İlk defa bu tarz konuşmalar yaptım görüntü foto yok sadece sesli
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılSorsan öyle bir şey yok derler ama gayette öyle. Saygı duymaz. Arkadaşlarına bahsedenler var çok bir şey başarmış gibi övünür. Kız hakkında ''yollu zaten bi gaza getiriyor varya'' tarzında konusur. Hepsi dile getirir mi? Hayır ama çoğu sallar... Kendi içinden sallar ama arkadaşına söyler sallar...
02 Yorumla
Soran1 yılHerkesin karakteri aynı değil bana göre madem öyle bende o zaman aynı şeyi onun için diyeyim ya zaten karaktersiz sapığın teki diyeyim
- 1 yıl
Öyle değil mi zaten? Hepsi değildire katılıyorum ama azınlık. Örnek verecek olursak ben böyle şeyleri konusmam, karşımdakine saygısızlık diye.. Bu kadar geniş olan insanın karakterinde bence sorun aranmalı... Karşılıklı şeyisine katılmıyorum, pek çoğunun sevgilisi var ama sevgilileriyle bu tarz şeyleri konusmazlar ya da konusmalarına rağmen sxting yaptığı insanlar da var...
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Ya ne alaka Neden basit görsün basit gören karaktersiz kendisi basittir bunu anlayın artık basit falan gördüğün yok kendisinin erkek kafası O anın güzelliğini o ananın keyfini yaşar bu kadar
04 Yorumla
Soran1 yılİşte bazıları kullanma amacı olur diyor seven sevdiğine bu şekil yaklaşmak diyor vs vs karıştı
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum işte şey diyorlar erkeklerin herkese cinsel çekimi olur kişisel algılama vs gibi oda şey diyodu ben her kadını arzulayamam sevmiyorum çünkü midem bulanır
1 yılBunu öncelikle senin ilişkinin geçmişi ve boyutu belirler lakin geçmişi ve boyutunda uzun süreçte bir ilişki ise kesinlikle basit bir duruma düşürmez seni 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
48Cevap
1 yılBen görmem başkasını bilemem. Görende sa-laktır. Hadi gördü diyelim senin değerini kim olduğunu başkalarımı belirliyor? Kendi değerini bil ve ona göre davran.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
1 yılBasit görebilir. İlk defa telefonda konuştuğum birinden böyle bi performans görsem başka kimlere yapıyor diye düşünürüm açıkçası
06 Yorumla
Soran1 yılO senin düşüncen
- 1 yıl
Evet görüş istemişsin ben de söyledim. Sadece benim düşüncem değil ama. Bakma burada "ya ne olacak çok normal şeyler bunlar" dediklerine. Hepsi aynı şeyi düşünüyor
Soran1 yılNe yani benim sevgilim beni basit mi görüyor şu an?
- 1 yıl
Ne kadar zamandır sevgilisiniz?
Soran1 yıl1 2 aylık diyelim
- 1 yıl
Tamam o zaman. Uzun süredir eğer senin peşinden koşmuyorduysa öyle görüyodur. Peşinden koşulan kişi değerlidir. Ama tanıştınız ve 1-2 ay içinde bu olay yaşandıysa muhtemelen basit görüyordur. Bunu sorsan şu an senden faydalanmak için söylemeyebilir ama ayrıldığınızda anlarsınız. Neyse umarım ben yanılıyorumdur
Erkeği bilmemde , kadın erkeği basit görmeli bu konuda. Erkek şu an cinselliğe o kadar kolay ulaşabilir ki, böyle yapan erkek , net beceriksizdir.
00 YorumlaTercih etmem (sexting) de ben olsam tahrik olurdum muhtemelen (tabii sese göre de değişir)
01 Yorumla
Soran1 yılBaya oluyor zaten o yüzden bosaliyor
1 yılBir erkeğin bir kızı basit görüp görmemesi aralarında yaşananlarla ilgili değil, erkeğin kişiliğiyle alakalıdır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnsanın karakteri ile alakalı bir durum bu. Erkekler diye net bir karakter yok. Dolayısıyla karakterine bağlı olarak tabii ki olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben çok severim
keşke öyle sevgilim olsa 😍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılAslinda benim. icin konustuklarim değerli olur ya degersizlere neden zaman harcayayim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılAsla basit görmem... İlişki yaşayamayan insan için bir alternatif...
01 Yorumla- 1 yıl
Sesli veya görüntülü seks yaptığın erkek seni "basit kadın" olarak görmüşse ondan derhal uzaklaşman gerekir... Seks yapmış bile olsan bu seni basit kadın yapmaz, bu sadece erkeklerin yarattığı algı... Bu nedenle seni "basit kadın" olarak gören erkek aslında kendisinin basit erkek olduğunu da kabul ediyor demektir, nasıl ki seks isteyen erkeğe olumlu karşılık veren kadın "basit kadın" olarak görülüyorsa, cinselliğe istekli ve meyilli her kadına cinsellik motivasyonuyla yaklaşan her erkek de "basit erkek" olur.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılErkekten erkeğe değişir de basit görürse kendi de basit zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır görmez tabii ki sen şu an onu basit mi görüyorsun mesela? Ama artık hep bunu isteyecek :)
010 Yorumla
Soran1 yılBenimle boşalıyor çünkü ona bu durumda yetebilmek hoşuma gidiyor aslında görüntü foto olmamasına rağmen cilvem ve sesim ile başadabiliyorum zar zor konuşuyorum doğru evet 1 2 kelimem bile yetiyor
Cevap sahibi1 yılSenin ona yettiğinin yanında onun sana yettiği hissi de önemli sen boşalmıyor musun?
Soran1 yılHoşuma gidiyor evet utandgm için ben bir şeyler yapmıyorum ama benide kıvama getirebiliyor
Cevap sahibi1 yılYanlış ama bu sevgilin biliyor mu boşalmaddığını?
Soran1 yılEvet biliyo
Cevap sahibi1 yılAma bu biraz bencillik seni boşaltmak daha fazla haz verecekken sadece kendi odaklı olması. Sen sonra mı boşalıyorsun yoksa hiç mi?
Soran1 yılBen kendim istemiyorum erkek rahatlasın yeter o daha önemli
Cevap sahibi1 yılBir erkeği asıl mutlu eden partnerini rahatlatmaktır, erkek arkadaşın bencillik yapıyor burada senin de rahatlaman önemli.
Soran1 yılKendisi zaten diyor okşa vs bn yok diyorum o benden daha çok girişken bu konuda
Cevap sahibi1 yılNeden yapmıyorsun ki? Islanmıyor musun o anda?
Gizli Üye(36-45)1 yılBen de yaptım ve görmedim hiç. İhtiyaç sonuçta. Gerçeğini yapmasından iyidir sanal. Gerçek hayatta onun bunun altına yatan kız olmaktan iyidir
02 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum zaten zar zor kelimeleri konusuyorum ses tonum anlattığım fanzetiler baya hoşuna gidiyor bosaliyor
Cevap sahibi1 yılZaten bu işlerde ses tonu çok önemli. Benle yapan kızlar da ses tonum yüzünden yapmıştı genelde. 2 taraf da keyif alıyorsa kimse kimseyi basit görmez. Keyif alıp da basit görüyorsa zaten kendisi de basittir. Dediğim gibi reelde herkesin altına yatıp inlemiyor sonuçta.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBasit göreceğini sanmıyorum. Aklı başında biriyse kendisine kıymet verdiğini düşünür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk defa yaptığını anladı mı peki, anlamadıysa sıradan görmüş olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılAnladı zaten zar zor konuşuyordum
Cevap sahibi1 yılO zaman hoşuna gitmiştir, duygusal bir bağ bile kurabilir bh durumdan dolayı
Gizli Üye(25-29)1 yılBen şeyi çok merak ediyorum sesli yaparken ne hissettin o an için?
012 Yorumla
Soran1 yılOnu memnun etmek hoşuma gidiyordu
Cevap sahibi1 yılOnun rahatlamasina mi odakliydn yani
Cevap sahibi1 yıl@soran
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılPeki sen cok sulandin mi yaparken
Soran1 yılNeden soruyorsunuz bana bunları
Cevap sahibi1 yılSormak istediğim çok şey var aslında buradan yazamiyorim ki merak ediyorum sadece
Soran1 yılBunları konuşmak doğru değil
Cevap sahibi1 yılNeden ki ssdece cvp vermeni istemstm
Soran1 yılSizce sevgilim varken başka bir erkekle özel konuları konuşmak ne kdr doğru
Cevap sahibi1 yılSevgiliniz varken bu soruyu sormaniz ne kadar dogru ise o kdar dogru. Neyse sorun yok yazmadim varsayin
Soran1 yılLaf atmak için atmayın lütfen burası soru yeri ayıp bir şey yaptığımı düşünmüyorum iyi gunler
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok mu aşırı isteklisin gerçekten sesini duymak isterdim
02 Yorumla
Soran1 yılDuyma
Cevap sahibi1 yılDurmuyor zaten uzun süredir çıkıyor musun çocukla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimde düzenli yaptığım biri vardı ama hiç basit görmedim onu nerden araşıyorsunuz ki
00 Yorumla
6 ayYok neden basit görsün ki. Seni ne böyle düşünmeye itti?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Neden o kişi peki
16 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılGüven ve sevgi diyelim
Soran1 yılYapıyorsam tanıyorm demek
Çok zevkli oluyor ya ama böyle birini bulamıyorum
02 Yorumla
Soran1 yılCidden erkek için iyi bir şey mi bu? Çünkü bilgili değilim yeni yeni konuşmaya başladım azda olsa kelimeleri söylemeye başladım mesela ses tonum ve cilvem hoşuna gidiyor baya
- Cinsel Yaşam konusunda 634 cevap paylaştı.
1 yılKendine saygısı olmayan erkek görür
02 Yorumla
Soran1 yılKendine saygısı olmayan erkekten kastınız nedir
- 1 yıl
Bu yüzden kadını basit gören erkek aslında kendi yaptığının basitliğinin farkında değildir. Ezik erkekler bunu yapar. Ortak yaptığı bir şey için sırf kadın diye küçümsemek.
6 ayKişiye göre değişir o işler
00 Yorumla
6 ayAksine hoşuna gider
00 YorumlaHayır benim hoşuma gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok severiz öyle hanımı öper başını koyariz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Asla basit görmez neden basit görsün ki 😊
00 Yorumla
1 yılNe kadardır tanistigina bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılKarşıdaki kişiye bağlı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılHayır neden görsün ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYoo karşılıklı böyle şeyler ozamn kendide basit
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı.
1 yılcok nadiridir yaninu yapcak kiz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılerkekle olan ilişkine göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır neden görsün ki
00 Yorumla
1 yılBoşaldın mı
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılğörmez normal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılneden görsün ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Görür
00 YorumlaSevdin mi hoşuna gitti mi
00 YorumlaNeden basit görsün ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her türlüsünü görür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Görmez ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılGereksiz bence.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
1 yılKim bu erkek
00 Yorumla
1 yılAsla görmem anın keyfini cikartirim
01 Yorumla- 1 yıl
Kimle yapiyirsun sen
Evet basit siradan birisidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Niye görsün
00 Yorumla
1 yılKolay şeyler
00 YorumlaGörmezz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
1 yılgörmez
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım