O şekilde değil ama denizci oldugum için verme meyilli, seks yapmaya kendini programlamış kadını eğlence dünyasında 200-300 metre uzaktan tanırım. Alırım da fakat bu Türkiye'de olmaz çünkü kolay değil. Fakat bulduğum anda yine de fark ederim. Çünkü Türkiye'de geçim derdi kadının zevkten verecek yapısına aykırı. Ama öyle biri varsa da kendini belli eder. Ben bir denizciyim hiç kimse bacaklarını açıp beni beklemez. Bu Türkiye'de de olmamış bir şeydir hiçbir kadın bacaklarını açıp erkekleri beklemez. Bu bir erkek hayali. Ama bacağını açacak kadını görürsen de üstüne çalışırsın o da kendini belli eder. İşte denizci olmanın avantajı budur bir erkeğin 4 senede yapamadığını iki günde veya 3 günde yaparsın. Bu da iyi bir gözlemle mümkün. Benim arkadaşım vardı adam hayatta alkol içmez fakat bara gidip bira alırdı o bir ayı çiçekleri dökerdi fakat rol icabı o birayı alırdı ve zamparalığı yapardı. Her türlü kılığa büründü. Her limanda da hemen hemen koparmasını becerirdi Avrupa'da zordur mesela çatır çatır limanda çalışan kadını bile becerdi. Fakat bu işlerde Güzel çirkin dinlemezdi. Bazen yoklukta kadının en çirkini bile karanlık olunca güzel gelir. Gemideki banyoda iyice bir yıkar kadın parfümü bile bulundururdu kamarasında. Sadece seks yapmak için kadını yıkayıp parfümlemek epilasyon yapmak. Kazın tüyünü yolmak. Seks yaparken yaralanmada kullanılan ilaçlar bile odasında vardı Bepanthol vazelin
Çok daha kolayı var ama biraz da akıl lazım kitapta yazmayan bir şey Taylanda git pattaya'da Sadece 5 dolar et fiyatı sabaha kadar. 30 gün 150 dolar hiç kimsenin canı o kadar çekmez.. yatacak yer dahil. Ama inadına kendi evinde oturur kendi kendine gelmesini bekler havadan düşmesini bekler. Erkek olmanın özgürlüğünü kullanamaz. YouTube'a bakar başkaları Gezer O onlara bakar. Para yok der. Dükkanıma takılan hurdacı bile şu anda Tayland'da adamı uyandırdım 55 yasinda 30 luk kizla resim yolladı aşk yaşıyormuş. Pattayada. Türkiye'de kendi karısı kapıya koydu. Neymiş paraymış Ama bilgi de lazım. Şimdi ukrayna'yı beklemeleri lazım. Erkek kalmadı çünkü. Erkek fazlalığı olmasa kadının kıymeti bu kadar yüksek olmaz. Birde alım gücü lazım. Alabiliyor musun önemli olan bu
@ofecioarăcurată Ölek de kurtula babo :) Seksin kongresi yapılmış , alman demiş ki bizde seks ömrü 28 senedir, Japon demiş 28 yıldır fransız bizde 35 sene , amerikalı 36 sene demiş. Bizim Abuzittine sormuşlar, ingilizce de bilmiyor adam HAa demiş Ölek te kurtulak babo bizde amme hizmetidir (devlet görevi) , neyse ben iyilik için yaptım ne yaptıysam içimde hiç fesat olmadı kadınlara karşı . Kötü niyetle seks yaptığımı kimse görmemiştir.
Erkeklerin çoğu kadının bir gülümsemesine bile aldanıp onunla yatmak istediğini sanıyor. Bir kadın ancak alenen seks yapmak istediğini ifade ederse anlayabilir erkek.
Isteyenide istemeyenide anlarlar. Dünden razılardır kendileri, illaki isteyeni isterler ve önüne gelenle seks yapan basit kişilikli kadınlar tercihleridir. Zira diğerleri zor kadındır, kolay elde edemedikleri için uğraşmak istemez, çeker giderler (BKZ: Ghosting)
Anlar çünkü hep oraya odaklı yağ tuz desen işaret edip yemek yapmayıp bak onu anlamaz beceriksiz heralde diye yorumlar işine gelen var gelmeyen var konu olarak onlara 😂
Ben anlamam. Çünkü anlasam bile yanlış anlamaktan çekinirim. Belki ben yanlış anladım sonra ters bir tepkiyle karşılaşmak istemem. O yüzden bence biri birini istiyorsa saçma hareket ve imalarla uğraşmadan direkt açıkça söylemeli
Kadınlar bu konuda daha iyi erkekler her kadını potansiyel görür bu yüzden gözlem yapmaz, ya da erkek seçen taraf olduğunu düşündüğü için seçilme algısı pek yok, ben kokusunu alıyorum
@ofecioarăcurată yaa bu anlatılmaz yaşanır. Kadın psikolojisini iyi bilen biri gözlerin içini okur, en küçük bir hareketi duruma göre değerlendirir. Gözler yalan söylemez diye bir söz vardır, o nedenle gözlerin içindeki o şehvetten keşfetmek önemlidir. Elbette bu da kolay bisey degil tabi