Bir kadınla sadece seks yapmak isteyen erkek kadın gözlerine uzun bakınca gözlerini kaçırır mı? Bu duyguları olduğu anlamına mı gelir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
KANKA demissinki gozlerini kaciriyor vede utangac degil ama gozlerini kaciran bir erkek utangactir nasil oluyor sana karsi hicmi utangac degil
Değil gibi. Yani tanıdığım kadarıyla.
Aşık olduğunda utangaç olabilir belki bilmiyorum. Ama genel olarak değil. Beni arzuladığını açıkça gösteriyor. Sohbet ederken sessizlik sırasında gözlerine baktım. O da gözlerini kırpıştırıp kaçırdı. Sohbet ilerlerken o da bana yoğun bir şekilde bakmaya çalıştı. Ama böyle çaba gösteriyor gibiydi.
Hayır bir erkek kolayca elde ettiği bir kadını sevmez saygı da duymaz. Öyle olsa *** herkes nikahı basardı.
Belkide duygusallaşmak istemiyordur
Öyle midir yani?
Kesin öyledir diyemem
Ne olabilir ki? Etkilendiği belli. Sonra benim ona baktığım gibi o da uzun bakmaya çalıştı. Ama zorlayarak. Sanki çaba gösteriyor gibi.
Çok bi beklentiye girme bence
Neden?
Uyarıyorum işte ben sadece, amaç sadece cinselliktir
Bu kanıya varmana sebep olan ne merak ettim.
Hani siz kadınlar diğer kadınları anlarsınız ya öyle düşün
Anladım. Ama en başta duygusallık da olabilir dedin. Sonra birden kesin cinselliktir diyorsun.
Duygusallaşmak istemiyordur dedim, duygusallık olabilir demedim
Bu da duyguları olduğu anlamına gelmez mi?
Neyse ben bişey demedim boş ver. Ya ben anlatamadım ya sen anlamıyorsun o kelimeyi
Duygusal yaklaşıma korkmuştur
Yaklaşım derken?
Doğru anladıysam fb bu çocuk ama gözlerine bakınca acaba ben bundsn hoşlansam sonumuz ne olur die düşünür
Hayır öyle değil. Ama benimle sadece cinsel olarak yakınlaşmak istediğini belli eden davranışları var. Ama sonra gözlerine biraz uzun bakınca etkilenmiş gibi hemen gözlerini kaçırıyor. Sonra o da benim ona baktığım gibi uzun bakmaya çalışıyor. Ama çok konsantre bir şekilde. Niyetini anlayamadım.
İkilemde olabilir
Ne gibi?
Fbmi yoksa sevgililikmi die
Bu yüzden gözlerini kaçırıyor?
Zamana bırak baktın cinsel yaklaşıyor yol her
Hayır, utangaç olduğu anlamına gelir
Utangaç değil.
Özgüvensizdir, utangaçtır
Utangaç değil ya. Beni arzuladığını açıkça gösteriyor. Sohbet ederken sessizlik sırasında gözlerine baktım. O da gözlerini kırpıştırıp kaçırdı. Sohbet ilerlerken o da bana yoğun bir şekilde bakmaya çalıştı. Ama böyle çaba gösteriyor gibiydi.
Nasıl belli ediyor?
Bakmaması gereken yerlere yoğun bir şekilde bakarken yakalıyorum. Yakınlaşmaya çalışıyor. Bazen cinsel konular açıyor.
İy de bakıyor, herkes bakar. Dekolten vardır memene bakar, etek giymişsindir bacaklara bakar, kalçaların güzeldir kalçalarına bakar… bu utangaç olmadığı snlamına gelmez
Hayır ne açık giyinmedim. Ortam ve durum gereği olamaması gereken bir şeydi. Ama genel karakteri utangaç değil onu demek istedim.
Evet gelir tutku var cnku nolduki knk
Niyetini anlayamadım ya. Cinsellikten başka amacı yokmuş gibi davranıyor. Sonra gözlerine biraz uzun bakınca etkilenip gözlerini kaçırıyor. Utangaç da değil. Sonra aynı şekilde o da bana uzun uzun bakmaya çalışıyor. Ama çok zorlayarak yapıyor.
Ben bu islerden anlarim aslinda ilgisi var sana baya buyuk ihtimal knk sen hoslanmiyormusun ondan ya da kriterin degilmi😀
Ben tam olarak ne hissettiğimi bilmiyorum. Sonra o bazen ilgisiz davranıyor. Sinir oluyorum.
Hm anladim knka ben olsam onu varya fena ederdim knk sana ilgiside varmis az taktik uygulasan varya kopege cevirirdin her turlu ilgiside varmis kolay av olur😀😀😂
Nasıl taktikler? Bir de uygulayabilirsiniz tabii.
Uygulayabilirsem yani.
Knk anlatiyim şöyle simdi sana ilgisi varya şimdi amacida tam belli degil onun ilgisinden faydalanicaktin yani gozlerine bak etkilemeye calis sonra ilgiyi cek sonra ilgi ver sonra yok ol ortadan kossun pesinden kopege döner hemde baya😂
Oyun. gibi iste😂
Bildiğimiz taktikler. Ama yapabilir miyim bilmiyorum.
Bildigimiz evet ama yapsaydin ilgisinden faydalanirdin zaten sinir oluyormussun keske yapsaydin insan denerdi be😂
Hic denemedinmi knk veya su an yapabilirmisin yapmak istermisin kopege cevirmek😀😀
Taktikleri pek sevmiyorum. Ama istemsizce oluyor. Mesela gözlerine uzun bakmamın sebebi farklıydı. Ama o etkilendi.
Vay be etkilemissin helal olsunda knk sevgiden bakmadinmi sen onun gozlerine yani onu merak ettim
Yo aklıma bir şey gelmişti o yüzden baktım.
Anladim ama varya etkilediysen uzun sure pesindedir kosturursun yani😂😂😂
Bakalım ne olacak?
Hayır o an şenden bir şey sakladığı için
Ne saklıyordur?
Aldatma ihanet ya da yalan
Öyle bir durumda değiliz. Onub gözlerine biraz uzun bakınca gözlerini kaçırdı. Sonra o da aynı şekilde bana uzun bakmaya çalıştı. Ama çok çaba gösteriyor gibiydi.
Çünkü olaylar biraz karışık senin
Burdan da yazabilirsin.
Peki
Bunu seks esnasında yapıyor sadece
Hayır konuşma sırasında sessizlik halinde.
Tamam işte senden bbif şey saklıyor
Ama ilişki halinde değiliz.
Nasıl yanı
Hiçbir ilişkimiz yok. Sadece bana olan ilgisini belli ediyor. Beni arzuladığını açıkça gösteriyor. Sohbet ederken sessizlik sırasında gözlerine baktım. O da gözlerini kırpıştırıp kaçırdı. Sohbet ilerleyen o da bana yoğun bir şekilde bakmaya çalıştı. Ama böyle çaba gösteriyor gibiydi.
Belki de utanıyor senden
Neden utanıyordur?
Sana mesaj atamıyorum.
Hayır aşıktır utanır
Aşık olmayan gözlerini kaçırmaz mı?
Yoo o yüzden bakar zaten
Korkmuşta olabilir
Neyden?
Uzun uzun gözlerin içine bakıyorsun. Biraz saçma bir durum
O kadar uzun değil ya. Sadece sessizlik sırasında biraz fazla yoğun oldu.
Tamam korkacak bir şey yok mesajı almış olmalı
Aynen
Sen ne istiyorsun