Soğudu kadınla seks yapmaz mı yani
Kcoam benden soğumuş olabilir mi çünkü hiç seks istemiyo artik
Soğudu kadınla seks yapmaz mı yani
Kcoam benden soğumuş olabilir mi çünkü hiç seks istemiyo artik
Erkekler böyle değil eşin böyle diye tüm erkekler böyle değil yani. Çok aşırı istekli olduğu için ilişkisi biten erkekler var :)
Gelelim sizin evliliğiniz de ki cinsel yaşam sorununa...
Bir cinsel terapist değilim ama kocanın reel sorunları olabilir ( iş veya maddi durumlar ) kafası başka yerlerdedir, mastürbasyon ile ilgileniyor olabilir veya başka bir seks partneri vardır
Soğuduğu insana yaklaşmak istemez insan. Bir sebep vardır ve bunu dürüstçe konuşarak öğrenmen lazım... Öğrenince de ortak bir çözüm ile sorunu aşmanız gerekiyor. İlişkilerde doğru iletişim önemli...
Demek haklsiniz.
Soğudum senden dedi zaten seni görmek istemiyorum yüzünu bile görmek istemiyorum sana tahammül edemiyorum dedi
Herşeye laf eder ev işine fakan sonra tartışma olur ağzını bozar ve sen beni bu hale getiriyorsun der
Söylemiyor ki çok denedim
Kavgada kusuyo
Senin tavırların diyor fenasın şeytanısn diyor nedir tavrım düzeltim diyorum bu işte bu beni kzdryon sonrada suçsuzum diyorsun dedi
Söylemiyor
Lafların diyor hangi lafim diyorum cevap yok tavrın diyor hangisi diyorum soylemiyo
İnanki normal yani cidden kavga aryo
Cevap
31Cevap
Rutine bağlayınca heyecan kalmamış olabilir. Siz tahrik edin onu.
Çabaladım dönüp bakmıyor bile
Sebebi neymiş peki sordun mu?
Stres kavgalr
Geçim sıkıntısı, trafik stresi, iş hayatının baskısı... Bunların hepsi birer etkendir.
Onunki herşeyden kavga çıkartır sora sen beni bu hale getiriyorsun der ve kavgalar stres oldu artık snei görmek bile istemiyorum dedi
Soğumuşsa yapmayabilir ama ileriye dönük ısınabilir buda sana bağlı..
İstemiyor ki
soğumasına neden olan şey nedir..
Herşeye laf eder isvta ederiz sonra ağzını bozar sejj bu hale getiriyorsun der
Belliki bazı konularda anlaşamıyorsunuz uyuşmayan şeyler var ama ileriye dönük düzelebilir ikinizinde birbirinize olan yaklaşımıyla... evlilikte cinsellik önemlidir.. evliliği renklendiren en önemli şey cinselliktir sonuçta.. seninde ihtiyacın oluyor onunda ama inat ikinizinde birleşmesine mani oluyor... buda kişisel soğukluğa yol açıyor.. zincirleri kırmalısınız..
Aranizda problem. olabilir problemi çözmeye calis olmasa aile terapisi alın yine olmazsa hayırlısı olsun
Cinsellik konusunda ikinizde birbirinize yeterli geliyor muydunuz? İsteklerinize karşılık verebiliyor muydunuz?
Yalnız onu buraya değilde kocana sorman daha iyi değil mi sence de yani sonuçta aranızda olan bir tartismadan dolayida olabilir
baska sekilde mi doyuruyo kendini acaba? normal degil
Bilmiyorum
5 sene
Ne oldu da böyle tepki vermeye başladı? En son ne zaman oldu?
Heyecanlı ve tatmin edici bir cinsel hayatınız yoksa sıkılmış olabilir. Ya da başka biri olabilir hayatında
İsteksizlik söz konusu ise soğuma ile alakası olabilir. Başka birisi de olabilir
Kendi cinsel açlığını gidermiş ondan soğuması
Tabiki de olabilir ama uzak durdukça daha da soğur durumu tespit edip müdahale etmeniz lazım
çok mu tartışıyorsunuz?
Hemde çok beni görmek idyemedigini tahammül edemediğini de söyledi
Kıskanç değildir. Ama genelde ev işine ona buna laf eder kavga ederiz ve çileden cikar ağzını bozar sonra seni görmek istemiyorum seni görünce cinler8m başıma toplanıyor der
Soğuduğumla hiç olamam
Demek doğru
Sogutacak seyler yaptiysan olabilir. ya da baskasiyla yaptigi icin sana ihtiyac duymuyor
ben soguduysam aynı yataga bile girmem
canını mı sıktın
belki başka bir sorun vardır hemen buna yorma.
Bende soğudum ama bunun sebebi eşim ben değil
Nasıl yani ne yaptı ki
Bencillik vurdumduymazlik ben bilirim demesi kadın değil de erkek gibi davranması
Sen sogudunu nasıl anladin
Eşinin
Evet, soğuduysa çok zor.
Demek doğru
İstemezler aynı durumu yaşıyorum
Sizinki sbp ne
istemiyor işte
Sizin ki ne
Kavgalar
İstersen gizliden çıkayım istek at
olur çıkar msn
Çıkıyorum