Burdan düzgün kız ve kadın çıkmayacağını hatta sokakta, or da bur da bile şüpheli olduğunu çoktan öğrendik bizler hanfendi. Baksana sende ki kafa bu olursa, diğerlerindeki de buysa, hadi gel de insan de, ciddiye al birinizi. Vy ki ne vayyy... Mahvettiniz her şeyi beee...
Yok se. xginge başlayacaktır bir süredir almadim sorun olur mu senin için alayım mı dedi sen bilirsin dedim dur alayım ama sende izle dedi tamam dedim yani anlık biseydi
Hayrola hanfendi, senden mi korkacağım? erkeğin olduğu yer de kadına böyle konuşma cesareti veren nedir? İşte tüm çıplaklığı ile halin ortada. Sen de bu edepsizlik, saygısızlık var iken daha çoookkk itilir, kakılırsın. Demekki sağlam biri çıkmamış karşına bu güne kadar, Yoksa o çenenin ayarını çoktan yapardı...
@Erhancanlar terbiyesizlik yapan sensin ilk yorumundaki üslubuna bak. saygı göstermeden saygı bekliyor hayret bir şey. erkeklerin hepsi değil "çoğu" dedim ama sen kendi üstüne alınmayı tercih ettin. dünya sadece senin ya da benim çevremdeki erkeklerden ibaret değil. "ben öyle bir erkek değilim ama öyle hemcinslerim de var" diyebilecek olgunluğun yok bu yaşında. ben kendi hayatımdan yola çıkarak yazmadım bu yorumu mesela. ayrıca ben itilip kakılmam merak etme. tanımadığın insanların hayatı hakkında da bir halt bilmeden yorum yapma iki yorumunda da yaptın bunu. erkek erkekliğini bilsin saygısızlık yapmasın ben de saygımı bozmam. kendisi ağzına geleni söyleyecek ben de susup oturacağım, yok öyle bir dünya. kendi işine bak hadi
Ben de tamamınız demedim. Ve hala olayı başlatan olarak dengesiz ve saldırgan sözlerine devam ediyorsun. Ne diyorsam o. Ben bu yaşıma kadar gerçek bir kadın görmedim. Kadın haları ve özgürlüğü diye diye hiç bir kuralı tanımaz oldunuz, erkeğin kullanılıp, sömürüldüğü, varının yoğunun yenip tüketildiği, nerde akşam orada sabah, bedbaht hayatların kabul gördüğü, ırz ve namusun, insani ve ahlaki tüm değerlerin yok sayıldığı, her konu ve koşul da erkeğe saldırıldığı, erkeğin de bir insan olduğunun asla önemsenmediği bir hayat koydunuz önümüze. Asıl can çekişen bizleriz. Saçma sapan bie aşk anlayışı ile darma dağınık ettiniz hayatlarımızı. Ne kadar da ucuz ve sıradan nerede ise tamamınız. Bana maval okuma, işte sen, işte ağırlığın...
@Erhancanlar burası ağlama duvarı değil. sana can çekiştirenlere hesap sor, bana değil. her şeye tek taraflı bakıyorsunuz. tamam kadınlar şeytan, erkekler melek. dünyadaki tüm kötülüklerin kaynağı ve sorumlusu kadınlardır. hiçbir şeyden erkekler sorumlu değildir. hoşuna gidecek cevabı aldıysan defol git yorumumun altından. senin gibi binlercesinin kadın nefretini sosyal medyada okumaktan gına geldi. çok canın sıkkınsa günlüğüne yaz bunları.
Gizli olan sensin, ben değil. Demek ki kendinden bir şüphen var ve ortalığı germeye, insanların arasına öfke ve nifak sokmaya gelmişsin. Ne o bir yerlerin mi ağrıyor dürüst ve şeffaf olunca?
Sevgilin sonuçta ben olsam basit görmem. İnanmış güvenmişsiniz. Şöyle bir şey var erkekler için öylesine takılmalık veya ciddi düşündüğü ilişkinin başında bellidir. O nasıl düşünüyordu bilemeyiz.
Yani erkekler ciddi mi düşünüyor yoksa takılıyor mu kararını ilişkiye başlamadan verir. Kendi içinde derki ben bu kızla ciddi düşünüyorum ya da takılıyorum diye.
Yapmayın böyle şeyler Allah aşkına. İnsanların bazı halleri de özel kalmalı. Kime ne orasını burasını traş eden insan görüntüsü? Bunun neresi seksi, neresi akıl ve insanlık ile bağdaşıyor ve sen kim oluyorsun da ona, o da kim oluyor da sana mahrem yerlerini atıyor? Yarın anlaşamadınız, sonra ne olacak sanıyorsun?
Demek ki neymiş zaman lazım mış, iyi tanımak, güvenmek, inanmak, aşk ile sevmek, korkmamak, pişman olmamak lazım mış. Nude paylaşmak sıradan bir olay değildir. Buna layık gördüğün biri için de son pişmanlığın hiç bir anlamı yok. Kabul ettin, evet dedin, yaptın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Burdan biriyse cokta fiffii diyip geç
Zevkine bak
Seni nasil görüp görmedigine degil
burada ciddi birsey aranmamali
Müdür konustu
Kunemin buxe
O nedemek
Burdan düzgün kız ve kadın çıkmayacağını hatta sokakta, or da bur da bile şüpheli olduğunu çoktan öğrendik bizler hanfendi. Baksana sende ki kafa bu olursa, diğerlerindeki de buysa, hadi gel de insan de, ciddiye al birinizi. Vy ki ne vayyy... Mahvettiniz her şeyi beee...
Ben görmüyorum okadar sexting yapmama rağmen ama sana foto atan basitleşmiş bence
Nudw meme attim sadece
Nasıl yani niçin öyle dusundun
Sen son derece sadece meme atmışsın o hergele boydan atmış öküz yani
Niye herkes boydan atmıyor mu
O kamerada acti yüzünü vücudunu aynı anda gördüm.
Hatta özel bölgesini koltuk altını tras ederken izledim
Traş ederken mi izledin zevk aldınyani
Direk hemen tüm vücut atılmaz bence
İlk yapislarda atmadı hatta p. nisini bile 4. Yapista gördüm herhalde sormustj hatta görmek ister misin diye
Yok se. xginge başlayacaktır bir süredir almadim sorun olur mu senin için alayım mı dedi sen bilirsin dedim dur alayım ama sende izle dedi tamam dedim yani anlık biseydi
Sende baktın sevdin yani
Hoşuna gitti yani
Basit gözüyle görmez direkt orspu gözü ile görür.. Bigün işi bitince zaten çekip gidecek..
Nudw meme attim sadece
Şahsen basit görmem aramızda yaşananlar özeldir tabii bu benim fikrim.
Nudw meme attim sadece
Erkekten erkeğe değişir bu. Eğer duygusal bir bağınız varsa soğuyacagini zannetmem
Nudw meme attim sadece
O zaman sorun yok tatlım
Ciddi ilişki mi? Amannnn real gercejte seks yapma bakirelik koru. Bakirelik verirsen kullanır cevrede cok var
Yok niye soguyalim öyle hanımı sever bagımiz artar
hayır diyenlere inanma çoğu basit görür. nude almasını bilir ama arkasından farklı konuşur/düşünür. erkeklerin çoğu ikiyüzlü varlıklar
Nudw meme attim sadece
Heee, öyleyiz. Oysa bu devrin tek oyun kuranı, aşkı bozanı, para ve menfaat için her şeyini satanı sizlersiniz hanfendi.
@Erhancanlar kes sesini
Hayrola hanfendi, senden mi korkacağım? erkeğin olduğu yer de kadına böyle konuşma cesareti veren nedir? İşte tüm çıplaklığı ile halin ortada. Sen de bu edepsizlik, saygısızlık var iken daha çoookkk itilir, kakılırsın. Demekki sağlam biri çıkmamış karşına bu güne kadar, Yoksa o çenenin ayarını çoktan yapardı...
@Erhancanlar terbiyesizlik yapan sensin ilk yorumundaki üslubuna bak. saygı göstermeden saygı bekliyor hayret bir şey. erkeklerin hepsi değil "çoğu" dedim ama sen kendi üstüne alınmayı tercih ettin. dünya sadece senin ya da benim çevremdeki erkeklerden ibaret değil. "ben öyle bir erkek değilim ama öyle hemcinslerim de var" diyebilecek olgunluğun yok bu yaşında. ben kendi hayatımdan yola çıkarak yazmadım bu yorumu mesela. ayrıca ben itilip kakılmam merak etme. tanımadığın insanların hayatı hakkında da bir halt bilmeden yorum yapma iki yorumunda da yaptın bunu. erkek erkekliğini bilsin saygısızlık yapmasın ben de saygımı bozmam. kendisi ağzına geleni söyleyecek ben de susup oturacağım, yok öyle bir dünya. kendi işine bak hadi
Ben de tamamınız demedim. Ve hala olayı başlatan olarak dengesiz ve saldırgan sözlerine devam ediyorsun. Ne diyorsam o. Ben bu yaşıma kadar gerçek bir kadın görmedim. Kadın haları ve özgürlüğü diye diye hiç bir kuralı tanımaz oldunuz, erkeğin kullanılıp, sömürüldüğü, varının yoğunun yenip tüketildiği, nerde akşam orada sabah, bedbaht hayatların kabul gördüğü, ırz ve namusun, insani ve ahlaki tüm değerlerin yok sayıldığı, her konu ve koşul da erkeğe saldırıldığı, erkeğin de bir insan olduğunun asla önemsenmediği bir hayat koydunuz önümüze. Asıl can çekişen bizleriz. Saçma sapan bie aşk anlayışı ile darma dağınık ettiniz hayatlarımızı. Ne kadar da ucuz ve sıradan nerede ise tamamınız. Bana maval okuma, işte sen, işte ağırlığın...
@Erhancanlar burası ağlama duvarı değil. sana can çekiştirenlere hesap sor, bana değil. her şeye tek taraflı bakıyorsunuz. tamam kadınlar şeytan, erkekler melek. dünyadaki tüm kötülüklerin kaynağı ve sorumlusu kadınlardır. hiçbir şeyden erkekler sorumlu değildir. hoşuna gidecek cevabı aldıysan defol git yorumumun altından. senin gibi binlercesinin kadın nefretini sosyal medyada okumaktan gına geldi. çok canın sıkkınsa günlüğüne yaz bunları.
Gizli olan sensin, ben değil. Demek ki kendinden bir şüphen var ve ortalığı germeye, insanların arasına öfke ve nifak sokmaya gelmişsin. Ne o bir yerlerin mi ağrıyor dürüst ve şeffaf olunca?
@Erhancanlar ne alaka hasta mısın sen? ortalığı germeye çalışan sensin. kaç yaşında adamsın benle laf dalaşına giriyorsun. kaybol yorumumdan. rezil
@soran, sen de bu yorumu siler misin? şununla muhatap olmak istemiyorum susmuyor bir türlü kafam şişti
Olabilir. Ne zamandır konuşuyorsunuz? Bir duygusal bağınız var mı?
Biz 5 ay arkadaş 1ay flört 6 ay sevgiliydik. Sevgililigin 2.5 unca ayında oldu
Zaten qyrildik ben merak ettim
Yüzün gözüküyor muydu? Neden ayrıldınız kaç yaşındasınız?
Hqyir gözükmuyordu ama onun attığı videolarda yüzü de vardı ki kamerada acti zaten
Kaç yaşındasınız?
Sevgilin sonuçta ben olsam basit görmem. İnanmış güvenmişsiniz. Şöyle bir şey var erkekler için öylesine takılmalık veya ciddi düşündüğü ilişkinin başında bellidir. O nasıl düşünüyordu bilemeyiz.
Nasil yani nasıl bellidir ben pem anlayamqdim da hoş zaten ayrildik.
5 ay arkadaş 1 ay flört 6 ay sevgili.
Ben 28 o 26 idi
Daha doğrusu 28
Yani erkekler ciddi mi düşünüyor yoksa takılıyor mu kararını ilişkiye başlamadan verir. Kendi içinde derki ben bu kızla ciddi düşünüyorum ya da takılıyorum diye.
Peki bunu koz nasıl anlayabilir
Ciddj başlayıp takilmalik duruma gelişebilir mi peki
Ciddi başlayıp takılmalık duruma geçmez genelde. Hala seviyor musun onu?
Evet ciddi olduğunu nasıl anlarız peki
Ayrılma sebebiniz neydi?
Bilmiyorum tam olarak
Özelden konuşmak ister misin?
Olit
Çıkıyorum
Bekliyorum
Hayır ben basit görmem ikimiz de birbirimizi isteyerek ve beğenerek yapıyoruz sonuçta
Nudw meme attim sadece
Bir şey olmaz memeden benim görüntülü konuştuğum bile oldu
Nude attiysan bitmiştir. Şaka şaka neden soğusun 😂
Nudw meme attim sadece
Soğumaz neden soğusun
Soğumaz. Aksine daha bağlayıcı benim için tanısam da tanımasam da.
Aga Sende Sıkıntı Var
Nudw meme attim sadece
O vücutta kafası, yüzü varmıy dı?
Wvet herseyi vardı hatta kamera acti ozel bolgesjni ve koltuk altını tras ederken izletti
Nudw meme attim sadece
Yapmayın böyle şeyler Allah aşkına. İnsanların bazı halleri de özel kalmalı. Kime ne orasını burasını traş eden insan görüntüsü? Bunun neresi seksi, neresi akıl ve insanlık ile bağdaşıyor ve sen kim oluyorsun da ona, o da kim oluyor da sana mahrem yerlerini atıyor? Yarın anlaşamadınız, sonra ne olacak sanıyorsun?
Bn sadece nude göğsümü attım
Sen her önüne gelene göğsünümü atıyorsun? Bu mu yani? Bana da at o zaman? Bu kadar sıradan mı?
Hayir o benim sevgilimdi asiktim
Demek ki neymiş zaman lazım mış, iyi tanımak, güvenmek, inanmak, aşk ile sevmek, korkmamak, pişman olmamak lazım mış. Nude paylaşmak sıradan bir olay değildir. Buna layık gördüğün biri için de son pişmanlığın hiç bir anlamı yok. Kabul ettin, evet dedin, yaptın.
Sevdiğim kadını asla basit görmem hiç bir zaman
Nudw meme attim sadece
Olabilir ne attığı önemli değil benim ne hissettiğim önemli
Basitlikle ne alaka
Soğumam aksine daha çok bap oluyor bende
Nudw meme attim sadece
Dediğim gibi ben soğumam aksine daha çok bağlanırım.
Basit görür basittir çünkü
Görmez daha çok ister
Nudw meme attim sadece
Başka şeyler de at
Hayır aksine arzular
Nudw meme attim sadece
Bakıp bakıp azmıştır
Neden görsün
Nudw meme attim sadece
Görmez öyle
hayirr
Nudw meme attim sadece