Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Sen bu kadar değersiz görüyor musun kendini?
Bu muameleyi para karşiliği davet ettiğine bile yapmazken nedir bu yani tatlım görüşme onunla tekrar
Kırıldım yazdığın yerde ben de üzüldüm inan 🥺
İlk ve çok yanliş bir deneyim olmuş lütfen görüşme tekrar
Senin rızan olmadan sana böyle davranması çok kaba
Kendisi sert seviyor olsa bile partnerinin rızasını almalıydı hanzo bu erkek değil yani
Kendine saygın varsa görüşme
03 Yorumla
Soran+1 yılBakirdi bemimde ilk deneyimimdi . Arada sevgi vardı yani hisettiğim için izin vermiştim o sırada kendisini kaybetti. Dün gece özür diledi ağlama seni seviyorum dedi düzeltmek için aradı sesinde pişmanlık vardı affetmelimiym sizce 🥺
Soran+1 yılBide korkularımı konustu cinsellik yasadık diye seni bırakmıcam beni bırakma sen benim geleceğimsin dedi. Erkek olarak bosalamadığı için stres oldu ama 1 saatten fazla bana öyle davranması zevke geldiğini kendini kaybettiğini söyledi ilk kez bir kıza böyle dokundum sen benim için çok özelsin diyo. Herhalde çıkarken kapıdan birdaha seni aramıcam gelmicem falan demişim çıkarken yinede söz vermiştim aramıcam diye ama sana çok alıstım. Cinsellik yasamayalım bir süre senden önemli değil ama yarın yanıma gel dedi dün gece aradığında söyledi. Aramamı beklemişti aramadım dönmedim endişelendim senin için dedi 🥺 galiba ilk kez yasadığım için kullanılıp atıldım kafasında girmiştim dünkü incinmem ve tavrı biraz erkek olarak onu o biçimde yarı bırakmama da bağlıydı ama dayanamadım çok yoruldum çok canım yandı ben bu işi her an yapmıyorum dedim haklısın dedi özür diledi falan sadece onu çok sevdiğimi biliyorum ilklerimi onda yasadım ben dayanamıyorum dediğimde yanındayım artık ben varım dediği zamanda güvenmek için ona sığınmıstım. Maddi manevi hep yanımda olacağını söyledi oluyorda.. ama tabi bide dün yasadığım seyler de var hala acısı geçmedi dün yataktan kalkamadım ağrıdan ve işin tuhaf yanı ondan önce bakire olmamam bir kazayla bekareti kaybettim ama yinede kabul etti beni. Cinsel deneyimim dün oldu tam olarak 2 defadır bu adamla yasıyorum ama kan gelmedi.. inanıyorum sana diyo zaten inanmaktan baska yoluda yok kolay olmadı her girmeye calıstığı sırada çok acı çektim 2-3 haftadır kesintisiz her gün zorladı girmek için. Hayatıma çok müdahale de ediyor benimsin diyor bilmiyorum ailem kimsem yok ondan baska. Kimse beni sevmiyor zaten 🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kadına böyle davranılmaz zaten istemediği sürece net soğursun zaten
017 Yorumla
Soran+1 yılDövdü resmen beni ve tartışmada olan seyleri düşünüp sanki benden acısını çıkarmaya başladı. Daha 2. Kez dün açmıssın bugün bu kadar yapıp beni yarıda bıraktın diyip triplere girmesi..
Soran+1 yılHayır haksız mıyım birde düşün diyor yaptıklarını ben asmısım sanki kendimi
Soran+1 yılKıskançlık. Bana yapma görüşme dediği insanların mecburen bir konuda konusma havası yaratmalarıydı kalkıp telefonumu kurcaladı
Soran+1 yılSaçmaladıda o sırada
Soran+1 yılAldatma falan yok kesinlikle. İş yerimle alakalı geçmiş bir konu üzerinde adam sohbet açmaya seninle konusmaya devam etmek için böyle yapıyor dedi saçımı yolarken bana vururken intikam alıyordu bunun sevgi olacağını hiç düşünmüyorum ben çok incindim zaten doyurmadan kalkınca da iyice sinirlendi bana o biçimde kötü gönderdi surat asarak ben bunları nasıl unutacağımı toparlanacağımı bilmiyorum ve eminim ki özür dilicek ya da ayrılmak isticek iki seçeneklede Şu an yüzleşmeye hazır hissetmiyorum kendimi
Soran+1 yılAma büyük ihtimalle yine özür dilicek yine hissediyorum
Soran+1 yılAslında ayrılmak istemiyorum ama çokta yasamam seyleri kabullenemiyorum sadece sevilmek istedim Şu an kendime acıyorum
Soran+1 yılSadece sevilmek istemiştim ve elimden ne geliyorsa yapmak istemiştim
Soran+1 yılBeni birdaha kimse sevmesin zaten bakire olmayan kadınıda ancak böyle işi bitirene kadar severler
Soran+1 yılUmarım..
+1 yılAyrıl urtul o ppsikopattan. tamamen soğuyacaksın cinsellikten. böyle biri sevilir mi
016 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimden bile soğudum Şu an . Çok canım acıyor. Abartmıyorum bu halde bu biçimde eve geldim arkasına bile bakmadı yaptığım fedakarlıkları sevgimi görmeden birde düşünmemi istiyor. Her gün yarım saat yol çekiyorum kardeşinden ayrılamıyor diye. Kalp mi bırakmadı. Kalkıp telefonumu kurcaladı. İşimden oldum
Soran+1 yılBen ona kızlığımı verdim herşeyimi verdim. Sevgimi masumluğumu. Bana köpek gibi Şu an davranması zoruma gidiyor hem maddi hem manevi ne yasarsak beraberiz dedik ama bu 1 ayda o kadar yoruldum ki..
- +1 yıl
Kendinde de suç bulmalısın. Bu kadar kötü duruma düşürürmü insan kendini. insan biraz olsun kendini önemser. erkek mi yok başka.
zararın neresinden dönersen kardır. artık görüşme
Soran+1 yılErkek mi yok dediğin kısımda katılmıyorum ben ne zaman sevilmek istesem bu durumlara benzer hatta daha kötü seyler yasıyorum erkeklerin kalbi olduğuna inanmıyorum..
- +1 yıl
yo yanılıyorsun. herkes böyle kötü değil. saçının teline kıyamayan birri olabilir di pek ala. yazık etmişsin kendine. psikolojik etkiyi nasıl atacakın üzerinden.
ama eminim gene gidersin sen ona. siz kızlar psikopat küfürbaz size değer vermeyenlere bağlanıyorsunuz
Soran+1 yılHayır birdaha görüşmeyeceğim
- +1 yıl
sevindim. işi neden kaybettin?
Soran+1 yılO gitmemi istemedi
- +1 yıl
kusura bakma ama sevgilim dediğin aslında hiçbişeyin olmayan biri için ekmeğinden olur mu insan.
Soran+1 yılBence doğruydu o çünkü orada da doğru değildi olanlar. Bana yaklasımları tuhaftı. Beni yönlendiriyordu hakkım yeniyodu vs çıkma zamanım gelmişti
- +1 yıl
Anladım. hangi şehirdesin? ne iş yapıyorsun , derhal yeni birr iş bak. kurtul o zibididen de
Soran+1 yılÜniversite derslerim basılıyor kendimi eve kapatmayı düşünüyorum artık
Soran+1 yılGüzellikti alanım ama biraz zor tekrar iş bakmak ve içimden de gelmiyor zaten çok hırpalandım
- +1 yıl
Maaşallah. ok iyi yaparsın. birde enstruman çalmayı öğrenmelisin
Soran+1 yılNeden sizce?
- +1 yıl
Müzik özellikle de bir enstruman çalman tüm yaralarını çabuk iyileştirir. çok iyi geliyor. sana katkısı olr özgüvenin artar
Bir sapıkla berabersin. Profilimde ki linki oku ve akıllan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgılın degıl mıydı? 1 aydır yasıyomusunuz sureklı
026 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Aradı beni düzeltmeye çalıştı. Arama tenezzülünde bulundu..
Cevap sahibi+1 yılsenınle sevısmelı heryerını yalamalı sonra sokmalı
Soran+1 yılSorunumuz öfkeli anımda soruyu sormamla dağınıktı öhöm sorun suydu adam 2. Kez girilen ilişkide bana hayvanca davrandı bitmiyordu
Soran+1 yılBende onu yarım bıraktım artık oda surat astı o an beni o biçimde eve gönderdi aramadı su saate kadar
Cevap sahibi+1 yılanladım ama konusmalısın ısteklerınızı soyleyın
sen ona oral seks cek o da sanaa soonra gırsın mutlu olursunuz
Soran+1 yılSinirlendiğim sey gördüğüm şu muamalede basit görüp kullanıp atmasıydı onu düşündün değilmi dedi. Artık bir süre buna ara vereceğini senden önemli olmadığını falan söyledi yani umarım bugün olan seyleri unuturum bir sürü ağladım çünkü. Gururunu ayaklar altına almış ona yazmıcam aramıcam falan demişim giderken ve bunu hiç hatırlamıyorum 🙄
Cevap sahibi+1 yılonu dusundun derken baskası mı vardı onceden
Soran+1 yılBakireymiş denediğim ilk kadınsın sapıttım saçmaladım dedi ya memesine falan dokunuyorum izin vermiyor penisinede öyle çok tuhaf cidden ama o herşeyi yapabiliyor..
Cevap sahibi+1 yılsenın her anlamda ılkın mı bu yoksa daha once gormusmuydun
Soran+1 yılBenim zar önceden zarar görmüştü kaybetmiştim ama ilişki anlamında gerçekten bu adamla kadın oldum
Soran+1 yılKonustuk bunları işte sen erkek değilsin beni anlamıyorsun dedi bende senin gibi değilim gücüm kalmadı dedim bayağı vurdu saç çekme olayları falan oldu kendini gerçekten kaybetti bir ara çünkü o kadar vurmus gelgitten artık sızlama var zevk almıyordum ve bu yüzden zaten kalktım. 1 saatten fazla olmus bosalmıyorum dedi ben olayların farkında bile değilim olam bana olmus yani kısacası
Cevap sahibi+1 yılkanamadı mı yanı
Soran+1 yılEvet kan yok oda sasırdı ama ilişki yasamadım ben anlardım yoksa.
Soran+1 yılAcı vardı kolay olmadı eliyle günlerce uğraştı üst üste seviştik ve parmağıyla açana kadar buraya gelmesi kolay olmadı ama kan yok
Cevap sahibi+1 yılbelkıde baskasıyla yatmıs bu dıyıp acıtmak ıstedı canını
Soran+1 yılYani sevmiyor mu sence
Cevap sahibi+1 yılbence baskasıyla yatmıs bu dıyıp sapladı
Soran+1 yılO zaman neden Şu an aradıki sesinden pişman olmus gibi hali vardı.. yarın bir gezelim hava alalım ikimizede iyi gelir dedi zaten evleri müsait değil Şu an . Su iş için bir süre ara vericez
Cevap sahibi+1 yılbısey dıyemem ınanmak ıstedıgını ınanırsın ama ara veremez o ıs ıcın
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılbır kere gırmıs daha durmaz
Soran+1 yılNormalde ilişki yasayan erkek tekmeyi basar diyorlar ne değişti peki
Soran+1 yılBirde hayatıma da çok fazla müdahale ediyor bugün telefonumu aldı kurcaladı falan. Seks esnasında çıkardı benden bazı özel meseleler vardı hayatıma karıştı konusma görüşme dediği adamla bir konuda mecbur muhatap olmustum
Soran+1 yılİstemiyorum anlasana kızım diyor be o sırada da devam ediyor yapmaya resmen ağlıyorum neye uğradığımı şaşırdım bu hastalıkmı ne sevgimi düşündürüyor
Cevap sahibi+1 yılsevmıyor ya senı
bu ıstedıgı gıbı kullanacak
baska partnerı yoksa seks ıcın senle takılacak
Cevap sahibi+1 yılNoldu son durum
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaalesef bir insan önce kendi değerini bilmeli. Bunu her kıza yapamaz. Acı ama gerçek bu.
022 Yorumla
Soran+1 yılRuhen çok incinmiş hissediyorum çok canımda acıdı zaten artık hiçbir seye heves etmiyorum 2 gün falan su telefon kapalı olacak artık ayrılmak isterse bile bir şey söylemek istemiyorum gücüm yok
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm, fakat izin vermemeliydin. Olay istemediğin boyuta geçtiği anda tavrını koyup, kalkıp gitmeliydin.
Soran+1 yılZaten kalktığım gibi sinirlenip giyindi ben dısarı maça çıkıyorum dedi o gidince de evde durucak halim yok sinirlenip bende indim asağı. Yani gidene kadar ne bileyim insan bir konusur bana surat astı ağlayacak mısın ağla uğraşamam dedi gelmicekmisin diye sorunca da o biçimde gönderdi zaten arkama bile bakmadım yarıda bırakmışım adamı sözde ama 2. Kez ilişkiye hayatımda girdim bana normal tecrübeli kadınmısım gibi davrandı. Kaldıramıyorum olanları Şu an kalbim de bedenimde acı hissediyor
Soran+1 yılSızlama var her girmeye çalıstığında yaranın üzerine sanki yara oldu o kadar hızlı yapınca sızlama var tahrişmi oldu bilmiyorum dokunsa bile acıyordu yeter diyorum halada bırakmıyor beni
Cevap sahibi+1 yılOnunda pek bir şey bilmediği, tecrübeli olmadığı belli.
Soran+1 yılBirde ondan önce rızan dışında olan seyler olmustu kabul etmişti bunu bile yüzüme vurup aynı seyleri yaptı ağzımı kapadı sus dedi benim dediğim olur karışma falan dedi o kadar korkuyorum ki..
Soran+1 yılKorkuyordum*
Soran+1 yılNe yasadığımı bilmiyorum fakat mutlu değilim
Cevap sahibi+1 yılİyi değil. Olayı geçtim sevgilim dediğin şahıs hiç iyi değil.
Soran+1 yılSizce ne yapmalıyım? Ruhen hiç iyi değilim Şu an 😔
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle ayrılmalısın bu kesin. Kendine değer vereceksin ve güvenmediğin biriyle sokağa bile çıkmayacaksın
Soran+1 yılHaklısınız. Artık uzun bir süre bir şey yapmak falanda istemiyorum en fazla adağı hava almaya çıkarım üniversite dersleri başlıyor zaten. Erkekmiş çevreymiş öyle ayaklarım zaten yoktu benim
Cevap sahibi+1 yılDerslerine ve kitaplara vakit ayır. Yine sosyal ol arkadaş çevrenle takıl. İlerisi içinde bunu anlatınca tavsiyelerim olur.
Soran+1 yılUzaktan eğitim kazandım fakat sağlık istiyorum o konuda gayret gösteriyorum ya DGS yapıcam ya da yeniden Yks ye hazırlanıcam
Soran+1 yılBölümüm yine sağlık ama kötü bir bölüm istediğim değil DGS ile hemşirelik mümkün oluyormus ama
Cevap sahibi+1 yılBak uğrunda mücadele etmeye değer hedeflerin var, ne güzel onlara odaklan
Soran+1 yılPeki son bir şey daha sormak istiyorum size..
Soran+1 yılBeni bu biçimde bir erkek yinede severmi ileride? Birdaha bunu yasamak istemiyorum pişman oldum
Cevap sahibi+1 yılBak canım her şey sende ve senin seçimlerinde bitiyor. Önce kendine verdiğin değer hep yüksek olucak ikincisi aklı başında adam seçeceksin. Seni sevmeyi bırak başına tac ederler bile. Bu bekaret durumu takılacak bir şey değil.
Soran+1 yılPeki tesekkur ederim yorumunuz için..
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kendine her zaman iyi davran. İhtiyacın olursa bul beni
Soran+1 yılAslında Şu an için birazcık var.. çünkü çevremi falan da yalnızlastırdım içime kapandım onun baskısıyla. İfade edeceğim bana iyi gelen çok şey kaybettirdi bana..
- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapma 2 hafta duzelir sonra mastürbasyon ile basla
00 Yorumla
+1 yılSen böyle gidersen daha çok yaşarsın
11 Yorumla
Soran+1 yılZannetmiyorum bitti artık cinsel hayatım..
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. duygusuz yapılan cinselliğin hazin sonları...
04 Yorumla
Soran+1 yılDuygu vardı sevdiğim adamdı
Soran+1 yılBenim hayatıma müdahale edip kıskanması falan peki?
Bu kafayla. hep kullanilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmek istiyorum
Soran+1 yıl23
Soran+1 yılNasıl değişeceğim. Bana bu konuda yardımcı olurmusun? Çok pişman oldum zaten bunun yasanması gerekmiyordu biliyorum geç kaldım belki ama artık cidden duygu olsun sevilmek istemicem kimse tarafından. O kadar masumdu ki bu hislere Şu an buzdolabı gibiyim
+1 yılSu ayılara vermeyin
00 Yorumlaartık kadınlar da soğumaya başladı demek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo herif sana zarar, ayır onla yollarını
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha 2. Kez ilişkiye girmiş birisi için bunlar çok fazla değilmi?
Cevap sahibi+1 yılfazla elbette. senden yaş olarak biraz büyük birisi mi
Soran+1 yılHayır benden 3 yas küçük o 20 yasında
Cevap sahibi+1 yıltalihsiz bir durum. bu tarz şeyler böyle zorlama, sağlığı tehlikeye atmaya gelmez. uzak dur ondan derim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekte kadında soğuyabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olmalıydı ama
Soran+1 yılOlmamalıydı*
- +1 yıl
Bazı şeyler bazen elimizde olmayabiliyor
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bu kişi sana hiç değer vermemiş
00 YorumlaYqnlis yapmis ilklerde sevgi dolu ve yavas olmali
02 Yorumla
Soran+1 yılBana köpek gibi davrandı kendimi ben triplere giriceğime sanki 50 kez ilişkiye girmiş bir kadınmısım gibi davranıp yarıda bıraktın demesi ve düşün yaptıklarını diyor ben sadece ağladım ve canım yandı dahada kendimden tolere edeceğimi sanmıyorum daha kadın olma seyimi bile içimde kabul edemedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok mu acıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKıyamam sana ya nereden buldun mu öküzü ya
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik olarak seni nasıl etkiledi destek ister misin psikolojik danışmanım
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok mu sevmiştin
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmesem teslim olmazdım ona. şu an bok gibi hissettiriyor bana. Hayır yarıda bıraktın diyor ben orada dayanamıyorum elimden geleni yapıyorum. Patavatsızca konusuyor içimden Şu an onunla görüşmek ve konusmak bile gelmiyor desem yeridir
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer