sunu
z ama o kadına olan arzunun yüzünden evlenemiyorsunuz bu durumda ne yapardınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neymiş bu kadın, başka bir kadınla yatıyorsa zaten sadece zevk boyutuna bakıyordur bu sahıs, sevgi ilişkilerde sürekliliği saglar arzularla birleşince en mükembel dönemlerini yaşar, sevgi varsa ama asla bıkmaz usanmaz, bunun nedeni sevgidir.
Adam tüm kadınlardan bıkmışsa önüne aramaz arkasına arar. top olur gider.
insan sevmedıqı birini neden arzulasın kı ? arzulamak sadece cınsel yonden deqıldır.. onun vakıt qecırmekte onu cok mutlu edıodur.. onun yanında kendını huzurlu ve mutlu hıssedıodur.. arzulamak sadece cınsel anlamda olamaz..
sen sevdiğim kadını arzularım diyorsun ama benim sevgili başkalarıyla evlenmek istiyor deli gibide beni arzuluyor ben işin içinden çıkamadım
şu an ıcınde bulunduqumuz duruma bakarsan her sehırde cınsellık ön plana cıktı.. sen eqer ona cınsel anlamda tatmın edıosan tabıkı senı arzuladıqını solıcek.. senı cebınde tutmak ıcın.. ama zamanı vaktı qeldıqınde senı bırakıp yoluna qıder..
ben şehir olarak ona uzagım yılda bir görüyor zaten beni
herkesın yapısı farklı.. sımdı onun ıcın burda ön yarqılı yaklasmak olmaz.. belkı senı sevıodur. belkı sadece yatakta basarılı olduqun ıcın.. senı ıstıodur.. evlılık erkek ıcın farklı bı pencere.. oyuzden o konuya qelınce butun erkekler kacamak cevaplar verır..ama bana sorarsa ona fazla bel baqlama derım ben..yoksa buyuk bı yıkıntı yasayabılırsın.. bunu ıstemem.
veda vakti çokdan geldi
oyuzden kendını kapatma.. yıne eskı yasantına devam et.. o hayatından cıkarsa.. hayata kusme..
hımmm aslında hayata ksütüm yeniden barıştım ben 1 sene önce hayatımdan çıkmıştı şimdi döndü yeniden geldi ona bağlanim mi diye düşünüyorum ama olmaz
bak böle sürekli qel qitler yasayarak hayatını kuramazsın.. sende bı secim yap.. secılen olma.. sen seç.. oyuzden artık dusunerek hareket etmelısın.. cınsel yonden o senın ılkin olduqu ıcın onu unutman cok zor olur.. ama biyerden baslamak qerekır ole deqılmı.. senden qeleceqını calmıs olmabılır.. ama yenıden baslayabılırsın..
çok güzel mantıklı cümleler kuruyorsun yaşına göre
akıl yaşta deqıl bastadir.. bicok seye sahıt oldum.. oyuzden ders cıkarmasını bılmelısın.. her son yeni bir baslanqıctır.. kendıne quvenını kaybetme..
Abi asik erkek arzukarmi sevdigi kizi
Arzularmi
arzulayan kişi o kişiyi seviyordur..hiç kimse bişey hissetmediğini arzulayamaz...beden tepki vermez..bi arkadaşım bana eşiyle öpüşemediğini söylemişdi...sevmiyorum öpüşmek bile istemiyorum demişdi..aşkın sevginin olduğu yerdedir arzu..
nasil yani o arkadasinin baska sevdigimi varmis? yani esiyle öpüsmekten zevk almadigina göre?
başkasıyla yatsada beni düşünüyor anca o zaman boşalıyor. diye yazmisinda arkadasim altdaki yoruma nasil yani sen varken baska kadinlarladami cinsel iliskiye giriyo sevgilin?
Cevap
24Cevap
arzuladığını sevmek biraz ergence. biraz ilkelce. ama olmaz değil tabi. sevdiğini arzulamak ise bizden beklenen.
İnsan ilk önce sever..
Eğer sevemezse, arzulamak için hiç bir sebebi yoktur çünkü..
teksey bizi diger kadınlardan vazgictirir söyleyim oda şu sevdigimiz kadında bizi bizim sevdigimiz gibi severse dünyada o kadın dan başkasını göremeyiz eger bi kadın la birlikteysem ve onu sevdigim gibi o beni sevmekte tereddüt ediyorsa kendi haline bırakırım
Erkekler 2 şekilde arzular, ya birini sadece arzular ve onunla birşeyler yapmak ister,
2.si ise birini sever, ve onu sevdiği için arzular, sevdiği için başka hiçkimseyi gözü görmez
Pardon arkadaşlar ama bu kız-erkek arzulama mevzusu Lokanta'da İskender Mi, Lahmacun Mu istersiniz mevzusu gibi sanki. İskender gelirse Lahmacundan vazgeçerim.. Çünkü Maymun İştahlıyım... Gibi...
Şimdiki kızların çoğu Karışı Pizza gibi..
İnsan sevdiğini arzulamalı normali budur , fakat istemeyerek diğer durum içine de girebiliyoruz.
Arkadaşlarr size birşey anlatmak istiyorumm şimdi benim çok yakın bir arkadaşım varr benim arkadaşımla sevgili oldu ayrıldıı sonra ben ondan hoşlanmaya başladım bunj ona da söyledimm fakat ne reddebileğini nede kabul edebileceğini söyledi neyse sonra biz arkadaş olarak kalmaya devam ettik sonra benimleee bu konuları konuşmaya başladı daha sonraaa tekrar kanka demeye başladıı sizcee nedenn
Arzu sevgı o kdr degısıktır kı bazen bır araya gelırler bazen bırbırınden o kadar uzaklasırlar arzuladıgın ınsanı sevmessın yanı soyle cınsel acıdan arzularsan o kadına asık degılsındır
Tabiki sevdiğini arzular arzuladığım kişiyi hiç sevemem
İnsan neden sevdiğini arzulamasın, arzulamıyacak napacak süs çiçegi diye evin köşesinemi koycak, insan sadece arzuladığı için sevmez farklı bir çok etken var sevgi oluşması için.
hiç bir kadından zevk almayacak derecede kimi istersiniz? bunu türkçe meali nedir ?
yani gözün kimseyi görmüyor ve en güzeli bile gelse zevk alamıyorsun
arzulamanın hangi amaçla olduguna bağlı :) yatakta arzuladıgın mı mutlu olurum diyip arzulardıgın mı ;)
Erkek sevdiği zaman arzu yoktur, arzuladığı zaman ise, aşk yoktur.
sevdiğini arzulaması daha güzel. diğeri de yaşanır ama boş beleş
insan sevdiğini arzulamaz. arzuladığı vakit sevgi kalmamıştır. şahsen ben sadece eşim olacak kişiyi arzular ve severim.
İnsan sevdiğini arzular; arzuladığını da sever.
Hadi çöz bakalım şair burda ne demek istedi?
bak ya zaten işin içinden çıkamıyorum offf
ilişkimizin ilk üç senesi sadece sevgi vardı hiç cinsellik yoktu inanılmaz sevgi anlatamam.başkası elimi tuttu desem ağlardı 3 seneden sonra yavaştan yavaştan insellik girdi devreye sonra ben acemi tabi onunla ögrendim herşeyi ve onu çok sevdim severek yaptım herşeyi. şimdi 7. sene benden başkasını gözü görmüyor beni istiyor sadece başkası tahrik etse bile benimle boşalmak istiyor başkasıyla yatsada beni düşünüyor anca o zaman boşalıyor. ama evliliğe geldimi evlilik düşünmüyor
bu güne kadar hep o*larla yatmış kalkmış 10 yıl sonra ilk sevgilisiydim ve 7 yıl olacak neredeyse bi çok ilkini benle yaşadı . o*larla sadece sokmuş çıkarmış ama benle o bile yoktu ben onu mutlu ettim yaşamadıgı şeyler yaşattım sevgi vardı herşeyden önce ben onun her yerini öperdim o kadınlar onu kullanırmış
limanlarda barda tanıştıgı kadınlar o gemici
Lisedeki ögretmenim takıntılıyım ona,sevdiginin karakterine asık olursun herşeyine.ama arzuladıgımız kadınlar muhakkak vardır
tabiki sevdigim kadını arzularım..
aşık olduğunu arzularsın arzu bittiyse aşk bitti demektir ama yerini sevgiye bırakabilir
aşık olursa arzulamazsın... ama seviyorsan yada beğeniyorsan arzularsınn..
Hormonal duruma göre değişiyor bence onların ki..
Sevgi temelde...Gerisi üzerinde.
Tabiki yanımda olanı :)
arzulanan kadın mı ?bu ülkede mi?
çok az beya
Karışık. Bir günüm diğerini tutmuyor.
Sevdiğini arzular.
zeki bakımlı bir kadın her zaman arzu edilir
tadına bakmadan anlayamam
sevdiğini arzulayamaz.. istediğini arzular
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar