Kadın seksten soğuyabilir mi?

ben 3 aylık evliyim şimdiden seksten soğudum. çünkü anorgazmi denen bir sorunum var yani eşimle herhangi bir cinsel ilişkide orgazm olamıyorum. eşim ne kadar çabalarsa çabalasın zevk alamıyorum. bu kadınlarda çok yaygın ama bilinmeyen bir durumdur. sanıyorsunuz ki kadınların içine bi şey girince zevkten ölüyorlar. aksine bu hiç böyle değil ve anorgazmi kadınlarda çok yaygın bir rahatsızlık. ilk fırsatta cinsel terapiste ve doktora gitmek istiyorum. aksi halde sevdiğinle çok özel olan, ama hiç keyif almadığın bi eylemde bulunmak psikolojik bir eziyete dönüşüyor. başlarda olsun o mutlu oluyor bu bana yeter diyordum ve kocamı gerçekten çok seviyorum ama bu her gün her gün olunca artık çekilmez hale geliyor. şu an eşimin bundan haberi yok, orgazm olmadığımı biliyor ama şikayetçi değilim sanıyor çünkü ona hiç "ben seks yapmak istemiyorum" demedim üzülmesin diye. o yüzden eşim bana her yaklaştığında evet severek ve isteyerek öpüşüyorum sevişiyorum ama sonra içime alma kısmına gelince hiç istemiyorum, hemen bitsin istiyorum. yine de eşimi bundan mahrum etmeye hakkım yok diye düşünüyorum çünkü ilişkimiz bundan çok kötü etkilenir ve canım eşim çok üzülür. o yüzden ben bi kadın olarak ağır bi yük taşıdığımı hissediyorum ve cinsellikten şimdiden soğudum. hadi ben çaresini aramaya açık biriyim ama bunu böylece kabullenip ömür boyu buna katlanan kadınlar var. erkekler bi şekilde boşalıp mutlu oluyor ama kadının mutluluğu için bu kadar çaba sarf edilmeyebiliyor.

Kadın seksten soğuyabilir mi?