Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sorunun cevabı oldukça kişisel ve bağlamsal olarak değişebilir. Bazı insanlar derin bir şekilde sevme arzusuyla doludur ve bu arzu onları harekete geçirir, ilişkilerde bağlanma ve yakınlık arayışına iter. Diğerleri ise daha bağımsız ve tek başına mutlu olabilen bireylerdir ve romantik ilişkilere olan arzuları daha azdır.
Sevgiye olan arzunun yoğunluğu, kişinin karakteri, yaşam deneyimleri, kültürel ve toplumsal etkiler gibi birçok faktöre bağlıdır. Ayrıca, bir kişinin belirli bir dönemde veya durumda ne hissettiğini etkileyebilecek birçok değişken vardır.
Sonuç olarak, sevgiye olan arzu veya arzunun yoğunluğu kişiden kişiye değişir ve herkesin bu konudaki deneyimi farklı olabilir. Önemli olan, kendi duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı anlamak ve bunları karşılamak için sağlıklı ilişkiler kurmaktır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
arzu "libido" cinsel istek ile ilgili bir şey, sevmeyle alakası yok. çok kız/kadın ikisini aynı gibi düşünüyor , erkek için bir kere bu asla böyle bir şey değil hatta çoğu durumda erkek seks ile sevgiyi net şekilde birbirinden ayırır. yani seks varsa sevgi yoktur noktasında (gerçeği için tabi) sahte sevgi no problem.
10 Yorumla
Sevip sevmemekle alakası yok aslında bunun. O cinsel yakınlığı kim hissederse o arzular yani biz diyelim seninle kankayiz ama yanyana gelince sen islaniyorsun bende sertleşiyorum aşık değiliz ama arzularimiz var öyle işte sevgiyle alakalı değil.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAmacı cinsel anlamda yürütmektir. seven insan önce kalbi sever.. ayrıca sapık abaza olanlar da arzularlar her önüne geleni. sevgi arzulamakla anlaşılmaz.
22 Yorumla- +1 yıl
ama arzuladığı tek kişide konuştuğu tek kızda benim. okulda falan görüyorum işte kimseyle alakası yok , tüm çevresini tanıyorum
- +1 yıl
Güvenme o kadar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeven😃 bu sabah uyandım ama yataktan çıkmadım aklımdan neler geçti neler o süre içinde
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek daha çok arzular, ama Türk kızı arzulayan erkeğe sapık damgası vurur.
19 Yorumla- +1 yıl
Hatta çoğu beyinsiz Türk kızına göre, erkeğin sevgilisine karşı cinsel isteğinin olması ayrılma nedenidir, bundan gurur duyacağına...
- +1 yıl
Güncelleme: İlk buluşmada ancak beğenme olur, hoşlanma olur... Sevmek olmaz, o daha karmaşık. Henüz çok gençsin, tecrübesizsin. Kendi hislerini de, onun hislerini de "sevmek" zannetmek çok mümkün, ama sonra üzülürsün.
- +1 yıl
hayır hayır aynı sınıflardayız , hiç tek başımız buluşmadık ama birbirimizle konuşur şakalaşırdık , arkadaşları imalarda bulunurdu falan sonradan itiraf etti 4-5 aydır senden hoşlanıyordum diye bugün buluştuk işte
- +1 yıl
Bak kuzum... Birini sevmek zor iş... Tanımadan, karakterini en derin kaygılarına, korkularına kadar incelemeden birini sevemezsin. En aykırı düşüncelerini duymadan onu sevemezsin... Birini sevmek onu olduğu haliyle sevmek demektir, yargılamadan. Kusurlarının farkında olarak... Bu yüzden de birini sevmenin, birine "seni seviyorum" demenin yükü ve sorumluluğu çok ağırdır.
- +1 yıl
Örneğin, çoğu kadın, sevgilisinin kıskanç, maço, sahiplenici olmamasından, rahat erkek olmasından yakınır. Bu kadına sorarlar o halde, "neden böyle biriyle sevgili oldun?" diye. Eh be kızım, neden iyice tanımadan sevgili olursun da, sonradan sana uymadığını gördüğün davranışlarından şikayet edersin?
- +1 yıl
Ya da tam tersi, maço, ataerkil, otoriter erkekle severek evlenip sonra "adam ev işlerinde yardımcı olmuyor" diye şikayet eden var. Eh bacım, ev işlerinde yardımcı olacak bir erkekle ömür geçirmek istiyorsan neden bunu sevdin? Nesini sevdin?
- +1 yıl
bugün baya konuştuk şu an zaten birbirimize seni seviyorum diyemiyoruz ama ikimizde hoş buluyorduk birbirimizi. en derin en saklı sırlarımızı anlattık birbirimize o beni dinledi ben onu. bilmiyorum hiç yargılamadı beni
- +1 yıl
Bak... Kimseye anlatamayacağın şeyleri anlattığında seni kınamadan, yargılamadan dinleyen insan, doğru kişi olabilir. "Seni seviyorum" demek için acele etmeyin. Hoşlanmak, beğenmek ayrı... Sevmek ayrı...
- +1 yıl
En derinde, en çok gizlenen şeyler, insanın kimseye anlatamadığı şeyler genellikle cinsellik üzerinedir. Sen kendi içinde "bir erkeğin beni çatır çatır, sert, acımadan s.. kmesini istiyorum" diye düşünebilirsin... Bu düşünceni utanmadan anlatamadığın biriyle işin olmamalı...
+1 yılBence seven insan sevdiği insanı mutlaka arzular çünkü beğendiği ve hoşlandığı için sever sevmeden arzulamak hayvanlara özel bir durum yani önüne geleni arzulamak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArzu duygusu istek ile bağdaştırılır sevgi ile degil
Heyecan ve merak duygusu da arzuyu tetikler sevmeyen biri sevene göre daha cok arzulayabilir tersi de olabilir10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İki tarafta arzular hele senin gibi güzel bir hanımı gören herkes wrzular
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bazen hiç sevmeyen de arzular bazen çok seven de arzulamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevince bir tık romantiklik giriyor bence ama arzu potansiyel olarak sınırsız oluyır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirbirinden tamamen alakasız mevzular. Ama bence sevmeyen arzular seven arzulamaz.
10 Yorumlaseven insan arzulasa da açık açık göstermez, sevmiyorsa daha rahattir
10 Yorumla
+1 yılSeven arzulamiyor sevmeyen daha cok arzuluyor bana göre
10 YorumlaSeven arzular, doğrusu budur
20 Yorumla
+1 yılsevmeyenin arzusu seveninkini geçemez
10 Yorumla
+1 yılTabikide seven canım ...🥰
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeven tabi ki xjahhaha
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılşevkle seveni zevkle silerler
10 Yorumla
+1 yıllibidosu yüksek olan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılSevmeyen.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmekle alakalı değil o
10 Yorumla
+1 yılSeven diye düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseveni s2rler s2ni severler , hadi bb :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLibido yüksek olan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Seven kişi arzular
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılSeven
22 Yorumla- +1 yıl
Aferin... Mantıklı kadının hali başka...
- +1 yıl
Uzun süreli bir tutku olursa seven yoksa anlık olursa sevmeyen
sevenn
10 Yorumla
+1 yılTabii ki seven insan sevince çok arzuluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki seven
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSever
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılSeven
10 Yorumla
+1 yılSevmeyen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden hoşlanıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSivenken.
10 YorumlaArzulu olan
10 Yorumla
+1 yılSeven tabiki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAbaza olan...
10 Yorumla
+1 yılİkisi de
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 7 tabiki 😂😂
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler