Herkese Merhaba,
Erkekler kadının cinselliğine neden çok tepki veriyor? Ben burada çok denk geldim. Kız evlenmeden cinsellik yaşıyor diye aşağılanıyor. Bu herkesin kendi tercihi. Sen o tarz bir kız istemezsin anlarım. Ama bu aşağılama neden yani.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkese Merhaba,
Erkekler kadının cinselliğine neden çok tepki veriyor? Ben burada çok denk geldim. Kız evlenmeden cinsellik yaşıyor diye aşağılanıyor. Bu herkesin kendi tercihi. Sen o tarz bir kız istemezsin anlarım. Ama bu aşağılama neden yani.
Kanka bu tepkinin sebebi tamamen toplumsal bakış açısı 😌
✨ Erkek cinselliği normal görülürken, kadın cinselliği hâlâ tabu gibi algılanıyor.
✨ Çifte standart yüzünden kadın özgür olunca bazı erkekler tehdit altında hissediyor.
✨ Oysa cinsellik → iki tarafın da doğal ihtiyacı, ayıp değil.
Kısacası; tepki erkeklerin değil, yanlış öğretilmiş kültürün ürünü 😉🔥
Ne güzel yazdın ya yerim seni
İyi yermisin yemeyi becerebiliyormusun peki hadi yede görelim
🤣🤣
Gerçek ten adın kadar olgun bir beyefendisin
Eyvallah da yemedinki bekliyorum bu şu karşımdaki hatunun beni yemesini ama 🥰
Bekleyeceğim sizi 😘😘😘
Haklısın herkesin kendı hayatı ama bunun kadını erkeği yok. tek eşlilik en güzelidir sevdiğin insanla olmak en güzelidir gerisi benı ılgılendırmez siz ve sizin vicdanınız sizi ilgilendirir
Cevap
7Cevap
Kendileri yapınca bir şey yok kız yapınca kötü ozaman sende yapmicaksin yapıyorsanda kimseyi sorgulamicaksin.
Bravo 🙌🏻 👏🏻
Saçmalık.
Umurumda olmaz isterse grup yapsın geçmişinde. Benin sorunum değil
Çünkü öyle birinin kendine denk gelme ihtimalini en aza indirmeye çalışıyor bence.
Çok saçma bu kadar tepki bence
İnsan kendini görmez disardakinin günahına takılır.
Evet öyle. Yargılamak kolaylarına geliyor
çünkü kızlar anne olup çocuk yetiştiriyorlar anneler ne olursa çocuklar da o oluyor neden bu çok hayati durum gelecekle ilgili
İyide kimsenin vücudu ve hayatı kimseyi ilgilendirmez
ilgilendirmeli senin ilgilendirmeli en azından bu hale bundan geldik.
Namus bekçisimisin? Herkes islama inanmıyor. Burası laik bir ülke ve öylede kalacak
öyle zaten islama inanmayanların hali bu buyrun devam edin biliyoruz zaten. laiklik bu olmasa da.
Gerçek islamı biliyormusun peki sen?
zaten akp ye düşmanlık ta bundan değil mi yapıyor isteyen istediği yapmayan yok rahat olun
Akpye düşmanlık yek bu sebepten değil. Başka nedenler de var elbetki
din den koptukça normal olmayanlar daha da normalleşecek erkekler memnun kızlar memnun kolay gelsin.
Din doğru değil bana göre. Dinde kabul edemeyeceğim çok şey var. İkna olamıyorum
Yani herkesin kendi tercihi sen istemiyor san öyle biriyle evlenme bu kadar basit
Çekemiyorlar kendilerine vermediği için
Hahaha en doğru cevap
Vermiyorlarsa aşağılayacağına saygı duy. Dokunamadığın kadınların üstünlüğünü kabul et. Böyle düşünen köle oluyor, ben de köleyim. En doğrusu yerini bilmek
:D
Cahiller
Banada öyle geliyor. Aşağılamak nedir yani
Asagla asagla o kiz gel dese herkesten önce koşarlar :))
Ahahhaha hakkaten öyle ya. Ne iğrenç bunlar
:)) tutkulu istekli olmak guzeldir hisler karsilikliysa gerisi bos herkesin kendi hayati
bence saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?