat cinsellikten ibaret değil. Birlikte aktiviteler yapmak, ne bileyim pikniğe gitmek birlikte film izlemek bile bazen cinsellikten daha değerli. Her şey yerinde ve dozunda güzel
Soran1 yılbılıyorum bunları :( bılmıyorum sureklı bu konu yuzundn tartısıyoruz
Cevap sahibi1 yılÇocuğa sürekli cinsellik olarak yaklaştığın için soğumuş. Ben senin yerinde olsam kendi ellerimle kek falan yapar çocukla buluşurdum. Ona sadece cinsellik gözüyle bakmadığımı onu sevdiğimi belli ederdim yani
Soran1 yılyaparım tabı bunu da, yapayım hatta yakın zmnda. ama kendısı sureklı 'bana degerlı hıssettırıyosun sevgını cok ıyı hıssettırıyosun' diyo. ona figur seven birisi trde olmayan bi figuru kendim elimde ugrasip yapmistim. boyle incelikleri de yapiyorum. hatta ben ondan dha ince dusunuyorum cogu zmn. zaten bı on yırmı dk ıcın bıle olsa onu gormeye yanına gıden benım bazenlerı.
Cevap sahibi1 yılAnladım sen çocukla gayet güzel de ilgileniyorsun tıpkı onun gibi. O zaman tek bir ihtimal var libidosu düşük
Soran1 yıloyle sanırm ya, ılk tanıstıgmızda boyle degıldı zmn gecınce tabı degısır ılıskıler dınamızm ama bukdr beklemıyodm. ben ıstıyorum kı benım sevısıp sevısmek ıstememe gore degıl de kendısı bnı ıstesın gerekırse yok bugun o havada degılım dıyen bn olıyım ama desın yanı. bı kere falan yaptı bnu
Nasıl reddediyor?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılSevmesi için zikmesi gerekiyor bu bir gerçek
00 Yorumla
1 yıltakılma
05 Yorumla
Soran1 yıltakılıyorm mlsf
- 1 yıl
kızım dışarda takıl iyi güyün dişil enerjin yüksek olsun fantezi yap kurr yap. yatakta ka*şar gibi ol
Soran1 yıloyle ztn
- 1 yıl
hmmm haala mı yok?
Soran1 yılonun demesıne gore bnı ztn ıstıyo ve begenıyo ama bn tatmın olmuyomusm
1 yılEvet kullanıyor
00 Yorumla
1 yılEvet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşkasını mı düşünüyor
02 Yorumla
Soran1 yılhyr oyle bı sey oldugunu dusunmuyorum
Cevap sahibi1 yılHmmm üzüldüm :(
Gizli Üye(36-45)1 yılediyor
00 YorumlaDemekki soğukluk var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim cinsellik düşünmediğimde beni sevmiyormuş gibi davranıyor. Beni manipüle mi ediyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat