İki yıldır tanışıyoruz ve 4 aydır sevgiliyiz. Ama kız arkadaşım beni arzulamyor. Bu konu ile ilgili bir şey söylemiyor değil bunu canım kelimesini aşkım kelimesini dahi duyamıyorum kendisinden. Erkek kısmı da sevilmeye değer görmeye layıktır ama beni istemediğini düşünmek ağrıma gidiyor beni yeterince sevmiyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkek gibi değil kadınlar, erkekler bir şekilde belli eder ancak kadınlar bu durumu saklamayı iyi bilirler belki çekiniyordur o konuda utangaç olabilir ya zaman tanı ya da ciddi isen evliliğe kadar bekle sevgili olunca cinsellik yaşanacak diye bir şey yok.
( Kadınlar sadece CİNSEL ihtiyaç için yaratılmamıştır)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgi cinsellikle mi ölçülüyor? Ne kadar cinsellik o kadar sevgi? Ne kadar mide bulandırıcı. Seven insan sevdiğinin kusurunu görmez, dokunmaya kıyamaz. Sevdiğinin istemediği bir şey için diretmez vaz geçer. Dinine bağlıdır ve zinadan uzak duruyordur. Zina ile ne kadar mutlu olunabilir? Zihniyette sorun var. Sevdiğinizi sandığınız kızcağızdan ayrılın ve uzak durun kadınlardan.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılUtangaç bir sevgilin var bence lendisi nasıl rahatsa öyle davransın konusmak mecburiyetinde bile değil kendi tercihi.
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız çok utangaç kendisi. Bu görüşüne saygı duymalıyımm o zaman 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim✨️
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok samimi söylüyorum vur tekmeyi aslanım. Kız eninde sonunda bırakır seni böyle devam edersen. 4 ayda aşkım bile demeyen kız için sadece yalnız kalmamak için bir alternatifsin. Sen bırakmazsan ilk imkan doğduğunda o seni bırakacak. Bak bundan şunu anlama evlilik öncesi cinsellik olup olmaması sizin bileceğiniz şey ama 4 ayda hiç sinyal vermemesi inan bana problem.
115 Yorumla
Soran+1 yılİnsan değer verdiğinin yokluğuna nasıl dayanır
Cevap sahibi+1 yılOğlum bu kadar duygusal olmayın. Sanki doğduğunda el ele doğdun büyüdün. 2 senedir tanıdığın 4 aydır ilişki yaşadığın kız sonuçta. Bu kız sana aşkım canım demeye bile eriniyor.
Soran+1 yılBitirmek gerçekten doğru karar mi. Belki zamanla söyler belki birşeyler değişir... Küçükte olsa bir umut ışığı yok mu be
Cevap sahibi+1 yılBak paşam bir erkek gerçekler karşısında her zaman dik durmayı bilmeli. Sen bi mesafe koyduğunda rahatsız olursa düzeltecektir zaten kendisini. Yok aynı devam ediyorsa kendini daha büyük hayal kırıklıklarından kurtaracaksın. Sen sevilmeyi, arzulanmayı hak etmiyor musun kendine bunu sor. Belki dışarda seni gerçekten sevecek, seni isteyecek kızı kaçırıyorsun bu yüzden? İlişki tek taraflı çabayla yürümez bu iki kişilik bir oyun.
Soran+1 yılTamam kendimi geri çekeyim bakalım dediğin gibi rahatsız olacak mı olmayacak mı ona göre belli olur
Cevap sahibi+1 yılAma tereddütlü davranacaksan hiç girme bu topa. Bırak zamanı gelince o ayrılır zaten öylece tecrübe edersin aklında soru işareti kalmaz.
Soran+1 yılTereddüte artık yer yok sanki abi ya hani geçtik artık o noktayı
Cevap sahibi+1 yılValla kardeş belki canın yanar ama emin ol kendin için en doğrusunu yaparsın. Kimsenin sevgi kırıntılarıyla doyurmak zorunda değilsin kendini. Bu hayatta zamandan kıymetli hiçbir şey yok. Yanlış insanla vakit geçirmektense doğru insanı aramak en doğrusu. Yok o doğru insansa zaten kaybetmez seni.
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün ve değerli yorumunuz için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. İnşallah kendine göre birisiyle mutlu olursun çünkü senin sevgi biçimin düşüncen doğru kardeş emin ol yanlış düşünen, yanlış seven sen değilsin.
Soran+1 yılÜzüldükten sonra doğru yanlış pek fark etmiyor abi. En çok seven hep en çok üzülüyor. Kalpten söz çıkmayınca gözden gözyaşı süzülür derler. Benimki de o misal. Halbuki tek yaptığım şey onu sevmek çabalamak ve onunla birlikte gelecek kurmak istememdi. Ne demişler güzel sevenlerin aldığı ödüldür yalnızlık...
Cevap sahibi+1 yılLa kardeş niye öyle diyorsun? O hak etmiyor diye dışarda kız mı bitti? Her insan bir şansı hak eder. Emin ol bir gün bulursun elbet kendine göre birini. Senin sevgi biçiminde, düşünce tarzında bir problem yok kendini değiştirme. Sadece yanlış insanı doğru sevme diyorum sana.
Soran+1 yılPeki abi incelediği yerden kopsun o zaman
Cevap sahibi+1 yılÜzülme boşuna hiç. Üreme hücremiz bile kovalamak, duvarı delmek üstüne dizayn edilmiş. Erkek dediğin düştü mü güler ayağa kalkar devam eder. Düşüp düşmemek nasip işi ama kovala vazgeçme. Dışarda yaşıtın binlerce bekar binlerce sevgilisinden yeni ayrılmış kız var. Kıymetini bil kendinin, aldığın nefesin. Bol bol dene elbet anahtarına göre kilit bulacaksın.
Soran+1 yılBütün bu konuşulanları feyz alıp son bir konusma yapacağım. Olmazsa da olmasın... O kadar haklısın ki abi belki de bazı şeyleri görme zamanım gelmiştir
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 28,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgi cinsellik ile ölçülmez.
30 Yorumla Bence sende açık olmak gerekirse evlilik öncesi cinsellik yaşamak isteyenlerdensin, bunu yaşamıyor diye beni sevmiyor demen saçma.
Farzedelim seninle ilişki yaşadı. Evlenemezsen sen hayatına kaldığın yerden devam edeceksin ama o kişinin hayallerini düşündün mü, o senin kaldığın yerden devam edebilecek mi?
Olur ya evlenemezsiniz tabiki isteriz evlenmenizi ama gelin ata binmiş onda bile halen ya nasip demiş.
Yapmayın arkadaşlar bu kadar kolay kaybetmeyelim ahlaki dugularımızı, bu kadar basit değil. Empati kuralım
61 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir yorum olmuş. Sanırım onun görüş ve hislerine biraz daha saygı duymalıyımm
+1 yılÜniversite başında yaşadığım durum geldi aklıma. :) Aşkım veya canım kelimesini bile duymazdım ve bu 1 yıllık bir ilişkiydi. O zamanlar 18 dik tabi toyduk ama işte ayrıldım dank edince. Sonrasında sevgililerim oldu vs. ama hiçbirinde bu üniversite başındaki kız tipi gibi bir sorun yaşamadım, hepsi de sevgisini gösterdi yeri geldiğinde.
Senin olayın cinsellikten de önemli. Cinselliği boş ver, sen duygularına bak. Kız da sana karşı sevgi belirtisi yok mu? Gerçekten aşkım erkeğim, sevgilim, canım vs. hiç mi demiyor? Demiyorsa sen o ilişkiyi bir sorgula. Kendisiyle konuş ve olmuyorsa da yolları ayır.
4 aydır sevgilisiniz zaten, çok daha fazla bağlanmadan bir şeyler bitecekse bitsin veya kendini düzeltecekse düzeltsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç ama hiç demiyor ilgisini hissetmiyorum bu konuda
Bu konunun seni arzulamasi ile alakası yok. Bazı kadınlar vardır içinde dişi bir panter yatmasına rağmen bunu sadece ve sadece yatakta ortaya çıkarabilir. Yatak dışında asla dile getirmez, konuşmaz.
Her cilveli ve seksi gözüken insana libidosu yüksek olmayabileceği gibi, libidosu çok yüksek insan da yatak odasi bu tarz şeylere kapalı olabilir. O yüzden değerlendirme şeklin yanlış. İlişkiniz ciddi boyutlara geldiğinde konuşabilirsiniz bunu.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence biraz utangaç ve çekingen. Ayrıca her kız, sevgisizliğini arzulamak ve bunu söylemek zorunda değil. Herkes cinsellik yaşamak zorunda değil bu yüzden böyle düşünmen hata. Gerçekten tanımadığını düşünüyorum yoksa ne düşündüğünü az çok anlardın..
23 Yorumla
Soran+1 yılBen anlıyorum zaten onu. Bundan dolayı ki bu konuyu açmıyorum ona ben üzülmesin diye. Tanıyorum da deger de veriyorum bu sebepten de kaybetmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman kendi istek ve arzularını bir süre baskılayacaksın. Herkes ilişki yaşamak zorunda değil
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşünüz için
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin derdin sevmek degil cinsellik seviyorsan evlenirsin yasarsin ama yok olur mu sen güzel güzel cinselligini yasayacaksin sonra da ayrilacaksin olup bitecek nerde kaldı sevgi sevgililik demek seks iliskisi demektir egere oyle olmasaydi seks olmazdi seviyorum ayaklarina cinsellik yasamak sadece 4 ay da hem ne oldun yani seninle cinsellik yasayacak diye bir sey yok olmamasi da gerekiyor zaten iyi ki yapmiyor keske akli basinda olsa da su yaziyi gostertsen anlatsan da anlasa sana da tekmeyi vursa ama iste türk kızı beyin yoksunu oldugu icin anlamaz asla anlamamak icin de ısrar eder
00 Yorumla
+1 yılCinsellik konuşmak zorunda değil.. kendine göre doğruları yanlışları vardır.. veyahut o kadar güvenmiyor da olabilir.. mesaj ss leriyle veya nudelerle tehdit edip neler neler yaptıranı gördü bu gözler.. seviyorsan bu konuyu sorun yapma.
21 Yorumla
Soran+1 yılTutku olmadan olur mu peki
Cinsellik konuşmak zorunda değil senle sevince seviyordur din i güçlüdür iyidir cinsellik konuşmak istemiyodur ne güzel
43 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu da bir bakış açısı anlıyorum ama insan sevdiğini arzulamaz mi
Soran+1 yılPeki görüşünüz ve düşünceniz için teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yıl2 yılllık arkadaştan sevgiliye geçiyorsun biraz zaman alır samimi olmak
21 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha beklemeli o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi ilişki ise neden cinsellik konuşacaksın ki bilmediğimden soruyorum erkekler ciddi ilişkisiyle cinsellik konuşmaz demeleri yanlış bir algı mı o zaman?
33 Yorumla
Soran+1 yılKişiden kişiye değişir. Bana göre seks sevişme cinsellik gibi kavramlar aşkla tutkuyla anlam bulur. Normal biri ile değil sevdiğin birine dokunmanın verdiği mutluluğu o tutkuyu hiçbir şey veremez. Çünkü arada aşk var sevgi bağlılık var. Yanlış olan şudur KS can seni kullanmalarına izin vermemelisin. Gerçekten kim seviyor bilemezsin
Cevap sahibi+1 yılİşte işin içine cinsellik girince kullanmış oluyorlar anlayamıyorsun kimin sevgisi gerçek kiminki sahte
Soran+1 yılmaalesef öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen adım at biraz utanıyor olabilir. Yine aynı devam ederse ayrıl direk. Seni arzulamayan kadın eninde sonunda ayrılacak demektir
12 Yorumla
Soran+1 yılBu korktuğum cevaptı
- +1 yıl
Dost acı söyler
+1 yılYani ruhsuz gibi sevgi göstermeden ilişki olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni üzen nokta da bu işte
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenımde aynısı erkek tarafı ıcın gecerlı sevdıgını gram hıssettırmıyor
21 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak bizim bu halimiz peki 😕
- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılDemekki geniş biri değil biraz cesaretli olmak lazım
10 Yorumla
+1 yılHmm konuştun mu onla? Belki evlenmeden olmaz diye düşünüyordur ve senle ciddidir
27 Yorumla
Soran+1 yılYani zamanla olur diyor ama bunu 3 ay önce söylemişti bende çok üstüne gitmedim ama sadece hani hissettirsin bazı şeyleri öyle hani iki yabancı gibi olmamalıyız
Soran+1 yıl@mert9135 bunu düşünmek istiyorum sevmediğini düşünmek istemiyorum ama üzülüyorum
- +1 yıl
Herkese mesafeli mi? Sadece sana mı? Buna dikkat et. Bazı insanlar yaratılışından dolayı ya da aileden gördüğü sevgi bağından kaynaklı soğuk oluyorlar. Gerçi o kadar zaman sonra hala açılamadıysa bir ihtimal küçükken tacize vs uğramış olabilir. Umarım öyle bir şey yaşamamıştır...
Soran+1 yılYaşasaydı benimle paylaşırdı bence. Belki aileden belki içinden gelmiyor
- +1 yıl
Yaşım sizden küçük fakat benim yaş grubumda bizzat babasının onu taciz ettiğini anlatan arkadaşımızla dalga geçen kadınlar vardı... Hal böyleyken bu kadar ağır bir konuyu rahat anlayacağını düşünmüyorum. Ona açık açık sor bence. En azından hareketleriyle seni sevdiğini anlar ve şüpheye düşmezdin
Soran+1 yılGene de günahına girmek istemem. Sonuçta geçmişi ile de kabul edip sevebilmeli erkek. Tüm mesafelere rağmen yanında olabilmek mesele tabi bunu onun da istemesi gerekiyor
Başkasına veriyor. Yani sana vermiyor, bana vermiyorsa, ille birine verecekse, kime veriyor olum bu?
09 Yorumla
Soran+1 yıl@Peri111 bunlara laf anlatamazsin ya boş ver
Bende xi hiç arzulamadım
21 Yorumla
Soran+1 yılSonuç nedir peki
Sen şımartma kızı sonra gel ağla abinden tavsiye iste
00 Yorumlainsan sevdiğini arzular ne bileyim tuhaf
11 Yorumla
Soran+1 yılBu düşünceye bende inanıyorum acaba anormallik bende mi
+1 yılbunu bize değil sevgiline sor daha sağlıklı olur
11 Yorumla
Soran+1 yılSordum ama değişmedi bende fikir almak için burada sorayım dedim
- Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu ona sorman lazim
11 Yorumla
Soran+1 yılSoru soruldu cevap alındı
+1 yılSürekli cinsellik konuşan birinden uzun süreli eş olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayyy bu kesin lezbiyen
11 Yorumla
Soran+1 yılYok be ne leziyeni
size ilgi duymuyor.
33 Yorumla
Soran+1 yılBunu değiştirebilir miyim peki hani bu durumu
Soran+1 yılZor olacak
Biraz bu konu çekingen olabilir. Bu konuyu konuşmayı denedin mi ama anlayışlı olmayı ihmal etme.
00 Yorumla
+1 yılaferin ona
11 Yorumla
Soran+1 yılNiyeymis o
Zorunda değil
11 Yorumla
Soran+1 yılZorunluluktan değil sadece merak ediyorum
evet sanırım
11 Yorumla
Soran+1 yılSevmediği için mi yoksa duygularını belli etmediği için mi
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Libidosu dusuk
13 Yorumla
Soran+1 yılLibidoyu ben hiç düşünmedim ya
Soran+1 yıl@UfCeAs38 karıştırma ortalığı ne cinsiyet testi 😂😅
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu açıkça konuşmayı denedin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı olabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım haklı olmak istemiyorum artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılTövbe estağfurullah
11 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik konuşmak zorunda değil
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevmiyor olabilir ya
21 Yorumla
Soran+1 yılBelki de..
- Cinsel Yaşam konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılolmaz bu kızdan
00 Yorumla Ayrıl
00 YorumlaNormal değil ayril
00 Yorumla
+1 yılBırak gitsin
00 YorumlaDikkat et kanka
08 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak neye
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Her insan aynı şeyi istemek zorunda değil. Cinsel obje ile mi ne alakası var? "Yol yakınken uzaklaş ya 'öyle kadın mı' olur.". İlerisi diye bir şey yok zina yapmanın. Evleninceye kadar kendini saklarsın zinadan. Evlenmeden önce yaşayıp sonra evlenip kıyas yapmanın ne mantığı ne de uzun vadesi olur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnri vardr
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor
00 YorumlaSende onu arzulama
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim cinsellik konuşmuyor ve beni arzulamyor, yeterince sevmiyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler