Cinselliğe karşı soğuk, ilgisiz, çekingen, isteksizmiş gibi, sanki kadında istek libido yokmuş gibi 😂😂 davranır kadınlar 😂 hiç merak ettiniz mi acaba bu kadın neden böyle yapıyor diye hiç anlamaya sormaya çalıştınız mı anlayış gösterdiniz mi erkekler anca şikayet ettiniz yıllardan beri benim eşim isteksiz, ayda bir anca cinsellik yaşıyoruz oda benim zorumla, oda bana yetmiyor doymuyorum diye sitede çok soru gördük 😂
Aslında erkekte nasılsa kadında da öyledir seks cinsellik isteği kadınlar odun değil sonuçta cinsellik konusunda kadınlarında duyguları var ancak erkekler de olduğu gibi kimisi yüksek olur kimisi düşük olur seks konusunda, kimisi de ya sogumustur erkeğinden, ya da öyle ceza veriyordur ki cinsellik ile cezalandırmayı saçma buluyorum, ten uyumu yoktur ya da cinsellikte bencil ve sadece kendi zevkini düşünen bir erkek vardır karşısında ondan kendini geri çekiyor istemiyor soğuk duruyor olabilir, birde tabi coğrafyamız da büyütülme şeklimiz erkekler kadar rahat büyütülüp cinsellik konusunda fikirlerimizi isteklerimizi kolayca ifade edemiyoruz sonra da kadınlar yatakta isteksiz ölü gibi istegimizi karşılamıyor falan filan demem o ki sonuca varmadan önce anlayın yoksa daha çok şikayet edersiniz 😂
Neyse benden bu kadar günaydınlar 🥳
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer