BDsm sevmek sorun değil kanka bu tamamen arzu ve fantezi alanıdır rıza güven ve sınır olunca gayet normaldir sorun ancak kontrol kaybolursa olur uyum varsa sadece zevk çeşididir 😉
Bence büyük sorun insan kendini neden o şekilde isterki normal romantik hafif sert veya daha sert olabilir bunlar çiftler arasında olur bdsm denilen şey seks değil işkence
Bdsm bir yaşam biçimidir sorun değil ben 15 yıldır bdsm ile ilgileniyorum mesela bir çok köle ile iletişimim oldu hiçbiri bunu fantezi amaçlı yapmıyor tamamem zevk ve arzu içinde yapıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
BDsm sevmek sorun değil kanka
bu tamamen arzu ve fantezi alanıdır
rıza güven ve sınır olunca gayet normaldir
sorun ancak kontrol kaybolursa olur
uyum varsa sadece zevk çeşididir 😉
Bence büyük sorun insan kendini neden o şekilde isterki normal romantik hafif sert veya daha sert olabilir bunlar çiftler arasında olur bdsm denilen şey seks değil işkence
Bdsm bir yaşam biçimidir sorun değil ben 15 yıldır bdsm ile ilgileniyorum mesela bir çok köle ile iletişimim oldu hiçbiri bunu fantezi amaçlı yapmıyor tamamem zevk ve arzu içinde yapıyor
Belli fanteziler ve sertlik elbette ihtiya kadar değerli arzu. Ama kessin biçsin parçalasın vs artık vucut bütünlüğünü sarsmak başka bir seviye
Yok ya o kadar değil
o halde normal. siz hükmeden maskülen bir erkeğe teslim olup sağlam bir şekilde yediğimi hissettirsin istiyorsunuz
Anlamadım
keyfinize bakın devam diyorum
Genelde kokeninde psikolojik problemler yatıyor bdsm nin
Mesela
Mesela çocukken babası sürekli annesini dövüyor.
Yalnış bilgi bdsm ya da normal seks fark etmez kişinin tutkusu kişiliği etkili bunda geçmişi değil
Belirli bir sınır içinde ise arzu olur. Eğer dozunu kaçırıp fazlasıyla kötü bir hâl alıyorsa bu bir sorundur.
Sorun değil arzudur. Ancak güvenilir ve uyumlu biri olmalı.
Peki bunu yaptın mı hiç
Bence arzu kadinlarin bana öyle erkek gibi davranması ve aktif olması hoşuma gidiyor
Seven çok kişi var ve zevkli olan da bu sadece aşırıya kaçmamak lazım
Bildiğimiz sapıklık, manyaklık, arsızlık, edepsizlik.
zevk meselesi azımsanmayacak oranda kadın sever o tür.
Ben parasını verir geçerim umursamam neyse onu yaparız
Erkek yapıyorsa muhtemelen kadını sevmiyordur
Nasıl yani
Gayet açık
Peki
Aşırıya kaçan tarzda ise altında sadistlik mazoşistlik gibi ruhsal sorunlar olduğunu gösterir
Bence güzel bir fantezidir bu yaşamak yaşatmak lazım
Uzun yıllardır yaşıyorum vanilla (klasik cinsellik) çok daha az ilgi çekici geliyor
Karışık.
Daha çok bir tutku diyebilirim.
Dozunu ayarladıktan sonra neden sorun olsun, ben de severim.
Sorun olmaz can yakmadıkça zarar vermedikçe ben de severim
Hard seks başka bdsm zor acı verir ya
Her şeyin bir yolu var
Arxu merak ya da zevk olabilir.
severim aşırıya kaçmam
Kesinlikle arzuluyosn
Fantezii ve güzel fantezi
fantezi olmazsa olmaz vence cinselliği diri tutar
Bence mükemmel bir arzu ve fantezi. Yapılır
merak ve ne zamandır sevgılın yok?
Eskiden hastalık olarak görülüyordu artık tercih
Bana göre sorun
Her 2 side cinsel kimliğin bu senin
Sorun değil bdsm de bir seks tarzıdır seven var sevmeyen var bu bir sorun değil cinsel kimliğin bu
Sapkınlık ve hastalık
Sorun
Arzu
fantezi
Merak
Arzu
Arzu fantezi
Sapkınlık
fantezi
sorun
Tercih meselesi
Bence arzu 🫦🫦🫦