Cinsel Yaşam Erkekler her an sekse hazır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Benim canım ne zaman isterse o zaman yapar mıyız yani hepp Erkekler her an sekse hazır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır öyle bir şey yok yorgun olabilirsin ya da isteksiz erkekler robot mu onlarda insan her zaman seze hazır olamazlar 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sağlıklı bir erkekse ve sen de bu konuda birazcık becerikliysen hemen hazır edebilirsin onu 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sen ne zaman istersen yapar. Yeter ki istediğini göster. 0 0 Yorumla
uysalcocuk06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayir ortama gore.Gnlde hafta sonu veya gece daha uygun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yani her an heryerde bi oral seks çek dimdik olur ve içine girer ateslemene tahrik etmene bağlı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ederim Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çoğu hazırdır :-) heleki partnerimize karşı abowwww 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O da senin cazibene kalmış artık kadın isterse ölüyü bile ayıltırr :) 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıca onun canı nezaman isterse oda seni ozaman illaki yaparr :) Yorumla Soran +1 yıl Hayirr benim canim isterse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ozaman bnimle irtibata geç :) Yorumla
burcucummm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yaparsın tabi de erkekler bakire istiyor o yüzden önce hak edene sonra gelene gecene vermek lazım fikrimce 3 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evet erkekler her zaman hazırdır ama şu var.. eğer kısa süre önce boşaldıysa biraz beklemen lazım :) 0 0 Yorumla
oldukcadusunceli Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Benim bir sevgilim olsa canım ne zaman istese direk bacaklarını aralardım 0 0 Yorumla
lolli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 77% +1 yıl her zaman hazırız, sen sadece iste yeter 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😍 Yorumla lolli34 +1 yıl 🌹🌹 Yorumla
Paradigman Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. Her an mı olsun istersin? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bazen cok yükseliyorum hemen olsun istiyorum Yorumla Paradigman +1 yıl Aranacak kadınsın. Gerçekten. Yorumla Soran +1 yıl Thxx Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yakında bizimde başımız ağrıyacak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haayir Yorumla seçimkurbanı +1 yıl Göreceksiniiiz 😂 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. tamamen kadının elindedir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cok hosuma gidiyor Yorumla frankejstan013 +1 yıl seversin hoşuna gider libido yüksektir nor al bunlar ama karşı tarafın da karsilik vermesi gerek Yorumla
Metehannşair06 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Sen istediğin zaman illa birisi olur 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bazen azdırman gerekiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet genelde hemen hazır hale geliyoruz 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Niye karşı koyamiyosunuzz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karşı koymaya gerek yok bence Yorumla Soran +1 yıl 😍😍😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canın mı çekti 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hıhı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman gel konuşalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ota boka kalkiyo da performans ona göre olur yani 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazıları ayak görse kaldırıyor yanii Yorumla Soran +1 yıl Ayak demesek 😷 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyeyimmm öyleler Yorumla
Mertcan3499 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Evet ready 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 😍 Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Sen? Yorumla Soran +1 yıl Su an evet Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Him napiyosun? Yorumla Mertcan3499 +1 yıl 🤔🤔 Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Aynen öyle 0 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 7/24 hazırım 0 0 Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Herdaim 0 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Herhalde öyleler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Emret komutanım 💂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yılan sen şeytan 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ben birsey yapmadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙄 eminsin mi Yorumla Soran +1 yıl Hihi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekle ozldn😁 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet her zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Hayır öyle bir şey yok yorgun olabilirsin ya da isteksiz erkekler robot mu onlarda insan her zaman seze hazır olamazlar
Sağlıklı bir erkekse ve sen de bu konuda birazcık becerikliysen hemen hazır edebilirsin onu
Sen ne zaman istersen yapar. Yeter ki istediğini göster.
Hayir ortama gore.
Gnlde hafta sonu veya gece daha uygun
yani her an heryerde bi oral seks çek dimdik olur ve içine girer ateslemene tahrik etmene bağlı
Ederim
Çoğu hazırdır :-) heleki partnerimize karşı abowwww
O da senin cazibene kalmış artık kadın isterse ölüyü bile ayıltırr :)
Ayrıca onun canı nezaman isterse oda seni ozaman illaki yaparr :)
Hayirr benim canim isterse
ozaman bnimle irtibata geç :)
Yaparsın tabi de erkekler bakire istiyor o yüzden önce hak edene sonra gelene gecene vermek lazım fikrimce
evet erkekler her zaman hazırdır ama şu var.. eğer kısa süre önce boşaldıysa biraz beklemen lazım :)
Benim bir sevgilim olsa canım ne zaman istese direk bacaklarını aralardım
her zaman hazırız, sen sadece iste yeter
😍
🌹🌹
Her an mı olsun istersin?
Bazen cok yükseliyorum hemen olsun istiyorum
Aranacak kadınsın. Gerçekten.
Thxx
Yakında bizimde başımız ağrıyacak
Haayir
Göreceksiniiiz 😂
tamamen kadının elindedir
Cok hosuma gidiyor
seversin hoşuna gider libido yüksektir nor al bunlar ama karşı tarafın da karsilik vermesi gerek
Sen istediğin zaman illa birisi olur
Doğru erkekle evet mümkün
Bazen azdırman gerekiyor
Ne zaman istersen yapariz
Evet genelde hemen hazır hale geliyoruz
Niye karşı koyamiyosunuzz ki
Karşı koymaya gerek yok bence
😍😍😍
Canın mı çekti 🤣
Hıhı
O zaman gel konuşalım
Bekliyorum