Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar kim benle seks konuşur aranızdan biri gelsin seks yapalım falan demiyorum soruyu okumadan yorum atmayın
eski sevgilimle cinsellik olmuştu yeni konuştuğum kişi asla o konuya girmiyor ve artık ben ona karşı bi şey hissedip hissetmediğimi anlayamıyorum. yani hiç arzulamadığım için arkadaş olarak mı görüyorum gerçekten beğeniyor muyum bunları sorgulamaya başladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Eğer şuanki sevgiline karşı bir şey hissetmiyorsan ayrıl. Senin zamanına da yazık o çocuğa da yazık
işin cinsel kısmındayım ben bunu da ben mi hissedemiyorum yoksa o mu hissettiremiyor?
Genelde öylesinizdir
Biri gelip çatır çutur aklınızı alırcasına s**ince
10 kocaya varsanız aklınız yine o bir kişide kalır
Haklısın aslında keşke en başından çocukla konuşurken bu konuda konuşsaydın O zaman belli olurdu her şey en baştan
Haklısın cinsellik bir ilişkideki en önemli şeylerden. %90ı eğer şahıslar anlaşıyorsa kafa olarak.
İstersen yazabilirsin. Bi sorun mu var cinsel hayatında
ya hahahhahahha yapmayın şunu
Mesaj anlaşılmış djdjsksmam
Şimdi biz napalım? Bazınız açsa tepki verir. Sende açmadığı için dertlisin. Nereden bilelim istediğinizi. En iyisi dile getirmemek değil mi?
ben benimle cinsellik yaşamaya çalışsın da demiyorum sorumu anlayacak biri yok mu bana o yönünü göstermeli yapmasak bile ben onu istemeliyim arzu hissetmeliyim o yön olmayınca arkadaş gibi oluyor ve ben bunu hissettiren başka birilerini düşünüyorum
Haklısın bu konuda. Ama karşı taraf senden bir ışık görmeden bunu yapmakta istemeyebilir. Bende çok çocukça buluyorum. O konulara girmeden ilişkiye devam etmeyi. Kanka gibi geliyor.
duş kelimesini bile bana söyletme o kelimeyi diyor neresine ışık saçayım bunun
Kişiyi tanıyorum. Ben olsam mesela meşale yaktı der yavaş yavaş girerim konuya. Siz en iyisi başkasına bakın.
Tanımıyorum*
İşte kadın dediğin tam böyle olcak helal olsun sana valla
Temasla bağlananlardansın sen. Aşk dediğin cinsel arzudur zaten, tutku ve arzu yoksa o, arkadaşlıktır.
ben de bunu diyorum ama temas ve arzu duymayı isteidğim için "aşkı haketmeyen"
oluyorum, bahsettikleri aşk da ebeveyn çocuk ya da arkadaş ilişkisi gibi bi şey
Aslında herkes biliyor da dile getiremiyor çünkü cinselliğin tabu olarak aktarıldığı bir zihniyetle büyütülüyorlar. Halbuki cinsellik de yeme içme gibi doğal bir ihtiyaç ve aynı zamanda zevk. Yaşamak da tercih meselesi. Yaşamamayı öven, yaşayanı yeren bir toplumuz. Coğrafya kaderdir :)
Biri gelip beni sıksın diye bu kadar bağrılmaz hacı dayı
Sadece seksting konuş o zaman
Siz kızlarda alemsiniz … erken açınca sapık diyorsunuz , açmayınca da kötü 😅
O zaman o çok iyi yapiyordu ona geri dönmeniz gerekir bir şekilde
performansı iyi değildi sadece en azından uyarmayı işin o kısmını hissettirmeyi biliyordu
Haklısın ben ilk buluşmada pantalonumdaki kabarıklıktan benimkini gösterir, kıza mesaj veririm. Büyük sevenler gelir zaten.
Kalbinin sesini dinlemelisin
kalbimin sesini dinlesem naparım bilmiyorum o sesi tam nasıl duyacağiz
Konuşmak istersen anlatirim
Öyle bir erkek yok bence
İnsan sevdiği kadını arzular
Bu sitede bundan bol ne var seç beğen al :D
Demekki kriterin seksi sevmesi olmali
Eskiye gitme hep yenilerden devam
burada ki abazalari cekerek istedigini alcan kanka
sorum gayet açık, ezbere yorum atma
Ezbere derken? Benimde cevabım gayet anlasılır
hala ezbere yazıyorsun eğitim seviyen ne senin? beni yorumlayın, naptım gelin falan mı dedim? soruda iki durum arasında kıyas yapıyorum gelip abaza gibi kelimeler kullanarak seviyeyi düşürme
Ay sen buraya gelip bunu yazarak seviyeni düsürmüssün zaten yürüyen cinsellikkk 😽
cinselliği tükaka gibi gören bi ortadoğulusun
Aynen ablaa aynen qğmqğmqiqvöqşvlwv
Bakire değil misin
değilim
Geçmiş olsun
noldu? çoğu kız arkadaşım da bakire değil
Midem bulandı
sen kızların hiç cinsellik yaşamadığını mı düşünüyorsun lisede bile çatır çutur yiyişip nude atıyorlar max zar koruyorlardır bakire dediklerin de
Sonra ne oluyor
soranlara bakireyim diyorlar her türlü nude atttım oral yaptım dicek halleri yok
@soran herkesi kendin gibi sanma düzgün kızlar varlar
@Dirtykum123 herkes demedim zaten %90 falan, ayrıca düzgün dediğinin muhtemelen elinde akıllı telefon bile yoktur zaten
Benim yorumu kaldır iyice senden midem bulandı
sen kimsin de benden miden bulanıyor kendini pür u pak melek mi sanıyorsun mk gizlisi
Başdan niyetini belli et sende
Eski sevgiline yazarsın arşivde vardır
yazsam ne olacak?
Gelir yanına
gelse ne olacak saçma yorumlar yapmayın
Napabilirsiniz sence
Karşındakini hak etmiyosun
cinsellik olmayınca o haketmelik mi oluyor?
Hayır çoğu kız erkekler cinsellik istiyor diye yakınır ki hakli oldukları noktalar var sen tam tersine yakınıyorsun
onlar neden yakınıyor biliyor musun erkek "sadece" cinsellik istiyorsa bu koyar, tek isteği cinsellikse yakınır, ben tek isteği cinsellik olsun bana başka bi şey vermesin mi dedim? temas olmasa bile temas etme arzusu hissetmek istiyorum ve karşı taraf biraz çekici olmadan bu konulara girmeden hafif o yönünü göstermeden arzu da duyamıyorum, ve böyle de arkadaş gibi hissediyorum
Bu kızlar troll mu yaa trol de lütfen
Sıkılma seni onun icin sevenimi Bulcan
Haklısın bir açıdan heyecan uyandırmalı
Konuşalım
Bende cok severim yazanı
sen aç o zaman
Cinsenlik 7/24 bende
Konuşalım aşkım her gün her saat 😘
Yaşınız kaç ilişki kaç yıllık
Konusalim istersen
Tkp.
öyle birini bul