Birini arzularsanız dürtüleriniz harekete geçer ve libidonuzu yükseltir. Peki ya arzulandığını bilmek ne hissettirir?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arzulanan olup o kişiyi deli gibi arzulamak. İkisinin de harmanlanması gerekir. Tekdüze tutku olmaz. Onun gözlerinde, sesinde, nefesinde hissetmeliyim o tutkuyu ki içim erisin.
Arzu, şehvet olarak tabiki arzulamak. Çünkü tek istiyeceğin zevk almak ve tabii vermek. Arzulanmak ise bir öz güven, işbilirlik ve ego getirir ki bunlarda ikili ilişkilerde olması gerekendir. Arzu duyduğun ve arzuduyulduğun bir beraberliğin her saniyesi zirveye taşıyacaktır.
Yesss işte güzel yorum !
✨🎈🎈🎈
Teşekkürler ✨🎈
Rica ederim
Arzuladığın da bir şehvet olur ve libido yükselir.. Arzuladığın zaman arzulanmak bambaşkadır.. Mimikler, bakışlar, yakınlaşmalar ateşi daha da körükler ve arzulandığını hissetmek baştan çıkarır.
Kesinlikle öyle..
Arzuladığım kişi tarafından arzulanmak baştan çıkarır, aksi taktirde sadece arzulanan olmak bir işe yaramaz.
Cevap
8Cevap
Arzulanan olmak daha güzel bir his bana göre.. ama tabi k ide karşılıklı duyguların olması da gerekiyor tek taraflı olmaz
Arzulanmak ateşliyor beni.. Arzulama eylemi bende hep "on" durumda.. Arzulanmak daha farklı, daha ateşli..
Arzulanan olursam buı beni daha çok baştan çıkarır ama karşımdaki kişinin beni nasıl etkilediğine bağlı bir durum :)
Arzu başlı başına etken. Kimden geldiğinin önemi yok.
Bu etikette ilk cevabımı sana verdim maystro hayırlı olsun shshjjjj
Arzulanmak, çünkü karşındaki kişinin bunu fiile, sözlere dökmesi tümüyle baştan çıkarıcı olabilir
Kocamın beni arzulaması beni baştan çıkarır.
Erkeğin enerjisi çok güçlü oluyor bunu hemen hissederim arzuladığı zaman.
Arzulanın olmak insanda çok da pozitif bir etki yaratır
Arzunun varlığı her türlü iki tarafıda etkileyen bir unsur. Tek başına pek bulunmaz zaten.
Herkes arzulanan fer buna bence denge iyidir
Arzuladığım kişi tarafından arzulanmak
Her ikisi de olmazsa olmaz
Arzulanan olmak
Arzulanan olmak daha güzekl
Aynı şey hissederim 🤔
Arzulanan olmak daha tahrik eder.
İkiside
Arzulanmak
Arzulanannn
İkisi bir bütün bence
Kendiminen gurur duyardım