Bana oldukca argo konusuyor bu sevmedigi anlamina mi gelir? Hosuma gidiyor o da hosuma gittigini biliyor ama bazen bu beni sadece cnsellik olarak mi goruyor diye suphelendiriyor.
Bu arada evlenmek istiyor israrla ama ben orali olmuyorum cok
Bana oldukca argo konusuyor bu sevmedigi anlamina mi gelir? Hosuma gidiyor o da hosuma gittigini biliyor ama bazen bu beni sadece cnsellik olarak mi goruyor diye suphelendiriyor.
Bu arada evlenmek istiyor israrla ama ben orali olmuyorum cok
Yoo bende normal hayatta hiç küfür etmem cinsellik sırasında argo küfür, tokat ve boğaz tutmanın dibine vuruyorum sevmemekle alakalı değil tamamen zevk ve fantezi meselesi
Cevap
12Cevap
Aranızda cinselliği kaldırın bir süre ve ozaman anlarsın onun sevip sevmadigini ya da çıkar için senle oldugunu
Dayanamiyorum.
Neye dayanamiyorsun
Onun p*rno izlemelemesinemi onun sürekli cinsellik istemesinemii
Benim xanimin svismek istemesine
Canımın ne
Xannimin ne
canımsın rolu yapmana gerek var miydi cidden muhattap olmicam
* ger zekali
p*rno izlemek alışkanlık yapmış onda
orada gördüğü şeyleri tıpkı sende deniyor olmalii
Tavır koy bakalım belki bırakır izlemeyi düzeltir kendini
Offf ya başka soruya cevap verirken soruları karistirmisim yaa kusurabakmam
Dediğim gibi hasytayim falande epey bir cinselliğe girme bak bakalım senden uzaklasacakmi seni seviyorsa değer veriyosa sana uyar ama dinlemeyip ya vercen ya bırakırım seni kafasında olursa sevmiyo seni kullanıyor demektir
Ağzını bozarak sevişmenin kötü bir yanı yok... Sevişme esnasında insanı tahrik eder. Bunun seni sevip sevmemesi ile ilgisi yok.
ya cinsel ilişkide argo olmazsa olmaz sert seven her insan kullanır o anlık oluyor
Seni sadece ihtiyaç için görüyor
Aksine senden haz aldığı anlamına gelir
ne kadar baskın bırısı
bu seni farklı görüyor bence
Eğer sevgisinden emin değilsen Sına onu
Sikis disinda konosuyorsa ayip ediyor
O is disinda oyle konusmaz tabiki
Hs seks yparken konsuyorsa sadece problrm yok
Evlenmek konusunda ciddi mii
Neler diyor sana
Ailesiyle akrabalariyla tanistirdi hatta benim yanimda babasina baba dugun icin sakladigin tarlalari ne zaman satisa koyalim falan diye konussunu acti. benim babamla tanismak istiyor
Çocuk ciddi o zaman
Yeterli mi bunlari yapmasi gercekten. belki sirf bu is icin evlenmek istiyor
Argo neler kullanıyor
Kaç yıllık ilişkiniz var
Ne onemi var
Çok var
Hakaret ediyor mu
Evet
Ne tarz olduğuna bağlı
Sevmiyor olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?