+1 yılErkekler makina değildir , onlarında duygu geçişleri ve fiziki rahatsızlıkları olabiliyor. Her an hazır olamaz , o an canı sıkkındır, ağrısı vardır bu durumda sekse odaklanamayabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkeğin her zaman cinsel isteğinin olması ve cinsel ilişkiye hazır olması gerçekçi olmayan bir cinsel efsanedir. İnsan jetonu attığınızda size kahve veren bir makine değildir. Cinsel istek psikolojik ruh halinden eşe karşı hissedilenlerden fazlasıyla etkilenir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. İnan ki bu tamamen böyle çünkü karnı tok ve sırtı pek olan erkeğin kafasında yalnız seks vardır.. Hele kaldı ki bir kadını az dekolteli görmesin o zaman içinde sanki bir volkan oluşur.. Allah'ın bu verdiği üreme tutkusu erkeği hep seks için zorlar..
00 Yorumla
Aslını söylemek gerekirse o işler pek öyle değil. Çoğu zaman hazir durumdadır fakat her zaman değildir. Çünkü is stresi hayatin stresi vsvs etkiler yani. Ama kafa rahatsa sorun yok.
İlişkilerde cinsellik önemlidir ama hersey cinsellik değildir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka erkekler için bir yorum yapamam. Ama yükseleni yengeç olan bir akrep olarak ben haftada 8 gün, günde 25 saat sekse hazır biriyim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Eğer ki partneri işini bilen birisiyse evet hazırdır. Ama iş bilmeyen partneri varsa hazırlanma süresi uzar.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBazıları hazırdır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla bizi hazır kıta olarak görüyorlar da hiç de öyle değil.
Bizim de duygularımız var.
O an hisler ve modumuz düşük olabiliyor.
Ama söylediğin şey aç abazalar için olabilir. Onlar her an hazır olduğunu salya sümük dile getirir.21 Yorumla- +1 yıl
En iyi yorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaa yemin ederim yorumları okudum bii gülmem geldi 🤣🤣🤣 ama dürüst olup herzaman hazır değiliz ya da istemesekte hazırlanmamizda bir sıkıntı olmaz diye yazanları tebrik ederim 👏👏👏 çünkü insanız sonuçta insanın ruh hali de herzaman aynı olmaz buda çok doğal bir durumdur. Haftanın 7 günü 24 saati ben hazırım diyen arkadaşlarada şunu söylemek isterim hayrat mı bu 24 saat aksın 😂😂 akşam akşam siz beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün 😂🤣😂🤣
42 Yorumla- +1 yıl
Valla ben her zaman hazır değilim bazen kalkmıyor bile 😂😂😂
Şimdi şöyle kadın yatakta yuz üzeri yatip tek eksik sirtina yük poposuna destekse evet tüm erkekler sizindir öyle bilin. Ama onu rüyasında bile canini yakamayip. Onu sevdiğini tenine değecek diye bunun kiymetini bilen erkek den bahsedersek kat kat yikanip keseler atilip rahatsız edici ve istenmeyen tüm kil tuyler den kurtulup kadıni nasıl pürüzsüz temiz hoş kokulu güzel bir alimli şekilde istiyorsak o her an ben hazır olamam yani
00 YorumlaAynen 24 saat elimiz çükümüzde geziyoruz tek derdimiz amacımız bi deliğe girmek başka derdimiz yok aynen. Bi kere 24 saat hazır olan kadındır erkeğin anatomisi buna uygun değil ha deyince kalkmıyor bizdeki o çıkıntı, kadının öyle bir problemi yok
00 Yorumla
+1 yılŞimdi burada herkes atıp tutacak tabi. Ben, yani yıllardır haftanın 5 günü ağırlık kaldıran, sporcu, testosteron deposu bir erkek olarak sorun yaşıyorsam, herkes için geçerlidir. Günde 1 paket sigara içip tüm öğününü biskrem yiyerek geçiren beyler Johny Sins ayağına yatmayalım lütfen
00 Yorumlakişiye göre değişir o, misal ben bir kadın olarak her zaman hazırımdır.
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlardaki gibi bir durum. Kişiden kişiye ve zamandan zamana değişebilir hazırlık mevzusu.
Kişinin kafası doluysa ya da karşısında ona cidden çekici gelmeyen biri varsa bülbül ötmeyebilir. Gayet doğal.11 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Kendi adıma, her an hazır olamayabiliriz, biz de insanız nihayetinde, bir yerimiz ağrır, yorgunuzdur, canımız sikkindir, açızdır.
Her daim hazırım diyeni de zincire vursunlar. Net abazandir, hayvandır.
00 YorumlaBen değilim.
Önce tanımam lazım.
Kafalar uyuşması lazım
Aynı şeylerden %80 hoşlanıyor olmamız lazım.
Yoksa bende tık olmaz.
Demiseksüel, Sapyoseksüel imişim ben.
00 Yorumlaİstisna diyelim. Yorgun olduğumuz zaman oluyor, stresli olduğumuz zaöan oluyor. Milyonda bir yani. Her zaman hazır olsak da her zaman kadını tam doyuma ulaştıramadan kısa süreli seviştiğimiz olur
00 Yorumlamini etek giy ; sevgilinin karşısına otur ve yavaşça bacaklarını bir kaç kez aç, kapa.
bakalım kaç dakika veya saniye içerisinde ; yatakta olacaksınız.
her zaman hazır olup, olmadıklarını test edebilirsin.
00 Yorumlaİlk temas için evet, ikinci temas için 10 dk süre lazım, diğer temaslar içinde aynı... Boşalmaa sonrası ereksiyonunu kaybetmiyorum diyen eğer yalan söylemiyorsa gitsin p*rno yıldızı olsun buralarda harcanmasın
00 Yorumla
+1 yılErkekler kadınlara o algıyı verdikleri için öyle düşünüyoruz
40 YorumlaHayır tabiki nasıl ki yemek yapmak hemen her zaman iki dk da olmazsa seks de bir anda pat diye olmaz ama aparatifler gibi anlık sevişmeler olmaz mı tabiki olabilir. Ama daima değil
00 Yorumla
+1 yılElbette değil ama kimse seks fırsatını tepmek istemez. Cinselliğin afrikası burası.
O anda traşı gelmiş de olsa geri durmak olmaz. Görev bilinci budur.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolojik olarak kafası rahat ise her zaman hazır olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Her eti yemem o kadar vizyonsuz değilim bir kadınla güzel sohbet de edilir her şeyin yeri zamanı var.
10 Yorumla
+1 yılAbazalar hazırdır normal olanlar her zaman hazır olamıyor
20 Yorumla
+1 yılDeğiller bence çünkü hepsi anında temiz olmuyor bence
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenel anlamda hazırız ama en ufak bi kıpırtı her şeyi bozabilir, bu o an şaka bile olsa frekansa bağlı olarak kopabiliyor algı.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek hazır değil, her kadının hazır olmadığı gibi.
10 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki. Tamtersi hep ağızları haIR DA ALTI BOŞ
10 Yorumla
+1 yılHer an her yerde her zaman son nefesine kadar erkekler yapar yapar yapar
10 Yorumla
+1 yılmaalesef degiliz 3-4 postadan sonra enerjimiz bitiyor
00 Yorumla
+1 yılEvet ama eğer yeni seksten çıkmış isem bazen zorlamıyorum
00 YorumlaHer an hazır deildir ama hazırlamak zor deildir :))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDışarda olmadığı sürece sorun değil.
Motor üzerinde çok rahat edemiyorum.
Araba sevmiyorum.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. tabi ki öyle değiliz de kadınlarla da kıyaslanacak kadar arıza çıkarmamıza imkân yok :)
00 Yorumla
+1 yılPartnerim hazır hissettiği sürece bende sıkıntı olmaz..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılseks in Bile bi asaleti vardır... her an olcak bi iş değil...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer an hazır olmak demeyelim ama adapte olma zor olmuyor
00 Yorumla Yeni bosaldiysa bir saat sonra tekrar yapariz
00 Yorumla
+1 yılEvet, her duş aldığımda km bakımlarını yapıyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkekler seksi sever ama hayatı tamamen seks üzerine kurmaz çünkü aşk sevgi masumiyet sıcak bir gülüşte aradığımız aradığım bir duygudur
00 Yorumla
+1 yılDeğildir şu an tek hayalini kurduğum İskender yemek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır şu anda değilim ben çok aşırı yemek yedim kipirdayacak halim yok beceremem yani
00 Yorumlacinsel açlığın afrikası olan bu ülkede sorduğun soruya bak 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılHazırız her zaman görev verildiginde 😀
10 YorumlaHer an olmasada , hazırlanmak uzun sürmez.
10 Yorumla
+1 yılHazır ve nazır bı sekilde bekliyoruz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Yooo ben çoğu zaman değilim 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kendim için yazıyorum 7/24 seks yapmaya hazırım.
00 Yorumla
+1 yılHayır erkekte performans çok sallanır aslında iş stress falan ile herzaman kesin olarak hazır değil.
00 Yorumlagenelde hep hazır oluruz en ısteksız durumda bıle bır oral seks elleme oksama ıle kalkar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle hemen her an her zaman hazırlar
20 Yorumla
+1 yılSaglikliysa evet
20 Yorumla
+1 yılEvet bi yüz vermeye gelmiyorlar bu yüzden
10 YorumlaYok öyle değil! O işler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılSabah aksam her daim.
00 Yorumla
+1 yılHazır ! DAİMA HAZIR !
00 Yorumla
+1 yılYok ama etkileşimle olabilir
00 Yorumla
+1 yılNe bu robotmuyuz 🤔😃😃
00 Yorumla
+1 yılO kadar değillerdir heralde
00 Yorumla
+1 yılBaşkasını bilmem de ben 24 saat hazırım 😉👍
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim kişi yanımdaysa büyük ihtimal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılBir kıvılcım yeter 😄
00 Yorumla
+1 yılHeran hazır olmaya bilirim de.
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne