Cinsel Yaşam Arzulamak mı arzulanmak mı? vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Evet hangisini istersiniz veya nasıl anlarsınız bunları Arzulamak mı arzulanmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. arzulanmak tabi ki 1 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Arzulanmadığım hiçbir kadından tahrik olmuyorum. Misal senden 😃 çok seksisin ama bana değil 😃 1 8 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Kime 😆😆 Yorumla softpowerr +1 yıl Başkalarna. Bana değilsin ya hani; Kime olursan ol 😃 beni ilgilendirmez 😃😃 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hahahah ölümüne kankayiz Yorumla softpowerr +1 yıl Kankalık da ayrı bi tad ama seninle 😃 hoşuma gidiyorsun Yorumla vakaivakvak +1 yıl Seninle her şeye varım diyorsun 🤪😆😆 Yorumla softpowerr +1 yıl Varım. Sen benim uğurlu yolumsun 😃 Yorumla vakaivakvak +1 yıl Teşekürler 🥰 Yorumla softpowerr +1 yıl Ricalarrrr 😘 Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı. Arzulamak çok güzel hocam yaa.. önce arzualamak.. tabiki arzulamak da iyi hissettirir.. ama. kendi duugularim kuvvetli olsun önce 1 0 Yorumla
sEn_tabiki_26 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl hayallerindekine arzulanirsin... hayalinde gercek olmaz hic bir zaman... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl arzuladığımın arzulaması arzularımın artmasına neden olur 1 53 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sizce nasıl ne olmalı Yorumla vakaivakvak +1 yıl Bence arzulamak kadar arzulanmakta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama tabiki her önüne gelen olmaz Yorumla vakaivakvak +1 yıl Elbette Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani şu an herhagi birinin sizi arzulaması ve sizin bunu bilmesi sizin için ne ifade eder Yorumla vakaivakvak +1 yıl Herhangi biri beni arzulamasin mümkünse 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden kara kalemin gayet güzel :-) gh gfh Yorumla vakaivakvak +1 yıl Çirkinim diye değil ki 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olsun kara kalem güzel dedim :-) . a seksüel oduğun için olabilir :*) dhfd Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hayır yahu niye herhangi biri beni arzuluyor ben herhangi biri miyim 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl herhangi birini şöyle düşün seni tanıyor seni seviyor seni arzluyor ama sana acılamiyor Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yazık bee üzüldüm 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sorma talihsiz adam :-) dfh df. yapacak bir şey yok arzu bu ne yapsın :-) h d Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yani benim de onu arzulamam lazım yoksa boşa yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl siz kadınlar zorsunuz ya bilmezsiniz ne istediğinizi genel diyorum üzerine alma Yorumla vakaivakvak +1 yıl Ne istediğimi bilirim evet kadınlar zor kolayi da var 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kolay olan olay olmaz ama :-) seversek zor olsun ki değsin bence olay olsun Yorumla vakaivakvak +1 yıl Hiç sanmam erkekler canım kadın sever Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok özel olacak benim kadınım his olacak Yorumla vakaivakvak +1 yıl Peki bakalım 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fal yok mu bugün ya. Yorumla vakaivakvak +1 yıl Fal dün vardı bakabilirsin soruma🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok dün geçti bitti y<rın okulda görüşürüz:-) fjf Yorumla vakaivakvak +1 yıl Bugün yok 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haydi iyi geceler olsun :-) kapiş dhf dgh Yorumla vakaivakvak +1 yıl Neyi kapış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anladın diyorum iyi gecelre Yorumla vakaivakvak +1 yıl Neyi anladim yahu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl de yat uyu :-)) gj fjf hföptüm iyi gecelree Yorumla vakaivakvak +1 yıl İyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sarıldsana bana :-) fgjf gj Yorumla vakaivakvak +1 yıl Niye sarılayım sana bee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaw alalh seni ne etsin -) hocam sg sg d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne olur sarılsan :-) gfj f jf Yorumla vakaivakvak +1 yıl Kimsin sen yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben senin kabusun :-) hfd hd d. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok be kabus fialn şaka yaptım. iyi geceler tatlı rüyalar. Yorumla vakaivakvak +1 yıl İyi geceler peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öp sene bi tane -) gf Yorumla vakaivakvak +1 yıl Te allam yaa seni niye öpüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi gecelr öpücüğü ya sırtımı dönüp yataım Yorumla vakaivakvak +1 yıl kimsin len sen :))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bak bak len lu lunlu konuşuyor ayıp ya sdg s Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kos kocaa öğretmen :-) fjg Yorumla vakaivakvak +1 yıl kimsin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl diyim mi yok be demiyecem iyi geceler Yorumla vakaivakvak +1 yıl ok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl peki söylim miiii Yorumla vakaivakvak +1 yıl söylemezsen söyleme :))) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl söylüm miiiiii Yorumla vakaivakvak +1 yıl Söyleme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Genelde aruzalanan biriyim kimseyide öyle arzuladığım olmadı sanıyorum 1 0 Yorumla
sitmyface Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Tabiki arzulanmak 1 1 Yorumla vakaivakvak +1 yıl bebeğimmmmm Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Arzulanayım ben zaten arzular ayak uydururum 1 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. aynı kişi tarafından arzulanmak ve arzulamak 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Arzulanmak ama böyle fazla fazla 1 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Her ikisi 1 0 Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı. İkisinde olmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
arzulanmak tabi ki
Arzulanmadığım hiçbir kadından tahrik olmuyorum. Misal senden 😃 çok seksisin ama bana değil 😃
Kime 😆😆
Başkalarna. Bana değilsin ya hani; Kime olursan ol 😃 beni ilgilendirmez 😃😃
Hahahah ölümüne kankayiz
Kankalık da ayrı bi tad ama seninle 😃 hoşuma gidiyorsun
Seninle her şeye varım diyorsun 🤪😆😆
Varım. Sen benim uğurlu yolumsun 😃
Teşekürler 🥰
Ricalarrrr 😘
Arzulamak çok güzel hocam yaa.. önce arzualamak.. tabiki arzulamak da iyi hissettirir.. ama. kendi duugularim kuvvetli olsun önce
hayallerindekine arzulanirsin... hayalinde gercek olmaz hic bir zaman...
arzuladığımın arzulaması arzularımın artmasına neden olur
sizce nasıl ne olmalı
Bence arzulamak kadar arzulanmakta
ama tabiki her önüne gelen olmaz
Elbette
yani şu an herhagi birinin sizi arzulaması ve sizin bunu bilmesi sizin için ne ifade eder
Herhangi biri beni arzulamasin mümkünse 🤣🤣
neden kara kalemin gayet güzel :-) gh gfh
Çirkinim diye değil ki 🤣🤣
olsun kara kalem güzel dedim :-) . a seksüel oduğun için olabilir :*) dhfd
Hayır yahu niye herhangi biri beni arzuluyor ben herhangi biri miyim 🤣
herhangi birini şöyle düşün seni tanıyor seni seviyor seni arzluyor ama sana acılamiyor
Yazık bee üzüldüm 🤣🤣🤣
sorma talihsiz adam :-) dfh df. yapacak bir şey yok arzu bu ne yapsın :-) h d
Yani benim de onu arzulamam lazım yoksa boşa yani
siz kadınlar zorsunuz ya bilmezsiniz ne istediğinizi genel diyorum üzerine alma
Ne istediğimi bilirim evet kadınlar zor kolayi da var 🤣🤣
kolay olan olay olmaz ama :-) seversek zor olsun ki değsin bence olay olsun
Hiç sanmam erkekler canım kadın sever
yok özel olacak benim kadınım his olacak
Peki bakalım 🤣
fal yok mu bugün ya.
Fal dün vardı bakabilirsin soruma🤣🤣
yok dün geçti bitti y<rın okulda görüşürüz:-) fjf
Bugün yok 🤣
haydi iyi geceler olsun :-) kapiş dhf dgh
Neyi kapış
anladın diyorum iyi gecelre
Neyi anladim yahu
de yat uyu :-)) gj fjf hföptüm iyi gecelree
İyi geceler
hahaha
sarıldsana bana :-) fgjf gj
Niye sarılayım sana bee
yaw alalh seni ne etsin -) hocam sg sg d
ne olur sarılsan :-) gfj f jf
Kimsin sen yaa
ben senin kabusun :-) hfd hd d.
yok be kabus fialn şaka yaptım. iyi geceler tatlı rüyalar.
İyi geceler peki
öp sene bi tane -) gf
Te allam yaa seni niye öpüyorum
iyi gecelr öpücüğü ya sırtımı dönüp yataım
kimsin len sen :)))
bak bak len lu lunlu konuşuyor ayıp ya sdg s
kos kocaa öğretmen :-) fjg
kimsin?
diyim mi yok be demiyecem iyi geceler
ok
peki söylim miiii
söylemezsen söyleme :)))